New Nordic Home レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Update - it took three attempts, but they have agreed to replace the mislaid consignment. I've bought from them a few times and usually while delivery is extremely slow, products are good. However... もっず芋る

Fragtfirma kom kun med 2 af 4 pakker, de havde vist forlagt dem. Plus de to der faktisk kom, ankom for tidligt i forhold til den Þnskede aftenlevering. New Nordic Home refunderede den ekstra frag... もっず芋る

Bestilte nogle varer den 26. oktober. Modtager ordrebekrÊftelse, men hÞrer ellers intet. Den 14. november bliver pengene for varerne trukket, men har intet hÞrt om levering. Har nu skrevet flere gang... もっず芋る

Bestilte julegave fÞrst i dec, fik hurtigt en ordrebekrÊftelse pÃ¥ at den ville blive pakket hurtigst muligt. HÞrte sÃ¥ ikke fra dem lÊnge. PrÞvede at ringe. ForgÊves. PrÞvede at skrive. ForgÊves igen.... もっず芋る

たあたあ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Vare med leveringstid

Vare med leveringstid.
Blev leveret som informeret og belÞb fÞrst trukket ved levering.

2023幎2月26日

New Nordic Home からの回答

Mange tak for din anmeldelse. Vi sÊtter stor pris på din tid.
Du sal vÊre hjertelig velkommen til at handle hos os en anden gang.
Team New Nordic Home

Jeg havde afbestilt produktet pga

Jeg havde afbestilt produktet pga. meget lang leveringstid, men de sendte stadig produktet da det kom på lager.
2 måneder senere.

2023幎2月26日

KÊre Martin
Mange tak for din anmeldelse.
Det er korrekt at du annullerede på mail kort efter du bestilte, denne mail havde vi overset, som er meget beklageligt. Derfor var den ikke annulleret i vores system og blev derfor sendt til dig straks så snart den kom på lager. Vi har vÊret i dialog på mail, hvor vi beklager og straks tilbyder en returlabel til dig. Hertil svarer du at i alligevel har pakket varen op og beholdt den. Så vi må Êrligt indrÞmme at den ene stjerne finder vi ikke helt fair.
I er naturligvis altid velkommen til at handle hos os en anden gang.

Elendig service

Bestilte en vÊgvifte d.11/02 og er stadigvÊk ikke kommet frem. Ingen information om levering eller status, og har endda skrevet over mail. Der står på deres hjemmeside at de svarer på mails indenfor 48 timer - skrev onsdag, så det er 4 dage siden, og stadigvÊk intet svar. Elendig oplevelse

[Ordre #74952] (11/02/2023)

2023幎2月25日

KÊre Ida

Mange tak fordi du tager dig tid til at lÊ en anmeldelse, men vi håber du vil genoverveje dit skriv.
FÞrst og fremmest så er det en forudbestilling du har lavet, som lander slut marts. Dette har hele tiden står oplyst på produktets side, du kan nÊsten ikke undgå at se det. Så leveringstiden har vÊret oplyst fra start. Hvis du ikke Þnsker at vente, har du naturligvis din fulde ret til at annullere din ordre.
Vi tillader os at holde fri i weekenden og gÞr vores bedste for at besvarer alle emails inden for 2 hverdage. Da vi har vÊret en halv dag bagud, så har vi alligevel arbejdet i weekenden og besvaret din mail. Dvs. en halv dag senere end hvad vi angiver, det er naturligvis beklageligt. Den mail har du dog ikke svaret på.

Men summer sumarum. Det er en forudbestilling du har lavet, som står klart og tydeligt på produktets side, så vi finder ikke din anmeldelse fair og retvisende på nogen som helst måde.
Du er meget velkommen til at kontakte os.

God service, hurtig levering.

2023幎2月6日

KÊre Sanne
Mange tak for din anmeldelse. Vi sÊtter stor pris på din tid. Dejligt at hÞre du er tilfreds med din oplevelse. Du skal vÊre hjertelig velkommen til at handle hos os en anden gang.

Super oplevelse med New Nordic Home

Super oplevelse med New Nordic Home. FÞrste forsendelse blev beskadiget under transport - ny sendt afsted lynhurtigt, så vi giver 5 store stjerner for kundepleje, hurtig ekspedition og super produkter!

