レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wat een topbedrijf! Eerder heb ik hier een CarPlay-systeem voor mijn Mazda gekocht, dat we zelf hebben geïnstalleerd. Omdat we daar zo tevreden over waren, heeft mijn man afgelopen vrijdag een... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik kwam alleen maar even langs om te informeren of mijn auto geschikt was om apple carplay in te bouwen. Dat kon zeker en kon hem gelijk laten staan omdat dit binnen 2á3 uur gefixt kon worden! Zo ge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Deze topper heeft mijn Toyota Camry voorzien van een Alpine Halo9. Ik had meerdere bedrijven benaderd maar niemand durfde de uitdaging aan te gaan. Nico zag het wel zitten en hield mij tijdens de klus... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het scherm van mijn Mercedes c-klasse die bij iemand anders was gezet, was losgegaan. Via mijn vrouw die voor haar eigen auto bij Nico was geweest kwam ik daar ook terecht en hij heeft me hardstikke s... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 114ä»¶

レビュヌを曞く

Snelle en transparante service

Zelf geprobeerd om de carplay in mijn eigen auto te installeren. Dat was helaas niet gelukt en mijn scherm deed het helemaal niet meer.

Contact opgenomen met NaviCenter en mijn auto kon dezelfde avond nog langs. Via de telefoon ben ik op de hoogte gehouden en goed geinformeerd wat de stand van zaken was.

De volgende dag kon ik mijn auto (met werkend scherm en Carplay) ophalen.

2025幎10月4日
5぀星のうち1の評䟡

Zeer ontevreden na klantenservice!!

Een Road Master Car Play
8core Ford Focus Mk3 Android13
4ram 64gb 545€ + camerafgesproken + installatie ,eens ter plaatse blijkt dat de achteruitcamera op de auto zat van slechte kwaliteit was, beweerde een betere camera met beter kwaliteit , wat extra kosten met zich mee bracht.tijdens de montage bleek dat de bleutooth niet operationeel werkte , zonder te vragen heeft Nico een andere radio gemonteerd dezelfde maar een 3ram 32gb. Maar 100 goedkoper was maar was in orde. Deze was niet wat ik had gewenst , maar aangezien ik van België kom en 630km moet afleggen had ik geen keuze, wij mochten niet naar de auto blijven staan, eens alles gemonteerd was blijkt op de eerst zicht alles werkt, toen ik naar huis kwaam vroeg Nico vlug voor een review die ik ook deed, maar eens dat ik thuis was blijkt dat de achteruit camera begon het beeld storing te geven en plots geen signaal, Ik probeer Nico te bereiken en zei ik zal mijn leverancier contacteren, bij het opzoek van het toestel blijkt dat deze van AliEXpress komt en blijkt ook nog een oudere model te zijn, en ook een heel groot verschil in prijs, nu om terug te komen wat het probleem heb ik de camera bekijken camera merkt perfect dan gelijken naar de radio deze blijkt ook te werken, maar dan zie ik plots dat de video kabel een paar keer is doorgeknipt en terug aan mekaar gedaan met ducktape geplakt is op 3 verschillende plaats deze moest Nico gezien hebben maar hij zei niets wat jammer is, Deze is echt een kleine probleem die gemakkelijk konden opgelost worden, aangezien de bekabeling maar slechts 2euro97 kost ook bij AliExpress, nu heb ik terug Nico gecontacteerd op een maandag en ik krijgt als antwoord terug dat hij de maandag niet werkt terwijl dat op ze website staat dat hij open was van 9u blijkbaar deze klot ook niet hij werkt vanaf 10u maar op dinsdag, Ik leg alles uit en vroeg of hij die bekabeling kon krijgen en deze eventueel kunnen opsturen aangezien ik alles betaald heb materiaal werkuren alles erop en eraan, blijkbaar kost die kabel bij hem 15euro want hij moet ze garage betalen??? Terwijl dat die bekabeling maar 2.97 kost hij zou die kabel kosteloos opsturen maar ik moet wel de zending betalen prijs hijvoor is 8,95 terwijl dat deze niet mijn fout is, dus deze is niet kosteloos, en als ik verder kijk bij de review ben ik niet de eerste en zal ook niet de laste zijn, Ik raad dan aan om zelf bij AliExpress of bij temu te bestellen is ook goed koper en als er iets is met het artikel is ook gratis retour mogelijk zel met een compensatie erbij , moet ik ook zeggen dat ik zeer teleur in Nico want tis ook de tweede keer dat ik bij hem gaat en tis altijd iets geen grote problemen maar kleine probleem waar hij heen gemakkelijk kan opgelost worden en een zeer tevreden klant kan maken, tis ook de laste keer dat ik bij hem gaat

2025幎9月9日

Goed geholpen

Goed geholpen met de installatie van een carplay radio in mijn auto. Ik moet nog wel even terugkomen voor het oplossen van een airbag-melding en iets anders, maar dat gaat helemaal lukken. Bedankt voor de goede service vandaag en tot binnenkort

2025幎9月20日

Uitstekende (2e) ervaring!

