Koffie besteld voor 174,- Nespresso annuleert deze op de lever dag notabene wegens niet op voorraad. Nu wacht ik sinds 4-9 op mijn geld terug maar nog niets ontvangen (ook al twee x gebeld hierover)... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
I ordered 2 orders in 1 day. One for my private and one for my our office/company. It applied with every order a EUR 30 discount which was a nice extra, but then the 2nd order was not shipped and got... もっと見る
Bij levering kwam het pakket beschadigd aan. Doordat door de pakketdienst (DHL) het pakket geplet is geweest, is de inhoud van de doos beschadigd en gedeeltelijk onbruikbaar. Helaas is het bijna on... もっと見る
Voor de vierde keer, is mijn apparaat kapot!! Ontkalken lukt niet! Ondersteuning, heb je weinig tot niks aan! meisje moest alles opzoeken, en tot twee keer toe het aan een ander vragen. Wat een schand... もっと見る
企業情報
Nespresso Netherlands について
当該企業による記述

Nespresso offers a range of exceptional coffees, machines and services tailored to every preference, and developed to meet the strictest quality standards.
Sustainability is rooted in the heart of everything. The company, products and practices are built on one simple premise: that every cup of Nespresso should have a positive impact.
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
altijd tevreden geweest maar nu even niet !!
altijd tevreden geweest maar nu totaal niet !
Nieuw koffiezet apparaat gekocht bij media markt waar een aantal capsules bij zaten . Deze werden na gestuurd De zending is verkeerd gegaan en nespresso heeft de capsules opnieuw verstuurd dit zou niet in rekening gebracht worden Dus wel en vervolgens geblokkeerd waardoor er geen koffie besteld kan worden dit duurt 5 werkdagen geen coulance ondanks bestellingen in het verleden van grote aantallen Wat valt mij dit tegen !!
De bezorging via DHL is zeer slecht,Vrijdag 3-07-2026 hebben wij de hele dag zitten wachten van 8 uur s,morgens tot 18.00 s,avonds maar de bezorging is niet gekomen.
De bezorging via DHL is zeer slecht vrijdag 3-07 2026 hebben wij volgens jullie schema van 8.00 to 18.00 zitten wachtend maar de bezorging via DHL IS NIET GEKOMEN
Bestel procedure snel en efficiënt
Bestel procedure snel en efficiënt
Koffie excellente kwaliteit
Recyclesysteem goede zaak
Nespresso Vertuo Pop is 1 grote FLOP
Voor mijn verjaardag kreeg ik de Nespresso Vertuo Pop. Na een week heb ik de familie gevraagd het apparaat terug te sturen. Waarom? De grootte van de capsules, de hoeveelheid schuim ( in plaats van koffie ) en de kwaliteit van de koffie. En de koffie is niet goed op temperatuur. De cups van ufo formaat zien er niet uit, hebben niets meer met echte koffie te maken en ik vind deze koffie verschrikkelijk van smaak. Nespresso, niet meer doen en stop met deze onzin. Prima dat de Amerikanen alle dranken in XXXXL vorm willen maar ik niet. Dit is een belediging voor echte koffie. Ik heb nu een bonenmachine en wat een smaakverschil. Welke mensen hebben überhaupt gezegd: 'Nespresso, maak hele grote koffiecups die heel veel bitter schuim geven en vergeet het principe van echte koffie. Wij willen XXXL bekers met koffie en de smaak? Ach, niet belangrijk'.
Customer support refuses to help after issues with their own website
Helaas heb ik een zeer slechte ervaring gehad met de klantenservice. Ik had een grote bestelling koffie geplaatst om een bepaald aantal capsules te halen. Deze aanbieding stond nog steeds op hun website, met een grote banner die me op de hoogte hield van mijn voortgang. Ik heb de medewerker van de klantenservice zelfs screenshots hiervan laten zien. Ze vertelden me dat de aanbieding eigenlijk al was verlopen en dat deze niet had mogen verschijnen, en dat het een probleem met mijn browser was en dat het wissen van cookies zou moeten helpen. Ik had de Nespresso-website al maanden niet bezocht, dus dat kon niet de oorzaak zijn. Ze weigerden vervolgens de aanbiedingsartikelen aan mij te leveren en zeiden dat ze me niet konden helpen. Ze hebben niet eens geprobeerd contact op te nemen met de technische afdeling om hen op de hoogte te brengen van de slecht functionerende website. Het gebrek aan interesse voor een klant die honderden euro’s betaalt voor hun koffie is ongelooflijk. Als ik het over kon doen, zou ik hun koffiemachine nooit hebben gekocht, maar nu zit ik opgescheept met hun producten totdat de machine kapot gaat.
