Navnesmokken レビュー

1,480
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Kjøpte 4 smokker som alle ble ødelagt ette få gangers bruk. Smokkene virker gamle og morkne. Når jeg koker smokkene fyller de seg med vann, så det er tydelig hull i alle sammen. Har kun brukt denne t... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bestilte smokker 16/12, fikk de levert 28/1, mellom disse datoene har ikke pakken vært returnert bare en gang, navnesmokken har sendt den samme pakken til meg 3 ganger fordi posten «ikke har kunnet le... もっと見る

5つ星のうち5の評価

RE: Kundeservice ordnet opp uten problemer! Førte tilbake pengene jeg måtte betale i toll. Flott butikk og kundeservice! Kjempefornøyd! Gjorde en tabbe å ikke sjekket ut siden før jeg kjøpte noe.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har lenge vært på utkikk etter en spesiell type koseklut fra teddykompaniet med brodert navn på. Tok kontakt med Navnesmokken og de kunne fikse nettopp dette for oss, til tross for at det ikke var... もっと見る

企業情報

1. ベビー用品店

Navnesmokken について

当該企業による記述

Navnesmokken – ditt barns personlige smokk!

Bébé avec tétine personnalisée 3

Hos Navnesmokken.no graverer vi navn på smokker fra verdens ledende smokkprodusenter: BIBS, MAM, Philips Avent, Esska, BabyNova, Mininor, NUK m.m. Du kan alltid finne ditt barns favorittsmokk og gi den et personlig preg med et navn eller en søt tekst på smokken.

Vi har smokker i alle mulige former, typer og farger, og du kan velge mellom ulike skrifttyper og legge til søte små ikoner for å skape et vakkert og personlig uttrykk.

Navnesmokker er perfekte i barnehagen og andre steder der flere barn er samlet. Med navn på smokken minimerer du risikoen for at smokken kommer på avveie eller havner i munnen til et annet barn. Du hjelper personalet i barnehagen og reduserer risikoen for at bakterier og virus spres mellom barna.

Vår tjeneste:

• Sikker betaling
  • Rask levering: 3-5 virkedager
  • Fri frakt over 699,-
  • Har du spørsmål? Ring oss på (+47) 21984043 eller send e-post til kontakt@navnesmokken.no

Våre produkter:

Bébé avec tétine personnalisée 3

I tillegg til de velkjente Navnemokkene kan du finne et bredt utvalg av personlige babyprodukter på Navnesmokken.no. Vi lager blant annet smokkekjeder, smokkbokser og matbokser med navn på. Alt du trenger for å gi en fin, personlig og praktisk gave til de minste i familien.

Bébé avec tétine personnalisée 3

Vi setter også navn på babyens mykeste venner. Vi har et stort utvalg av kosedyr, bamser og smekker som vi kan brodere et vakkert, personlig broderi på. Har babyen din med seg kosedyret sitt i barnehagen? Med navn på den havner den ikke i feil stelleveske eller barnevogn, og kosestunden kan foregå i fred og ro hver dag.

Bébé avec tétine personnalisée 3

Våre praktiske navnelapper kan brukes på alt fra klær til sportsutstyr, vannflasker og pennal – det er bare fantasien som setter grenser. Du kan velge mellom et bredt utvalg av morsomme små ikoner som gjør det enkelt for små barn å kjenne igjen sine egne ting, og merkene tåler både vaskemaskin og oppvaskmaskin opp til 90 grader.

Vår historie:

Vi i Navnesmokken har gravert navn på smokker siden 2005. Grunnleggeren Pia Callesen fikk ideen til Navnesmokken da hennes eldste barn, Frederik, skulle begynne i barnehagen. Frederiks smokker ble stadig borte eller havnet i munnen på et annet barn når hun hentet ham i barnehagen.

Etter å ha forhørt seg i flere butikker, ble det klart at det ikke fantes smokker med navn på markedet. Pia bestemte seg for at det burde være mulig for henne og andre foreldre å kjøpe en kvalitetssmokk med navn inngravert, slik at det ble slutt på smokker som forsvant og ble forlagt.

