fik lavet bÊrearme i begge sider plus aircon service ,pÃ¥ min nissan note, fik en fÞrsteklasses betjening af medarbejderen Furkan ,arbejdet var i top klasse, har kun ros tilovers for N.E.H Biler , jeg... ãã£ãšèŠã
Jeg har desvÊrre haft en rigtig dÃ¥rlig oplevelse hos NH Biler ApS i KÞbenhavn. Jeg kÞrte hele vejen fra Aarhus til KÞbenhavn for at se pÃ¥ en bil, som jeg pÃ¥ forhÃ¥nd havde fÃ¥et beskrevet som vÊren... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Handlede en Êldre bil hos N.E.H biler. Alt spillede til punkt og prikke. Bilen blev leveret til aftalt tid. Nysynet, serviceret og aftalte fejl og mangler udbedret. Jeg vil helt sikkert handle bil h... ãã£ãšèŠã
Fantastisk oplevelse hos N.E.H Biler. Jeg har kÞbt en bil hos N.E.H Biler og er tilfreds. SÊlgerne Furkan var maget Êrlig, gennemskuelig og profesionel under hele forlÞbet. Det gav en stor tryghed i... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen hos N.E.H Biler Aps. Vi har solgt biler siden 2008 og gÞr en ekstra indsats for at få dig til at blive godt kÞrende. Vi har et stort udvalg af biler - altid over 50 på lager. Vi tilbyder attraktiv finansiering, både med og uden udbetaling. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og/eller prÞvekÞrsel. Vi glÊder os til at se dig i forretningen i BrÞndby
Hesselager 14, 2605, BrÞndby, ãã³ããŒã¯
- INFO@NEHBILER.DK
- nehbiler.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
SÊrdeles god kundeservice.
God kÞberoplevelse - alt forlÞb som aftalt -
Vi skulle have stÞrre bil, da vi pludseligt fik en dejlig Berner Senne hund, ud over den vi havde i forvejen. Valget faldt på den Volvo V40 NEHBiler havde til salg - Den blev nysynet og fejlrettet, så alt fungerer som det skal. Vi fik efterfÞlgende checket bilen hos vores egen mekaniker i forbindelse med skifte til vinterhjul. Han roste de udfÞrte arbejder. Vi har fået en solid bil til de nÊste mange år til god pris
N.E.H.Biler kan varmt anbefales
MVH
Gorm NÞrgaard
Positiv på alle fronter
Meget tilfreds med N.E.H Biler. Lidt tilfÊldigt vi havnede der, men vi fÞlte os meget velkommen, og i dag står vi med vores nye bil. Rigtig god stemning, meget venlige uden at vÊre for meget :) Og et skilt i forruden med et "tillykke med bilen" når man kommer og henter den - rigtig god service :) kan klart anbefales.
Tryg, personlig og professionel bilforhandler!
KÞbte min fÞrste egen bil hos nehbiler.dk og har beholdt dem som mekanikere også. Selve kÞb af bil foregik så trygt at jeg gik derfra med et succesful kÞb! Jeg har trygt overladt min bil hos den fair bilforhandler når bremserne skulle skiftes eller motorlampen har lyst. Som kvinde uden forstand på biler er dette en vigtig faktor, at vi ikke behÞver spise pasta måneder ud og at tingene er i orden og afleveret til tiden. Jeg kan varmt anbefale nehbiler!