Tak cierpliwych pomocnych i wyrozumiaÅych ludzi to ze ÅwieczkÄ szukaÄ. Jestem noga techniczna, ale dziÄki nafty ludziom ogarnÄÅam wszystko. Sto pytaÅ do : a jak a gdzie a dlaczego. Jak dzieckie we me... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
EMILIA - 100 gwiazdek. Bardzo pomocna i bardzo szybka w obsÅudze. I to juÅŒ nie pierwszy raz kiedy doradziÅa jak dziaÅaÄ. Bardzo jestem WdziÄczna, dziÄkujÄ! NAFFY - równieÅŒ 100 gwiazdek za to, ÅŒe ma... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prosta w obsÅudze platforma, mega pomocna Pani Emilka â€ïžâ€ïžâºïž i caÅy support
Korzystam z naffy doÅÄ krótko, stawiam tutaj swoje pierwsze kroki, ale juÅŒ teraz widzÄ, ÅŒe to jest to ðâ€ïžplatforma jest bardzo intuicyjna w obsÅudze. Sam proces konfiguracji to pestka - prosty i mega szybki, wiÄc kaÅŒdy sobie z nim poradzi.
Na szczególnÄ
uwagÄ zasÅuguje Pani Emilka â€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïž i caÅy mega pomocny zespóŠsupportu dziaÅajÄ
cy na zapleczu. Jestem mega wdziÄczna za szybkie rozwiÄ
zanie mojego problemu! ð widaÄ, ÅŒe wkÅadacie caÅe serce w swojÄ
pracÄ.
To ogromny luksus móc zwróciÄ siÄ do Was z kaÅŒdÄ
technicznÄ
sprawÄ
i wiedzieÄ, ÅŒe pomoÅŒecie. Doceniam bardzo!â€ïžâ€ïžâºïž dziÄkujÄ! DajÄ 5 gwiazdek, ale gdyby byÅa taka opcja daÅabym Wam 1000 â€ïž
Platforma jest idealna
Platforma jest wystarczajÄ ca, intuicyjnia, a support jest bardzo pomocny :)
Super profesjonalna obsÅuga
Super profesjonalna obsÅuga! ZgÅosiÅam proÅbÄ o odblokowanie mojego email marketingu i zostaÅo to zrobione w bardzo szybkim czasie! Dodatkowo dostaÅam tipy, czego na przyszÅoÅÄ nie robiÄ, by blokada siÄ nie powtórzyÅa. Bardzo proaktywny team! DziÄkujÄ <3
EMILIA
EMILIA - 100 gwiazdek.
NAFFY - równieÅŒ 100 gwiazdek za to, ÅŒe macie obsÅugÄ po ludzku a nie AI jak wszÄdzie. MiÅo!
Pls zróbcie aplikacje nwm czemu ale wâŠ
Pls zróbcie aplikacje nwm czemu ale w stripe narazie mam kilka niedokoÅczonych pÅatnoÅci bÅÄ d czy co
Platforma Naffy
Korzystam z platformy Naffy. Jestem zadowolona z szybkiego i naprawdÄ pomocnego supportu. Poza tym od strona jest przejrzysta i intuicyjna. Bardzo polecam!ð
Polecam, wszystko super ;)
Wszystko dziaÅa sprawnie, ogromny plus za bardzo szybki kontakt mailowy, rozwiÄ zanie sprawy praktycznie w ten sam dzieÅ :) Polecam kaÅŒdemu twórcy!
Åwietna
Åwietna platforma do sprzedaÅŒy swoich produktów. Prosta i bardzo intuicyjna. Jak siÄ zdarzy jakiÅ bÅÄ
d to szybko i sprawnie udzielÄ
pomocy przez email.
DziaÅam juÅŒ póŠroku i jestem mega zadowolona.
Co prawda zdarzyÅ siÄ bÅÄ d systemu iâŠ
Co prawda zdarzyÅ siÄ bÅÄ d systemu i ÅciÄ gnÄÅo wiÄcej pieniÄdzy niÅŒ powinno, ale reakcja ekipy byÅa bez zarzutu, szybko i bez Åciemniania. DziÄki!
10000% zaangaÅŒowania ze strony supportuâŠ
10000% zaangaÅŒowania ze strony supportu (Emilia, dziÄkujÄ!â€ïž) i skuteczna pomoc w rozwiÄ zaniu mojego problemu.
Sklep
Jestem zachwycony zarówno jakoÅciÄ obsÅugi jak i samym portalem. Jest dokÅadnie tak jak sÅyszaÅem podczas rozmów i czytaÅem w opiniach, serwis jest prosty i intuicyjny.

naffy ããã®åç
Platforma jest bardzo prosta w obsÅudze
Platforma jest bardzo prosta w obsÅudze. Super jest to, ÅŒe moÅŒna w tak Åatwy sposób swój pomysÅ zamieniÄ w realny zarobek, nawet jeÅli siÄ nie ma zbyt duÅŒego budÅŒetu na start :)

naffy ããã®åç
Bardzo intuicyjna platforma w obsÅudze
Bardzo intuicyjna platforma w obsÅudze, proces konfiguracji jest bardzo prosty i szybki.
Dodatkowo pozytywnie zaskoczyÅem siÄ sprawnoÅciÄ
i sprawczoÅciÄ
obsÅugi klienta. BrakujÄ
ce rozwiÄ
zania sÄ
bÅyskawicznie wdraÅŒane.

Firma dba o swoich klientow ð
Firma dba o swoich klientow ð
Szybkie odpowiedzi na wiadomosci. Pani Emilka, która odpisuje widaÄ, ze lubi to co robi - zawsze swietnie zaopiekuje sie mnÄ
, jest bardzo kreatywna i zawsze wymysli super rozwiÄ
zanie, z cierpliwoscia odpowiada na problemy.
Tu sÅuchajÄ
potrzeb klientow I powoli wprowadzajÄ
wiecej produktow i udogodnieÅ.
Podoba mi sie intuicyjnoÅÄ platformy, ÅatwoÅÄ dodawania produktow. Swietne rozwiazanie dla mnie to placisz wtedy kiedy zarobisz.
I przede wszystkim szybka i miÅa wspóÅpraca z firmÄ
. Bo firmÄ tworzÄ
ludzie i tutaj to widaÄ, ze firma dba o mnie, o swojego klienta ð
DziÄkujÄ, ze stworzyliscie takÄ
fajnÄ
intuicyjnÄ
, Åatwa w obsludze i przyjaznÄ
platformÄ. AÅŒ z przyjemnoÅciÄ
wprowadzam nowe produkty â€ïžð€

Tanie jakoÅciowe usÅugi
Nie ma na co narzekaÄ, prowizja adekwatna do jakoÅci, super, ÅŒe nie ma potrzeby pÅacenia co miesiÄ c za konto. Super support, szybko reagujÄ na zgloszenia

Tak cierpliwych pomocnych iâŠ
Tak cierpliwych pomocnych i wyrozumiaÅych ludzi to ze ÅwieczkÄ
szukaÄ. Jestem noga techniczna, ale dziÄki nafty ludziom ogarnÄÅam wszystko. Sto pytaÅ do : a jak a gdzie a dlaczego. Jak dzieckie we megle.
WziÄli za rÄ
czkÄ i prowadzili. MaÅe mam projekty, ale czuÅam siÄ jak mega wielki klient:) polecam i piÄknie dziÄkujÄ bez Was to by siÄ nie udaÅo

Szybko, sprawnie, intuicyjnie
ObsÅuga klienta dziaÅa szybko i reaguje nawet na oznaczenie w stories na Instagramie. Platforma jest intuicyjna. Dla zabieganych osób Åwietna alternatywa zamiast stawiania wÅasnej strony, sklepu, podpinania pÅatnoÅci itp. DotÄ d nic mi siÄ nie wykrzaczyÅo. Korzystam od roku.

naffy ããã®åç
BÅyskawiczny start i szybka obsÅuga
ZdecydowaÅam w poniedziaÅek o stworzeniu produktu cyfrowego a w ÅrodÄ mam juÅŒ pierwszy zakup sfinalizowany. Platforma jest bardzo prosta w obsÅudze i nawet podpiÄcie szybkich pÅatnoÅci zajÄÅo chwilÄ. Åwiadomie zdecydowaÅam siÄ na warunki rozliczeniowe, które proponuje platforma i na ten moment mi odpowiadajÄ
kiedy zaczynam swojÄ
drogÄ z produktami cyfrowymi. Pani Emilia bardzo szybko i rzeczowo odpowiadaÅa na moje pytania na Instagramie
,dlatego caÅy proces startu w moim przypadku trwaÅ bÅyskawicznie- za co bardzo dziÄkujÄ!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã