KÊre Niklas,
Mange tak for din anmeldelse og feedback!
Jeg er selvfÞlgelig glad for at hÞre, at I hyggede jer i hinandens selskab, dog er jeg ked af, at vores oplevelse ikke har levet op til jeres forventninger.
Vi prÞver at gÞre det tydeligt, at vores udleveringssteder ikke kan svare på spÞrgsmål angående vores oplevelser. Det står bl.a. i vores bekrÊftelser under praktisk information.
Grunden til vi har udleveringssteder, er fordi vi ikke befinder os på vores kontor hver dag og ikke er placeret tÊt på alle vores oplevelser.
Så udleveringsstederne giver mulighed for mere fleksibilitet for vores gÊster.
Vores priser er pr. person, da vi ser det ligesom når man tager i Tivoli og kÞber Turpas. Her kÞber man også pr. person selvom selve rutsjebanen er den samme.
Grunden til at vores pris er ekskl. moms for erhvervskunder, er fordi vi i gennemsnit bruger flere timer/ressourcer på vores erhvervskunder.
Da det er vigtigt for os, at vores store erhvervshold fÞler sig trygge og godt klÊdt på inden deres oplevelse.
Hvor vores privatkunder for det meste booker gennem vores hjemmeside.
Desuden kan erhvervskunder trÊkke momsen fra. SÃ¥ i sidste ende betaler vores privat- og erhvervskunder den samme pris ð
Dog kan jeg sagtens forstå det du skriver, så jeg tager det selvfÞlgelig med videre.
At I har klaret KÞdbyen på 45-50 minutter, ville jeg i den grad klappe jer selv på skuldrene for!
Selv os her i virksomheden brugte tÊttere på 1,5 time på at gennemfÞre den. Så det er så sejt, at I har brugt under en time.
Med det sagt, kan jeg selvfÞlgelig godt forstå, at det har vÊret frustrerende for jer!
Jeg vil klart anbefale, at I skal prÞve et af vores Mystery Room i stedet. Her tror jeg, at gåderne ville vÊre lige noget for jer.
Du må meget gerne kontakte os via vores kontaktformular. Så vil jeg rigtig gerne hjÊlpe jer med at arrangere en oplevelse, som passer lige til jer!
Jeg hÃ¥ber meget at hÞre fra dig, og fÃ¥ mulighed for at give jer en sjov og udfordrende oplevelse ð
Venlig hilsen,
Mia fra Mystery Makers.