Jeg har fÞr handlet med Natursmuk, og er stor fan af deres produkter. Så ser ingen grund til at finde en anden forhandler, isÊr når de også er super hjÊlpsomme, hvis man har nogle spÞrgsmål.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg fÃ¥r lavet mine negle hos sÞde skÞnne Stine Hun er meget lydhÞr for mine Þnsker og yderst professionel Natursmuk er skÞnt, rent indbydende sted hvor jeg som kunde fÞler mig set og mÞdt. Jeg els... ãã£ãšèŠã
Har bÃ¥de fÃ¥et lavet negle og ansigtsbehandlinger af Stine ved Natursmuk. Hun er altid bÃ¥de sÞd og grundig og skaber en tryg atmosfÊre, nÃ¥r man er kunde hos hende â og sÃ¥ har hun virkelig sit hÃ¥ndvÊrk... ãã£ãšèŠã
Virkelig fin salon, fin og hÞflig service MEN den absolut vÊrste spraytan jeg nogensinde har fÃ¥et. Farven begyndte at forsvinde under 24 timer efter behandlingen og to dage efter spray var ingen farve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi hedder Emma & Julie og er ejerne af Natursmuk, Emma er uddannet lÊgeeksamineret kosmetolog & Julie er uddannet i skÞnhedsbehandlinger og produkter. Vi stÃ¥r begge klar til at hjÊlpe dig. Vi har begge flere Ã¥rs erfaring fra skÞnhedsbranchen, vores passion er at guide dig til en skÞn og flot hud. Vi vil gÞre vores bedste for at hjÊlpe dig til at fÃ¥ balance i huden, samt at fÃ¥ den smukkeste hud. Vi har hÃ¥ndplukket alle mÊrkerne til natursmuk. Vi kan stÃ¥ 100% inde for produkterne, vi har selv testet alle produkterne pÃ¥ egen hud. Det betyder meget for os at de produkter vi vÊlger til natursmuk er naturlige, rene og naturligvis giver gode resultater. Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har spÞrgsmÃ¥l. KÊrlig hilsen Emma & Julieâ
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bedste kosmetolog i Aarhus
SÞger du den bedste kosmetolog i Aarhus, er Natursmuk stedet.
Altid venlige, smilende og professionelle.
Har gået ved Karina i årevis hvor både service og behandlinger altid er top.
Kan klart anbefale Natursmuk - kunne man give 10 stjerner havde de fået det
Fleksibilitet, dygtighed og god servide
Fleksibilitet, dygtighed og super service hver eneste gang af Karina. Hun er en mester til det, hun laver - ikke mindst brazilian wax.
Kan ikke anbefale at bestille pÃ¥ deresâŠ
Kan ikke anbefale at bestille på deres webshop. Bestilte d. 20/8 og havde ikke modtaget noget fra gls med at den var på vej, en uge efter d. 27/8, kontakter jeg dem på telefon for at spÞrge efter tracking nummer, hvilket de ikke kan give.
De sender kort efter samtale en sms, hvor de skriver pakken er på vej retur med gls. De skriver at de vil sende en ny samme dag eller dagen efter, jeg svare om det er muligt med hjemmelevering, hvilket de ignorere. Jeg modtager så fÞrst besked fra gls d. 30/8 om at pakken nu er på vej. Det er fÞrste gang at jeg oplever så lang og dårlig service fra en dansk online shop.
Altid god og venlig service
Jeg har vÊret kunde hos Natursmuk i mange år, og har udelukkende haft gode oplevelser. Emma og Julie er venlige, hjÊlpsomme og servicemindede og gÞr altid lidt ekstra ud af det. Der er hurtig levering og varerne er altid smukt indpakket, og med en lille hilsen i form af en vareprÞve og et stykke slik.
Jeg kan klart anbefale Natursmuk til alle!
sikker en flot butik tilykke med detâŠ
sikker en flot butik tilykke med det den nye butik
Jeg fik lavet gelé negle til mitâŠ
Jeg fik lavet gelé negle til mit bryllup.