Sammen med sin mann gikk Pia i gang med å utvikle den rette løsningen, og i begynnelsen av 2005 lanserte de Navnesutten.dk - som ble til Navnesmokken.no. Siden da har alt gått veldig fort. Til tross for at flere smokkprodusenter i starten ikke trodde på ideen, har det lille selskapet vokst så mye at vi i dag, i tillegg til å selge Navnesmokker i Danmark, eksporterer Navnesmokker til hele Skandinavia, store deler av Europa og USA.

Den beste kundeopplevelsen

Bébé avec tétine personnalisée 3

Vi setter vår ære i å gi deg en god opplevelse når du kjøper smokker hos Navnesmokken. Hvis du er usikker på hvilken størrelse eller type smokk du skal velge, står vår kundeservice klar til å svare på dine spørsmål. Vi har mer enn 20 års erfaring med smokker fra en lang rekke produsenter, og vi deler gjerne vår kunnskap med deg.

Smokkene sendes innen én virkedag og fra du legger inn bestillingen din til du mottar Navnesmokker direkte i postkassen, tar det bare 3-5 virkedager.

連絡先

(1,480)

過去12か月のレビュー数: 20

レビューを書く

Rask levering

Rask levering, god kvalitet.

2024年9月24日

Hei

Det høres flott ut.

Tusen takk og mange hilsener fra Linda.

Liker tuttene

Har ligt veldi godt tuttenen en fav fra jenta mi 😊

2025年7月9日

Hei Maria

Takk for din anmeldelse.

Det er vi veldig glade for å høre :)

Beste hilsener Linda

Nydelig

Nydelig! Så lurt å ha til barnehagestart 💙

2025年6月10日

Hei Tina.

Vi takker så mye for fin vurdering.

Kjempe fornøyd

Kjempe fornøyd, hadde to smokker i hvit og gul farge, og han ville ikke sove uten dem, men nå har han fått to nye favoritter, og er kjempefornøyd. Samtidig er det aller tideres med tanken på oppstart snart i Barnehagen med navn på smokkene😊

2025年6月6日

Hei Maja.

Tusen takk for tilbakemeldingen din.

God pris

Koselig å kunne få navnet på smokken uten at det koster så mye mer en uten navn.

2025年5月30日

Hei Gunn-Hild.

Kjempefint å høre :o)

Helt supert

Helt supert! Bra produkt

2025年5月12日

Takk for fin vurdering.

Helt topp

Helt topp, rask sending, produktet/kosekluten var så mykt og god kvalitet! Vakker brodering!Kan 100% anbefale!

2025年5月9日

Hei Vagle.

Vi takker så mye for toppvurderingen.

God opplevelse

Helt supert. Rask levering og bra produkt.

2025年5月5日

Hei.

Tusen takk for din rosende omtale.

Flotte farger!

Flotte farger!
Elsket at det var så mange farger å velge mellom :) Oversiktlig og enkelt å legge inn bestilling. Kom fort i posten. Savnet flere fonter å velge mellom, samt flere stickers/figurer.

2025年4月23日

Hei Emma

Tusen takk for din fine anmeldelse, vi setter pris på det.

Vi jobber med flere fonter/figurer:)

Vennlig hilsen fra Linda

Sein levering

Hei, er nå 3uker siden bestillingen. Har enda ikke fått noe form for bestillingsbekreftelse eller tegn på at pakken er på tur.

2025年4月3日

Hei
Takk for meldingen din.
Jeg ser at vi sendte smokkene fra Danmark den 3. april, så de burde være hos deg nå.. Du skal også ha mottatt en bekreftelse på bestillingen. Kanskje den ligger i søppelposten? Jeg sender deg en e-post slik at vi kan bekrefte adressen din.

Jeg er glad for at du svarte på e-posten min, slik at vi kan få forsendelsen din til deg :)

Jeg ser at de nye smokkene jeg sendte deg har kommet. Jeg håper du er fornøyd med dem:)

Mange hilsner Linda

Very

Very, very bad, very big, it's not for children but for lambs or some kind of animal.

2025年3月19日

Hello Lijana

I see that you have purchased our BIBS Glow pacifier in size 3. This is a very popular pacifier for babies who like to use a pacifier from 18 months. Often this size is used just before the baby stops using a pacifier. Definitely a popular model. You are very welcome to write to us if you have bought the wrong size for your child.

Kind regards

Linda, kontakt@navnesmokken.no

5つ星のうち2の評価

Venter i spenning på levering

2 uker siden jeg bestilte, og jeg venter enda i spenning…

2025年3月3日

Hei Linda.

