レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Alt fungerede, lige fra bestilling, Êndring af dato pÃ¥ grund af sygdom, afhentning og opgaverne. Vi var i KÞdbyen, og kom godt ud i nogle hjÞrner vi ikke kendte. Niveauet pÃ¥ opgaverne var fint - man s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget sÞd og venlig game master, men selve oplevelsen var desvÊrre skuffende. Vi var i The Killing Room, som skulle vÊre lidt uhyggeligt, men der var ingen elementer, der skabte spÊnding eller en uhyg... もっず芋る

䌁業が回答したした

Pga. vejrguderne lavede vi vores Mystery Makers om 4 dage fÞr, det hÃ¥ndteret de hurtigt uden vi skulle gÞre noget som helst. Vi var pÃ¥ Thorvaldsens Museum og det helt var virkelig godt, flot material... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det var nogle gode opgaver, med et godt flow, og interessante faks indbygget. Dog synes jeg at det er Êrgeligt at betale pÃ¥ person og ikke per boks. Vi var tilmeldt 14 (to kasser) men have tre afly... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント管理䌚瀟

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Mysteriernes tid er ikke forbi. Vi fylder den velkendte verden med gåder og spor. Underholdende og udfordrende oplevelser, der gÞr hverdagen til et mysterie. Gennem legen får deltagerne mulighed for, at blive klogere; på sig selv, og dem de er sammen med.

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 84ä»¶

レビュヌを曞く

Super godt lavet!

Sjovt, lÊrerigt og lige tilpas svÊrt

2025幎5月19日

Mystery Makers からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at oplevelsen ramte balancen mellem sjov, lÊring og udfordring – prÊcis som vi strÊber efter. HÃ¥ber vi ses til endnu en gÃ¥defuld oplevelse!

De bedste hilsner
Mystery Makers

Supersjovt

2025幎5月18日

Mystery Makers からの回答

Hvor er det dejligt at hÞre – tak for din anmeldelse! Vi hÃ¥ber at byde dig velkommen til flere supersjove oplevelser snart 🎉

Vi havde en rigtig god guide

Vi havde en rigtig god guide, Nikoline lÞftede vores oplevelse fra god til fantastisk!

2025幎5月17日

Mystery Makers からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det skÞnt at hÞre, at Nikoline lÞftede oplevelsen – det giver vi med glÊde videre.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Nemt at booke, god info, godt mysterie med både lette og svÊre opgaver og god feeedback fra vores game master efter vi havde vÊret igennem mysteriet

2025幎5月14日

KÊre Tine,

Tusinde tak for din anbefaling! Vi er glade for at hÞre, at I havde en god oplevelse med vores oplevelse!

En klar anbefaling!

Vores Mystery-Hunt på Kastellet gik mega-godt! Nem udlevering af vores kit og helt tilpas mÊngde vejledning så alle kunne vÊre med (vi var 5 kollegaer afsted sammen). Kan helt klart anbefales!

2025幎5月14日

KÊre Line,

Dejligt at hÞre, at I havde en god oplevelse med vores Mystery Hunt på Kastellet!

Victor fra Mystery Makers

Godt og sjovt, men kun lige akkurat.

Gamemasteren gjorde det rigtig godt! og vi hyggede os og havde det sjovt.
Men.. Syntes godt nok rummet var lidt skrabet og kedeligt i forhold til så mange andre escaperooms og det var ikke fordi de var billigere end andre steder.

2025幎5月10日

KÊre Niclas,

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at I havde en sjov og hyggelig oplevelse, og at vores Gamemaster tog godt imod jer!

Vi er kede af, at I synes rummet var skrabet og ikke levede op til jeres forventninger. Vi anstrenger os meget for at have et balanceret forhold mellem mÊngden og svÊrhedsgraden af gåderne og en fÞlelse af fremdrift, så alle deltagere kan vÊre med og have en god oplevelse. Sammenlignet med markedet herhjemme, så er vores rum både stÞrre og med flere gåder, end de fleste af vores konkurrenter.

Måske ville det have vÊret bedre for jer med en af vores lidt mere udfordrende rum?

Uanset hvad, så er feedbacken meget kÊrkommen og noget vi tager med os videre.

