Lite snålt med rekvisita men mycket lätt att installera och kul med bilder. Var lite orolig att den inte skulle komma fram i tid på vishan men det gjorde den. Tips: Ös på med egen rekvisita i form... もっと見る
企業が回答しました
Helt fantastisk grej!! Så många fina minnen vi nu fått tack vare denna kamera, den användes flitigt av våra vänner. Dock var ett av benen på stativet trasigt vid leverans, hade ingen tid att spilla så... もっと見る
企業が回答しました
Vi använde Myselfie på vår kick-off, och det blev verkligen en succé! Det var enkelt att sätta upp, smidigt att använda och bilderna blev fantastiska. Våra deltagare älskade möjligheten att ta roliga... もっと見る
企業が回答しました
Myselfie skapar glädje och minnen bland folk i alla åldrar. Med en Myselfie förevigar du livets stora ögonblick med roliga och högkvalitativa bilder.
スウェーデン
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vi hyrde en Myselfie till vårt bröllop och det var toppen. Smidig leverans och retur, och jätteroligt inslag under middagen!!

Myselfie.se | Skapar glädje och minnen からの回答
Otroligt uppskattat på festen, kan varmt rekommendera alla att hyra in den till sin fest!! Super smidigt att både beställa samt returnera.

Myselfie.se | Skapar glädje och minnen からの回答
När vi fick vår Kamera så var kontakten sne och gick inte att koppla in i ett eluttag. Kontaktade kundservice och de var väldigt tillmötesgående och "räddar" egentligen upp hela uppleveseln med dem. Trist att kontakten var defekt, men sånt som kan hända. Vi kopplade på en ny kontakt med hjälp av elektiker så gick den att använda ändå och kundservicen var som sagt fläckfri!

Myselfie.se | Skapar glädje och minnen からの回答
En uppskattad aktivitet på festen.
Det var lätt att beställa och lätt att skicka tillbaka.

Myselfie.se | Skapar glädje och minnen からの回答
Bra produkt. Väldigt bra bilder och uppskattat av festdeltagarna. Enkel att använda. Vi kunde inte asnluta till Wifi:t då man inte fick möjlighet att fylla i användarnamn. Som tur var kunde lösa det med en annan router i sista sekunden.

Myselfie.se | Skapar glädje och minnen からの回答
Otroligt lätt att sätta upp och använda. Allt fungerade jättesmidigt!

Myselfie.se | Skapar glädje och minnen からの回答
Lätt att använda. Roligt att alla gäster kan få tillgång till albumet. Bra kvalitet på bilderna. Produkten kom i god tid och mkt enkelt att skicka åter efter användning. Jag är supernöjd och det blev en stämningshöjare under mitt 50-årsfirande. TACK!!

Myselfie.se | Skapar glädje och minnen からの回答
Kvällens höjdpunkt med ett MySelfie rum. Så populär aktivitet. Enkel hantering som ge många glada deltagare.

Myselfie.se | Skapar glädje och minnen からの回答
Snabb leverans och enkla instruktioner. Lätt att göra rätt!

Myselfie.se | Skapar glädje och minnen からの回答
Bra leverans och retur samt bra kvalité på bilderna som togs

Myselfie.se | Skapar glädje och minnen からの回答
They sent me a photo booth with a broken power cable. I unboxed it during my wedding, only to find out it didn’t work. I reached out to them for a refund, citing their terms and conditions, which clearly state that customers have the right to cancel the purchase within 14 days. However, they refused my request, claiming I should have tested the booth beforehand. When I called them, they told me it was my fault for assuming the booth would work and that it's always a gamble with their devices.
I’m sure the photo booth would have been a fantastic addition to the wedding if it had worked, but this terrible customer service, their blatant disregard for their own terms, and their willingness to ignore Swedish consumer law left me with a very negative impression. I hope others will look into competitors instead of choosing Myselfie, as you simply can’t rely on their products.
Only after involving my credit card company did they agree to issue a refund.
They also said that they could have fixed the broken power cable (which is mounted in) remotely which is very cute :D

Myselfie.se | Skapar glädje och minnen からの回答
Det blev fantastiska bilder, så bra ljus. Roligt med all utrustning och så prisvärt för en hel helg. Folk på bröllopet tyckte det var skitkul och säger att det där ska vi också använda på fest framöver!!! Så fina bilder att lägga in i fotoalbumet sen 🙏🏽

Myselfie.se | Skapar glädje och minnen からの回答
Bra bildkvalité och väldigt enkelt att koppla in och starta igång. En riktig fest-höjare! Minnesvärd!

Myselfie.se | Skapar glädje och minnen からの回答
Väldigt uppskattat av alla gästerna! Fina bilder till oss som minne och smidigt att både ställa upp och montera ner för att sända tillbaka. Väl förberett allting!

Myselfie.se | Skapar glädje och minnen からの回答
Väldigt enkelt att beställa, använda och returnera
Bra pris
Alla på bröllopet var supernöjda, allt var bra!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。