レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Dette var første gang jeg handlede hos Nemaroma, og jeg er meget imponeret over den hurtige betjening. De har et stort udvalg og gode priser, men den hurtige ekspedition var virkelig i top! Jeg afgav... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bedste virksomhed at handle med, jeg har gjort brug af dem siden de åbnede og jeg får mine varer indenfor få dage. Super nemt og fri fragt når man bestiller over 300kr, så jeg forsyner mig selv til en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service og hurtig respons Jeg har kun haft gode oplevelser med Nemaroma. Hver gang jeg har haft et spørgsmål eller brug for hjælp, har de svaret samme dag – og altid venligt og professi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Der havde desværre sneget sig en pakkefejl ind i min bestilling. Det er hvad der sker, når man bestiller mange ens småting. Jeg sendte mail om dette 14.47. Allerede kl 15 modtog jeg besked om, at d... もっと見る

企業情報

1. アロマセラピー サービス

当該企業による記述

Velkommen til NemAroma.dk, din ultimative destination for kvalitetsprodukter inden for aroma, wellness og hjemmeindretning. Vi er dedikerede til at skabe produkter, der kan forvandle dine omgivelser til fredelige, inspirerende og behagelige steder. Vores sortiment er omhyggeligt udvalgt for at imødekomme forskellige behov og præferencer, og vi er stolte af at tilbyde alt fra multipurpose aromaer, menthol krystaller, bolsjemåtter, plastflasker, salt lamper og meget mere. Vi tror på, at de rigtige produkter kan forbedre din hverdag – om det er ved at skabe en beroligende atmosfære derhjemme, tilføre nyt liv til arbejdsrummet eller give en fantastisk gave til en, du holder af. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af unikke og højkvalitets varer, der kombinerer funktion, æstetik og velvære. Hos NemAroma.dk lægger vi stor vægt på kundetilfredshed og service i topklasse. Vi stræber efter at tilbyde konkurrencedygtige priser, hurtig levering og personlig vejledning, så du altid føler dig set og taget hånd om. Vores team er passionerede omkring vores produkter og står klar til at hjælpe dig med at finde de perfekte varer til dine behov, ligegyldigt om du er på udkig efter at skabe en afslappende stemning i hjemmet, tilføje en dekorativ detalje eller finde inspiration til gaver. Vores mission er at kombinere innovation og kvalitet, og at tilbyde et bredt udvalg, der kan tilfredsstille både nybegyndere og erfarne entusiaster. Vi arbejder kontinuerligt på at udvide vores sortiment med nye spændende produkter, så du altid kan finde noget nyt og inspirerende hos os. Uanset om du handler for din egen velvære, til hjemmet eller som gave, er du velkommen til at udforske vores udvalg og opleve, hvordan vores produkter kan gøre din dag mere afslappende og behagelig. Vi takker for din tillid og ser frem til at hjælpe dig med at forvandle dine omgivelser – velkommen til NemAroma.dk

4.8

Det hele

Hurtig ekspedition og levering

2025年11月27日

Hej Jytte
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både ekspeditionen og leveringen. Vi arbejder altid på at sikre hurtig og effektiv service, og det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds.

Vi ser frem til at betjene dig igen!

god og hurtig levering

2025年11月3日

Hej Allan

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både leveringens hastighed og kvalitet. Vi stræber altid efter at levere hurtigt og effektivt, så det er dejligt at høre, at det har levet op til dine forventninger.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen snart!

Super gode produkter og hurtig levering

Super gode produkter og hurtig levering

2025年11月3日

Hej Bettina
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for, at du er tilfreds med både vores produkter og den hurtige levering. Det betyder meget for os at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen snart!

De bedste hilsner

lyn hurtig

lyn hurtig og alt var som jeg bestilte.

