N.E.H Biler Aps レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

fik lavet bÊrearme i begge sider plus aircon service ,pÃ¥ min nissan note, fik en fÞrsteklasses betjening af medarbejderen Furkan ,arbejdet var i top klasse, har kun ros tilovers for N.E.H Biler , jeg... もっず芋る

Jeg har desvÊrre haft en rigtig dÃ¥rlig oplevelse hos NH Biler ApS i KÞbenhavn. Jeg kÞrte hele vejen fra Aarhus til KÞbenhavn for at se pÃ¥ en bil, som jeg pÃ¥ forhÃ¥nd havde fÃ¥et beskrevet som vÊren... もっず芋る

䌁業が回答したした

Handlede en Êldre bil hos N.E.H biler. Alt spillede til punkt og prikke. Bilen blev leveret til aftalt tid. Nysynet, serviceret og aftalte fejl og mangler udbedret. Jeg vil helt sikkert handle bil h... もっず芋る

Fantastisk oplevelse hos N.E.H Biler. Jeg har kÞbt en bil hos N.E.H Biler og er tilfreds. SÊlgerne Furkan var maget Êrlig, gennemskuelig og profesionel under hele forlÞbet. Det gav en stor tryghed i... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Velkommen hos N.E.H Biler Aps. Vi har solgt biler siden 2008 og gÞr en ekstra indsats for at få dig til at blive godt kÞrende. Vi har et stort udvalg af biler - altid over 50 på lager. Vi tilbyder attraktiv finansiering, både med og uden udbetaling. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og/eller prÞvekÞrsel. Vi glÊder os til at se dig i forretningen i BrÞndby

ほが満足

通垞1カ月以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

Endnu en super god oplevelse N.E:H

Endnu en super god oplevelse N.E:H. Biler. Bilen viste fejl på bremserne og jeg fik en tid dagen efter. Alt blev fixet med samme dag. De bedste anbefalinger herfra til Haill og hans altid ukuelige team af super dygtige mekanikere.

2022幎12月29日

Top karakterer til Halil / N.E.H BILER

Kan varmt anbefale N.E.H BILER, virkelig god service, sÊtter altid kunden i centrum.
Har kÞbt og solgt bil her og har altid fået en flot behandling - hurtig service.
Man kan altid stole på at få den rigtige behandling og til en rigtig god pris.
Alt er bare super godt - UG med kryds og slange ;-)

2022幎12月18日
自発的なレビュヌ

Enormt hjÊlpsomme og god service

Vi var ude og skulle kÞbe en brugt bil og har ikke meget forstand på biler. Men hos N.E.H blev vi mÞdt af en meget imÞdekommende Halil, som gav god sparring i vores kÞb. EfterfÞlgende har de vÊret meget service-minded og utrolig hjÊlpsomme. Så vi giver en stor anbefaling af et bilkÞb hos N.E.H biler

2022幎12月13日

God service med fleksibilitet

Gutterne leverer en fantastisk service ud over normalen.
Jeg kÞbte en C3’er som desvÊrre lyste i servicelampen og en mortor-fejl meddelelse kom frem da jeg kom 5km vÊk fra vÊrkstedet.
Jeg bor i Jylland og kunne på davÊrende tidspunkt ikke vende om. Så lÞsningen blev at få en mekanikker i Jylland til at kigge på problemet. Dette betalte NEH biler.

Da det viste sig at vÊre partikelfilteret der skulle skiftes, ville de -forståeligt nok- have det over på ejet vÊrksted. Vi fik det hele til at flaske sig, så det passede med min nÊste tur til Þen og de stod klar til at modtage bilen og lavede den samme dag, så jeg kunne komme hjem igen.
Helt kanon.
Tak for den gode service og en fin bil.

Mvh
Frederik

2022幎8月30日

Fremragende service.

