Hold unna naf. FÞr var naf upartisk, og skulle ta EU-kontroll uten Ã¥ tenke profitt. NÃ¥ tenker de enten til Ã¥ tjene penger til butikken eller «hjelpe til»Jessheim og Kongsvinger er de verste. Styr unn... ãã£ãšèŠã
Bilselgere er tydeligvis en beskyttet yrkesgruppe. Som kjÞper skal man kunne dokumentere at selgeren visste om skjulte feil, selv nÃ¥r feilen er sÃ¥ alvorlig som en bensinlekkasje - som ga seg til kje... ãã£ãšèŠã
NAF hevder at for Ã¥ spare tid har de ordnet felles sentralbord for avdelingene... dette er direkte feil ! Noen i NAF systemet mÃ¥ hurtigst mulig teste ordningen. Det tar lang tid fÞr svar i telefonen,... ãã£ãšèŠã
Rotete kommunikasjon med "misforstÃ¥elser" Fikk en dÃ¥rlig fÞlelse med en gang.. Helt klart det dyreste alternativet ogsÃ¥ over merkeverksted. 6500,- for Ã¥ bytte bremseskiver og klosser foran (in... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi tilbyr bilberging/veihjelp i hele Europa, rådgiving, NAF -tester, advokat hjelp, EU kontroll og rabatter. Bli NAF-medlem her.
ÃstensjÞveien 14, 0661, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- naf.no
Hold unna naf
Hold unna naf. FÞr var naf upartisk, og skulle ta EU-kontroll uten å tenke profitt. Nå tenker de enten til å tjene penger til butikken eller «hjelpe til»Jessheim og Kongsvinger er de verste. Styr unna disse såkalte verkstedene! De kan vÊre alt men ikke gode bilmekanikere.
Fy skam naf.
NAF avd. Jessheim
Hatt EU kontroll hos NAF på jessheim. Fikk et veldig godt inntrykk.
Nå skal bilen min tilbake for en liten reparasjon, håper jeg blir like fornÞyd da.
Ikke mye hjelp å få.
NAF har en utrolig fantastisk service
NAF har en utrolig fantastisk service. De hjelper deg langt utover hva de er nÞdt til og mer en medlem, får en så sykt uforståelig service og hjelp. NAF fortjener 6 stjerner
Har ett enkelt problem som for di haddeâŠ
Har ett enkelt problem som for di hadde tatt under en time å fikse, får beskjed om at hvis jeg venter 2 uker uten bil så kan de hjelpe.
Fikk ikke hjelp med henger
Varslet NAF skiftlig ved bestilling etter bilkollaps, at jeg stod langs veien med tilhenger med en kostbar atv på, og måtte ha denne tauet vekk samtidig når bilen ble hentet for transport til verksted. Beskjed nådde åpenbart ikke berger... Berger sa da han kom, etter 6 timer venting i kulda, at jeg måtte bestille eget oppdrag for henger. Dette kunne NAF gitt tilbakemelding på når jeg bestilte.
Heldigvis hadde jeg solid varmedress i bilen, men etter to timer venting måtte jeg ta taxi hjem for å få varme, og ba bilberger på hans tlf om å varsle meg fÞr ankomst. Fikk da 11 minutter på meg, så det ble full fart med taxi igjen.
FÞrste bergingstid var satt til innenfor 60 minutter, deretter fulgte nytt anslag 2 til 2,5 time, men berging (sentralt strÞk) tok altså 6 timer. Rakk akkurat til verksted fÞr stengetid. Måtte organisere privat transport av hengeren. Med så lang ventetid ville kanskje både henger og atv blitt borte fÞr ny berging kunne påregnes.
Er ikke veldig imponert. Dette var fÞrste gang jeg måtte bestille hjelp. Forstår at det kan vÊre påtrykk, men det var faktisk en vanlig vinterdag med oppholdsvÊr, og jeg lurer på hvordan det ville vÊrt om det var en skikkelig snÞvÊrsdag...
Dessverre lite helpful
Dessverre lite helpful, dårligere tilbude med forsikring og andre rabatt. Ikke svare med advokat hjelp eller lang tid uten godt og effektiv svar. Ikke anbefaler og ikke langre brukes medlem.
Overfakturer sine kunder
Naf Krokstad gir tilbud på jobber. Tilbudet er ufullstendig beskrevet. Når du bestiller og har fått utfÞrt jobben, påkrevet de er mye hÞyere pris når det skal betales. De har da skiftet flere deler enn det som er avtalt, i tillegg til at de krever ekstra betaling for arbeide som fÞlge av at de påstår at jobben har tatt lengre tid enn det som er planlagt, eller at det var vanskeligere å demontere gamle deler enn forutsatt. Eksempelvis en bolt sitter mer fast enn avtalt. Altså, styr unna NAF, med mindre du Þnsker å bli lurt.
