Erfaring service Sulland Drammen, Jeg har vÊrt kunde hos Centralgaragen nÃ¥ Sulland i mange Ã¥r. Fantastisk service der. Alltid blide ansikter og godt humÞr, min Mazda blir godt ivaretatt. Jeg har kjÞp... ãã£ãšèŠã
Hvis det var mulig hadde jeg gitt 0 stjerner. Etter karosseri reparasjon til 100 000 kr. klarer de Ã¥ levere bilen tilbake med bart metal og en liten rustflekk 2 cm fra lakkert flate de har utbedret.... ãã£ãšèŠã
Monterte ledbar pÃ¥ Sulland Bardufoss. Det kostet 8000kr (!) men er montert feil. Den trekker strÞm (bekreftet av et annet verksted), men de nekter for at det er noe feil pÃ¥ den. Litt senere hadde jeg... ãã£ãšèŠã
Elendig oppfÞlging av nybilgaranti pÃ¥ BMW. Fra Ã¥ ha vÊrt et verksted med flott service og oppfÞlging, har det skjedd noe siste par Ã¥r. NÃ¥ krever de kr 2500 for Ã¥ se etter mulige garantirepar... ãã£ãšèŠã
Erfaring service Sulland Drammen
Erfaring service Sulland Drammen, Jeg har vÊrt kunde hos Centralgaragen nå Sulland i mange år. Fantastisk service der. Alltid blide ansikter og godt humÞr, min Mazda blir godt ivaretatt. Jeg har kjÞpt bil der flere ganger. Jeg anbefaler Sulland Drammen.
Erfaring Sulland Bilskade Harstad
klarer de å levere bilen tilbake med bart metal og en liten rustflekk 2 cm fra lakkert flate de har utbedret. Når du kontakter dem virker det som om de gir f i hva du sier. Anbefales ikke.
ELENDIG
Monterte ledbar på Sulland Bardufoss. Det kostet 8000kr (!) men er montert feil. Den trekker strÞm (bekreftet av et annet verksted), men de nekter for at det er noe feil på den. Litt senere hadde jeg den på EU-kontroll og de sa at bilen blir ikke godkjent fordi «ledbaren er ikke montert i henhold til forskrifter». Når jeg fortalte at den var jo montert hos dem visste de det ikke engang. Allikevel nekter de for at det er noe annet feil på den, og de har regelrett lÞyet meg opp i ansiktet. Elendig service, jeg skal ALDRI ha bilen min på Sulland igjen. Anbefaler det ikke til noen.
Aldri aldri aldri Sulland mere
Jeg har eid en Audi Etron i ca 1,5 år, kjÞpt på Sulland Harstad. Bilen var ikke i orden da jeg kjÞpte den. Elektroniske feil, tok mange måneder fÞr de fikk appen til å virke i bilen, det tok mange verksted besÞk. FÞr det var ordnet oppdaget jeg feil på adaptiv cruisecontroll, bilen regulerte ikke farten som den skulle, etter skilting, men regulerte mange ganger uten skilt i lang lang omkrets. Det klarte de ikke å reparere. Jeg sendte meil til de flere ganger, dem har de aldri svart på, på teknisk avdeling. den siste var det en selger som svarte på, han jeg kjÞpte bilen hos, derfor var han kopiert inn. Men han påsto at det ikke var feil på bilen, men brukerfeil........ Jeg har dokumentert mange av de gangene feilen oppsto, han kommenterte mot bedre viten..... Jeg vil påstå han er inkompetent på dette området, hadde ikke forventet bedre av han, som selger. Men hadde forventet at teknisk avdeling skulle kommenter og komme med ny time, det kom aldri. Nå har jeg solgt bilen og kommer aldri aldri til å ha noe som helst med Sulland å gjÞre, har aldri vert borti så dårlig service noengang.... Vil fraråde alle til å ha noe med Sulland Harstad å gjÞre. Har forÞvrig pratet med flere om Sulland, ikke noen med god erfaring i TromsÞ eller Kirkenes heller,
Varm anbefaling Sulland Moss
Jeg fikk anbefalt sulland Moss av min regnskapsfÞrer og det har vÊrt topp fra starten og hele veien videre.