Den bedste service jeg nogensinde har fået! Jeg har kÞbt min nye bil, og jeg er fuldt ud tilfreds. Jeg har både fundet mit nye vÊrksted fremover og jeg vil anbefale alle at kÞbe deres nye bil hos N.E.H biler!
Tak for fantastisk service.

2022幎8月5日

Bedste anbefalinger herfra

Vi har igennem årene kÞbt flere biler af N.E.H. Biler, og også brugt dem som mekaniker, de få gange det har vÊret nÞdvendigt. I alle sammenhÊnge har de leveret en upåklagelig service! De bedste anbefalinger herfra.
Mvh
Sarah og Bogdan

2022幎1月5日
自発的なレビュヌ

Simpelthen et af de mest kompetente og

Simpelthen et af de mest kompetente og Êrlige vÊrksteder man finder i Kbh.

Kunne fikse hvad 3 andre vÊrksteder ikke kunne, og til en fordelagtig pris. Det hele blev dokumenteret med video og jeg blev kontaktet hele vejen igennem.

Endelig et sted, hvor man er i gode hÊnder!!!

Ikke én finger at sÊtte!

2021幎10月1日
自発的なレビュヌ

Rigtig god service af smilende

Rigtig god service af smilende serviceminded personale. Jeg prÞvede at forhandle om prisen men de var faste i spyttet, men gav mig dog 4 vinterdÊk på fÊlge med i kÞbet. Eneste minus : ikke fyldt tilstrÊkkelig luft i dÊkkene og forruden ikke rengjort ordentligt indvendigt, - dog var min Skoda Fabia vasket og rigtig pÊn indvendig, - og der var olieskift med i kÞbet. alt i alt kan NEH biler anbefales til fremtidige kÞbere. Mvh Anders H. Hansen

2021幎9月23日

God kundeservice

Min kÊreste og jeg kÞbte en bil, hvor vi fik lavet en god forhandling. EfterfÞlgende har der vÊret lidt problemer med bilen, men N.E.H Biler stod altid klar til at hjÊlpe!

Vi vil helt sikkert anbefale stedet til andre bilkÞbere 🚘

2021幎9月12日
自発的なレビュヌ

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍Kunne vi give flere stjerner gjorde vi

Kunne vi give flere stjerner gjorde vi det uden tvivl....😊
Dette sted kan kun anbefales 😊
Super kundeservice.
Vi kÞrte derud og kiggede pÃ¥ en bil og spurgte til den han fortalte om den og var Êrlig fik lille service samt nysynet bilen plader pÃ¥ til tiden. Nu glÊder vi os til den tid vi har bestilt til tanrem skifte kan kun anbefale stedet til andre😊

2021幎8月19日
自発的なレビュヌ

Super god oplevelse hos Halil.

Havde kig på en billig bil da Þkonomien ikke er den bedste.

Da jeg faldt for en der liiige manglede syn/service, blev dette klaret på en times tid, incl nye dÊk samt bremser.

Ultra seviceminded virksomhed.

Tak for en god oplevelse, og tak for handlen

2021幎3月4日

Tryghed og god service

Fra fÞrste snak med Halil har jeg fÞlt mig godt tilpas og tryg.
Halil tog min gamle bil i bytte til en fair pris, og var yderst proffesionel og behagelig i hans bilsalg af vores nye Kia Niro, som vi allerede er meget glade for.

2021幎2月15日

God stil!

Jeg har kÞbt en Skoda hos N.E.H Biler for 3 måneder siden. De har vÊret meget professionelle ved overdragelsen og i forbindelse med en senere hen opstået fejl på bilen. De tog bilen på vÊrksted, fandt fejlen og skiftede reservedel uden beregning, og nu er alt som det skal vÊre. Det skal siges, at det var uvist om fejlen var dÊkket af motorgarantien, da de tog den ind, men det var ikke et problem for dem. Jeg har vÊret meget tilfreds hele vejen igennem.

2021幎2月7日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。