La început era sceptic în privinÈa acestui servici cat Èi despre abonamentele oferite de aceÈtia, apoi am zis sa incerc Èi iatÄ cÄ suntem de 3 luni in colaborare, am fost sunat de informat despre serv... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Firma Top Roof Construct care m-a contactat prin intermedieul Necesit.ro, mi-a cerut 6000 de euro pentru ca a inlocuit 10 scocuri. Dupa scandal si amenintari din partea lor cu agresiune fizica asupra... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Un partener bun pentru dezvoltarea afacerii! Colaborez de puÈin timp cu platforma Necesit.ro Èi m-a ajutat enorm sÄ-mi cresc vizibilitatea în online Èi sa-mi aduc clienÈi noi în portofoliu. Fluxul d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Buna seara,am fost impresionata de promptitudinea firmei Necesit cat de rapid a lucrat,oferindu mi mai multe oportunitÄÈi,sa mi pot alege.Lucreaza cu oameni serioÈi Èi probabil Èi verificaÈi .DacÄ am... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Necesit.ro este cel mai important portal din România pentru conectarea solicitanÈilor de servicii cu furnizorii relevanÈi. DacÄ construiÈi o casÄ, doriÈi sÄ renovaÈi un apartament sau aveÈi nevoie de un serviciu pentru afacerea dvs., sunteÈi în locul potrivit! ColaborÄm cu antreprenori din peste 100 de domenii: zugravi, electricieni, arhitecÈi, designeri de interior, montatori... chiar Èi fotografi sau designeri de site-uri web. Indiferent de ceea ce vÄ trebuie, noi Ètim cine este persoana potrivitÄ pentru a face lucrurile sÄ devinÄ realitate. 6 oferte cu 1 cerere. Serviciu gratuit 100%. Peste 2.000 de furnizori de servicii locali evaluaÈi. SunaÈi la 031 229 8400
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Efficiency
I requested the offer and in a very short time, I received results from which I could choose what I needed. Very helpful.

Necesit.ro ããã®åç
Super competent ..I can recommend..is same good for students
Super comoentent ..I can recommend..
Serious and helpful:)

Necesit.ro ããã®åç
Snabbt svar och seriösa erbjudande.

Pentru dl.Leonard !!
Pentru dl.Leonard !!! Profesionalism Èi bun specialist!!!

Am fost sunat cu oferta
Am fost sunat cu oferta, dar NU este cu cea spuneau in reclama, niste tepari....

The best team
You are the best team and i will tell everyone about your company
All the best G&M ConstanÈa

Experienta ok
We've chosen the suitable accounting company for our micro company, by using the services offered by Necesit.ro
Strongly recommended!

Punctualitate
Ãn mai puÈin de 30 de minute, am primit ofertele specialiÈtilor

Excellent collaboration with Necesit
I had a great experience with Necesit while searching for a professional company to replace the windows at my parents' house. They were incredibly responsive, providing me with multiple options to explore. Their team was attentive, following up to ensure I found a company that met my needs. Thanks to their assistance, the process was much smoother and more efficient. I highly recommend Necesit to anyone looking for reliable recommendations and excellent customer support.

Seriozitate si promptitudine
Foarte repede am fost contactati de mai multe firme. Seriozitate si promptitudine! Recomand si multumesc!

Necesit.ro ããã®åç
Necesit.RO, o alegere excelentÄ!
Profesionalism, atenÅ£ie la detalii, orientarea cÄtre client, promptitudinea Åi integritatea sunt doar câteva dintre elementele care caracterizeazÄ echipa necesit.ro. Necesit.RO, o alegere excelentÄ!

Retur super rapid.firmele consultateâŠ
Retur super rapid.firmele consultate sunt serioase

Compania noastrÄ Proca ProductionâŠ
Compania noastrÄ Proca Production Invest S.R.L. colaboreazÄ cu firma Necesit.ro din luna octombrie a anului 2024, Ètim cÄ este un timp destul de scurt, dar este suficient cat sa ne dam seama de implicarea si profesionalismul de care dau dovada. Compania Necesit.ro este foarte seriosa Èi clienÈii pe care îi primim din partea lor sunt civilizaÈi Èi de încredere. Le dau un rating de 5/5 stele, Èi îi recomandam cu drag tuturor !

... Expectations...
... delivered INFORMATION... ððð