Nani レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

I was extremely disappointed with my purchase. The top I bought fit perfectly but I couldn't get past the horrible stitching, it was very sloppy, uneven and noticeable. I decided to return it and had... もっず芋る

Magnesium fra Nani har vÊret svaret pÃ¥ mine problemer med lÊg- og skinnebenskramper om natten. Siden jeg har taget en daglig kapsel med magnesium, har jeg sagt farvel til kramperne. NattesÞvnen er o... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

God service og kvalitets produkter. Vi er som familie rigtigt godt tilfreds med produkterne fra nani. Det hele startede faktisk med min sÞn pÃ¥ 4 Ã¥r, der ikke ville spise tablet multivitamin, og der f... もっず芋る

䌁業情報

1. 怍物薬店

圓該䌁業による蚘述

Danske Nani laver plantebaserede og organiske kosttilskud håndplukket af alt det bedste fra naturen. Lavet på en form som din krop kan forstå - nemlig mad. NANI er Nutrients As Nature Intended 🌱

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

En gave for kroppen!

Da jeg fÞrste gang hÞrte om produkterne blev jeg nysgerrig. Jeg lÊste og hÞrte om holdningen, meningen og tankerne bag det at skabe produkter, der for kroppen er nemme optage. Jeg har vÊret igennem de fleste mÊrker, men fÞrste gang jeg er fuldstÊndig overbevist om at produkterne gÞr det enkelt for kroppen kende og optage - simpelt. Mine 5 stjerner går til menneskerne bag, service, nytÊnkning og ikke mindst til de rene produkter, der virker prÊcis som de lover!

2023幎12月24日

Hej Kate,
Tusind tak for din fine anmeldelse 🀩 !!
Og hvor er vi bare glade for at du kan mÊrke en forskel med vores produkter pÃ¥ organisk planteform 😍<3
Sunde hilsner fra Team Nani🌱

Naturlige produkter

Naturlige produkter, hurtig levering, dejlige vareprÞver fulgte med

2023幎11月8日

Nani からの回答

Hvor er vi glade for din anmeldelse 🀩
Sunde hilsner fra Team Nani🌱

HÞj kvalitet lavet af naturens planter 🌱

Jeg elsker at det er Dansk🇩🇰, hÞj kvalitet og lavet pÃ¥ planter🌱.
Har brugt NANI flere år, fÞr under og efter graviditet.

Vores sÞn har spist Omega 3 Vildlaks kapsler fra 6mdr og runder snart 2 Ã¥r. 🐟 Han elsker det lige sÃ¥ meget som vi gÞr.

Energien lÞftes i dagligdagen med samspillet af de forskellige produkter. Der er god guidning i hvordan og hvad der spiller godt sammen for netop at få det optimale resultat i DIN krop.

Kundeservice er altid sÞde og rare, og faktisk rigtig gavmilde med lidt rabat. Deres nyhedsbrev er ret informativt hvis man er til dét der med at blive klogere pÃ¥ naturen og den power! 🌱

2023幎10月21日

Hej Anja,

Mange tak for din fine anmeldelse!
Vi er virkelig glad for at du er trofast bruger af Nani’s produkter!! Og det varmer vores hjerter at det er hele familien der er med og ikke mindst at jeres lille dreng ogsÃ¥ har glÊde af dem 😃.

Sunde hilsner fra Team Nani 🌱

Et vildt serviceniveau

Kim og teamet hos Nani har et vildt serviceniveau, som udspillede sig på mest gelinde facon i forbindelse med en manglende rabatkode, som jeg havde glemt at tilfÞje ordren. Nu glÊder jeg mig til at prÞve produkterne, som landede lynhurtigt på trappestenen efter bestilling.

2022幎11月3日

Tusind tak Line. Sunde hilsner fra NANI 🌱

Love products from Nani

Love the products from Nani, their supplements really help combat my menopause symptoms and support my immune system and physical and mental well-being. Can really recommend their products!

2022幎10月14日

Thank you very much. Healthy greetings from NANI 🌱

Nani er de bedste produkter

Nani er de bedste produkter, og deres betjening er imÞdekommende og professionel. De er altid villige til at forklare om produkterne. Varm anbefaling herfra :-)))

2021幎10月11日

Tusind tak Lillian. Sunde hilsner fra NANI 🌱

Dejligt med en åbenhjertelig og

Dejligt med en åbenhjertelig og oprigtig tilgang til sin virksomheds produkter, som til fulde lever op til den lovede kvalitet ;-)
Super service og meget nemme at få kontakt med...
Tak til jer!

2021幎5月30日

Nani からの回答

Tak for de fine ord og tak for dig 🌱 hilsen NANI

God service og kvalitets produkter.

God service og kvalitets produkter.
Vi er som familie rigtigt godt tilfreds med produkterne fra nani. Det hele startede faktisk med min sÞn på 4 år, der ikke ville spise tablet multivitamin, og der fandt jeg nani bÞrn multivitamin som lignede vingummi bamser, men stadig var af hÞj kvalitet og optagelighed. Og nu bruger både min sÞn og jeg produkter fra nani og vi er så glade ved det! 5 stjerner herfra

2021幎3月12日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。