Rigtigt god butik - kan varmt anbefales KÞbte en aroma og den ramte lige i skabet Rigtigt venlig personale, og ung kvindelig ansat var meget hÞflig overfor mig. Fuld stjerne herfra
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg var inde i deres butik i Herning. Super duper imÞdekommende og hjÊlpsomt personale, som tog sig tid til at lytte til mine prÊferencer, og gjorde sig umage, med at finde lige prÊcis den smag jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kunne man give NUL STJERNER ville de fÃ¥ det!! Meget dÃ¥rlig service! Enormt dÃ¥rlig kommunikation! Vores oplevelse med en reklamation som, aromaland pÃ¥stÃ¥r, de desvÊrre ikke kan gÞre noget ved, fordi v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
leveret til tiden varen var som beskvet. godt vape aroma.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hadsundvej 4, 9000, Aalborg, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
leveret til tiden varen var som beskvet. godt vape aroma.

Aromaland.dk ããã®åç
Hurtig levering. Men kÞbte nogle 10ml aromaer, for lidt smag i forhold til pris.
Kan ikke klage over betjeningen, men produktet kÞber jeg ikke igen.

Aromaland.dk ããã®åç
De er rigtig gode og bruge og smager godt som vÊske til en e-cigaret âºïž

Aromaland.dk ããã®åç
Jeg kÞbte 2 smagsvarianter fra aromaland og blandede det med 50VG/50PG nikotin base for at få det til at smage som en puff bar. Der er dog nÊsten ingen smag ligemeget hvor meget aroma man putter i. Total spild af penge det er bare total krads i halsen.

Aromaland.dk ããã®åç
Super tilfreds med kÞbe pÃ¥ jeres hjemmesideð. Ose jeres levering under 2 dag kunne jeg hente min pakke. Grive 5 âïžâïžâïžâïžâïž

Aromaland.dk ããã®åç
Jamen altid god service og hurtig levering . Og gode produkter

Aromaland.dk ããã®åç
Jeg har handlet der mange gange ig har aldrig haft nogle problemer