Hvis I kunne have lyst og mod på at prÞve en af dem en anden gang, så kontakt os gerne, og vi vil gerne imÞdekomme jer med et velkommen tilbage-tilbud :)

Tak igen for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse, og vi håber at tage imod jer en anden gang!

Victor fra Mystery Makers

Sjovt og dejligt at komme rundt på

Sjovt og dejligt at komme rundt på Kronborg med hele arbejdet og kÊmpe for at lÞse koderne ! Meget populÊrt !

2025幎5月9日

KÊre Lise-Lotte,

Dejligt at hÞre, at I havde en god oplevelse med vores Mystery Hunt på Kronborg!

Dyrt og for nemt

Vi afholdte et firmaarrangement, og havde i den forbindelse kÞbt Mystery Makers' oplevelse i KÞdbyen.
Det gik fint at afhente spil-boksene tÊt på KÞdbyen - dog i et hotel, hvor de ikke kender til detaljerne for spillet.

Oplevelsen kostede 299kr. pr. person, hvilket jeg synes er alt for dyrt for hvad det er. Dertil synes jeg det er grisk at tage betalt pr. person, når det er boksen man reelt set betaler for. Det betyder altså, at du får samme "oplevelse" uanset om du betaler for fx 9 eller 16 personer (da antallet af spil-bokse er bestemt ud fra et fast antal personer), hvilket er en ret stor prisforskel.

Så kom selve oplevelsen. Det var hyggeligt at gå rundt i KÞdbyen med kollegaer, men selve spillet for alt for nemt. Der stod i informationen, at det tager mellem 1,5-2 timer, men i virkeligheden var vi fÊrdige på 45-50 minutter. Man brugte ikke mere end 1-2 minutter på at lÞse gåderne ved hvert stop. Der blev brugt markant mere tid i spillet på at lÊse (til tider uinteressante) fun facts om KÞdbyen end rent faktisk at bruge hovedet. Lidt Êrgerligt.

Noget jeg synes er helt grotesk er prisdiskriminationen som bliver fÞrt i virksomheden. På deres hjemmeside skriver de: "Alle priser er eksklusiv moms for erhverv og inklusiv moms for private". Dette er på trods af at "begge produkter" koster 299kr pr. person, hvilket oversÊttes til at virksomheder betaler 374kr. pr. person.
Det betyder altså, at virksomheder betaler 25% mere for prÊcist samme oplevelse, hvilket virker som noget, der er på grÊnsen til ulovligt.
Om ikke andet er det noget, der virker vildledende og forretningsmÊssigt ulogisk.

Jeg ender med at give Mystery Makers 2/5 stjerner, hvoraf den sidste stjerne mest skyldes at vi som kollegaer hyggede os i hinandens selskab, og ikke har så meget med selve spillet at gÞre.
Jeg vil nok vÊlge en anden leverandÞr, hvis vi en anden gang skal lave noget lignende.

2025幎5月7日

KÊre Niklas,

Mange tak for din anmeldelse og feedback!

Jeg er selvfÞlgelig glad for at hÞre, at I hyggede jer i hinandens selskab, dog er jeg ked af, at vores oplevelse ikke har levet op til jeres forventninger.

Vi prÞver at gÞre det tydeligt, at vores udleveringssteder ikke kan svare på spÞrgsmål angående vores oplevelser. Det står bl.a. i vores bekrÊftelser under praktisk information.
Grunden til vi har udleveringssteder, er fordi vi ikke befinder os på vores kontor hver dag og ikke er placeret tÊt på alle vores oplevelser.
Så udleveringsstederne giver mulighed for mere fleksibilitet for vores gÊster.

Vores priser er pr. person, da vi ser det ligesom når man tager i Tivoli og kÞber Turpas. Her kÞber man også pr. person selvom selve rutsjebanen er den samme.
Grunden til at vores pris er ekskl. moms for erhvervskunder, er fordi vi i gennemsnit bruger flere timer/ressourcer på vores erhvervskunder.
Da det er vigtigt for os, at vores store erhvervshold fÞler sig trygge og godt klÊdt på inden deres oplevelse.
Hvor vores privatkunder for det meste booker gennem vores hjemmeside.
Desuden kan erhvervskunder trÊkke momsen fra. SÃ¥ i sidste ende betaler vores privat- og erhvervskunder den samme pris 😊

Dog kan jeg sagtens forstå det du skriver, så jeg tager det selvfÞlgelig med videre.