2025年10月28日

Hej Majbrit
Tak for din dejlige anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at alt var som forventet, og at din ordre blev leveret lynhurtigt. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse, og det er fantastisk at få sådan en positiv tilbagemelding.

hurtig

hurtig, nem hjemme side. fine varer

2025年10月31日

Hej Jeannette
Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du har haft en nem og hurtig oplevelse på vores hjemmeside, og at du er tilfreds med varerne. Vi sætter stor pris på din feedback!

Vi håber at kunne hjælpe dig igen snart!

5つ星のうち5の評価

god betjening varen fremme dagen efter…

god betjening varen fremme dagen efter så vil jeg handle hos jer igen

2025年10月28日

Hej Ole
Tusind tak for den skønne anmeldelse! 😄 Vi er super glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både betjeningen og den lynhurtige levering. Det betyder rigtig meget for os, og vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen snart! 😊

Der gik kun 1 1/2 dag

Der gik kun en enhalv dag til at jeg fik varen. 😉

2025年9月30日

Hej Helle

Tusind tak for disse 5 stjerner. Men vi er dog lige nød til at rette lidt på dig 😊 Du bestilte den 30/09 2025 klokken 12.45. Næste dag klokken 08.16 var din pakke klar til afhentning. Dette er under et døgn efter din bestilling at dine varer lå klar til dig. Du er bare ikke så hurtig til at afhente den🤠🤠 Men super skønt at alt bare går som det skal.

Rigtig god Søndag til dig 🌹

Altid godt service

Altid godt service

2025年9月29日

Hej John
Tusind tak for din flotte feedback! 😊 Vi er virkelig glade for at høre, at du altid oplever godt service hos os. Det betyder meget for os, at vi kan leve op til dine forventninger hver gang. Vi arbejder hårdt for at give vores kunder den bedste oplevelse, og din støtte giver os ekstra motivation til at fortsætte det gode arbejde. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden og håber, du fortsat vil have lige så positive oplevelser hos os! 🌟🤝

God Søndag

Siiiiiindsygt hurtigt levering!

Siiiiiindsygt hurtigt levering!! 🤩
Bestilte i går kl 12.30, og pakken var klar til afhentning i dag kl 11, det er seriøst god stil 🤗
Det hele var også pakket godt ind og ellers ingen problemer med min bestilling. Helt klart en shop jeg vil gøre brug af for eftertiden 🫶🏼
Godt arbejde til jer 👏🏼

2025年9月17日

Hej Cecilie
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! 🤩 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering og din oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at du sætter pris på vores pakning og service. Vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden! 🫶🏼👏🏼

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, top produkter!

2025年5月30日

Hej Jacob
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊✨ Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores hurtige forsendelse 🚀 og vores udvalg af top produkter 🛍️🌟. Det er vigtigt for os at give vores kunder den bedste oplevelse, og din feedback motiverer os til at fortsætte det gode arbejde. Vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden! 🙌😊 Hvis der er noget, du gerne vil have, er du altid velkommen til at kontakte os. 🌈🛒

En varm anbefaling

Dejlig nem hjemmeside og surfer rundt i, også er der en aroma til en hver smag, utrolig hurtig levering

Hej Brian
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊✨ Vi er glade for, at du synes, vores hjemmeside er nem at bruge, og at du kan finde en aroma til enhver smag. 🌸🍍 Det er også fantastisk at høre, at du oplevede vores levering som utrolig hurtig 🚀💨. Vi arbejder hårdt for at give vores kunder den bedste oplevelse, og din feedback betyder meget for os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen snart! 🙌🛍️

5つ星のうち5の評価

Jeg stod og manglede noget 50/50 base…

Jeg stod og manglede noget 50/50 base til et lille DIY-projekt med sæbe, og tænkte det ville være hyggeligt med lidt duft også. Endte med cola aroma og den dufter bare helt fantastisk! Sæben blev en succes, og jeg er virkelig tilfreds med kvaliteten.
Og der var også hurtig levering, Det kunne ikke have været bedere.

2025年9月6日

Hej Alexander
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊✨ Det er fantastisk at høre, at du fandt den perfekte 50/50 base til dit projekt, og at cola-aromaen dufter helt fantastisk! 🍬🧼 Det glæder os meget, at sæben blev en succes, og at du er tilfreds med kvaliteten. Og selvfølgelig er vi også glæde for, at leveringen var hurtig — vi arbejder på at gøre oplevelsen så god som muligt for vores kunder 🚀💙. Vi håber, du får endnu flere kreative projekter, og vi står klar til at hjælpe dig igen! 🌟🤗

Skøn Søndag til dig.

5つ星のうち5の評価

God service, skarpe priser og fragten er lige som den skal være. :)

Hej Taico
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores gode service, skarpe priser og den hurtige fragt 🚚💸. Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse. Vi ser frem til at hjælpe dig igen! :)

Hilsen NemAroma

Gode

God, nem og hurtig service

Hej Bilal
Tusind tak for din positive feedback! 😊 Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever vores service som god, nem og hurtig. Det er vores mål at give vores kunder den bedste oplevelse, og din tilfredshed betyder meget for os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen! 🚀🌟

God Søndag

Nemt og hurtigt levering

Nemt og hurtigt levering

2025年8月28日

Hej Marianne
Tusind tak for din korte og gode anmeldelse! 😊✨ Vi er glade for, at du er tilfreds med vores hurtige og gode service. Vi glæder os til at hjælpe dig igen! 🚀🌟

Hurtigt og godt!!!

2025年8月28日

Hej Bes
Hilsen NemAroma

Fantastisk service og hurtig respons

Fantastisk service og hurtig respons
Jeg har kun haft gode oplevelser med Nemaroma. Hver gang jeg har haft et spørgsmål eller brug for hjælp, har de svaret samme dag – og altid venligt og professionelt. Produkterne lever op til forventningerne, og leveringstiden er hurtig. Det føles som et firma, der virkelig værdsætter sine kunder. Kan kun anbefales!

2025年8月14日

Hej Martin
Tak for den dejlige anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser med vores service og produkter. Det betyder meget for os at kunne levere hurtig og professionel hjælp, og vi værdsætter din anbefaling. 🙏✨ Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden! 😊

Rigtig god Lørdag

Super hurtig levering

Super hurtig levering

2025年7月30日

Hej Jacob
Wow, tak for den fantastiske feedback! 😄 Det gør os egentlig lidt stolte at høre, at vores levering er helt i top – super hurtig, som du siger! 🚀💨 Vi elsker at komme i mål med en god oplevelse og få dine varer afsted før du når at sige "værsågod".

Vi ser frem til at hjælpe dig igen – hurtigere end lynet! ⚡️😊

2025年7月28日

Hej Poula
Tusind tak for din korte og søde anmeldelse! 😊 Det er fantastisk at høre, at vores levering var hurtig – vi arbejder altid på at få tingene til at ske lynhurtigt, så du kan komme i gang med det, du skal bruge. 🚀

Vi ser frem til at hjælpe dig igen – hurtigere end nogensinde! 😄

SÅDAN!!!

SÅDAN!!!
Så kort og godt kan det siges.
Fantastisk service. Bestilte aroma i går eftermiddags og allerede ved 8 tiden kunne jeg afhente min pakke i pakkeshop.
Andre kunne godt lære af jeres måde at ekspedere kunder!

2025年7月16日

Hej Annette

Wow, sikke en fantastisk anmeldelse! 😄 Det varmer virkelig at høre, at vores service har gjort et godt indtryk – og på sådan en hurtig måde! Vi elsker, når tingene går smidigt, og det er helt sikkert også lidt af vores "hemmelige opskrift". 😉

Tak for de fine ord, og vi glæder os til at hjælpe dig igen – næste gang måske endnu hurtigere? 🚀 Men det bliver svært at slå denne

Med smil og taknemmelighed,

Trustpilot エクスペリエンス