15 juli als bedrijf een order geplaatst. Wij hoorden echter dagen niks en ontvingen niks. Toen gebeld, dat we het product de volgende dag nodig hadden en dat we het anders wilden annuleren... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Zal bij deze firma niet terugkomen. Levering na 2,5 weken. Zeer verwarrende communicatie op de site. Zo staat er vb. dat de prijzen inclusief BTW zijn terwijl dat bij afrekening niet het geval blijkt... もっと見る
Goede slijperij met snelle en vriendelijke service. Ons snijgereedschap wordt op aanvraag vaak de volgende dag nog opgehaald. Een aantal dagen later hebben we alles weer vlijmscherp terug. Ook de prij... もっと見る
企業が回答しました
Gebeld met mzs voor freesgereedschap voor onze nieuwe cnc de man komt persoonlijk langs test gedaan met diamantfrezen en spiraalfrezen tot service en goede gereedschappen van het merk AKE Voor ons o... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
MZS Gereedschap en MZS Slijpservice zijn onderdeel van M.Z.S. BV. Een belangrijk deel van ons bedrijf is het slijpen en produceren van verspanende gereedschappen in hardmetaal en HSS. Ook leveren wij vrijwel alle electronische en niet-electronische gereedschappen. Deze kunt u bestellen via onze webshop www.mzsgereedschap.nl.
連絡先
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Helaas na bijna vier weken laten ze…
Helaas na bijna vier weken laten ze niks van zich horen..onze bestelling is betaald maar of we dit gaan terugzien???
Een keer mailtje teruggekregen van dat het binnen enkele dagen het item ging binnenkomen dat was op 07 April . Nu ondertussen 19 April en nog niks in de bus..alweer mailtje verstuurd en gebeld..nemen ook niet op.
Welke praktijken zijn dit eigenlijk.
Blijkbaar al veel gedupeerden..helaas..
Is er geen overkoepelende ombudsman die deze zaken kan oplossen???
Mogelijk dropshipping
Mogelijk dropshipping. Adverteren met aantrekkelijke prijzen, maar leveren niet. Ik had een artikel besteld en betaald. Daarna dagen niks meer gehoord over de levering. Na mijn mail een reactie dat ze het zouden uitzoeken. Daarna een mail of ik nog week langer wilde wachten. Daartoe was ik wel bereid. Daarna een mail van ze dat ze toch niet konden leveren. In totaal 3 weken later. Hopelijk krijg ik nog wel mijn geld terug, maar ik wilde geen geld, ik wilde een artikel. En nu adverteren ze nog steeds met dat artikel (ads op nieuwssites e.d.) en bieden ze het nog steeds aan op de website.
Niets op voorraad.
Volgens hun website is alles op voorraad dus binnen 2-3 dagen. Niet dus, zelfs na paar weken wachten nog steeds niets en levertijd nog steeds onbekend.
Verkopen dingen wat niet op vorraad is, die voorraad indicatie is gewoon een afbeelding i.p.v. echte indicatie.
Doen wat ze je beloven
Doen wat ze je beloven. Goede kwaliteit spullen en zeer vlotte levertijd. Bedankt!
naar je geld voor niet geleverd items kun je fluiten
zie je geld maar terug te krijgen voor niet geleverde items, inmiddels de toezegging van MZS 2 maanden geleden gehad, maar naar m'n geld kan ik fluiten. Nooit meer iets bestellen hier.
Slechte communicatie en klant contact.
Geen communicatie
Vaker een bestelling gedaan en nooit een probleem ondervonden. De laatste bestelling niet compleet geleverd. Geen bevestigingsmail, geen telefoon contact mogelijk. Ik weet dus niet of m'n bestelling nog wordt na geleverd.
MZS heeft een mooi assortiment en goede prijzen, maar je weet niet wanneer je je bestelling krijgt en of deze compleet is.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。