Opererer med skjulte vilkÃ¥r.liteâŠ
Opererer med skjulte vilkår.lite behjelpelig når uhell fÞrst er ute. Ikke verdt å betale for.
NÞkkeltap
Hadde blitt frastålet veske med bilnÞkkel, min eneste. Fikk god informasjon. Bilen måtte kjÞres til verksted pga programmering.
Det tok 40 min fra jeg ringte og til bilen var på verksted.
En informativ og hyggelig opplevelse
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice, sendte e-post for over ett Ã¥r siden. Da kom svare, beklager for sent svar. Kjere NAF over et Ã¥r siden og svaret er bare beklager. Hva betaler jeg for som medlem for? NÃ¥r dere ikke har tid og ressurser til Ã¥ svare pÃ¥ spÞrsmÃ¥l!!! Elendig kunde service ððð
they are tragic
they are tragic! They changed my car tires from winter to summer ones (for 900kr!) and they put them the WRONG WAY! Two of my tires are wider and they were supposed to be put in the back side (everybody knows this). They put them in the front side! So dangerous for the car and me!ð¡
Null kompetanse på elbil
Etter mange år som NAF medlem og for det meste positiv erfaring, så er det leit å si det - men kompetansen og kundeservicen har forsvunnet ved overgang til elbil. Det er sjokkerende å oppleve at en bilberger ALDRI har kjÞrt eller ladet eller hatt noe som helst med elbil å gjÞre. Nå er det ikke ofte man trenger assistanse. FÞr i tiden kunne de hjelpe deg med en jerrykanne med bensin, etc. Med elbil er man overlatt til seg selv. Null kompetanse, null forståelse og sjokkerende mangel på lÞsningsorientering. Og spesielt; ingen alternativer når du trenger en mil ekstra på "tanken" for å komme deg hjem! Bilen tok ikke imot hurtiglading - feilmelding og for lite km igjen for å komme hjem. 2 barnebarn i bilen og alle frustrerte...
Vi måtte til slutt gi opp å få hjelp av NAF, og måtte ta sjansen. Fikk ladet en time (2KWt) på en bensinstasjon, slo av alt av strÞm og kjÞrte så sakte vi kunne hjem de siste 100 km. Klarte det med en rest av 1 - en km igjen på "tanken". Et sant mareritt. Ikke bare for oss, men også alle som ble liggende bak oss på veien. Jeg meldte meg ut av NAF - og jeg melder meg inn i fÞrste selskap som kan tilby nÞdhjelp på veien - da også for elbiler som trenger assistanse.
Advarer mot NAF
Jeg må dessverre, på det sterkeste, ADVARE mot NAF!
Min opplevelse som medlem i NAF i 2023, spesielt i forbindelse med bruk av NAF-kontrakt ved salg av bil, har vÊrt et mareritt. Jeg trodde NAF-kontrakten skulle sikre en trygg handel for begge parter, men det endte opp med å bli en svÊrt kostbar og frustrerende prosess med NAFs "bistand".
Kort oppsummert, NAFs håndtering av min sak har vÊrt preget av:
⢠Manglende nÞytralitet og tvilsomme råd: Til tross for at NAFs egne rådgivere og advokater innledningsvis mente bilen var i god stand og at det ikke var grunnlag for reklamasjon, ble jeg satt i en umulig situasjon! NAF-testen kjÞper tok var ikke nÞytral, da kjÞper var til stede.
⢠Manipulasjon og falske bevis: KjÞper fremmet en rekke grunnlÞse påstander og manipulerte bevis, og reklamerte for 80-90.000 kr basert på normal slitasje. De skulle ha det til at den 8,5 år gamle bilen var «NY».
⢠Utilfredsstillende advokatbistand fra NAF-samarbeidende advokater:
⊠Den NAF-tildelte advokaten pÃ¥ Fagernes leverte et "motsvarsbrev" som foreslo et prisavslag jeg mente var urimelig, men gikk med pÃ¥ i den tro at vi skulle kunne komme til en âminnelig lÞsningâ.
⊠I Forliksrådet ble jeg dÞmt til å betale 60.000 kr, da min advokat fra NAF var passiv og kunnskapslÞs, og forliksrådet ble manipulert og overbevist av kjÞpers usannheter.
⊠Under rettssaken i Tingretten opplevde jeg åpenbar partiskhet fra dommeren og direkte medvirkning fra min NAF-tildelte advokat. Advokaten innrÞmmet å ha snakket med dommeren på forhånd, noe som ga et sterkt inntrykk av korrupsjon og at jeg var forhåndsdÞmt. Jeg fikk kun 15 minutter taletid, til tross for planlagt gjennomgang av over 20 sider!