At I har klaret KÞdbyen på 45-50 minutter, ville jeg i den grad klappe jer selv på skuldrene for!
Selv os her i virksomheden brugte tÊttere på 1,5 time på at gennemfÞre den. Så det er så sejt, at I har brugt under en time.
Med det sagt, kan jeg selvfÞlgelig godt forstå, at det har vÊret frustrerende for jer!

Jeg vil klart anbefale, at I skal prÞve et af vores Mystery Room i stedet. Her tror jeg, at gåderne ville vÊre lige noget for jer.

Du må meget gerne kontakte os via vores kontaktformular. Så vil jeg rigtig gerne hjÊlpe jer med at arrangere en oplevelse, som passer lige til jer!

Jeg hÃ¥ber meget at hÞre fra dig, og fÃ¥ mulighed for at give jer en sjov og udfordrende oplevelse 😊

Mia fra Mystery Makers.

Hyggelig oplevelse, der ryster folk sammen

Nemt at bestille, hurtige til at svare på mails og telefon. Handikapvenligt for kÞrestol.
Vi var en gruppe på seks personer afsted, og alt kÞrte gnidningsfrit.

2025幎5月2日

KÊre Christian,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Jeg er glad for at hÞre, at I have en god oplevelse og alt gik gnidningsfrit ☀

Vi håber, at vi kan få lov til at give jer endnu en god oplevelse en gang i fremtiden.

Super god oplevelse

Super god oplevelse! Virkelig godt, sjovt og oplysende materiale og opgaver i helt passende svÊrhedsgrad 👍🏌😊
Dejligt at der ikke er tid på, så man også kan tillade sig at nyde museet undervejs😊

2025幎4月26日

KÊre Xenia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Hvor er det dejligt at hÞre, at I havde en super oplevelse 😊

Vi håber, at vi kan få lov til at give jer endnu en super oplevelse engang i fremtiden.

Mia fra Mystery Makers.

Det var ett roligt upplÀgg och en bra

Det var ett roligt upplÀgg och en bra lösning för ett så stort sÀllskap (vi var 10 st).

Ivan, vår Game Master, var 10/10.

2025幎4月11日

Mystery Makers からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at I havde en sjov oplevelse, og hvor er det skÞnt at hÞre, at gamemasteren gjorde indtryk – det giver vi straks videre!

De bedste hilsner
Mystery Makers

Sjov oplevelse og vi fik nemt ombooket

Sjov oplevelse og vi fik nemt ombooket vores tidspunkt til 2 timer fÞr uden problemer 👍

2025幎4月17日

KÊre Douglas,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Hvor er jeg glad for, at I havde en sjov oplevelse hos os!

Vi hÃ¥ber, at vi kan fÃ¥ lov til at give jer endnu en sjov oplevelse i den nÊrmeste fremtid ☀

Mia fra Mystery Makers.

Super god oplevelse og god gamemaster

Super god oplevelse og god gamemaster - meget gennemfÞrt !
Vi fik af vide at kun 30% gennemfÞrer the Ritual, vi ville Þnske at I lavet nogle af gåderne lidt nemmere, så en hÞjere procentdel gennemfÞrte, inklusiv os selv ;)

2025幎4月12日

KÊre Regitze,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Jeg er så glad for at hÞre, at I havde en super god oplevelse hos os!

Det er så svÊrt at sÊtte svÊrhedsgrad på sådan nogle ting. Da hvad der er logisk for dig, er måske ikke logisk for mig og omvendt.
Jeg ser meget The Ritual som et rum, hvor den hÞjre hjernehalvdel bliver sat på prÞve, hvor f.eks. vores rum The Lab sÊtter ens venstre hjernehalvdel på prÞve. Så jeg vil klart anbefale The Lab til jeres nÊste besÞg :-)

Du er også meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den oplevelse der passer bedst til jer :-)

Mia fra Mystery Makers

Sjov fÞdselsdagsaktivitet

Jeg havde booket "The Killing Room" til min fÞdselsdag, og det var en sjov oplevelse. Vi var 11 personer, vi blev inddelt i to rum, og så skulle vi samarbejde om fÞrst at nå ind til hinanden og derefter at komme ud i tide. Der var mange spÊndende gåder at lÞse, og der var nok til at aktivere os alle, selvom vi var mange.