2023幎1月31日

New Nordic Home からの回答

1000 tak for din anmeldelse. Vi sÊtter stor pris på din tid. Du er altid velkommen til at handle hos en anden gang. Hav en dejlig weekend.

Ulovlig håndtering af reklamation

Fik et ur i julegave der var kÞbt hos New Nordic Home. Papkassen det blev sendt i blev smidt ud da gavegiver modtog pakken i december måned og jeg modtog det uden. Nu er vi så desvÊrre endt i den uheldige situation, at uret ikke duer. New Nordic Home nÊgter at tage imod reklamationen da vi ikke lÊngere ligger inde med papkassen det blev leveret i. Jeg har meldt dem til ForbrugerklagenÊvnet for dette, da det er ulovligt, og så må de tage over herfra.

2023幎1月23日

New Nordic Home からの回答

Tak for din henvendelse. Vi er godt nok kede af at lÊse din anmeldelse. Og det er bestemt ikke samme oplevelse vi har. Vi har aldrig nogensinden nÊgtet din reklamation, det kan vi simpelhent ikke finde nogen steder at vi har skrevet til dig.
Du har bestilt et vÊgur. Du laver en reklamation på, at uret ikke virker. Vi skriver til dig at du naturligvis har din fulde ret til at få ombyttet dit ur, hvis det er tilfÊlde at dit ur ikke virker. Vi har også sendt dig en returlabel. I fÞrste mail skrev vi til dig, at du bedes undersÞge med eventuelle andre batterier om uret dur og hvis det duede, så skal det retur i original emballage.

Vi er godt nok kede af din misforståelse. Vores seneste mail har du ikke svaret på. Vi har ved fÞrste mail for over to uger siden sendt dig en gratis returlabel og venter forsat på at vi får uret retur fra dig, så du kan få et nyt.

Du Skal vÊre meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spÞrgsmål. Men din anmeldelse er simpelhent ikke fair, da den ikke passer! Du skal vÊre meget velkommen til at lÊse vores mails igennem igen, så lÊser du at vi ikke på noget tidspunkt nÊgter din reklamation.

Vi fÞlger naturlig alle love og regler. Vi har sendt +14.000 ordre de sidste tre år, så vi ved hvad vi laver og Þnsker kun at vores kunder har en god oplevelse.

Vi ser frem til at hÞre fra dig.

Pernille, New Nordic Home

Eller endnu en fejlslagen dropshipper forretning?

SÃ¥ bliver man i tvivl om denne side er "legit", eller bare endnu en fejlslagen dropshipper.
Har bestilt en lampe den 26.12.2022, fair nok at der er leveringstid, men at man opretter en webshipper label bare fordi man kontakter sÊlger (vel at mÊrke kan dette kun lade sig gÞre pÃ¥ skrift, da der ikke er noget tlf.nr. til denne sÊlger). Her en uge efter denne webshipper label er oprettet, er produktet endnu ikke afsendt .. det er utrolig amatÞr agtig og total smagslÞs mÃ¥de at spise kunder af med forventning om snarlig levering. Ærlig forretningsgang kommer man lÊngst med.

Opdatering 11.01.2023:
Som fÞrst antaget med at webshipper label var oprettet uden forsendelse, var god nok. Vi blev kontaktet af NNH og bedt om at fjerne denne anmeldelse, hvorpå jeg beklagede at de ikke brÞd sig om min anmeldelse og mindede dem om at dette forum er til at dele sine forbrugeroplevelser, men skulle naturligvis nok opdatere min oplevelse, når varen var modtaget. De skriver endda selv dette i deres ordrebekrÊftelse: Det vil gÞre os super super glade hvis du dele din handleoplevelse hos newnordichome.dk på Trustpilot.
Men det gÊlder vel kun for gode oplevelser.
EfterfÞlgende melder NNH at GLS har mistet pakken og de ville efterlyse den. Så fik nedenstående besked 2 dage efter på mail:
KÊre Jimmi. Vi beklager MANGE MANGE GANGE. Din pakke er som sagt forsvundet og vi må desvÊrre nu annullere din ordre, da vi ikke har flere af disse lamper på lager. De kommer desvÊrre ikke på lager igen. Vi beklager situationen MANGE gange, vi kan godt forstå det er frustrerende. Vi krediterer straks. Rigtig god dag.