Bra BMW. Super å kjÞre.
Unik oppfÞlging. Flere runder med opplÊring av de mange finesser med bilen ga et godt grunnlag for meg.
Jeg fikk service på bilen. Det var bra.
Bare det at de glemte å reparere fjÊren på ladelokket som vi hadde avtalt at de også skulle gjÞre.
Som plaster på såret sendte de en mann fra Moss hele veien til Oslo for å hente bilen min. Så reparerte de den på garantien og kjÞrte den hjem til garasjen min igjen. Det var utrolig greit. Bare hyggelig stemning og velvilje.
Min ladekabel som jeg fikk i gave av barna mine fungerte ikke. Så fant de jamen en original BMW ladekabel som lå i en krok der. Den fikk jeg bare. Wow.
Tusen takk Sulland Moss
Sulland TromsÞ bmw stor skuffelse
Sulland TromsÞ bmw slutter rett og slett aldri å skuffe. Jeg ser meg nÞdt til å gi enda en dårlig anmeldelse. Etter tidligere erfaringer med tregt og slurvete arbeid valgte jeg likevel å gi verkstedet en ny sjanse. Det angrer jeg bittert på.
Denne gangen endte det med en verre opplevelse enn jeg noensinne kunne forestille meg. Jeg leverte bilen inn 16. desember 2025, hvor den âliksomâ skulle vÊre ferdig samme dag. NÃ¥, 41 dager senere, stÃ¥r bilen fortsatt der. Bare Gud vet nÃ¥r dette marerittet tar slutt, og nÃ¥r jeg faktisk fÃ¥r tilbake bilen min.
Forklaringen på dette ekstremt lange verkstedoppholdet skal visstnok vÊre lang leveringstid på en AC-kondensator. Dette er rett og slett tull og dårlige bortforklaringer. Det ble nemlig ikke gjort en ordentlig taksering i utgangspunktet, noe som fÞrte til at nÞdvendige deler ikke engang ble bestilt fÞr bilen ble levert inn.
Da bilen min fikk sitt én-månedsjubileum i Sullands bilfengsel, var jeg drittlei. Jeg tok en lang prat med servicerådgiver, og vi kom frem til at de kunne forsÞke å finne en brukt del. Jeg skulle få beskjed dersom de fant noe.
Siden jeg kjenner til Sullands slurv, tok jeg saken i egne hender. På én time fant jeg delen selv. Jeg fikk den demontert og leverte den personlig til Sulland kl. 12:00 dagen etter. Altså: absolutt ikke en vanskelig del å få tak i, hvis man faktisk gidder å prÞve.
NÃ¥ har jeg fÃ¥tt hÞre at det âplutseligâ mangler flere deler ogsÃ¥. Dermed begynner jeg Ã¥ mistenke at Sulland prÞver Ã¥ sette ny rekord i verkstedopphold.
Styr unna. Dette verkstedet fortjener rett og slett ikke kundenes tillit.
Elendig oppfÞlging av nybilgaranti pÃ¥âŠ
Elendig oppfÞlging av nybilgaranti på BMW.
Fra å ha vÊrt et verksted med flott service og oppfÞlging, har det skjedd noe siste par år.
Nå krever de kr 2500 for å se etter mulige garantireparasjoner. Hvis de ikke "får feilmelding" i "systemet" er alt i orden, selv om de tidligere har påvist en feil.
Det går både ut over BMW som merkevare of Sulland som verksted.
Sulland TromsÞ, avdeling Volkswagen
Sulland TromsÞ, avdeling Volkswagen. Elendig service når vi hadde Ad blue feil!