⢠Massiv overfakturering og trakassering fra NAF-tildelt advokat: Advokaten forsÞkte Ã¥ belaste meg og forsikringsselskapet mitt nesten 170.000 kr for sin bistand. Tingretten fastsatte salÊret til kun 63.281,35 kr, men basert pÃ¥ bevisst FEIL timesats fra advokaten, og advokaten ignorerte dommen og forsÞkte Ã¥ kreve inn over 50.000 kr via Namsfogden og ForliksrÃ¥det â som igjen slukte alle advokatens lÞgner. NÃ¥ mÃ¥ jeg stevne min egen advokat for retten!
⢠NAF tar intet ansvar: Til tross for gjentatte klager til NAF, er de avvisende og nekter å ta noe ansvar for advokaten de tildelte meg, eller for den totalt utilfredsstillende prosessen.
Hele denne prosessen, som skulle vÊrt trygg med NAF-kontrakt, har endt opp med å koste meg utallige timer, enorme summer i advokatutgifter, og har vÊrt og er en psykisk påkjenning!
FRARÃ
DES PÃ
DET STERKESTE! NAF svikter sine medlemmer når det virkelig gjelder, og deres "samarbeidende" advokater kan fÞre til enda stÞrre problemer og kostnader!
Styr unna! Ubrukelige fagfolk
Dette er en gjeng med ubrukelige «fagfolk» som ikke tar noe ansvar når de gjÞr feil. Styr unna, disse vil lure deg, skade bilen din og du må i ettertid betale for dette selv!
HELT FETTE UBRUKELIG
Bilen var på eu-kontroll hos naf Sandvika 20. juni, 3 dager etterpå riser bilen ufattelig mye mer enn den gjorde fÞr eu og på tirsdag 25. juni ristet bilen såpass at den ble satt igjen på jobb da vi ikke turte å kjÞre bilen hjem. Naf-veihjelp henter bilen og kjÞrer den til verksted(IKKE NAF VERKSTED) hvor jeg blir oppringt og fortalt at TO hjulbolter mangler fra ene dekket og at alle boltene er lÞse! dette ble bekreftet både fra naf-veihjelp og verksted at det manglet to bolter.
Ringte naf nå nettopp og det mener det er UMULIG at de har oversett dette. Selv om han som så over bilen heller ikke fikk med seg at blinklyset ikke funket heller, så var det umulig at han hadde oversett de manglene boltene som holdt hjulet mitt på plass.
KontrollÞr var 119548, styr unna denne ubrukelige «fagmannen» som absolutt ikke vet hva han holder på med!
Notat - bilen ristet fÞr den var på eu-kontroll, men vi forventet å få svar på hvorfor bilen ristet, vi trodde dette var foringene. Fikk beskjed «hvorfor sa du ikke fra at bilen ristet når du var på eu?», spoiler - jeg gjorde det:)
Sa til han som var på telefonen at hvis dette hjelper han med å sove om natten at det umulig kunne vÊre dems feil å overse dette, så vÊrsegod, ryk og dra rett til helvete der dere hÞrer hjemme for å ikke sikre bilene som dere er ment å gjÞre.
Skulle blitt omdÞpt til nav fordi de er faen like ubrukelig på alle nivåer.
De producten zijn van goede kwaliteit
De producten zijn van goede kwaliteit, maar de website is wat verouderd.
KjÞper sitter igjen med bevisbyrden når bilen har skjulte feil.
Bilselgere er tydeligvis en beskyttet yrkesgruppe.
Som kjÞper skal man kunne dokumentere at selgeren visste om skjulte feil, selv når feilen er så alvorlig som en bensinlekkasje - som ga seg til kjenne ved fÞrste bensinfylling.
Til stor trÞst er juridisk avdeling innforstått med at det "fÞles leit" å bli loppet for penger og i tillegg bli avspist med at man "ikke har en sak".
Feil i NAF rapport
Stor feil i NAF rapport ved bruk av Nettbil.
Hadde bilen hos NAF for test. I den NAF testen så står det "Bilen er ikke utstyrt med peilepinne, oljenivå ikke kontrollert". Peilepinnen er rÞd, og stikker opp på hÞyre side av motordeksel. Umulig å stole på resten av rapporten når de ikke klarer å sjekke oljen engang. Mistenker at de gjÞr det med vilje for å få lavere auksjonspris.
Helt topp
Har fungert utmerket til eu, berging og garantiutlÞpstest. Enkle, raske og god kommunikasjon.