Emma lavede de fineste og smukkeste meget naturlige negle i den lÊkreste rosa farve som passede perfekt til min brudebuket. Emma var utrolig sÞd og imÞdekommende og jeg fÞlte mig godt vejledt undervejs.
Sender min varmeste anbefalinger til Natursmuk og det er ikke sidste gang jeg skal have lavet negle ð©·
DÃ¥rlig kundeservice
Det kan godt vÊre nogen synes at det er et godt sted at handle, men min vurdering er helt i modsatte retning.
Jeg har kÞbt et produkt og nogle dage senere for jeg at vide at det er i restorder.
De spÞrger om jeg vil vente nogle dage eller have mine penge retur.
Jeg skriver tilbage at jeg venter gerne et par dage mere.
Der er nu gået mange dage og jeg har skrevet og ringet flere gange uden nogen form for svar eller kontakt.
Jeg har bedt om mine penge retur.
Synes ikke det er hvad du som kunde er tjent med.
KÊmpe anbefaling!
Har handlet derfra flere gange og har vÊret super tilfreds hver gang! Mega hurtig levering og der er altid krÊset for pakken.
SkÞnne produkter og hurtig levering
Super dejlige produkter og lynhurtig levering. Natursmuk har et bredt udvalg af virkelig gode produkter. På hjemmesiden fortÊlles der også om produkterne, hvilket er en god hjÊlp. Ligeledes får man vareprÞver med og disse inspirerer en til at kÞbe selve produktet. Jeg handler ofte hos Natursmuk og kan kun anbefale andre at gÞre det samme.
Virkelig hurtigt levering og godâŠ
Virkelig hurtigt levering og god indpakning. Ligeledes godt udvalg af produkter og gode tilbud. Ville handle der igen til enhver tid. :-)
Altid hurtig og god service
Altid hurtig og god service.
Jeg har handlet hos natursmuk flere gange da de forhandler mine favorit hudplejeprodukter og der er altid hurtig og god service.
Super fin service
Super fin service. Min bestilling var ikke blevet sendt, men da grundet fejlen fik jeg en ekstra gave med i min bestilling:)
Tak for det:)
Det er mit favorit sted kÞbe hudpleje
Det er mit favorit sted kÞbe hudpleje. Og nem og overskuelige hjemmeside og man kan altid regne med leverings datoen. Vil helt klart anbefale andre til kÞbe deres hudpleje så ved man får det rigtigt hudpleje til sin hud.
MÃ¥ desvÊrre tilslutte mig til de mangeâŠ
Må desvÊrre tilslutte mig til de mange negative anmeldelser omkring kundeservice.
Bestilte en defekt is clinical rens og skrev en reklamations mail d.1.6.24.
FÃ¥r svar d.6.6 om at de vil sende en ny og sende en returlabel med i pakken.
Efter det hÞrer jeg intet. Tager kontakt igen d.11.6 og igen d.17.6 og har stadig ikke fået svar eller fået tilsendt en ny rens.
Med de mange dårlige anmeldelser på ovenstående så skulle man tro de vil forbedre sig.

Natursmuk ããã®åç
SÃ¥ ringe kundeservice skal man ledeâŠ
Så ringe kundeservice skal man lede lÊnge efter . FÞrst tog det over 10 dage for varen at komme . Herefter modtager jeg den forkerte vare OG emballagen var brudt . Efter utallige telefonopkald(selvfÞlgelig forgÊves) samt mails , er der stadig ikke kontakt . Har prÞvet at kontakte dem i 14 dage. Dybt dybt useriÞst . Så kan absolut ikke anbefale at kÞbe her og gÞr det aldrig igen .

Natursmuk ããã®åç
Virkelig god service og hurtig leveringâŠ
Virkelig god service og hurtig levering ð
Nemt at bestille
Nemt at bestille, hurtig levering med de korrekte varer og så var det overraskende fint pakket ind.
Dygtig og professionel
Jeg har i mange år fået behandling af Karina, som er utrolig dygtig og professionel. Får altid god service og vejledning af de lÊkre produkter. Jeg anbefaler Natursmuk til alle jeg kender.
Alt fungerede som det skulle
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã