Bristande yrkesetik och noll lojalitet mot klienten
Jag anlitade Teberg Legal för att få professionell juridisk hjÀlp, men kÀnde mig helt utlÀmnad. Ombudet (Leonard) valde att ignorera avgörande bevisning jag tillhandahållit och lÀt motparten styra mötet utan att ingripa mot uppenbara regelbrott.
Det mest anmÀrkningsvÀrda var att den ljudinspelning som skulle sÀkra bevisningen ârÃ¥kadeâ misslyckas vid exakt rÀtt tillfÀlle för motparten. Att som jurist brista sÃ¥ grovt i sitt dokumentationsansvar och lojalitetsplikt Àr oacceptabelt.
Hej Adam,
Jag anlitade Teberg Legal för att få ett aktivt och professionellt ombud som skulle skydda mina intressen under en förhandling dÀr motparten hade uppenbara jÀvsskÀl. TyvÀrr kÀnde jag mig helt utlÀmnad.
Leonard valde att ignorera avgörande bevisning jag lÀmnat honom â bland annat Skatteverkets registerutdrag som bevisade att HR-direktör Joakim Àr biologisk bror till min chef Erik. Under sjÀlva förhandlingen den 9 april 2026 satt Leonard passiv i tvÃ¥ timmar medan den jÀvige HR-direktören personligen ledde mötet â utan att ingripa mot detta uppenbara brott mot 16 § förvaltningslagen.
Detta Àr extra anmÀrkningsvÀrt eftersom Leonard sjÀlv i sin egen sammanfattning skriver att âenligt min bedömning kvarstÃ¥r fortfarande frÃ¥getecken kring lÀmpligheten i dettaâ och att Joakim âsjÀlvmant kunde avstÃ¥ frÃ¥n att delta samt delegera bort förhandlingenâ. ÃndÃ¥ agerade han inte.
DÀrtill ârÃ¥kadeâ den ljudinspelning som skulle sÀkra bevisningen försvinna helt. Att som jurist brista sÃ¥ grovt i bÃ¥de dokumentationsansvar och lojalitetsplikt Àr oacceptabelt.
Ert svar dÀr ni avfÀrdar all kritik som âmissnöje med utfalletâ Àr djupt oprofessionellt. Mitt missnöje handlar inte om att förhandlingen inte gav det resultat jag hoppats pÃ¥ â det handlar om att mitt ombud aktivt underlÀt att tillvarata mina rÀttigheter och istÀllet agerade som en passiv mötessekreterare Ã¥t motparten!
Att ni efter âdetaljerad genomgÃ¥ngâ hÀvdar att Leonard âbeaktat och avvÀgt allt materialâ gör saken Ànnu allvarligare. Det visar att byrÃ¥n antingen inte har lÀst det material jag lÀmnat eller vÀljer att bortse frÃ¥n det.
Jag hoppas att Teberg Legal framöver lÀgger mer tid på att faktiskt lÀsa sina klienters dokumentation och mindre tid på att polera sitt rykte på Trustpilot.
Med vÀnlig hÀlsning
Michael