KÊre Pernille,
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at hÞre, at du har fÞlt dig misinformeret, og vi sÊtter stor pris på muligheden for at forklare situationen.
Vi bestrÊber os pÃ¥ at vÊre tydelige omkring vores priser og har derfor specifikt nÊvnt pÃ¥ vores hjemmeside, at prisen for Mystery Hunt er eksklusiv entré til Christiansborg Slot. Dette fremgÃ¥r bÃ¥de under sektionen "Pris" og pÃ¥ bookingsiden. Vi gentager ogsÃ¥ informationen i den bookingbekrÊftelse, der sendes efter kÞb. Vi beklager, hvis dette ikke har vÊret tydeligt nok for dig â vi tager din feedback til efterretning og vil undersÞge, hvordan vi kan gÞre det endnu mere synligt fremover.
Angående entréprisen til slottet vil vi gerne understrege, at den er nedsat for Mystery Hunt-deltagere. Normalt koster adgang til de kongelige reprÊsentationslokaler 140 kr. per person, men for Mystery Hunt-grupper er prisen reduceret til 95 kr. Entréen går ubeskåret til vedligeholdelse af kulturinstitutionen og ikke til Mystery Makers.
Når det kommer til prisen for oplevelsen, vil vi gerne give en forklaring på baggrunden for vores prissÊtning. En Mystery Hunt er skabt af vores hold af spildesignere, researchere og kunstnere i samarbejde med det unikke sted, hvor spillet foregår. Det er afgÞrende for os, at oplevelsen er spÊndende, uden at slide på det vigtige historiske sted. Processen med at udvikle en Mystery Hunt tager flere år, og oplevelsen skal lÞbende holdes ved lige. Det er den primÊre grund til, at oplevelsen koster, hvad den gÞr.
Det er også en faktor, at der kun kan sendes et begrÊnset antal grupper til det pågÊldende sted. For at lÞse gåderne skal man stå på bestemte steder, og vi synes ikke, det er optimalt, hvis flere grupper står og blokerer det samme sted. SÊrligt på populÊre tidspunkter kan vi ikke have så mange gÊster, som vi gerne ville.
Endelig er der materialerne. Ãsken med spilmaterialer kan mÃ¥ske ligne et brÊtspil, men det er faktisk noget helt andet. Materialerne er skrÊddersyet til stedet og tilpasses hver sÊson. Det betyder, at vi kun kan producere smÃ¥ oplag, som vi efterfÞlgende pakker i hÃ¥nden. Vi kunne vÊlge en app-lÞsning, men vi mener, at papir og fysisk materiale skaber mere nÊrvÊr og vÊrdi.
Vi forstÃ¥r, at det kan vÊre meget individuelt, hvad man oplever som dyrt. Hvis I synes, prisen for oplevelsen pÃ¥ Christiansborg Slot var for hÞj, kan jeg anbefale vores udendÞrs Mystery Hunt-oplevelser, som ikke krÊver entré, eller oplevelser designet til mindre grupper (1-4 personer), som dem pÃ¥ Assistens KirkegÃ¥rd, Christiania eller i Ãrstedsparken. Vi tilbyder oplevelser i forskellige prisklasser, sÃ¥ alle kan vÊre med.
Vi er kede af, at du ikke synes, oplevelsen har vÊret dine penge vÊrd, og vi håber, at denne forklaring giver lidt indsigt i, hvorfor prisen er, som den er. Hvis du har yderligere spÞrgsmål eller input, er du altid velkommen til at kontakte os.
Vi Þnsker, at alle vores gÊster får en fantastisk oplevelse, og vi er oprigtigt kede af, at vi ikke har levet op til dine forventninger denne gang.
Med venlig hilsen,
Marie fra Mystery Makers