Ik heb een hele goede ervaring gehad met mywheels, ik liep tegen wat problemen aan met het bedrijf en dit is heel goed opgelost door de medewerker Lorena. Ze dacht goed mee mijn situatie en was ook he... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Veel vond ik onduidelijk voor een eerste gebruiker van een elektrisch voertuig. Verder: ik moest met de auto naar een uitvaart en reed 93 km: dat kostte â¬73 ! Aanvankelijke huurprijs was â¬40,34. Maar,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
All in all a really easy system! The app worked perfectly without any issues, the keyless system was amazing, the car itself was actually pleasant to drive. It was small-ish but drove smoothly and q... ãã£ãšèŠã
Prachtig initiatief. Heb destijds veel gebruik gemaakt van Amber. Dat vervolgens automatisch is overgegaan naar MyWheels. Nadat ik out of the blue een factuur van ze ontving (na 3 jaar inactiviteit) h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MyWheels gelooft dat elke auto een deelauto is. Samen maken we de straten en buurten een klein beetje beter.
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- mywheels.nl
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 98ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Gemakkelijk, comfortabel, echt top!
Altijd gemakkelijk een auto kunnen lenen wanneer je er een nodig hebt. Echt top!

MyWheels ããã®åç
Wat een goede deel auto is MyWheels enâŠ
Wat een goede deel auto is MyWheels en een zeer goede service hebben
Altijd iemand berijdbaar als je een probleem hebt en het wordt altijd gelijk bijna opgelost
Top top top top gewoon

MyWheels ããã®åç
De auto wilde niet van de handrem
De auto wilde niet van de handrem, hierover meerdere keren contact gehad via de chat. Op het dashboard bleef continue een onderhoudslampje branden. Na 20 minuten af en aan ontgrendelen wilde de auto eindelijk starten maar was ik te laat voor mijn afspraak en heb ik de auto daarom niet gebruikt. Desondanks wel het volledige bedrag moeten betalen.

MyWheels ããã®åç
Super fijn alternatief voor een eigen auto
Super fijn alternatief voor een eigen auto. Heel makkelijk en toegankelijk te gebruiken.

Excellent support
The quick response and support I really needed were excellent!

Ik had 2x een Zoe auto
Ik had 2x een Zoe auto. Reed fantastisch, maar ik gaf de eerste keer aan dat een lichtje brand met een waarschuwend driehoekje dat er requied service nodig is. Ik geef dat netjes door. Maar de 2e keer brandt dit lichtje met tekst en een reparatiesleutel er nog steeds. Ik heb van jullie geen bericht of je dat gelezen hebt, dat je er iets aan te doen is of dat het niet erg is. Ik maak me zorgen.

If you rent for 3 hour, they charge for 3 hour no matter what
It was very convenient on a rainy day. Just it doesn't matter if I return the car early, which is quite pity,.

Weansome
Weansome , I use for first time , it fast , they have car every where bu lt I hope they add more cars on gas , but the app îs real easy and helpfull

het begon met een flop.
1e reservering ging niet door a.g.v. een serverfout. Bij 2e rit bleek de handleiding van de auto te beperkt om de condensvorming aan de binnenzijde van de ramen te verwijderen (schakelaar van en achterruitverwarming niet zichtbaar door plaatsing onder het dashboard dus volkomen uit het zicht en licht). Dashboardkastje zat vol rommel zodat sleutel en tankpas moeilijk te vinden waren.

Beste deelautos
Top bedrijf en fijn dat he weet waar je aan toe ben als je een bundle koop

MyWheels ããã®åç
Het starten lukte niet, helpdesk afwezig maar adequate afhandeling van klacht
Het starten lukte niet. De tips van de chatbot had ik al gelezen in de handleiding. Reactie van een medewerker kwam via de mail en op zijn vroegst 15 minuten nadat ik de chat gestart had (terwijl ik met de auto wegwilde!)
Op de terugweg gebeurde hetzelfde, terwijl een andere persoon de auto wel kon starten. Ik deed qua pedaal en knoppen precies wat de instructie was en precies hetzelfde als de ander. de autostoel stond alleen bij mij meer naar voren, en ik ben lichter (65kg /120kg). Dat kan toch niet.
Ik heb aangegeven dat ik het eerste half uur van de rit niet wil betalen. Dit wil ik gehonoreerd zien.
Aanvulling 23 november: MyWheels heeft adequaat gereageerd op mijn klacht en de vertraging op passende wijze kunnen compenseren

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