Takk for, du skriver til oss.

Jeg er lei, pakken ikke er kommet frem enda. Der må være skjedd noet hos posten. Jeg kan se, at posten skriver den er på vei - men den skulle ha vært fremme nå.

Vi vil gjerne sende dere en ny pakke, uten omkostninger selvfølgelig. Har sendt mail til dere, så vi kan kontrollere adressen.

---------------------------------------------------------

Hei igjen.

Kan se, at den nye pakken kom om 3 dager.
Så vi antar, at nye pakken nå er hos deg - ellers skriv gjerne til oss igjen.

5つ星のうち2の評価

Broderingen ble ikke fin

Broderingen ble ikke fin. Starten på navnet har mye større mellomrom, enn de siste bokstavene. Skuffet:/
Ble heller ikke ordnet opp i, selv om broderingen ble dårlig. Skulle være gave, men gir ikke bort noe som virkelig ikke ble pent. Anbefales ikke.

2025年3月6日

Hei Ingebjørg

Mange takk for meldingen din.

Vi vil absolutt se nærmere på det.
Jeg sender deg en e-post med det samme.

Vennlig hilsen Linda

5つ星のうち1の評価

Ikke mottatt bekreftelse på bestilling

Ikke mottatt bekreftelse på bestilling. Pengene ble trukket for en uke siden. Varer er ikke mottatt…

2025年3月4日

Takk for, du skriver til oss.

Måske er bekreftelsen og sendingsinformasjonen gått i søppelposten din?

Vi har sendt pakken fra oss 4. mars. Kan se, at posten skriver, at pakken er levert 6. mars.

Jeg er lei, dere ikke har fått pakken. Posten må ha levert feil sted. Vi vil gjerne sende en ny pakke, uten omkostninger selvfølgelig. Vil gjerne kontrollere innen, om navnet ditt står på postkassen og om vi har fått riktige adressen. Har sendt mail om dette til deg. Har også sendt faktura på bestillingen.

-------------------------------------------

Hei igjen.
Vi har ikke hørt fra deg enda.

Så vi håper, det er fordi, du har fått pakken, ellers svar gjerne tilbake til oss på mailen, som vi sendte.

5つ星のうち5の評価

Gjorde en tabbe å ikke sjekket ut siden…

Gjorde en tabbe å ikke sjekket ut siden før jeg kjøpte noe. Men her må man betale toll. Når det er .no nettside så forventer man ikke at man må betale toll på varen. Bestilte 3mars å varen er fortsatt ikke kommet frem 11mars!

2025年3月3日

Hei Robert.

Takk for, du skriver til oss.

Jeg er så lei, dette har skjedd. Der sidder en CN22-label på pakken. Dette betyder, at norske tollen/posten sender fortollingsomkostninger til oss (ikke til deg). Der må dessverre være skjedd en feil hos posten.

Kan jeg få deg til å betale det beløpet, som du har blitt belastet? Da avslutter Posten saken. Send oss bilde av beløbet i brevet, som du har fått av posten? Så vil vi selvfølgelig returnere det innbetalte beløpet til deg, og vi vil ta saken med posten.no.

Har også sendt mail til deg.

Leveringstiden er 2-5 virkedager. Har du bestilt 3. mars, så har vi nok sendt 4. mars. Så skal pakken komme frem senest i dag.

-------------------------------------------------

Hei igjen.
Tusen hjertelig takk for, du tog deg tid til nye anmeldelsen.

Fikk aldri produktet

2025年2月20日

Takk for, du skriver til oss.

Dessverre kan jeg se at pakken har blitt stoppet underveis på postkontoret. Vi beklager at dette skjer fra tid til annen hos posten.

Vi vil gjerne sende deg en ny pakke, selvfølgelig uten omkostninger.

Jeg har også sendt deg en e-post, slik at vi kan bekrefte at adressen er riktig.

Ser frem til å høre fra deg igjen. Og så vil vi sende en ny pakke heretter. Hvis begge pakkene når deg, så skal vi ikke ha noet i retur.

------------------------------------------------------------------------

Hei igjen.

Nå kan jeg se, at nye pakken er kommet frem.
Håper, dere blir nøyde med produktene.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。