Fikk bestilt diagnosetest for å finne ut av Ad blue feilene. Fikk ikke utlevert diagnosetesten, men de fortalte alle feil de fant. Deriblant feil på register, som akkurat var byttet ved et annet verksted.
Fikk prisoverslag på over 40 000kr for å rette opp i register og Ad blue.
Vi hentet bil og leverte den på et annet verksted. De fant feil på en glÞdeplugg i tillegg til Ad blue feilene.
Styr unna!!!
Elendig verksted
Hadde bilen min på eu kontroll. Men aldri mer. De leter etter mangler som andre verksteder godkjenner. Så styr unna. Det kan bli dyrt til slutt. Dårlig kundebehandling på tlf også. Var der nå i november 2025.
Manglende tilbakemelding og oppfÞlging på sulland bilsenter lillehammer.
Manglende tilbakemelding og oppfÞlging . Opplever stygg oppfÞrsel og mistenkeligjÞring fra serviceleder. Alt startet med en service i juni 2025 hvor jeg ba om en utsjekk av rust samtidig med periodisk service. Fikk ingen tilbakemlding etter service over hva som måtte utbedres. Har forsÞkt gjentatte ganger å få svar men opplever å ikke få tilbakemelding. Har ikke fått noen forklaring eller erkjennelse på at de ikke har sjekket opp som forespurt.
Elendig service på nybil
Elendig service på nybil. Gjelder Sulland TromsÞ. KjÞpte VW ID BUZZ nå i juni 2025, men har problemer med å få rettet opp i ting som er feil med bilen. De er utrolig vanskelig å få satt opp time for å få dette rettet opp.
Sulland Otta
Tusen takk for god service fra start til slutt hos Volkswagen! Veldig fornÞyd.
Very negative experience
Very negative experience
I do not recommend this service and BMW dealer either for buying or doing service either
They do not take responsibility for their actions, claims that car is safe to drive after their service which was not the case and by that putting people lives in danger and not taking any responsibility for it.
Sulland Trondheim
Sulland Trondheim. Denne bilforhandler kan absolutt ikke anbefales når det gjelder kjÞp av bruktbil og etterfÞlgende behandling av kunder når det oppstår flere problemer med bilen etter veldig kort tid !! Jeg vil ikke gå inn i detaljene men som kunde har vi aldri fÞr opplevd liknende og er enormt skuffa over på hvilken måte Sulland ( bruktbil selger ) håndterer slike saker. Vi kjÞpte en relativt ny bruktbil i mai 2025 som har nå allerede vÊrt 5 ganger på verksted ( ikke Sulland verksted ) med delvis alvorlige feil.... Heldigvis er bilen fortsatt i garantitiden. Når man tar det opp med selgeren er svaret man får det er ja garanti på, vi har ingen ting å gjÞre med det. Gjennom hele kommunikasjon om det er skriftlig eller på telefon fÞler man seg lurt og ikke tatt på alvor. Det virker på oss at det er ikke viktig for Sulland ( selger ) å ha fornÞyde kunder, ......selv om man kjÞpe bare en bruktbil
Sulland Fredrikstad - Anbefales!
Super service om det er salg eller service. Ove er i farta stort sett 24/7 og svarer alltid på spÞrsmål. Alltid blide og glade! Anbefales om du skal ha ny eller bruktbil.
Sulland Hamar..
Sulland Hamar..Vanskelig å få noe hjelp fordi hvisnok var ALLE til lunsj...
Satt to stk ved skranken når vi kom inn, som bare sendte oss videre innover i lokalet og var mest opptatt av å snakke med hverandre.
Neste skranke fikk vi beskjed om at de var på lunsj..
Lite interessert i å selge bil.
VÊrt der en gang tidligere også for mange år siden. Heller ikke den gangen var det noen god kundeopplevelse.
