レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

La început era sceptic în privința acestui servici cat și despre abonamentele oferite de aceștia, apoi am zis sa incerc și iată că suntem de 3 luni in colaborare, am fost sunat de informat despre serv... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Un partener bun pentru dezvoltarea afacerii! Colaborez de puțin timp cu platforma Necesit.ro și m-a ajutat enorm să-mi cresc vizibilitatea în online și sa-mi aduc clienți noi în portofoliu. Fluxul d... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Nu s-a concretizat nici macar o singura oferta. 99% dintre potentiali asa-zis clienti nu raspundeau nici la telefon, nici e-mail sau mesajele trimise, si nu am primit nici macar un singur feedback la... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Buna seara,am fost impresionata de promptitudinea firmei Necesit cat de rapid a lucrat,oferindu mi mai multe oportunități,sa mi pot alege.Lucreaza cu oameni serioși și probabil și verificați .Dacă am... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ビゞネス サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Necesit.ro este cel mai important portal din România pentru conectarea solicitanților de servicii cu furnizorii relevanți. Dacă construiți o casă, doriți să renovați un apartament sau aveți nevoie de un serviciu pentru afacerea dvs., sunteți în locul potrivit! Colaborăm cu antreprenori din peste 100 de domenii: zugravi, electricieni, arhitecți, designeri de interior, montatori... chiar și fotografi sau designeri de site-uri web. Indiferent de ceea ce vă trebuie, noi știm cine este persoana potrivită pentru a face lucrurile să devină realitate. 6 oferte cu 1 cerere. Serviciu gratuit 100%. Peste 2.000 de furnizori de servicii locali evaluați. Sunați la 031 229 8400

連絡先

(346)

過去12か月のレビュヌ数: 68ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Am facut solicitarea si in scurt timp

Am facut solicitarea si in scurt timp am luat legatura cu firma de care aveam nevoie

2025幎12月4日

Necesit.ro からの回答

Vă mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm că ați reușit să luați rapid legătura cu firma potrivită prin intermediul necesit.ro.

Excellent job

Excellent job. They found several options in an incredibly short time. I recommend them.

2025幎10月31日

Necesit.ro からの回答

Thank you! We're glad we could help quickly and appreciate your recommendation.

⚠ Extremely disappointing experience on Necesit.ro

On September 17th, 2025, I submitted a service request on the website Necesit.ro for repairing an air conditioning unit.
I didn’t even have a registered account — I only filled out their public request form — yet I was later contacted by a so-called “technician” named Șerban Cătălin (phone: 0764 690 455), who said he received my details directly from the Necesit.ro platform.
He came to my home on September 20th, 2025, performed what he called a “repair,” and charged me 975 RON (500 RON for freon refill, 250 RON for cleaning, and 275 RON for travel).
Three days later, the air conditioner stopped working again — with exactly the same problem as before.
I tried to contact the technician multiple times; he promised to come back and fix it but never showed up and eventually blocked my phone number.
I then reported the situation to Necesit.ro, and their official reply (signed by Ioana Filip – Informa Corporation SRL) stated the following:
– They have terminated collaboration with Șerban Cătălin;
– They cannot share his personal data because he registered as a private individual, not a company;
– They would “try to contact him” but offered no refund, compensation, or real solution.
In other words, the platform acknowledges that they connected me with an unlicensed individual but refuses to take any responsibility for the damages caused.
I find this completely unacceptable. Necesit.ro acts as an intermediary between consumers and unverified freelancers, apparently without checking whether those people are legally authorized or professionally qualified to perform paid work.

⚠ Be very careful before using Necesit.ro!
They share your personal details with strangers and do not guarantee that the people contacting you are licensed professionals.
❌ I absolutely do not recommend this platform. It is unsafe, unprofessional, and offers no real consumer protection.
________________________________________
I would have given 0 (zero) stars if possible.

2025幎9月20日

Necesit.ro からの回答

We are truly sorry to hear about your experience and we sincerely apologize for the situation. This is not the standard of service we aim to provide. Following your report, the collaboration with the mentioned technician was immediately terminated. Please note that we verify the documents and authorizations of every professional and company registering on our platform. We take such cases very seriously and are continuously improving our verification and monitoring processes to prevent similar incidents in the future. Thank you for bringing this to our attention.

Rapid. Eficient. Practic

Am completat cererea usor si rapid. Am primit lista de specialisti foarte repede. In mai putin de 1 minut am avut contactul necesar. Recomand. Multumesc!

2025幎9月11日

Necesit.ro からの回答

Vă mulțumim pentru apreciere! Vă stăm la dispoziție în continuare!

