企業が回答しました
Bestilte smokker 16/12, fikk de levert 28/1, mellom disse datoene har ikke pakken vært returnert bare en gang, navnesmokken har sendt den samme pakken til meg 3 ganger fordi posten «ikke har kunnet le... もっと見る
企業が回答しました
RE: Kundeservice ordnet opp uten problemer! Førte tilbake pengene jeg måtte betale i toll. Flott butikk og kundeservice! Kjempefornøyd! Gjorde en tabbe å ikke sjekket ut siden før jeg kjøpte noe.... もっと見る
企業が回答しました
Vi har lenge vært på utkikk etter en spesiell type koseklut fra teddykompaniet med brodert navn på. Tok kontakt med Navnesmokken og de kunne fikse nettopp dette for oss, til tross for at det ikke var... もっと見る
当該企業による記述
Hos Navnesmokken.no graverer vi navn på smokker fra verdens ledende smokkprodusenter: BIBS, MAM, Philips Avent, Esska, BabyNova, Mininor, NUK m.m. Du kan alltid finne ditt barns favorittsmokk og gi den et personlig preg med et navn eller en søt tekst på smokken.
Vi har smokker i alle mulige former, typer og farger, og du kan velge mellom ulike skrifttyper og legge til søte små ikoner for å skape et vakkert og personlig uttrykk.
Navnesmokker er perfekte i barnehagen og andre steder der flere barn er samlet. Med navn på smokken minimerer du risikoen for at smokken kommer på avveie eller havner i munnen til et annet barn. Du hjelper personalet i barnehagen og reduserer risikoen for at bakterier og virus spres mellom barna.
I tillegg til de velkjente Navnemokkene kan du finne et bredt utvalg av personlige babyprodukter på Navnesmokken.no. Vi lager blant annet smokkekjeder, smokkbokser og matbokser med navn på. Alt du trenger for å gi en fin, personlig og praktisk gave til de minste i familien.
Vi setter også navn på babyens mykeste venner. Vi har et stort utvalg av kosedyr, bamser og smekker som vi kan brodere et vakkert, personlig broderi på. Har babyen din med seg kosedyret sitt i barnehagen? Med navn på den havner den ikke i feil stelleveske eller barnevogn, og kosestunden kan foregå i fred og ro hver dag.
Våre praktiske navnelapper kan brukes på alt fra klær til sportsutstyr, vannflasker og pennal – det er bare fantasien som setter grenser. Du kan velge mellom et bredt utvalg av morsomme små ikoner som gjør det enkelt for små barn å kjenne igjen sine egne ting, og merkene tåler både vaskemaskin og oppvaskmaskin opp til 90 grader.
Vi i Navnesmokken har gravert navn på smokker siden 2005. Grunnleggeren Pia Callesen fikk ideen til Navnesmokken da hennes eldste barn, Frederik, skulle begynne i barnehagen. Frederiks smokker ble stadig borte eller havnet i munnen på et annet barn når hun hentet ham i barnehagen.
Etter å ha forhørt seg i flere butikker, ble det klart at det ikke fantes smokker med navn på markedet. Pia bestemte seg for at det burde være mulig for henne og andre foreldre å kjøpe en kvalitetssmokk med navn inngravert, slik at det ble slutt på smokker som forsvant og ble forlagt.
Sammen med sin mann gikk Pia i gang med å utvikle den rette løsningen, og i begynnelsen av 2005 lanserte de Navnesutten.dk - som ble til Navnesmokken.no. Siden da har alt gått veldig fort. Til tross for at flere smokkprodusenter i starten ikke trodde på ideen, har det lille selskapet vokst så mye at vi i dag, i tillegg til å selge Navnesmokker i Danmark, eksporterer Navnesmokker til hele Skandinavia, store deler av Europa og USA.
Vi setter vår ære i å gi deg en god opplevelse når du kjøper smokker hos Navnesmokken. Hvis du er usikker på hvilken størrelse eller type smokk du skal velge, står vår kundeservice klar til å svare på dine spørsmål. Vi har mer enn 20 års erfaring med smokker fra en lang rekke produsenter, og vi deler gjerne vår kunnskap med deg.
Smokkene sendes innen én virkedag og fra du legger inn bestillingen din til du mottar Navnesmokker direkte i postkassen, tar det bare 3-5 virkedager.
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kjøpte 4 smokker som alle ble ødelagt ette få gangers bruk. Smokkene virker gamle og morkne. Når jeg koker smokkene fyller de seg med vann, så det er tydelig hull i alle sammen. Har kun brukt denne type smokk over 1år og aldri opplevd dette tidligere.
Har forsøkt å kontakte kundeservice på e-post to ganger, men får ikke svar.

Navnesmokken からの回答
Bestilt mange ganger! Alltid rask levering . Hyggelig å behjelpelig kundeservice også! Fikk plutselig toll en gang som de tilbakebetalte uten problem. Fast kunde her!

Navnesmokken からの回答
God kundeservice og rask behandling. Jeg fikk en feil i min bestilling, tok kontakt med kundeservice samme dag. Dagen etter fikk jeg svar. Det ble sendt nye smokker samme dag.

Navnesmokken からの回答
Super rask levering og veldig fornøyd med produktet!

Navnesmokken からの回答
God kundeservice som svarer raskt! Posten rotet bort pakken uten å gi noe info, men det er ikke selskapet sin feil. Produktene var fine og som forventet.

Navnesmokken からの回答
Nettbutikken gjorde alt enkelt – la inn navn, valgte lengde og bestilte på få minutter. Betalingen gikk smertefritt. Hele prosessen føltes enkel og effektiv.

Navnesmokken からの回答
Fine og gode produkter. Kjøpte koseklut med kaninbamse og inngravert navn. Veldig fornøyd med, fin og god kvalitet.

Navnesmokken からの回答
Pakken min sto som levert i posten, men her var ingenting. Tok kontakt med navnesmokken som uten spørsmål sendte nye! Disse kom frem!
Veldig god service, og fine produkt👌🏽

Navnesmokken からの回答
God kundeservice, de korrigerte en feil jeg gjorde og ga meg riktig produkt.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。