レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Dette var fÞrste gang jeg handlede hos Nemaroma, og jeg er meget imponeret over den hurtige betjening. De har et stort udvalg og gode priser, men den hurtige ekspedition var virkelig i top! Jeg afgav... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bedste virksomhed at handle med, jeg har gjort brug af dem siden de Ã¥bnede og jeg fÃ¥r mine varer indenfor fÃ¥ dage. Super nemt og fri fragt nÃ¥r man bestiller over 300kr, sÃ¥ jeg forsyner mig selv til en... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk service og hurtig respons Jeg har kun haft gode oplevelser med Nemaroma. Hver gang jeg har haft et spÞrgsmÃ¥l eller brug for hjÊlp, har de svaret samme dag – og altid venligt og professi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Der havde desvÊrre sneget sig en pakkefejl ind i min bestilling. Det er hvad der sker, nÃ¥r man bestiller mange ens smÃ¥ting. Jeg sendte mail om dette 14.47. Allerede kl 15 modtog jeg besked om, at d... もっず芋る

䌁業情報

1. アロマセラピヌ サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til NemAroma.dk, din ultimative destination for kvalitetsprodukter inden for aroma, wellness og hjemmeindretning. Vi er dedikerede til at skabe produkter, der kan forvandle dine omgivelser til fredelige, inspirerende og behagelige steder. Vores sortiment er omhyggeligt udvalgt for at imÞdekomme forskellige behov og prÊferencer, og vi er stolte af at tilbyde alt fra multipurpose aromaer, menthol krystaller, bolsjemÃ¥tter, plastflasker, salt lamper og meget mere. Vi tror pÃ¥, at de rigtige produkter kan forbedre din hverdag – om det er ved at skabe en beroligende atmosfÊre derhjemme, tilfÞre nyt liv til arbejdsrummet eller give en fantastisk gave til en, du holder af. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af unikke og hÞjkvalitets varer, der kombinerer funktion, Êstetik og velvÊre. Hos NemAroma.dk lÊgger vi stor vÊgt pÃ¥ kundetilfredshed og service i topklasse. Vi strÊber efter at tilbyde konkurrencedygtige priser, hurtig levering og personlig vejledning, sÃ¥ du altid fÞler dig set og taget hÃ¥nd om. Vores team er passionerede omkring vores produkter og stÃ¥r klar til at hjÊlpe dig med at finde de perfekte varer til dine behov, ligegyldigt om du er pÃ¥ udkig efter at skabe en afslappende stemning i hjemmet, tilfÞje en dekorativ detalje eller finde inspiration til gaver. Vores mission er at kombinere innovation og kvalitet, og at tilbyde et bredt udvalg, der kan tilfredsstille bÃ¥de nybegyndere og erfarne entusiaster. Vi arbejder kontinuerligt pÃ¥ at udvide vores sortiment med nye spÊndende produkter, sÃ¥ du altid kan finde noget nyt og inspirerende hos os. Uanset om du handler for din egen velvÊre, til hjemmet eller som gave, er du velkommen til at udforske vores udvalg og opleve, hvordan vores produkter kan gÞre din dag mere afslappende og behagelig. Vi takker for din tillid og ser frem til at hjÊlpe dig med at forvandle dine omgivelser – velkommen til NemAroma.dk

4.8

Godt udvalg og som altid hurtig levering

Godt udvalg og som altid hurtig levering

2026幎8月18日

Hej Christina
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med vores udvalg og den hurtige levering. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback og hÃ¥ber at se dig igen! 🙌

Rigtig god aften

Hilsen NemAroma.dk

Altid god og hurtig service 👍😀

2026幎8月11日

Hej Henrik
Tusind tak for din positive anmeldelse! 😊 Det glÊder os at hÞre, at du igen har oplevet god og hurtig service. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid og hÃ¥ber at se dig igen! 👍😀
Hilsen NemAroma.dk

Bestilte fredag morgen og havde det

Bestilte fredag morgen og havde det lÞrdag👍

2026幎7月31日

Hej Jean
Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Dejligt at hÞre, at din bestilling allerede landede lÞrdag. Vi er glade for, at den hurtige levering levede op til forventningerne. 👍

Hilsen NemAroma.dk

Som altid super hurtig levering og gode

Som altid super hurtig levering og gode produkter

2026幎7月31日

Hej Tommy
Tusind tak for den flotte anmeldelse! 😊 Det glÊder os at hÞre, at du igen er tilfreds med bÃ¥de vores produkter og den hurtige levering. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid og hÃ¥ber at se dig igen! 👍

Hilsen NemAroma.dk

Altid nemt og super hurtig levering!

Altid nemt og super hurtig levering!

2026幎7月30日

Hej Morten
Tusind tak for de flotte ord! 😊 Det glÊder os rigtig meget, at du er tilfreds med vores produkter, den hurtige levering og vores service. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din feedback og hÃ¥ber at se dig igen! 👍
Hilsen NemAroma.dk

Altid en god service og varerne kommer

Altid en god service og varerne kommer meget hurtigt

2026幎7月30日

Hej Per
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det glÊder os at hÞre, at du altid oplever god service, og at varerne hurtigt finder vej frem til dig. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid og hÃ¥ber at se dig igen! 👍
Hilsen NemAroma.dk

Bedste virksomhed at handle med

Bedste virksomhed at handle med, jeg har gjort brug af dem siden de åbnede og jeg får mine varer indenfor få dage. Super nemt og fri fragt når man bestiller over 300kr, så jeg forsyner mig selv til en måned ad gangen. 😆

2026幎8月2日

Hej Marwa
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 😊 Det betyder utrolig meget for os at hÞre fra kunder, der har vÊret med helt fra starten. Den tillid og loyalitet, du viser os, sÊtter vi kÊmpe pris pÃ¥.

Vi er virkelig glade for at vÊre en del af din hverdag og for, at du fortsat vÊlger NemAroma, nÃ¥r der skal handles ind. Tak fordi du har fulgt os gennem Ã¥rene – det betyder mere, end du tror.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, god service/produkter👍😉

2026幎7月28日

Hej Rene
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Det varmer virkelig, når vores kunder tager sig tid til at give os et skulderklap. Vi er glade for at have dig med på rejsen og håber, at vi også fremover kan give dig gode oplevelser hos NemAroma.

Fint

Fint. Alting iorden og som forventet

2026幎7月21日

Hej Allan
Tusind tak for din feedback! 😊 Det betyder meget for os, at du tager dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at have dig som kunde og sÊtter stor pris pÃ¥ din stÞtte. Vi hÃ¥ber at byde dig velkommen igen nÊste gang.

NemAroma.dk

Jeg holder den stil fremover.

Super godt og super hurtigt

Super godt og super hurtigt

2026幎6月30日

Hej Thomas
Tusind tak for de gode ord! 😊 Det er skÞnt at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de oplevelsen og den hurtige levering. Vi gÞr vores bedste for, at det skal vÊre nemt og effektivt at handle hos os – sÃ¥ din feedback betyder rigtig meget.

NemAroma.dk

Nem bestilling og hurtig levering

Nem bestilling og hurtig levering, god service som det burde vÊre alle steder

2026幎6月30日

Hej Anders
Tusind tak for de flotte ord! 😊 Det glÊder os virkelig, at du oplevede hele processen som nem og problemfri – fra bestilling til levering. God service burde vÊre en selvfÞlge, og vi er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Overkueligt hjemmeside og hurtigt

Overskueligt hjemmeside og hurtigt levering

2026幎7月3日

Hej Johnny
Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊 Det er rigtig dejligt at hÞre, at du synes vores hjemmeside er overskuelig, og at din ordre hurtigt fandt vej frem til dig. Vi arbejder hele tiden pÃ¥ at gÞre det nemt og enkelt at handle hos os, sÃ¥ din feedback betyder meget.

Ingen slinger i valsen.

Ingen slinger i valsen.

2026幎6月29日

Hej Palle
Tusind tak for den korte, men meget sigende anmeldelse! 😊 Det er dejligt at hÞre, at du oplever, at der er styr pÃ¥ tingene hos NemAroma. Vi gÞr os umage for, at bestilling, levering og service bare fungerer – hver gang. Tak fordi du handler hos os!

Super god service

Super god service - de bedste anbefalinger

2026幎6月26日

Hej Britha
Tusind tak for de rigtig flotte ord! 😊 Det glÊder os meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din anbefaling og er virkelig glade for, at du vÊlger at handle hos os. Vi gÞr vores bedste for at give en god oplevelse hver gang.

NemAroma.dk

Super hurtigt levering af varen.

Super hurtigt levering af varen.

Webshop kunne godt vÊre med varetekster, filter (med smag eller unden smag)

2026幎6月26日

Hej Torben
Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Hvor er det dejligt at hÞre, at din ordre kom hurtigt frem – det er noget, vi altid arbejder pÃ¥ at levere.

Tak også for dit input til vores webshop. Vi sÊtter stor pris på forslag fra vores kunder, da det hjÊlper os med at gÞre siden endnu bedre og nemmere at finde rundt i. Vi tager helt sikkert dine Þnsker om bedre varetekster og flere filtreringsmuligheder med videre. Men vi sÊlger ingen aroma uden smag. Der vil altid stå en fyldig forklaring på hvad aroma smager af, og indholdet af denne. Du skal blot klikke ind på produktet.