Norra DjurgÃ¥rdsstadens juristbyrÃ¥ AB レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We had a very good litigation experience in dealing with a contractor that wanted to charge us too much for a faulty job. We came very close to going to court with witnesses, etc. because the contract... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Problem med arbetgivare Anlitade NDJ byrÃ¥ med ett knepigt situation med min nuvarande arbetsgivare. Fick av denna byrÃ¥ mycket kunnig och professionell hjÀlp.kÀndes verkligen att hon stÀllde upp... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Anlitade NDJ byrÃ¥ med ett knepigt avskeds besked. DÃ¥ jag inte Àr fackansluten behövde jag juridisk hjÀlp. Fick av denna byrÃ¥ mycket kunnig och professionell hjÀlp. Ett förtroende som var utöver det... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Undvik dessa scammers som tar krÀver pengar för jobb som aldrig utförts. Den krÀvde 30.000 för ett samtal och med noll resultat. Dem ber dig avlyssna chefen i smyg och sedan skicka inspelningen till... もっず芋る

䌁業情報

1. 雇甚専門匁護士
  2. 老人犏祉法専門匁護士
  3. 劎働関係専門匁護士
  4. 法務局
  5. 法埋サヌビス
  6. 法廷匁護士

圓該䌁業による蚘述

Norra Djurgårdsstadens juristbyrå Àr en juristbyrå med flera års erfarenhet inom arbetsrÀtt, avtalsrÀtt, familjerÀtt och immaterialrÀtt. Vi tar oss an uppdrag över hela landet och erbjuder alltid en första kontakt inom 24 timmar. Vårt arbete kÀnnetecknas av ett gediget engagemang för våra klienter och deras intressen. Du har alltid en egen jurist, insatt i just ditt Àrende, bara ett samtal bort. Första kontakten Àr alltid kostnadsfri!

ほが満足

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Enkelt

Enkelt, smidigt och vÀl fungerande juristbyrå

2023幎12月21日

Norra Djurgårdsstadens juristbyrå AB からの回答

Tack för ditt fina omdöme! Ta hand om dig!
Varma hÀlsningar, Filippa Åstrand

5぀星のうち5の評䟡

Vi fick mycket professionell hjÀlp av

Vi fick mycket professionell hjÀlp av Filippa, som hade gedigen kunskap inom juridiken.
Rekommenderas varmt
HÀlsningar Rolf

2023幎12月20日

Norra Djurgårdsstadens juristbyrå AB からの回答

Stort tack för det fina omdömet! Allt gott!
Varma hÀlsningar, Filippa Åstrand

ToppenstÀlle !

JÀttetrevlig personal som snabbt återkopplade till mig.Det jag behövde hjÀlp med gick snabbt och enkelt och blev mycket bra.SÀrskilt tack till juristen Filippa.Kan varmt rekommendera detta stÀlle.

2023幎10月30日

Norra Djurgårdsstadens juristbyrå AB からの回答

Varmt tack för det fina omdömet Camilla! Ta hand om dig! Varma hÀlsningar, Filippa Åstrand

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt duktiga advokater, grymt jobbat och bra bemötande. UtmÀrkt!

VÀldigt duktiga advokater, grymt jobbat och bra bemötande.
UtmÀrkt!

2023幎10月26日

Norra Djurgårdsstadens juristbyrå AB からの回答

Tusen tack för det fina omdömet Mirela! Önskar dig ett stort lycka till med huset framöver! Varma hÀlsningar, Nina Karlström

5぀星のうち5の評䟡

ArbetsrÀtt - hjÀlp vid min uppsÀgning

Andrea hjÀlpte mig med innehållet i mitt Termination Agreement samt tips på hur jag skulle få ut så mycket som möjligt nÀr jag blev uppsagd från mitt företag. Detta var första gången jag har vÀnt mig till en advokat/jurist och jag Àr vÀldigt imponerad av hennes proffisionella bemötande och personliga engagemang och jag kan varmt rekommendera Andrea. Efter vårt Àrende var avslutat smsade hon mig två gånger och frågade hur förhandlingarna hade gått.
Stort tack Andrea!

2023幎10月31日

Norra Djurgårdsstadens juristbyrå AB からの回答

Stort tack för det fina omdömet och ditt förtroende Fredrik. Önskar dig ett stort lycka till framöver!

Exceptional Immigration Legal Support

I am immensely grateful for the exceptional support and expertise my lawyer provided during my immigration case in Sweden. Her dedication and guidance were invaluable, and I couldn't have asked for a better advocate. I highly recommend her services to anyone seeking immigration assistance.

