En yderst professionel, tillidsfuld og venlig oplevelse som på alle måder var til ug med kryds, bolle og slange!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi skiftede fra gas til varmepumpe FÞrste tlf mÞde var med support og det var en ren fornÞjelse Det er dygtige/venlige mennesker som installerede hos os Gennemgang af produktet fÞr de forlod ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jamen det fungerer bare at have NÊrvarme. De passer og plejer det hele, kommer til tiden, og holder Þje med at det kÞrer som det skal. Og hvis ikke bliver man ringet op, og fortÊller hvad man skal g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NÊrvarme Danmarks servicepartner foretog et serviceeftersyn af vores varmepumpe i begyndelsen af maj 2026. Det forlÞb fuldstÊndig efter aftale og til fuld tilfredshed. God og sikker service med venl... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FÃ¥borgvej 44, 5700, Svendborg, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç

NÊrvarme Danmark A/S ããã®åç
Vi har en rigtig god service montÞr, som sÞger for det hele spiller og oplyste os om, at vi har krav på service én gang årligt.
Vi havde fået at vide ved kundeservice at vi skulle have hvert andet år, men vi ejer anlÊgget og i fÞlge kontrakten skal vi have en årlig service.
M.v.h. Erling Wolf

NÊrvarme Danmark A/S ããã®åç
Det var en medarbejder der viste hvad han lavede

NÊrvarme Danmark A/S ããã®åç
Efter lidt misforståelser inden aftalen blev underskrevet, er alt gået efter planen. God,venlig og tålmodig service fra personale. Både administration og håndvÊrkere ved opsÊtning. Kan anbefales.

NÊrvarme Danmark A/S ããã®åç
God service og god medarbejder var god til at fortÊlle hvad han havde lavet

NÊrvarme Danmark A/S ããã®åç
Flink og venlig service tekniker,jeg fik gode svar på spÞrgsmål til indstillinger af varmepumpen.

NÊrvarme Danmark A/S ããã®åç
Vi har kun haft gode oplevelser med NÊrvarme, de har altid vÊret flinke og hjÊlpsom.

NÊrvarme Danmark A/S ããã®åç
en yderst kompetent medarbejder, der også fik Wi/Fi til at virke efter måneders udu

NÊrvarme Danmark A/S ããã®åç
Jeg er super godt tilfreds med mit abonnement hos NÊrvarme. Varmepumpen fungerer perfekt, service fungerer og ingen uforudsete udgifter.

NÊrvarme Danmark A/S ããã®åç
MÞdetidspunkt aftalt i god tid.
medarbejder kom til aftalt tidspunk, venlig og effektiv.
altid en god oplevelse til det årlige tjek.Tak.
Marie Madsen

NÊrvarme Danmark A/S ããã®åç
Det var en vidende og kompetent installatÞr, godt arbejde.
Som helhed bedre end jeg havde forventet. ð

NÊrvarme Danmark A/S ããã®åç
Har i det år hvor jeg har vÊret kunde ingen problemer haft, det har bare kÞrt godt

God professionel service.
Serviceoplevelsen kan der ikke sÊttes en finger på.