En yderst professionel, tillidsfuld og venlig oplevelse som på alle måder var til ug med kryds, bolle og slange!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi skiftede fra gas til varmepumpe FÞrste tlf mÞde var med support og det var en ren fornÞjelse Det er dygtige/venlige mennesker som installerede hos os Gennemgang af produktet fÞr de forlod ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jamen det fungerer bare at have NÊrvarme. De passer og plejer det hele, kommer til tiden, og holder Þje med at det kÞrer som det skal. Og hvis ikke bliver man ringet op, og fortÊller hvad man skal g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NÊrvarme Danmarks servicepartner foretog et serviceeftersyn af vores varmepumpe i begyndelsen af maj 2026. Det forlÞb fuldstÊndig efter aftale og til fuld tilfredshed. God og sikker service med venl... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FÃ¥borgvej 44, 5700, Svendborg, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Det er nemt og man skal ikke tÊnke pÃ¥ nogetððð»

NÊrvarme Danmark A/S ããã®åç
Det var en meget flink ung mand,der vidste hvad han havde med at gÞre Tak for det

NÊrvarme Danmark A/S ããã®åç
Systemet virker bare, kundeservicen er i top, kan varmt anbefales.

NÊrvarme Danmark A/S ããã®åç
De kom indenfor aftalte tidspunkt og vi fik god vejledning og service af vores varmepumpe

NÊrvarme Danmark A/S ããã®åç
Det har vÊret en rigtig god oplevelse at installere og servicere en varmepumpe sammen med NÊrvarme DK.
I de mere en to år vi har haft varmepumpen, har vi kun positive oplevelser med dette forholdsvis komplicerede skifte fra naturgas til varmepumpe - sammen med NÊrvarme DK
Flemming Lind

NÊrvarme Danmark A/S ããã®åç
flinke og hjÊlpsomme mennesker, det er mit billede af NÊrvarme dk.
Jeg er glad for min varmepumpe lÞsning, og jeg får den hjÊlp jeg beder om.
Den sidste stjerne mangler, da de glemte at fÞlge op på et tilbud jeg havde vist interesse i.
men alt er godt igen.

NÊrvarme Danmark A/S ããã®åç
Alt blev installeret hurtigt og prÊcis. ð

Tak for svaret.
Ja vi har fået lavet anlÊgget igen,men der gik desvÊrre 23,5 time enden der kom en montÞr.
Jeg håber det går hurtigere nÊste gang vi har brug for jeres hjÊlp.