5぀星のうち5の評䟡

Sunt foarte mulțumit cu aceasta pagina

Sunt foarte mulțumit cu aceasta pagina și cu munca,experiență,seriozitatea ,punctualitatea noastră avem de munca foarte mult pe un drum de început după mulți ani în afara țării m-am reîntors și chiar f bine

2025幎4月14日

5぀星のうち5の評䟡

Servicii rapide și de calitate

Am primit răspuns imediat, echipa a fost profesionistă, și-a făcut treaba bine, comunicarea a fost foarte bună. Recomand.

2025幎8月7日

Necesit.ro からの回答

Vă suntem recunoscători pentru feedback 📩 O zi frumoasă!

5぀星のうち1の評䟡

Neseriosi ca si pe cei pe care ii

Neseriosi ca si pe cei pe care ii recomanda, cica verificati.

2025幎7月24日

Bună ziua,

Ne pare rău pentru experiența neplăcută și înțelegem nemulțumirea dumneavoastră. Din păcate, reclamația a fost respinsă deoarece a fost încadrată într-o categorie care nu corespundea situației semnalate. Știm că acesta este principalul motiv al frustrării și regretăm confuzia creată.

Chiar și așa, am dorit să remediem situația și am încercat să oferim sprijin suplimentar acolo unde a fost posibil. Rămânem deschiși oricăror sugestii și ne dorim ca fiecare utilizator să aibă o experiență cât mai bună pe platforma Necesit.

5぀星のうち5の評䟡

Am apelat la acest site pentru a găsi o

Am apelat la acest site pentru a găsi o firma de montaj termopane. Mi- au răspuns rapid si mi-au făcut mai multe oferte, toate serioase.Le multumesc si ii recomand cu căldură.

2025幎7月1日

5぀星のうち5の評䟡

Am apelat necesit.ro pentru a gasi o firma pentru montaj termopane

Am apelat necesit.ro pentru a gasi o firma pentru montaj termopane. Raspunsul a venit foarte prompt, m-au contactat mai multe firme care mi-au facut oferte detaliate si care au raspuns la toate intrebarile mele.Apreciez foarte mult modul in care necesit.ro s-a ocupat de cererea mea si cred ca este o firma foarte serioasa pe care sa o apelati cu toata increderea.

2025幎7月7日

Nu RECOMAND

Am platit un avans pentru un montaj faianta gresie si o chiuveta intr o baie de 2300 lei unui Chirica Alin Ivan,om care s a fofilat o saptamana ,invocand tot felul de motive ca e la Dedeman,ca nu au suficiente materiale,etc.Am sunat insistent, incat el nu dadea niciun semn,ca intr un final,el avea lucrari de terminat in 7 parti.Banii nu mi i a returnat.Voi depune plangere la organele competente.

2025幎7月2日

Bună ziua,

Ne pare sincer rău pentru situația neplăcută prin care ați trecut. Totuși, vă informăm că platforma Necesit nu se ocupă direct de ofertare sau execuția lucrărilor. Rolul nostru este exclusiv de a pune în legătură utilizatorii cu furnizori de servicii care se ocupă de ofertare și execuție în mod independent.

Această recenzie vizează comportamentul unui furnizor, iar eventualele sesizări sau plângeri ar trebui adresate direct acestuia, respectiv organelor competente, așa cum ați menționat.

Vă mulțumim pentru înțelegere și rămânem la dispoziție pentru orice alte clarificări legate de utilizarea platformei.

Cu respect,
Echipa Necesit

5぀星のうち4の評䟡

Solicitări reale

Solicitări reale, domenii variate

2025幎6月19日

Calitate si profesionalism. Recomand instalator Popescu Ion si necesit.ro

Am contactat "necesit.ro" pentru inlocuirea urgenta a tevii de scurgerere de la o cada de fonta in orasul Sinaia. Am fost contactat rapid si a 2-a zi instalatorii au sosit si remediat problema.Doresc sa multumesc foarte mult domnului Popescu Ion si colegului sau pentru calitatea premium a lucrarii efectuate si seriozitatea de care au dat dovada de la programarea interventiei si pana la finalizarea acesteia. Au adus toate piesele necesare, bonul fiscal si la final au oferit factura si garantie pentru lucrarea prestata. Recomand cu incredere "necesit.ro" si pe domnul instalator Popescu Ion.

2025幎6月18日

Necesit.ro からの回答

Mulțumim pentru că ne-ați ales. O zi minunată și vă așteptăm cu drag din nou! :)

5぀星のうち5の評䟡

Prin Necesit.ro am găsit foarte repede

Prin Necesit.ro am găsit foarte repede tehnicieni specialiști și am rezolvat în mod eficient reparațiile necesare.

2025幎5月22日

Necesit.ro からの回答

Mulțumim pentru că ne-ați ales 🌟 O zi minunată și vă așteptăm cu drag din nou!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。