レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har fÞr handlet med Natursmuk, og er stor fan af deres produkter. Så ser ingen grund til at finde en anden forhandler, isÊr når de også er super hjÊlpsomme, hvis man har nogle spÞrgsmål.

Jeg fÃ¥r lavet mine negle hos sÞde skÞnne Stine Hun er meget lydhÞr for mine Þnsker og yderst professionel Natursmuk er skÞnt, rent indbydende sted hvor jeg som kunde fÞler mig set og mÞdt. Jeg els... もっず芋る

Har bÃ¥de fÃ¥et lavet negle og ansigtsbehandlinger af Stine ved Natursmuk. Hun er altid bÃ¥de sÞd og grundig og skaber en tryg atmosfÊre, nÃ¥r man er kunde hos hende – og sÃ¥ har hun virkelig sit hÃ¥ndvÊrk... もっず芋る

Virkelig fin salon, fin og hÞflig service MEN den absolut vÊrste spraytan jeg nogensinde har fÃ¥et. Farven begyndte at forsvinde under 24 timer efter behandlingen og to dage efter spray var ingen farve... もっず芋る

䌁業情報

1. スキンケア クリニック
  2. ・
  3. 健康・矎容補品店
  4. 矎容補品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Vi hedder Emma & Julie og er ejerne af Natursmuk, Emma er uddannet lÊgeeksamineret kosmetolog & Julie er uddannet i skÞnhedsbehandlinger og produkter. Vi stÃ¥r begge klar til at hjÊlpe dig. Vi har begge flere Ã¥rs erfaring fra skÞnhedsbranchen, vores passion er at guide dig til en skÞn og flot hud. Vi vil gÞre vores bedste for at hjÊlpe dig til at fÃ¥ balance i huden, samt at fÃ¥ den smukkeste hud. Vi har hÃ¥ndplukket alle mÊrkerne til natursmuk. Vi kan stÃ¥ 100% inde for produkterne, vi har selv testet alle produkterne pÃ¥ egen hud. Det betyder meget for os at de produkter vi vÊlger til natursmuk er naturlige, rene og naturligvis giver gode resultater. Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spÞrgsmÃ¥l. KÊrlig hilsen Emma & Julie’

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 32ä»¶

レビュヌを曞く

Bedste kosmetolog i Aarhus

SÞger du den bedste kosmetolog i Aarhus, er Natursmuk stedet.
Altid venlige, smilende og professionelle.
Har gået ved Karina i årevis hvor både service og behandlinger altid er top.
Kan klart anbefale Natursmuk - kunne man give 10 stjerner havde de fået det

2024幎9月27日
自発的なレビュヌ

Kan ikke anbefale at bestille på deres

Kan ikke anbefale at bestille på deres webshop. Bestilte d. 20/8 og havde ikke modtaget noget fra gls med at den var på vej, en uge efter d. 27/8, kontakter jeg dem på telefon for at spÞrge efter tracking nummer, hvilket de ikke kan give.
De sender kort efter samtale en sms, hvor de skriver pakken er på vej retur med gls. De skriver at de vil sende en ny samme dag eller dagen efter, jeg svare om det er muligt med hjemmelevering, hvilket de ignorere. Jeg modtager så fÞrst besked fra gls d. 30/8 om at pakken nu er på vej. Det er fÞrste gang at jeg oplever så lang og dårlig service fra en dansk online shop.

2024幎8月20日
自発的なレビュヌ

Altid god og venlig service

Jeg har vÊret kunde hos Natursmuk i mange år, og har udelukkende haft gode oplevelser. Emma og Julie er venlige, hjÊlpsomme og servicemindede og gÞr altid lidt ekstra ud af det. Der er hurtig levering og varerne er altid smukt indpakket, og med en lille hilsen i form af en vareprÞve og et stykke slik.
Jeg kan klart anbefale Natursmuk til alle!

2024幎8月28日
自発的なレビュヌ

Jeg fik lavet gelé negle til mit

Jeg fik lavet gelé negle til mit bryllup.
Emma lavede de fineste og smukkeste meget naturlige negle i den lÊkreste rosa farve som passede perfekt til min brudebuket. Emma var utrolig sÞd og imÞdekommende og jeg fÞlte mig godt vejledt undervejs.
Sender min varmeste anbefalinger til Natursmuk og det er ikke sidste gang jeg skal have lavet negle 🩷

2024幎8月2日

DÃ¥rlig kundeservice

Det kan godt vÊre nogen synes at det er et godt sted at handle, men min vurdering er helt i modsatte retning.

Jeg har kÞbt et produkt og nogle dage senere for jeg at vide at det er i restorder.

De spÞrger om jeg vil vente nogle dage eller have mine penge retur.

Jeg skriver tilbage at jeg venter gerne et par dage mere.

Der er nu gået mange dage og jeg har skrevet og ringet flere gange uden nogen form for svar eller kontakt.

Jeg har bedt om mine penge retur.

Synes ikke det er hvad du som kunde er tjent med.

2024幎8月1日
自発的なレビュヌ

SkÞnne produkter og hurtig levering

Super dejlige produkter og lynhurtig levering. Natursmuk har et bredt udvalg af virkelig gode produkter. På hjemmesiden fortÊlles der også om produkterne, hvilket er en god hjÊlp. Ligeledes får man vareprÞver med og disse inspirerer en til at kÞbe selve produktet. Jeg handler ofte hos Natursmuk og kan kun anbefale andre at gÞre det samme.

2024幎7月6日
自発的なレビュヌ

MÃ¥ desvÊrre tilslutte mig til de mange

Må desvÊrre tilslutte mig til de mange negative anmeldelser omkring kundeservice.
Bestilte en defekt is clinical rens og skrev en reklamations mail d.1.6.24.
FÃ¥r svar d.6.6 om at de vil sende en ny og sende en returlabel med i pakken.
Efter det hÞrer jeg intet. Tager kontakt igen d.11.6 og igen d.17.6 og har stadig ikke fået svar eller fået tilsendt en ny rens.
Med de mange dårlige anmeldelser på ovenstående så skulle man tro de vil forbedre sig.

2024幎6月1日
Natursmuk ロゎ

Natursmuk からの回答

Hej Rikke,
Så snart du kontakter os sender vi dig en returlabel så du kan sende det defekte produkt retur til os, dette skal vi bruge fÞr vi kan sende det nye afsted. samme dag som vi modtager produktet fra dig sender vi en ny rens afsted til dig.

Mvh Emma / Natursmuk.dk

SÃ¥ ringe kundeservice skal man lede

Så ringe kundeservice skal man lede lÊnge efter . FÞrst tog det over 10 dage for varen at komme . Herefter modtager jeg den forkerte vare OG emballagen var brudt . Efter utallige telefonopkald(selvfÞlgelig forgÊves) samt mails , er der stadig ikke kontakt . Har prÞvet at kontakte dem i 14 dage. Dybt dybt useriÞst . Så kan absolut ikke anbefale at kÞbe her og gÞr det aldrig igen .

2024幎5月14日
Natursmuk ロゎ

Natursmuk からの回答

Hej :-)

Vi er kede af din oplevelse, da vores er en anden af denne sag.

Du havde modtaget den forkerte duft ved en fejl som vi beklager og lader dig beholde produktet samt refundere dine penge straks efter vi er i kontakt med dig.

Mvh Emma / Natursmuk

Dygtig og professionel

Jeg har i mange år fået behandling af Karina, som er utrolig dygtig og professionel. Får altid god service og vejledning af de lÊkre produkter. Jeg anbefaler Natursmuk til alle jeg kender.

2024幎2月22日