Jeg tok kontakt med Sulland Otta
Jeg tok kontakt med Sulland Otta, en offisiell Mitsubishi-forhandler, for å få utfÞrt kontroll/justering av ventilklaringen på min bil. Jeg spurte spesifikt hvordan denne prosedyren utfÞres hos dem, og om ventildekselet blir fjernet.
Til min store overraskelse fikk jeg svaret fra en ettermarkedsselger: "I henhold til serviceintervall, så er det kun måle/kontrollere visuelt. Utover det må det settes av mer tid, dersom det er noe som må justeres."
Dette er rett og slett ikke en korrekt fremgangsmåte for å kontrollere ventilklaring. En ventilklaring måles i hundredels eller tidels millimeter, og det er fysisk umulig å "måle" eller "kontrollere" dette nÞyaktig visuelt uten å fjerne ventildekselet og bruke et fÞlerblad (feeler gauge).
En slik praksis fÞrer til:
* UnÞyaktig diagnose: Man får ingen reell informasjon om den faktiske ventilklaringen.
* Risiko for uoppdagede problemer: SÊrlig for smÃ¥ klaringer (stramme ventiler), som ikke lager lyd men kan fÞre til overoppheting og brenning av ventiler â noe som er svÊrt kostbart Ã¥ reparere.
* Manglende overholdelse av produsentens standarder: Mitsubishis egne servicehåndbÞker krever fjerning av ventildekselet og bruk av fÞlerblad for en korrekt kontroll.
Det er svÊrt skuffende at en offisiell forhandler av Mitsubishi ikke utfÞrer denne grunnleggende serviceprosedyren på en profesjonell og korrekt måte. Dette undergraver tilliten til kvaliteten på tjenestene de tilbyr. Jeg oppfordrer andre kunder til å vÊre svÊrt nÞye med å spÞrre hvordan denne type arbeid utfÞres, og insistere på at korrekte prosedyrer (fjerning av ventildekselet og måling med fÞlerblad) blir fulgt.
Svindlere hele gjengen. Ikke kjÞp bil fra sulland.!
de er en gjeng med svindlere, de skylder meg 50k etter at de solgte meg en bil som var feil med fÞr salg, alt skulle vÊre i orden med tilstandsrapport merket når det kom snÞ at ikke 4x4 ikke fungerte tok biln inn var vist bare en oppdatering de hadde glÞmt fÞr salg....hehe rett etter oppdatering var plutselig diffen Þdelagt hmmmmm veldig rart. nei dette viste de og ingenting får man gjort heller.
Ingen hjelp til leiebil på tross av garantisak
Bor på Stokmarknes, og nÊrmeste verksted er Sulland Harstad. Fikk havari på elektronikken i min Cupra, en vanlig feil på VW ID4, ID3 og Cupra - trommelbremser er ikke en god kombinasjon med vinter. Dette var en klar garantisak (ikke en forsikringssak), og da dekker normalt verkstedet kostnadene. Bilen ble levert til Sulland av Viking, men ingen leiebil ble dekket i perioden (7 dager på verksted), og ingen leiebil ble dekket fra Stokmarknes til Harstad for å hente bilen. Etter mye om og men fikk jeg tilbud om en buss-billett (!?). I fÞlge KLP (som er stor på bilforsikring), var de rystet over manglende dekning fra Sulland. à sette seg på bakbeina for 2500 kroner - det blir det fort et dårlig omdÞmme av.
Fant en flott Mazda CX 5 diesel somâŠ
Fant en flott Mazda CX 5 diesel som stod hos Sulland på Elverum. Jeg tok kontakt og fortalte at jeg hadde innbytte bil som jeg Þnsket levert. Det ble en hyggelig samtale som gjorde at jeg kjÞrte opp ( 2 timer ) og salget ble gjennomfÞrt. Jeg opplevde hyggelige folk på plassen og sitter igjen med en flott opplevelse, takk for gode samtaler og bra service.
Hilsen Arne Aamodt.