Barista Receptenmaker
Mijn nieuwe Barista Receptenmaker was keurig op voorraad en ik kon hem dus meteen meenemen.
Het zou helemaal fijn zijn als er aangeboden zou zijn om ook een bijzondere koffie met melk vanuit de melkopschuiver die ik gekocht had ook aan te bieden!
Krijg een ongevraagde mail om een…
Krijg een ongevraagde mail om een revieuw te schrijven. Volgens mij van een derde partij. Nespresso geeft mij mail dus door. Er is geen mogelijkheid om uit te schrijven of te stoppen heb me immers niet voor dit soort mail aan ingeschreven. Ik noem dit respectloos wil deze mails niet
WORST COMPANY
WORST COMPANY. Every month buying coffee is a struggle, the app does not work, the qebsite does not work, something does not work. Went to the shp, had to wait for an assistant to do something for some reason when i just wanted to buy some coffee from the counter. The only way is to try find the vertuo on amazon. Selling this machine today. What an unnecessary horrible experience, every time.
Attent en goeie service het aanbieden…
Attent en goeie service het aanbieden van nieuwe smaken om te testen is een fijne ervaring in Maastricht. Top team!
Ik ben al jarenlang een zeer trouw
Ik ben al jarenlang een zeer trouwe Nespresso-klant en heb zelfs de hoogste status binnen het loyaliteitsprogramma: Ambassador. Juist daarom valt het mij extra tegen hoe sterk de klantenservice, communicatie en servicebeleving de afgelopen tijd achteruit zijn gegaan.
Mijn review gaat niet over één incident, maar over een opeenstapeling van problemen waarbij ik als loyale klant totaal niet gehoord word.
Het begon met een promotie waarbij je bij aankoop van 400 capsules een gratis Aeroccino 3 melkopschuimer zou ontvangen. Deze promotie stond nog zichtbaar op de website, maar werd niet automatisch aan mijn bestelling toegevoegd. Ondanks meerdere contactmomenten via WhatsApp kreeg ik telkens andere antwoorden en moest ik steeds opnieuw mijn gegevens doorgeven omdat gesprekken automatisch werden afgesloten als ik niet binnen enkele minuten reageerde.
Uiteindelijk kreeg ik te horen dat de promotie al verlopen was, terwijl ik screenshots heb waarop de actie op dat moment nog gewoon zichtbaar was op de website. Als klant mag je erop vertrouwen dat de informatie die een bedrijf zelf toont correct is.
Daarnaast ontstond er een tweede probleem. Als Ambassador-lid worden voordelen gecommuniceerd zoals machinekorting, promoties, exclusieve voordelen en zelfs een leenmachine wanneer dat nodig is. Toen mijn machine defect raakte en ik een nieuwe wilde aanschaffen, bleek er ineens geen enkele korting meer beschikbaar te zijn. Sterker nog: meerdere medewerkers gaven zelf aan dat ze niet konden verklaren waarom de informatie die ik zag niet overeenkwam met hun interne systemen.
Wat mij echter het meest teleurstelt, is dat ik inmiddels al vier dagen zonder werkende koffiemachine zit en er vanuit Nespresso geen enkele proactieve oplossing is aangeboden.
Er is:
* Geen leenmachine aangeboden, terwijl dit juist als Ambassador-voordeel wordt gecommuniceerd.
* Geen concrete oplossing geboden.
* Geen enkele urgentie getoond.
* Niet teruggebeld terwijl dit meerdere keren was toegezegd.
* Geen eigenaarschap genomen over het probleem.