Rigtig Êrgerlig oplevelse, vi Þnsker ikke at benytte denne "butik" igen, vi kan ikke tage en butik seriÞs når de sÊlger noget de hverken har på lager eller i det mindste har en bekrÊftelse fra en leverandÞr at det er på vej på lager. Måske GLS også har mistet deres levering ;)

2022幎12月26日

KÊre Jimmi

Tak for din anmeldese, som vi slet ikke finder på sin rette plads. Du anklager os for ikke at vÊre en legit virksomhed, det er ikke fair på nogen måde.
Vi har besvaret på alle dine mails og informeret om at din pakke desvÊrre var forsvundet hos GLS. Det er super Êrgerligt det sker og vi kan godt forstå det er frusterende. Men desvÊrre ude af vores hÊnder - Vi kunne ALDRIG drÞmme om at snyde vores kunder! Hvad der er endnu mere Êrgerligt i din sag er, at den lampe vi sendte til dig, var den sidste på lager og hvorfor vi ikke kunne tilbyde dig at sende en ny lampe, selvom vi virkelig gerne ville.

Vi er altid glade for at man vil dele sin oplevelse, men vi bryder os ikke om når man videregiver information der ikke er sande.

Vi kan godt forstå det er en Êrgelig oplevelse, når man bestiller en vare og den ikke kommer hjem. Men vi vil lige understrege at pakken var sendt fra vores lager, men blevet vÊk i GLS' varetÊgt. Vi er et fuldkommen legit firma, der har eksisteret i 3,5 år med mere end +14.000 ordre.

Du er natuligvis velkommen til at handle hos os en anden gang, hvis der alligevel er noget der falder i smag.

Vi Þnsker dig en dejlig dag.

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside. Hurtig levering. Min ordre var pakket godt og sikkert ind.

2022幎12月27日

KÊre Charlotte
Mange tak for din anmeldelse. vi sÊtter stor pris på din tid. Dejligt du er tilfreds med oplevelse. Du er altid velkommen til at handle hos os en anden gang. Hav en dejlig dag.

NO information provided!

NO information, no update, bad service!!
I Have made a purchase on Dec 5th. Their site informs a delivery time that wasnÂŽt going to be possible, I was informed on Dec 9th. The order was supposed to be received at their deposit by the end of last week but I Have no information at all! No idea of where my order is, I am not able to receive it before Xmas as it is a present. No telephone number, they don't answer emails. SO disappointed. Such a bad service and so respectless that they donÂŽt even keep customers informed.

2022幎12月18日

Alt i alt ganske fint.

Alt i alt ganske fint.
Vi fik leveret vores vare hurtigt.
Dog havde vi bestilt to varer, den ene vidste sig ikke at vÊre på lager. De skrev det til os (måske lidt sent), men spurgte om vi ville annullere eller vente. Agerede hurtigt på vores svar.

2022幎12月8日

Ikke kunden i centrum

Jeg handlede og på hjemmesiden stod der 1-3 hverdage på levering. Dette blev så skubbet af flere omgange og da jeg endelig fik en aftale med fragtfirmaet, var de forsinket og kom udenfor aftalt tidsrum. Har brugt masser af tid på at kommunikere direkte med NewNordicHome og deres fragtfirma og har ikke fået nogen kompensation for de gener, tiltrods for en fragtpris på 499,- og at der gik 11 hverdage fÞr jeg modtog varen.

2022幎12月1日

Super nemt og hurtigt

Super nemt og hurtigt, så rigtig dejligt!

2022幎11月30日

KÊre Lone
Mange tak for din anmeldelse. Vi sÊtter stor pris på din tid. Dejligt at lÊse, du har haft en god oplevelse. Du skal vÊre hjertelig velkommen til at handle hos os en anden gang.