2023幎10月16日

Thank you for your kind words Naveed! Take care! /Andrea Cartriers Lagnefors

Ett års bra hjÀlp

Mycket bra från första telefonsamtalet och till Àrendet avslutat.
100%nöjd
Kan verkligen rekommenderas

2023幎7月31日

Norra Djurgårdsstadens juristbyrå AB からの回答

Tusen tack för det fina omdömet Berit! Ta hand om dig! Varma hÀlsningar, Nina Karlström

Mitt i livet

Mitt i livet bråkade AG, facket stoppa huvudet i sanden, då klev Andrea fram! Jag kan inte med ord beskriva denna jurist som med hjÀrta och sjÀl slåss för sina kunder.
En jurist som slåss för rÀttvisa.
Inga ord Àr starka nog för att beskriva denna jurist rÀttvist.
Gudomlig! TACK för hjÀlpen / Ricardo

2023幎7月25日

Norra Djurgårdsstadens juristbyrå AB からの回答

Tack för det fina omdömet! Önskar dig lycka till framöver. Varma hÀlsningar, Andrea Cartriers Lagnefors

5぀星のうち5の評䟡

EnastÃ¥ende Juridiskt Arbete - Överskred FörvÀntningarna!

Jag hade förmånen att anlita jurist Andrea Cartriers Lagnefors i en extremt svår situation, och jag kan inte nog betona hur imponerad jag Àr av hennes insatser. Hon visade otrolig styrka i kommunikationen och förhandlingen, vilket resulterade i ett avtal som övertrÀffade alla mina förvÀntningar. Hon var alltid tillgÀnglig och lyhörd för mina frågor och oro, vilket gjorde att jag kÀnde mig trygg och vÀgledd genom hela processen. Det som verkligen skiljer henne från andra Àr hennes förmåga att nå fram till en bÀttre överenskommelse Àn vad man rimligen kunde förvÀnta sig, trots de utmanande motståndarna vi stÀlldes inför. Hennes skicklighet, strategiska tÀnkande och överlÀgsna förhandlingsfÀrdigheter gjorde verkligen skillnad.
Jag rekommenderar henne varmt till alla som behöver juridisk hjÀlp.

Tack så mycket för allt du har gjort för mig!
Eckhardt Milz

2023幎7月6日

Norra Djurgårdsstadens juristbyrå AB からの回答

Tusen tack för det fina omdömet Eckhardt! Allt gott. Varma hÀlsningar, Andrea Cartriers Lagnefors

Kompetent

Kompetent, alltid tillgÀnglig och nÀrvarande.

2023幎4月24日

Norra Djurgårdsstadens juristbyrå AB からの回答

Tack för det fina omdömet Denice! Önskar dig lycka till framöver. Varma hÀlsningar, Andrea Cartriers Lagnefors

5぀星のうち5の評䟡

Att Andrea förstÃ¥d hur jag mÃ¥r och hur

Att Andrea förståd hur jag mår och hur min arbetsgivare behandlade mig.och resultat blev rÀttvist. Tack för alla hjÀlp som du har gjort för mig.MVH. jeisen

2023幎4月24日

Norra Djurgårdsstadens juristbyrå AB からの回答

Tusen tack för det fina omdömet Jeisen! VÀlkommen åter i framtiden! Varma hÀlsningar, Andrea Cartriers Lagnefors

5぀星のうち5の評䟡

Fick bra hjÀlp och mitt problem löst.

Fick bra hjÀlp och mitt problem löst.
Framförallt ett bra bemötande.
Det var inga tveksamheter om att det var rÀtt stÀlle för mig.

2023幎4月13日

Norra Djurgårdsstadens juristbyrå AB からの回答

Varmt tack för det fina omdömet Kenneth! Allt gott! Varma hÀlsningar, Andrea Cartriers Lagnefors

5぀星のうち5の評䟡

Stort tack för mycket professionellt

Stort tack för mycket professionellt bemötande och hantering av mitt Àrende så tacksam att Andrea pusha mig att ta det vidare. Kan verkligen rekommendera denna juristbyrå.

2023幎3月30日

Norra Djurgårdsstadens juristbyrå AB からの回答

Tusen tack för det fina omdömet Madeleine! VÀlkommen åter i framtiden!

5぀星のうち5の評䟡

Jag sÃ¥ himla tacksam över all hjÀlp jag

Jag så himla tacksam över all hjÀlp jag fick av Andrea. Från första besked av arbetsgivaren : att jag var avskedad till att Andrea ordnade så att jag blev utköpt. Och kan jobba någon annanstans. Rekommenderar verkligen deras hjÀlp.

2023幎3月21日

Norra Djurgårdsstadens juristbyrå AB からの回答

Tack för det fina omdömet Birgit! Önskar dig lycka till framöver.

Otroligt tillmötesgÃ¥ende och förstÃ¥ende

Otroligt tillmötesgående och förstående över min situation. Snabbt avklarat Àrende, vÀldigt proffsigt hanterat. Bara det bÀsta betyget Àr gott nog.

2023幎2月16日

Norra Djurgårdsstadens juristbyrå AB からの回答

Tack för det fina omdömet John! VÀlkommen åter i framtiden!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。