Ik begrijp dat systemen fouten kunnen bevatten en dat medewerkers niet overal invloed op hebben. Maar als premium merk mag je verwachten dat problemen snel worden opgepakt, zeker bij loyale klanten die al jarenlang voor Nespresso kiezen.
De koffie blijft uitstekend, maar de premium service die Nespresso jarenlang onderscheidde, herken ik helaas steeds minder terug.
Op dit moment voelt het alsof loyaliteit vooral van de klant wordt verwacht, maar niet meer andersom.
1 Koffiebeker besteld en betaald nooit…
1 Koffiebeker besteld en betaald nooit ontvangen. Melding van gemaakt en heb ik een nieuwe beker gekregen. Voor de 2de beker kreeg ik alsnog een factuur en heb daarvan weer melding gemaakt bij Nespresso. Uiteindelijk kreeg ik een incasso bureau achter me aan en om maar van het hele gezeik af te komen heb ik de 2 bekers betaald PLUS extra incasso kosten, en dat alles voor 1 beker!
Slechte service, mijn advies ga daar nooit iets bestellen!!
Winkel Nespresso Utrecht centrum
Vandaag wilde ik even snel in Utrecht stad wat cupjes kopen. Zo jammer dat je nu moet wachten tot een medewerkster je helpt wat echt veel te lang duurt en dus veel tijd kost, is me nu al een paar keer over komen! Waarom zijn er geen winkels meer waar je de strips zelf kunt pakken en afrekenen? Slechte verandering van Nespresso.
Super klantenservice
Super klantenservice. Ons nieuwe, 2e Nespresso apparaat maakte meer geluid dan de oude en trilde hevig. Na 4 maanden toch maar eens contact opgenomen. Zonder problemen de volgende dag een nieuwe gekregen die goed is. De oude wordt binnenkort opgehaald.
Spoedbestelling te laat en geld weg
Je kunt aangeven op de site bij een bestelling of het een spoedbestelling is of niet. Ik heb aangegeven dat het spoed is, en moest hier extra voor betalen. Geen probleem tot dusver.
Echter komt het 2 dagen te laat en krijg ik het te veel betaalde geld niet terug, maar krijg het tegoed op mijn nieuwe bestelling.
Maar die komt er niet meer. Weg geld.
Review of Delivery
The delivery was not good. It was left outside and not delivered to the front desk of the Belmont Clubhouse as requested.
However, the assistance of the agent in getting it resolved was excellent.
Thank you.
Bijzonder slechte service!
Wij hebben een Nespresso Barista koffiemachine, de koffie op zich smaakt goed, de melk schuimt alleen niet goed op. Na het apparaat een aantal keren met het speciale setje schoongemaakt te hebben, veranderde dit nog steeds niet. Gebeld met Nespresso en zij keken via video verbinding mee en kwamen tot de conclusie dat het aan het apparaat lag. Aangemeld voor reparatie, en na veel zeuren een vervangend apparaat geregeld (we zijn al jaren klant en hebben er gewoon recht op). Krijgen we het goedkoopste apparaat wat er te krijgen is, en blijkt deze ook nog eens niet te functioneren. Gebeld met Nespresso, maar die kunnen hier niets aan doen want dat ligt bij de koerier. Die regelen alles word er gezegd en daar houd het voor ons op. Zeer slecht, niet eens een excuus of proberen om iets te regelen. De klant word gewoon genegeerd als er een probleem is. Ons volgende apparaat is zeker geen Nespresso meer!
Slecht apparaat inissia
Slecht apparaat inissia 13 januari gekocht 3 x nieuw apparaat gekregen.
2 keer retour gestuurd waarom geloven Julie mij niet,.
Vraag maar aan bol.com A000E547EU.
Derde apparaat doet ook al vervelend.
What a horrible website
What a horrible website. When I want to resubmit my previous order, I only get 1 package of that order. And in the orders, nothing is clickable. And you can't have two pages open to manually select all coffees you had before. And than the videos in your face. Ever heard of accessibility? Maybe you don't want people to order your coffees? You've done enough to make me switch brands.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。