N.E.H Biler Aps レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

fik lavet bÊrearme i begge sider plus aircon service ,pÃ¥ min nissan note, fik en fÞrsteklasses betjening af medarbejderen Furkan ,arbejdet var i top klasse, har kun ros tilovers for N.E.H Biler , jeg... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg har desvÊrre haft en rigtig dÃ¥rlig oplevelse hos NH Biler ApS i KÞbenhavn. Jeg kÞrte hele vejen fra Aarhus til KÞbenhavn for at se pÃ¥ en bil, som jeg pÃ¥ forhÃ¥nd havde fÃ¥et beskrevet som vÊren... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Handlede en Êldre bil hos N.E.H biler. Alt spillede til punkt og prikke. Bilen blev leveret til aftalt tid. Nysynet, serviceret og aftalte fejl og mangler udbedret. Jeg vil helt sikkert handle bil h... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk oplevelse hos N.E.H Biler. Jeg har kÞbt en bil hos N.E.H Biler og er tilfreds. SÊlgerne Furkan var maget Êrlig, gennemskuelig og profesionel under hele forlÞbet. Det gav en stor tryghed i... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Velkommen hos N.E.H Biler Aps. Vi har solgt biler siden 2008 og gÞr en ekstra indsats for at få dig til at blive godt kÞrende. Vi har et stort udvalg af biler - altid over 50 på lager. Vi tilbyder attraktiv finansiering, både med og uden udbetaling. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og/eller prÞvekÞrsel. Vi glÊder os til at se dig i forretningen i BrÞndby

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Super god brugtvogns forhandler med eget vÊrksted

Har kÞbt 2 biler hos Halil/ NEH biler og har kun ros: fra start til slut er der imÞdekommenhed, stor fleksibilitet, man får god og reel information, mange biler at vÊlge imellem, priser er rimelige og det er en stor fordel at de har eget vÊrksted (lynhurtig klargÞring, syn etc). Du kan vÊre helt tryg ved at kÞbe bil her, der er ikke noget bÞvl og de holder hvad de lover fra A til Z.

2021幎1月3日

Super forhandler!

Min kÊreste og jeg kÞbte bil hos NEH Biler. Service har vÊret upåklagelig og de to sÊlgere vi har vÊret i kontakt med har vÊret flinke og imÞdekommende.
De gÞr lige det ekstra der gÞr at man kÞrer derfra med et stort smil på lÊben. Super reelle og Êrlige. Kan kun anbefale dem.

2020幎11月5日
5぀星のうち1の評䟡

Vi var inde og se på en renault espace

Vi var inde og se på en renault espace til lidt under 200000 kr for det fÞrste havde jeg fået at vide hjemmefra over tlf at vi kunne få nummer på og kÞre hjem i bilen men da vi kommer der ind er der for det fÞrste en farveforskÊld på bagskÊrm og bagkofanger i forhold til rÊsten af bilen og der er skader i lakken flere steder så der skal jo en del pÊnge til en maler og så siger sÊlgeren at den skal gÞres klar inden vi kan få den med hjem og kan slet ikke få nogen afslag af nogen slaks jeg sÊtter aldrig mine ben der igen og jeg vil ikke råde andre til det

2020幎10月30日
N.E.H Biler Aps ロゎ

N.E.H Biler Aps からの回答

Hej SÞren.
Tak for din anmeldelse!
Vi er en smule uforstående overfor den ene stjerne.
Da i stadig har kunne få bilen hjem samme dag, hvis i ikke ville have den nysynet og nyserviceret en fredag halv time fÞr lukketid, hvilket ikke var aftalt på forhånd.
Vi har ikke lagt skjul på at, bagkofangeren havde en smule farve forskel da denne var blevet lakeret fÞr, iÞvrigt havde bilen ingen andre kosmetiske skader.
Naturligvis kan man have lov til at prutte om prisen, at man ikke får sin vilje, betyder ikke at man skal undervurdere andres butik af den grund.

Venlig Hilsen
N.E.H BILER

Fantastisk service

Fantastisk service.
Jeg ringede fredag formiddag og ville gerne handle hurtigt, den skulle dog fÞrst klargÞres, til sys og toldsynes, men de var 100% forstående og smed alt hvad de havde i hÊnderne for at ordne bilen.
Bilen var klar til fyraften, hvor jeg kom
og fik en fantastisk service.
Jeg vil klart anbefale at handle bil her.
Tak for en god oplevelse!

2020幎10月17日

Fremragende service 👌🏜

Vi har for nyligt kÞbt vores bil hos Neh Biler. Vi har aldrig fået en bedre service eller for den sags skyld bedre handel end hos Halil, som er ejeren af stedet. Halil er super kompetent, brÊnder for sit fag, og det kan mÊrkes, og netop dette gjorde os trygge ved handlen med ham. Vi kan kun anbefale stedet.

2020幎10月10日

Fantastisk service

Fantastisk service , super betjening, og et vÊrksted /bilforhandler man kan stole på ! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

2020幎10月8日

Super god service

Super god service, super sÊlger der altid er klar med svar, og tilbud.
er ovenud glad for bilen. vil kÞbe der nÊste gang også.
Kan varmt anbefale Halil.
De varmeste hilsner fra Charlotte og Karsten

2020幎8月14日

Super god oplevelse.

Super oplevelse fra start til slut.Fornuftige biler til fornuftige priser. Reel og serviceminded sÊlger. Uanset prisen, gÞr de sig umage for at levere bilen i bedst mulig stand.
Jeg kan kun anbefale NEH Biler hvis man står og mangler en bil.

2020幎6月9日

intet mindre en perfekt!

intet mindre en perfekt!

Jeg kan kun anbefale NEH Biler hvis man står og mangler en bil.

SÊlger var meget flink og kunne svare på ethvert spÞrgsmål man måtte have.

Der var også mulighed for at forhandle prisen så jeg kan bestemt ikke klage.

2020幎5月12日

Problemfrit bilkÞb

At handle med NEH Biler var en supergod oplevelse. Jeg fik venlig betjening af Hilal. Var endda så heldig at få bilen et par dage fÞr aftalt. Jeg vil helt klart anbefale andre at vÊlge NEH Biler.

2020幎5月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス