PÃ¥tvinger mig tilmelding af produkt... Jeg havde en telefonsÊlger i rÞret, 3 gange fortÊller jeg vedkommende at jeg blot Þnsker et tilbud pÃ¥ hvilke priser SEF kan tilbyde. EfterfÞlgende modtager... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kontaktede SEF for hjÊlp til dokumentation for forbrug, og fik ret hurtigt mailsvar, men -ved ikke hvor fejlen var- kunne ikke se de vedhÊftede filer. Ringede, kort ventetid, utrolig sÞd medarbejde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hej SEF Jeg bestilte ladestander hos jer og I kunne levere hurtigt og indenfor en uge. God service hele vejen igennem fra bestilling til installation, samt pÊnt udfÞrt arbejde hÃ¥ndvÊrksmÊssigt. Dy... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En rigtig god oplevelse. Da vi stod overfor at skulle kÞbe en ladestander var det naturligt at henvende os til SEF,da vi gennem mange Ã¥r har vÊret bruger. Vi blev mÞdt af sÞde og imÞdekommende medarb... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FÃ¥borgvej 44, 5700, Svendborg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 87ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
den 12-5 står der en mand hos os fra FiberLan som siger at vores fiberboks skal skiftes og da han kÞre hjem har vi hverken internet eller tv dagen efter kommer en anden teknikker fra FiberLan og tjekker det hele og påstår at alt er ok og fejlen ligger hos Nordlys ?
i dag den 15-05 har vi stadig hverken internet eller tv men har dog fået en mail at fejlen ligger hos fiber selskabet = FiberLan og den vil blive rettet den 21-05 hvilket er 9 dÞgn uden internet og tv fordi jeres teknikkere ikke har står på deres arbejde jeg syndes virkelig det er under alt kritik og seriÞs dårlig behandling af jeres kunder og kunne man give -stjerner her inde så havde i fået -10 jeg har fortaget et utal af telefon samtaler for at få lÞst sagen og hver gang er jeg bare blevet holdt hen med tom snak
PÃ¥tvinger mig tilmelding af produkt...
Jeg havde en telefonsÊlger i rÞret, 3 gange fortÊller jeg vedkommende at jeg blot Þnsker et tilbud på hvilke priser SEF kan tilbyde.
EfterfÞlgende modtager jeg både velkomstmail og Þvrige mails hvori det fremgår at jeg er tilmeldt.

SEF Energi ããã®åç
Ringede, kort ventetid, utrolig sÞd medarbejder (Stine) var meget venlig og imÞdekommende, og sende dem straks på anden måde der virkede. Og fandt et par manglende der også blev sendt...
SÃ¥ absolut kun +++++ herfra til kundeservice

SEF Energi ããã®åç
Ingen ventetid ved kundeservice og et kompetent, voksent menneske at tale med.

SEF Energi ããã®åç
Jeg har en god oplevelse med SEF energi omkostninger. Min dårlige oplevelse SEF ENERGI ikke kan levere en time prognose en uge frem i tiden, man kan anlÊgge sit strÞm forbrug efter

SEF Energi ããã®åç
og en mindre prisnedsÊttelse - fremadrettet! :-)

SEF Energi ããã®åç
Jeg blev ringet op af en sÊlger i slut januar, hvor han forsikrer mig billigere el. Jeg forklarede ham at jeg lige fem dage inden havde skiftet til et andet el-selskab. Den sÊlgeren fik mig alligevel overbevist til at skifte til SEF energi pr. 1/2 og forsikrede mig at jeg ingen bindingsperiode havde pÃ¥ mit nuvÊrende elselskab. Jeg var skeptisk og det var ogsÃ¥ sÃ¥ en lÞgn. Jeg blev ringet op af mit nuvÊrende elselskab og de sagde at jeg nu betalte el to steder nu fordi jeg har en bindingsperiode pÃ¥ 6 mÃ¥neder⊠og han kunne ikke forstÃ¥ hvorfor SEF havde sagt at jeg ingen binding havde. Jeg er forarget over at blive vildledt, men heldigvis er dette blevet ordnet og jeg har sagt SEF energi op og skifter tilbage, sÃ¥ jeg ikke betaler el to stederâŠ

SEF Energi ããã®åç
Jeg fik en meget venlig betjening, som vi altid får, når vi henvender os.

SEF Energi ããã®åç
God vejledning til valg af produkt samt hurtig respons med opsÊtning af ladeboks.

SEF Energi ããã®åç
Stor tillid til SEF for hjÊlp, service og priser.

SEF Energi ããã®åç
Kanon service kompetent medarbejder og god service. Mvh Jesper Rindom meget tilfreds kunde

SEF Energi ããã®åç
Kom hurtig igennem og fik professionel hjÊlp via telefonen.
Mvh. Allan fra Varde

SEF Energi ããã®åç
Sydfyn elforsyning er altid imÞdekommende og har nogle fine produkter til fornuftig pris

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã