Naturigin レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Altid hurtig levering og gode produkter. Seneste pakke blev leveret forkert, men det fik de lÞst med det samme. Helt fantastisk kan 100% anbefales

䌁業が回答したした

Super gode hÃ¥rfarver, som fÞles behagelige og uden ubehagelige lugte. Jeg har selv farvet mit hÃ¥r i mange Ã¥r men disse farver er nok de nemmeste at anvende. Rigtig god vejledning og venlig og kompeten... もっず芋る

䌁業が回答したした

HÃ¥rfarven fra dem er den eneste, jeg har prÞvet heri ogsÃ¥ ved frisÞren, som ikke giver mig klÞende hovedbund under farvning. Derudover er levering hurtig. Mit hÃ¥r bliver dejlig blÞdt efter farvning, s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Elsker jeres produkt. Farven er super flot, det dÊkker alt det grÃ¥, ingen lugt og hurtigere end nogen anden hÃ¥rfarve jeg kender. Ville dog Þnske der var en smule mere hÃ¥rfarve i flasken. Jeg har lang... もっず芋る

䌁業情報

1. 毛髪補品店

圓該䌁業による蚘述

NATURIGIN er en dansk familieejet virksomhed, som siden 2004 har produceret naturligt baserede hÃ¥rfarver samt hÃ¥rpleje- og stylingprodukter. Vi bruger de reneste energikilder og kombinerer de bedste ingredienser fra naturen med eksklusiv kvalitet, nÃ¥r vi udvikler vores produkter 🌏 Brug for hjÊlp til valg af hÃ¥rfarve? TÞv ikke med at kontakte os pÃ¥ kundeservice@naturigin.dk 🌱

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 168ä»¶

レビュヌを曞く

Manglende handsker

Har bestilt derfra 2 gange nu. I indlÊgsedlen, står der, at der er indgangshandsker med, men de er ikke i de 3 pakker hårfarve jeg har fået. Det er lidt irriterende. Ellers glad og tilfreds.

Og til jeres svar.... nej de er ikke med overhoved. Har stadig en ubrugt hårfarve som bevis.....

2025幎6月3日

Hej Jeanette
Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at du er glad og tilfreds. Handskerne er sat fast pÃ¥ selve indlÊgssedlen, sÃ¥ den skal lige foldes ud, for at handskerne dukker op 😊

Nemt at fordele i håret

Nemt at fordele i håret. Rigeligt med én pakke til skulder langt hår. Dryp frit medens det trak. GlÊder mig til at se hvordan farven holder.

2025幎6月2日

Hej Jette
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du havde en rigtig god oplevelse med farvningen 😊

Den fader på en uge

Den fader på en uge, på trods af jeg kÞbte shampooen med.. og kun har vasket 2 gange. DÊkker heller ikke grå udvoksning ordentligt

2025幎5月15日

Hej Nadia
Tak for din anmeldelse. Vi er Êrgerlige over at hÞre, at du ikke har haft en god oplevelse med farven. Du er meget velkommen til at kontakte os pÃ¥ kundeservice@NATURIGIN.dk, sÃ¥ vi kan finde en lÞsning i fÊllesskab – farverne skal nemlig bÃ¥de dÊkke grÃ¥ hÃ¥r og absolut ikke fade efter en uge.

Nem påfÞring

Dejligt produkt
DÊkker godt og klistre ikke
Behagelig duft

2025幎5月15日

Hej Marianne
Mange tak for din anmeldelse. Vi håber på at byde dig velkommen i webshoppen snart igen 😊

Super god hårfarve .

Jeg har brugt naturigen i mange år,- hårfarven er nem at bruge og den giver et flot resultat ,- et stot Plus at Naturigen bruger skånsomme ingredienser.

2025幎5月14日

Hej Susanne
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du synes, farven er nem at bruge og giver et flot resultat 😊

DÃ¥rligt produkt

KÞbte et produkt til dÊkning af udvoksning i hovedbunden. Det levede på ingen måde op til forventningene.
Håret blev stift, det sved i hovedbunden, jeg fÞlte mit hår blev Þdelagt.
DesvÊrre. Øv Þv.
Ingen klager over servicen. Kun produktet.

2025幎5月13日

Hej Mia
Tak for din anmeldelse. Vi er meget Êrgerlige over at hÞre, at du har haft en dÃ¥rlig oplevelse. Du er velkommen til at skrive pÃ¥ kundeservice@NATURIGIN.dk, sÃ¥ vi kan finde en lÞsning i fÊllesskab – for det er absolut ikke meningen, at farven skal svie eller ÞdelÊgge hÃ¥ret.

Meget fin farve

Meget fin farve. Jeg ammer dog så skyndte mig at fjerne igen, da jeg lÊste, det ikke anbefales. Trods kun at sidde i 9 minutter er nogle grå hår dÊkket. Når jeg ikke ammer mere vil jeg prÞve igen

2025幎5月14日

Hej Sabrina
Tusind tak for din anmeldelse. Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r et tilsvarende godt resultat nÊste gang, du prÞver farven med den fulde indvirkningstid 😊
Med venlig hilsen Trine // NATURIGIN

Meget tilfreds mit hÃ¥r klÞr ikke mere

Meget tilfreds mit hår klÞr ikke mere og det ser skindene ud.

2025幎5月12日

Hej Miriam
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du er endt med et skinnende resultat – helt uden klÞe 😊

Flot hårfarve.

2025幎5月5日

Hej Gabriela
Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at du er endt med en flot hÃ¥rfarve 😊

Naturlige gode farver

2025幎5月5日

Hej Cathrine
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for dine 5 stjerner – og for at hÞre, at du synes, farverne er bÃ¥de naturlige og gode 😊

Et udmÊrket produkt

Et udmÊrket produkt.
Mener det er uden ammoniak og derfor mere venligt for vores krop og miljÞet. ♥👍

Hej Judith
Mange tak for din anmeldelse. Du har helt ret i, at NATURIGIN-farverne er 100% fri for ammoniak 😊

Kan uden tvivl anbefales

Har kun prÞvet deres farve-produkter. Naturlige toner og naturlige ingredienser. Stor anbefaling herfra!

Hej Pia
Mange tak for din anmeldelse. Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du vil anbefale NATURIGIN-farverne til andre 😊

God Service

God Service
Gode produkter 🔆

Hej Marianne
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du synes godt om bÃ¥de vores service og produkter 😊

Orangefarvet i hårbunden :(

I går farvede jeg mit hår, som i sin naturlige farve er mellemblond, med lyse striber.
Jeg farvede mit hår med jeres ‘Light Golden Blonde’ produkt hvilket har resulteret i en orangefarvet hårbund.
Det er jeg selvfÞlgelig MEGET ked af. Er det muligt at farve det om med en lysere nuance, eller hvad vil I anbefale? Jeg har i går prÞvet at kontakte jer per telefon, men uden held.
Nu har jeg også fået min mail retur, underlivered, som jeg har sendt til jeres kundeservice?

2025幎4月25日
自発的なレビュヌ

Hej Anne-Mette
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at resultatet ikke er blevet som hÃ¥bet – det skal vi selvfÞlgelig finde en lÞsning pÃ¥. Jeg kan ikke se nogle mails fra dig i vores kundeservice-indbakke – vil du skrive til mig direkte pÃ¥ trine@NATURIGIN.com? 😊

Fin kÞbsoplevelse

Fin kÞbsoplevelse, produkterne kom hurtigt.

2025幎4月7日

Hej Lene
De bedste hilsner fra Trine // NATURIGIN

Virkelig smuk og dÊkkende farve.

Virkelig smuk og dÊkkende farve.

2025幎4月7日

Hej Ivy
Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at du har fÃ¥et et smukt og dÊkkende farveresultat 😊
De bedste hilsner fra Trine // NATURIGIN

Jeg har endnu til gode at benytte produktet.

2025幎3月27日

Hej Freja
Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner 😊