Handler her aldrig igen

Virksomheden har af to omgange bekrÊftet leveringsdatoen for den bestilte varer. Som normalvis får jeg én dag fÞr besked om, at varen kommer indenfor et 4 timers tidsinterval - det er dog en besked fra transportfirmaet.

INGEN dukker op på aftalte tidspunkt og jeg tager kontakt til transportfirmaet, der giver besked om at de ikke har modtaget varen...
Jeg har forgÊves forsÞgt at komme i kontakt med New Nordic Home, men det er ikke let. De har tlf. tid fra kl. 13-15 og besvarer mails indenfor 48 timer, men hvorfor skal man tro på det, når de hverken melder ud at varen er forsinket og trÊkker pengene fra ens konto asap.

Derudover har de selvfÞlgelig sendt en mail om at varen er klar og pengene er trukket fra ens konto.

Personligt vil jeg ikke handle her igen

2022幎11月29日
自発的なレビュヌ

IKKE tilfredstillende håndtering af kunder..

Jeg bestiller d.13/11 en plante til fuld pris fra hjemmesiden. Planten bliver leveret d.17/11 og samme dag starter deres Black Week tilbud, hvor jeg kan få 15% på den varer jeg lige har kÞbt.
Jeg sender samme dag en mail til deres kundeservice, hvor jeg foreslår en lÞsning omkring tilbagebetaling af differencen, og dermed sparer dem for tid ved ordrehåndtering i og med, at jeg ville bestille en ny med rabat og sende den anden retur. Fair nok at det ikke er en lÞsning de vil tilbyde, men håndtering af denne sag har vÊret så ringe.
Jeg får ikke svar på min kundehenvendelse inden for de 48 timer der bliver lovet, da min mail åbenbart er havnet i spam. Jeg tager derfor i dag d.22/11 kontakt til dem, gennem deres chat funktion på hjemmesiden. De udelukker muligheden for at få differencen tilbage, og vil dermed ikke hjÊlpe deres kunde med at spare tiden og pengene på et produkt. Ok jeg kan leve med det, og må så jo bare sende planten retur. Men at de så i chatten stopper med at svare på mine forespÞrgsler er så uprofessionelt og ringe kundehåndtering.

LÊkker plante - dårlig kundeservice. Så jeg sender såmen bare planten retur og kÞber den et andet sted.

2022幎11月17日

Jeg bestilte mine varer 26/10

Jeg bestilte mine varer 26/10 - 10 hverdage siden, og pakken er netop blevet "efterlyst" af GLS. Jeg har ikke modtaget noget link om sporing. Det er ikke New Nordic Homes skyld, men irriterende ikke at have fået mine varer, når belÞbet et trukket på mit kort. Jeg håber snart, at pakken dukker op.

2022幎11月8日

Jeg er fuldt ud tilfreds med det

Jeg er fuldt ud tilfreds med det produkt jeg har kÞbt. Det kom til den lovede tid, og var helt intakt.
Jeg havde dog et problem ved modtagelsen, idet jeg havde betalt 399kr for at få mit noget tunge kÞb bragt op i min lejlighed ( med elevator ).
Det kunne chauffÞren ikke vÊre behjÊlpelig med - så der fik jeg en udfordring , men det har jeg så forstået, at newnordic ikke er skyld i. - då det var spildte 399kr.

2022幎11月7日

Umulige at komme igennem til...

Jeg har bestilt 2 spejle og et jutetÊppe. Jeg modtog dog kun 1 spejl og tÊppet, virksomheden er umulige at få fat på pr. telefon, også selvom man ringer adskillige gange i deres telefontid, som kun er 2 timer om dagen. Efter flere dages forsÞgen, skrev jeg en mail og modtog svar dagen efter tror jeg. De skulle lige tjekke op på det med GLS og ville vende tilbage. Det tog yderligere en dag og så sendte de et nyt spejl. Så nu har jeg modtaget alt i min ordre. Jeg synes dog spejlene virker til at vÊre lidt billig kvalitet, men det er nok en smagssag. Jeg har her et par dage efter, opdaget at der er en fejl i jutetÊppet, men jeg orker simpelthen ikke mere kommunikation med dette firma, så nu må det se ud som det gÞr. Jeg kommer ikke til at handle herfra igen.

2022幎10月6日