KÊre Nanna,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er jeg glad for at hÞre, at I havde en sjov oplevelse hos os, og at vi måtte vÊre med til at fejre din fÞdselsdag :-D

Vi håber, at vi kan få lov til at give jer endnu en sjov oplevelse i den nÊrmeste fremtid.

Mystery makers - super oplevelse

Vi var et hold på 6 venner, hvor nogle havde prÞvet det fÞr- mens nogle var helt nye i feltet.
Det var spÊndende, så tiden ikke blev tÊnkt meget på.
“ Vi var for optaget af, at lÞse gÃ¥der”.
Fin lokation- rum og imÞdekommende og venligt personale.

En god og sjov start på en aften i byen.
Kan varmt anbefales.

2025幎3月29日

Mystery Makers からの回答

Tusind tak for din anbefaling! Det lyder som en fantastisk start pÃ¥ aftenen – og skÞnt at bÃ¥de nye og erfarne gik op i spillet sammen. Vi hÃ¥ber, vi fÃ¥r lov at byde jer velkommen igen til flere gÃ¥defulde oplevelser!

En super god modtagelse og introduktion

En super god modtagelse og introduktion til rummet, gjorde det til en kanon oplevelse. Endvidere vat den afsluttende evaluering af lÞsningerne meget brugbart. Alt i alt en meget anbefalelsesvÊrdig oplevelse, som vi klart vender tilbage til, for at prÞve andre rum.

2025幎3月22日

KÊre Andersen,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi glÊder os til at give jer endnu en kanon oplevelse i den nÊrmeste fremtid :-)

Mystery Hunt

Vi var på Mystery Hunt på Assistent Kirkegård - min niece på 13 år og jeg. Den var helt perfekt til os. Godt planlagt, god rÞd tråd i temaet. LÊrerigt, interessant og gav lidt at tÊnke over.

Den eneste vi ikke kunne lÞse uden hjÊlp, var på den gravsten med et par på, hvor man skulle finde en finger, tÊer, kniv osv. Vi kunne intet finde på den meget krakelerede gravsten og vi fandt aldrig rigtig ud af, hvor de tegn var.

Men vi havde en skÞn skÞn dag ☀

Kan absolut anbefales alligevel.

KÞbte oplevelsen i december og vi kunne selv bestemme, hvornår den skulle hentes og bruges, så det var kÊmpe fedt at man lige kunne vÊre spontan. Den blev fÞrst brugt i sÞndags.

2025幎3月9日

Mystery Makers からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at Mystery Hunt på Assistens Kirkegård var en lÊrerig og spÊndende oplevelse for jer.
Beklager udfordringen med én af gåderne, vi håber at facitlisten kunne hjÊlpe jer lidt på vej her.
SkÞnt at I stadig havde en fantastisk dag. – vi hÃ¥ber at se jer igen! 😊🔍☀

Sjovt med vennerne

2025幎2月2日

Mystery Makers からの回答

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en sjov oplevelse med vennerne. Håber at se jer igen til flere mysterier! 😊🔍

Super fed oplevelse

Super fed oplevelse! Rummet var gennemfÞrt med spÊndene gåder. Kan klart anbefales! (Og gode priser)

Mystery Makers からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en super fed oplevelse og nÞd de spÊndende gåder. Tak for din anbefaling

Vi oplevede the Killing room

Vi oplevede the Killing room, spÊndende, fyldt med udfordrende opgaver, Vores vÊrt var imÞdekommende, og hjalp på de rigtige tidspunkter.

Mystery Makers からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os, at I fandt "The Killing Room" spÊndende og udfordrende, og at jeres vÊrt skabte den rette balance med hjÊlp undervejs.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。