Gisteren voor de 2e keer bij Messy geweest in het NaviCenter Den Haag. Wederom een hele goede ervaring. Ze werken op afspraak - zelfs in het weekend en op zondag als het kan - en de service en het contact is erg goed. Afspraken worden nagekomen en de kwaliteit van het werk is top. Complimenten aan Messy en zijn compagnon! Een aanrader en het is waard om ervoor om te rijden!

2025幎9月14日

14 dagen retourbeding wordt niet in

14 dagen retourbeding wordt niet in acht genomen. Telefoontjes geblokkeerd en mail en whatsapp genegeerd, mailtjes worden niet beantwoord...

Er wordt gelogen over hoe het product teruggestuurd is en beloftes dat het product teruggestuurd wordt worden niet nagekomen.

Koop hier niet online!

2025幎9月15日
NaviCenter Den Haag ロゎ

NaviCenter Den Haag からの回答

Beste Erna,

Uw review bevat ernstige beschuldigingen die absoluut onjuist zijn en die wij niet onbeantwoord kunnen laten.

U heeft bij ons een autoradio aangeschaft, deze volledig ingebouwd, gebruikt en vervolgens beschadigd retour gestuurd. Het product vertoonde duidelijke montage­sporen en krassen. Dit is geen “testen”, maar intensief gebruiken. Volgens de wetgeving geldt het herroepingsrecht uitsluitend om een product te beoordelen alsof men dit in een winkel bekijkt. Een gebruikt en beschadigd product valt daar niet onder en kan logischerwijs niet retour genomen worden.

Daarnaast willen wij benadrukken dat wij géén telefoonnummers blokkeren. Wel hebben wij ons in dit geval geïntimideerd gevoeld door de manier waarop u ons telefonisch en via WhatsApp benaderd heeft. Wij staan altijd open voor normaal en respectvol contact, maar zullen ons team nooit blootstellen aan intimiderend gedrag.

Dat u desondanks eist dat wij het beschadigde product retour nemen en ons publiekelijk wegzet als “scam”, is onterecht, misleidend en schadelijk voor onze reputatie. Wij wijzen deze beschuldiging dan ook nadrukkelijk van de hand. Wij handelen volledig volgens de wettelijke regels en accepteren zonder probleem retouren mits ze in originele staat zijn. Het door u beschadigd geretourneerde artikel zal dan ook netjes weer naar u worden teruggestuurd.

Voor andere klanten willen wij duidelijk maken: wij staan altijd open voor eerlijke klachten en correcte retouraanvragen. Wat wij echter niet zullen accepteren, zijn onterechte aantijgingen die neerkomen op smaad. Valse en beschadigende uitlatingen kunnen juridische gevolgen hebben.

Groeten,
NaviCenter

Heeft nieuw navigatiesysteem

Heeft nieuw navigatiesysteem ingebouwd,keurig gedaan trouwens had daarna een probleem ,kon de auto weer brengen ,vervolgens zeer professional opgelost en vriendelijke behandeling,vraag of er kosten aan verbonden waren antwoord “nee”
Hand geschud en de auto doet het prima. Dank!

2025幎9月8日

Slecht

Voor iedere auto wat ik hÚ. Gehad daar gekomen
De laatste keer mis gegaan was anders gegaan met installeren en zouden daarna nogmaals afspraak maken voor opnieuw vervolgens 1 maand overheen gegaan niks gehoord
Toen gezegd stuur maar op alles dan doe ik t zelf paar keer overheen moeten gaan en uiteindelijk na paar weken kwam alles aan
Geïnstalleerd verkeerde bekabeling
Gestuurd naar bedrijf pas naar paar keer reactie daar kwam uit het lach aan mij niet aan het bedrijf terwijl bedkabeling van daar gekregen
Gezegd tt het niet goed is maar dat kon niet
Toen gezegd alles terug te sturen of terug te brengen als ze het geld terug hebben. En tot op heden niks op gehoord nu 5 maanden later

2025幎2月25日

Goede Service!

Binnen 1 dag kon ik terecht voor het installeren van een carplay. Enorm goede service en wanneer er iets mis was, werd er alles aan gedaan het te fixen.
Enorm blij met het eindresultaat! dankjewel.

2025幎8月31日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス