Magnesium fra Nani har vÊret svaret pÃ¥ mine problemer med lÊg- og skinnebenskramper om natten. Siden jeg har taget en daglig kapsel med magnesium, har jeg sagt farvel til kramperne. NattesÞvnen er o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Da jeg fÞrste gang hÞrte om produkterne blev jeg nysgerrig. Jeg lÊste og hÞrte om holdningen, meningen og tankerne bag det at skabe produkter, der for kroppen er nemme optage. Jeg har vÊret igennem de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God service og kvalitets produkter. Vi er som familie rigtigt godt tilfreds med produkterne fra nani. Det hele startede faktisk med min sÞn pÃ¥ 4 Ã¥r, der ikke ville spise tablet multivitamin, og der f... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Danske Nani laver plantebaserede og organiske kosttilskud hÃ¥ndplukket af alt det bedste fra naturen. Lavet pÃ¥ en form som din krop kan forstÃ¥ - nemlig mad. NANI er Nutrients As Nature Intended ð±
Kejlstrup TvÊrvej 6, 8600, Silkeborg, ãã³ããŒã¯
- 71996900
- info@nani.dk
- nani.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
I was extremely disappointed with myâŠ
I was extremely disappointed with my purchase. The top I bought fit perfectly but I couldn't get past the horrible stitching, it was very sloppy, uneven and noticeable. I decided to return it and had to pay a restocking fee because they have no quality control. For the price, that top never should've been sold. I feel duped and ripped off.
Super firma
Virkelig sÞde og hjÊlpsomt personale. Mega gode produkter og kvaliteten helt i top. Hurtig levering.

KÞb 2, betal for 3
Bestilte 3 varer. Modtager de 2. Selvom to af produkterne egentlig er en en samlerpakke med rabat, så er der ikke givet rabat (sikkert fordi jeg har lagt dem i enkeltvis, så det skal man vÊre opmÊrksom på).
I pakken ligger en lÞs seddel om, at den sidste vare ikke var på lager alligevel og at de vil sende den i slutningen af nÊste måned.
Da jeg samme dag som modtagelse af pakken får en mail om, at jeg har modtaget alle de 3 bestilte varer, så skriver jeg en mail med Þnske om en bekrÊftelse på at den sidste vare også sendes.
Det gÞr jeg den 30. Juli.
Den 8. August har jeg stadig ikke hÞrt noget og skriver igen.
Har her den 9. August stadig ikke hÞrt fra dem.
Opdatering: tilbagemelding 11.8.
BekrÊftelse på at de vil afsende den manglende vare, når den kommer på lager.

Hvor er servicen henne?
Jeg bestilte men fik aldrig en ordre bekrÊftigelse, har faktisk intet hÞrt fra Nani på mail ang bestilling og levering. Jeg er tilbÞjelig til at sige dårlig service, men der er jo ikke nogen service. Jeg har sendt en mail til dem, men den har jeg heller ikke fået svar på. Mine varer er dog kommet, men det skulle jeg finde ud af via Post Nord Appen.
TÊnker deres succes er blevet sÃ¥ stor at kunderne ikke betyder det store â¹ïž

Super tilfredsðð
Tager nu 3 produkter fra Nani og er super tilfreds.
Naturlige produkter og hurtig leveringð¿ð

SkÞnne naturlige produkter fra Nani
SkÞnne naturlige produkter fra Nani. Har fået mere energi og ovskud efter jeg er begyndt på Nanis produkter
Affordable and effective
Nani products are affordable and very effective and you only need small doses. I have tried other recommended products but I always come back. The new Omega 3 drops are brilliant ð€©

Nani ããã®åç
Simpelthen bare de bedste vitaminer forâŠ
Simpelthen bare de bedste vitaminer for min krop. ððŒ

Nani ããã®åç
Kosttilskud som virker :-)
Kosttilskud som virker :-)
Var lÞbet tÞr olie - fik ikke bestilt og efter fire dage kunne jeg mÊrke det i mine led. Så hurtig bestilling og igang igen :-)

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Venligt skriv. Hurtig reaktion da jeg havde glemt et produkt.
Gode produkter.

Slut med kramper - Magnesium Nani har hjulpet
Magnesium fra Nani har vÊret svaret på mine problemer med lÊg- og skinnebenskramper om natten. Siden jeg har taget en daglig kapsel med magnesium, har jeg sagt farvel til kramperne. NattesÞvnen er også forbedret, nu hvor jeg ikke skal op og strÊkke ud.
At produktet er naturligt gÞr ikke oplevelsen ringere.
Venter med spÊnding, om jeg kan mÊrke effekt af de to seneste indkÞbte produkter fra Nani: Multi og Omega-3!

Hurtig levering
Hurtig levering, sÞd lille smagsprÞve pÃ¥ et andet produkt samt vejledning ðžð¿

Nani ããã®åç
Altid super hurtig levering og sÃ¥ fintâŠ
Altid super hurtig levering og så fint pakket ind i silke papir og et lille sÞdt kort ved. Bare god stil.

Nani ããã®åç
God og hurtig levering af kvalitetskosttilskud
God og hurtig levering. Kvalitetsprodukter! kan virkelig anbefales.

LÊkre produkter - hurtig levering
LÊkre produkter. Hurtig levering uden problemer.
Handler der helt klart igen!

Jeg er super tilfreds
Jeg er super tilfreds med de produkter jeg kÞber hos Nani - og jeg kÞber et bredt udvalg. Er ret begejstret for deres tilgang til indholdet. Gode sunde holdninger. Og så er det et Dansk firma - det gÞr ikke spor :-)