Altid hurtig levering og gode produkter. Seneste pakke blev leveret forkert, men det fik de lÞst med det samme. Helt fantastisk kan 100% anbefales
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super gode hÃ¥rfarver, som fÞles behagelige og uden ubehagelige lugte. Jeg har selv farvet mit hÃ¥r i mange Ã¥r men disse farver er nok de nemmeste at anvende. Rigtig god vejledning og venlig og kompeten... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
HÃ¥rfarven fra dem er den eneste, jeg har prÞvet heri ogsÃ¥ ved frisÞren, som ikke giver mig klÞende hovedbund under farvning. Derudover er levering hurtig. Mit hÃ¥r bliver dejlig blÞdt efter farvning, s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Elsker jeres produkt. Farven er super flot, det dÊkker alt det grÃ¥, ingen lugt og hurtigere end nogen anden hÃ¥rfarve jeg kender. Ville dog Þnske der var en smule mere hÃ¥rfarve i flasken. Jeg har lang... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
NATURIGIN er en dansk familieejet virksomhed, som siden 2004 har produceret naturligt baserede hÃ¥rfarver samt hÃ¥rpleje- og stylingprodukter. Vi bruger de reneste energikilder og kombinerer de bedste ingredienser fra naturen med eksklusiv kvalitet, nÃ¥r vi udvikler vores produkter ð Brug for hjÊlp til valg af hÃ¥rfarve? TÞv ikke med at kontakte os pÃ¥ kundeservice@naturigin.dk ð±
Vester Allé 7 , 8000, Aarhus C, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Har bestilt derfra 2 gange nu. I indlÊgsedlen, står der, at der er indgangshandsker med, men de er ikke i de 3 pakker hårfarve jeg har fået. Det er lidt irriterende. Ellers glad og tilfreds.
Og til jeres svar.... nej de er ikke med overhoved. Har stadig en ubrugt hårfarve som bevis.....

Naturigin ããã®åç
Nemt at fordele i håret. Rigeligt med én pakke til skulder langt hår. Dryp frit medens det trak. GlÊder mig til at se hvordan farven holder.

Naturigin ããã®åç
Den fader på en uge, på trods af jeg kÞbte shampooen med.. og kun har vasket 2 gange. DÊkker heller ikke grå udvoksning ordentligt

Naturigin ããã®åç
Jeg har brugt naturigen i mange år,- hårfarven er nem at bruge og den giver et flot resultat ,- et stot Plus at Naturigen bruger skånsomme ingredienser.

Naturigin ããã®åç
KÞbte et produkt til dÊkning af udvoksning i hovedbunden. Det levede på ingen måde op til forventningene.
Håret blev stift, det sved i hovedbunden, jeg fÞlte mit hår blev Þdelagt.
DesvÊrre. Ãv Þv.
Ingen klager over servicen. Kun produktet.

Naturigin ããã®åç
Meget fin farve. Jeg ammer dog så skyndte mig at fjerne igen, da jeg lÊste, det ikke anbefales. Trods kun at sidde i 9 minutter er nogle grå hår dÊkket. Når jeg ikke ammer mere vil jeg prÞve igen

Naturigin ããã®åç
Meget tilfreds mit hår klÞr ikke mere og det ser skindene ud.

Et udmÊrket produkt.
Mener det er uden ammoniak og derfor mere venligt for vores krop og miljÞet. â¥ïžð

Naturigin ããã®åç
Har kun prÞvet deres farve-produkter. Naturlige toner og naturlige ingredienser. Stor anbefaling herfra!

Naturigin ããã®åç
I går farvede jeg mit hår, som i sin naturlige farve er mellemblond, med lyse striber.
Jeg farvede mit hÃ¥r med jeres âLight Golden Blondeâ produkt hvilket har resulteret i en orangefarvet hÃ¥rbund.
Det er jeg selvfÞlgelig MEGET ked af. Er det muligt at farve det om med en lysere nuance, eller hvad vil I anbefale? Jeg har i går prÞvet at kontakte jer per telefon, men uden held.
Nu har jeg også fået min mail retur, underlivered, som jeg har sendt til jeres kundeservice?

Naturigin ããã®åç
Meget hurtig levering og så nem en blanding at farve håret med ..