䌁業情報

2. 雇甚専門匁護士
  3. 䞍動産専門匁護士
  4. 法廷匁護士

圓該䌁業による蚘述

Teberg Legal Àr en lokal och nÀrvarande affÀrsjuridisk byrå med internationella prÀgel. Vi företrÀder företag, föreningar, organisationer och privatpersoner som Àr ute efter tillgÀnglighet och kostnadseffektivitet. VÀlkommen till Teberg Legal!

4.1

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Bristande yrkesetik och noll lojalitet mot klienten

Jag anlitade Teberg Legal för att få professionell juridisk hjÀlp, men kÀnde mig helt utlÀmnad. Ombudet (Leonard) valde att ignorera avgörande bevisning jag tillhandahållit och lÀt motparten styra mötet utan att ingripa mot uppenbara regelbrott.
Det mest anmÀrkningsvÀrda var att den ljudinspelning som skulle sÀkra bevisningen ”rÃ¥kade” misslyckas vid exakt rÀtt tillfÀlle för motparten. Att som jurist brista sÃ¥ grovt i sitt dokumentationsansvar och lojalitetsplikt Àr oacceptabelt.

Hej Adam,
Jag anlitade Teberg Legal för att få ett aktivt och professionellt ombud som skulle skydda mina intressen under en förhandling dÀr motparten hade uppenbara jÀvsskÀl. TyvÀrr kÀnde jag mig helt utlÀmnad.
Leonard valde att ignorera avgörande bevisning jag lÀmnat honom – bland annat Skatteverkets registerutdrag som bevisade att HR-direktör Joakim Àr biologisk bror till min chef Erik. Under sjÀlva förhandlingen den 9 april 2026 satt Leonard passiv i tvÃ¥ timmar medan den jÀvige HR-direktören personligen ledde mötet – utan att ingripa mot detta uppenbara brott mot 16 § förvaltningslagen.
Detta Àr extra anmÀrkningsvÀrt eftersom Leonard sjÀlv i sin egen sammanfattning skriver att ”enligt min bedömning kvarstÃ¥r fortfarande frÃ¥getecken kring lÀmpligheten i detta” och att Joakim ”sjÀlvmant kunde avstÃ¥ frÃ¥n att delta samt delegera bort förhandlingen”. ÄndÃ¥ agerade han inte.
DÀrtill ”rÃ¥kade” den ljudinspelning som skulle sÀkra bevisningen försvinna helt. Att som jurist brista sÃ¥ grovt i bÃ¥de dokumentationsansvar och lojalitetsplikt Àr oacceptabelt.
Ert svar dÀr ni avfÀrdar all kritik som ”missnöje med utfallet” Àr djupt oprofessionellt. Mitt missnöje handlar inte om att förhandlingen inte gav det resultat jag hoppats pÃ¥ – det handlar om att mitt ombud aktivt underlÀt att tillvarata mina rÀttigheter och istÀllet agerade som en passiv mötessekreterare Ã¥t motparten!
Att ni efter ”detaljerad genomgÃ¥ng” hÀvdar att Leonard ”beaktat och avvÀgt allt material” gör saken Ànnu allvarligare. Det visar att byrÃ¥n antingen inte har lÀst det material jag lÀmnat eller vÀljer att bortse frÃ¥n det.
Jag hoppas att Teberg Legal framöver lÀgger mer tid på att faktiskt lÀsa sina klienters dokumentation och mindre tid på att polera sitt rykte på Trustpilot.
Med vÀnlig hÀlsning
Michael

2026幎4月9日

Hej Michael,

Inledningsvis vill jag på det tydligaste betona att vi alltid strÀvar efter att våra klienter ska vara så nöjda och tillfredsstÀllda som möjligt. DÀrför beklagar vi att du kÀnt dig missnöjd. Leonard Lundberg Àr en mycket skicklig jurist, varför vi inte delar din uppfattning, trots att du naturligtvis Àr berÀttigad till din egna uppfattning.

Det du nÀmner Àr mycket allvarliga anklagelser. Efter en detaljerad genomgång av Àrendet kan vi konstatera att Leonard arbetat sakkunnigt och professionellt. Leonard har funnits tillgÀnglig och beaktat och avvÀgt samtligt material, varför ditt missnöje till synes grundar sig i att utfallet kanske inte blev enligt din önskan. Att Àrendet inte utföll enligt din önskan betyder inte att du inte fått kvalitativ rådgivning.

BÀsta hÀlsningar,
Adam Tekcan, Vice VD.
Teberg Legal AB

5぀星のうち5の評䟡

Hardly recommended for all cases

Hardly recommended for all cases, especially when it comes to people who take advantage of other kind people !
If you feel your kindness has been used , it’s the best office to defend your case 🙏🏻thanks Adam

2026幎3月6日

Dear Homand,

Thank you for the kind words.
Our lawyer Adam wishes you all the best.

Kind regards,

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr otroligt nöjd med hjÀlpen jag

Jag Àr otroligt nöjd med hjÀlpen jag fick från Teberg Legal. Nauras Alsuhaili hjÀlpte mig med en tvist på ett mycket professionellt, engagerat och tydligt sÀtt.

Under hela processen kÀnde jag mig trygg, uppdaterad och vÀl omhÀndertagen. Nauras var alltid tillgÀnglig, förklarade allt på ett lÀttförståeligt sÀtt och visade ett genuint engagemang för mitt Àrende.

Jag kan varmt rekommendera Teberg Legal till alla som behöver juridisk hjÀlp och söker någon som verkligen bryr sig om sina klienter.

2026幎1月9日

Teberg Legal からの回答

Stort tack för ditt positiva omdöme och för att du beskriver din upplevelse med oss.
Nauras hÀlsar dig varmt vÀlkommen nÀr och om behovet på nytt uppstår.

Med vÀnliga hÀlsningar

5぀星のうち5の評䟡

Nauras hjÀlpte mig vÀldigt mycket

Nauras hjÀlpte mig vÀldigt mycket – snabbt, professionellt och med stor noggrannhet. Jag kÀnde mig trygg under hela processen. Jag rekommenderar honom och Teberg Legal varmt!

2025幎11月10日

Hej Maryna,

Stort tack för att du upplevde god hjÀlp från vår kollega Nauras. Vi önskar dig en fortsatt trevlig helg!

Teberg

Mycket nöjd med Teberg! Jobbade vÀldigt professionellt med snabb återkoppling, tydliga råd och ett genuint engagemang. Rekommenderar starkt!

2025幎11月4日

Hej Moa!

Stort tack för för ditt omdöme och din upplevelse hos oss. Vi önskar dig fortsatt lycka till med dina åtaganden.

Avtal

Jag behövde hjÀlp att skriva avtal med en kund och fick snabb & bra hjÀlp av Adam på Teberg
Jag Àr mycket nöjd med Teberg & kommer anlita dem i framtiden.

2025幎10月20日

Hej Oliver,

Det glÀdjer oss att du varit nöjd med vår insats. Du Àr givetvis vÀlkommen tillbaka om ytterligare behov av rÀttsliga angelÀgenheter skulle uppstå.

VÀnligen,

Teberg

Teberg, tackar Adam för att han har varit helt fantastisk med att hjÀlpa oss i vårt case. Utan Teberg hade vi inte orkat hålla oss i schack! Ni Àr grymma!!

/ Valle

2025幎9月16日

Teberg Legal からの回答

Stort tack för Ert fina omdöme. Det glÀdjer oss givetvis att bistå er med hjÀlp.

Adam Tekcan

Bra service

Bra service

2025幎8月19日

Hej Clara,

Vi tackar ödmjukt och önskar dig vÀlkommen åter.

5぀星のうち5の評䟡

behövde hjÀlp med en mindre tvist och

behövde hjÀlp med en mindre tvist och de hjÀlpte mig mycket framgångsrikt. Rekommenderar starkt.

2025幎9月19日

Teberg Legal からの回答

Stort tack för att ni har anförtrott oss i era juridiska angelÀgenheter. Det glÀdjer oss att finnas behjÀlpliga.

VÀldigt bra tillgÀnglighet

VÀldigt bra tillgÀnglighet och återkoppling kring alla slags juridiska frågor. Teberg Àr en stabil partner i alla lÀgen!

2025幎9月2日

Hej Anas,

Det glÀdjer oss att er firma blev nöjd med era frågestÀllningar och givetvis Àr ni vÀlkomna åter nÀr behovet uppstår.

5぀星のうち5の評䟡

Jag vill rikta ett stort tack till Adam

Jag vill rikta ett stort tack till Adam för hans engagemang vilket resulterade till att vi vann tvisten. Kommer definitivt rekommendera Teberg i framtiden.

2025幎9月19日

Teberg Legal からの回答

Det glÀdjer oss att ni kÀnde att vårt arbete gav det önskade resultatet. Det Àr just det vi på Teberg alltid strÀvar efter. Stort tack att ni anförtrott oss.

5぀星のうち5の評䟡

Stort tack för all hjÀlp

Stort tack för all hjÀlp, jag vill frÀmst tacka Adam för tillgÀngligheten och hans arbete!
5/5! På återseende.

2025幎9月16日

Teberg Legal からの回答

Stort tack för de fina orden. Det glÀdjer oss.

Givetvis Àr ni vÀlkomna åter.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。