レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har kÞbt et hus med en del roser, der ikke har vÊret passet, og jeg var i tvivl. Der kom en og sÃ¥ det og jeg fik et tilbud, som jeg synes var meget rimeligt. Og det var det, for nu ser det hele me... もっず芋る

Vi havde bestilt Nothern Garden til at fÊlde et meget hÞjt trÊ samt nogle mindre trÊer. De var virkelige professionelle, effektive og ryddede meget pÊnt op efter sig. Vores grÊsplÊne var meget pÊnere... もっず芋る

Vi fik beskÃ¥ret 55 m bÞgehÊk. Resultatet blev virkelig flot og det blev klaret pÃ¥ 1 dag af en venlig medarbejder, som ogsÃ¥ fik ryddet pÊnt op. Jeg kan kun anbefale Northern Garden, som ogsÃ¥ havde give... もっず芋る

Vi er meget tilfredse med deres arbejde. De udfÞrte opgaven inden for aftalt tid, og rydningen efter beskÊringen blev ogsÃ¥ gjort meget omhyggeligt. Vi vil helt sikkert fortsÊtte med at bruge deres ser... もっず芋る

䌁業情報

1. 庭園

圓該䌁業による蚘述

Northern Garden er din professionelle partner inden for haveservice på SjÊlland. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder grÊsslåning, hÊkklipning, trÊbeskÊring, gÞdning af grÊsplÊne, snerydning og saltning. Uanset om du er privatperson eller virksomhed, står vi klar til at vedligeholde din have året rundt.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

37件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

HÊk skulle klippes og busk formes

HÊk skulle klippes og busk formes som en kule. Opgaven blev udfÞrt til alles store tilfredshed. 2 pax kom og gjorde et perfekt arbejde. Ryddede pÊnt op. Kun rosende ord herfra
Kan helt klart anbefale dette firma hvis du skal hjÊlp til opgaver i haven. Vi kommer tilbage.

2025幎7月23日

Fint arbejde

Lidt lang tid om at få svaret (hjemmeside problemer?), men klarede opgaven helt fint.

2025幎7月12日

KÊre Ulla,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse!
Vi beklager ventetiden pÃ¥ svaret – du har helt ret, vi havde desvÊrre nogle tekniske udfordringer med hjemmesiden, som nu er lÞst.

Vi er glade for, at du er tilfreds med det udfÞrte arbejde, og vi står altid klar, hvis du har brug for hjÊlp igen.

HÊkkene blev klippet fint

HÊkkene blev klippet fint, og der blev ryddet fint op.
Den ene hÊk, thuja, er svÊr tilgÊngelig, men den blev fin alligevel.

2025幎6月30日

KÊre Kit,

Tusind tak for din anmeldelse og de pÊne ord!
Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med resultatet – ogsÃ¥ selvom thuja-hÊkken kan vÊre lidt udfordrende at komme til.

Vi sÊtter stor pris på din feedback, og vi står altid klar, hvis du har brug for hjÊlp igen.

SlÞset!

Bestiller en tid og manden brÊnder mig af 2 minutter fÞr han skal komme pga en "fyldt kalender"
De sender mig så en mail om at de kan komme dagen efter kl 14. Jeg svarer at jeg er hjemme efter kl 15. Intet svar tilbage

De kontakter mig igen. Beklager at de ikke er kommet og grunden er nu dårligt vejr. Vil komme mellem kl 12-14 bliver ringet op kl 14 og får afvide at han er 15 minutter forsinket. Nej tak!

2025幎7月8日

KÊre Nana,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi er virkelig kede af, at forlÞbet ikke levede op til dine forventninger.

Vi bestrÊber os altid på at overholde de aftalte tider, men desvÊrre opstod der uforudsete situationer med både kalenderen og vejret, som vi ikke kunne styre fuldt ud. Vi kan godt forstå, at det har vÊret frustrerende for dig, og det beklager vi oprigtigt.

Vi tager din feedback til os og arbejder pÃ¥ at forbedre vores kommunikation, sÃ¥ vores kunder altid fÞler sig godt informeret – ogsÃ¥ nÃ¥r der sker Êndringer i sidste Þjeblik.

Vi håber, du vil give os muligheden for at vise dig en bedre oplevelse fremover.

GrÊsslåning

GrÊsslåning - Har fået slået grÊs 2 gange af Northern Garden. Meget veludfÞrt arbejde - både grÊsplÊnen samt kanter - helt perfekt. Vil stadig benytte firmaet - også til andet havearbejde.

Else

2025幎5月13日

Punktlige & omhyggelige

Udfyldte formularen en fredag formiddag, og fredag eftermiddag kom der en forbi og kiggede på det der skulle laves og gav et tilbud, jeg takkede ja til og vi aftale en dato 10 dage senere. De kom tre mÊnd og var fÊrdige på to timer. Fik klippet hÊk, hasselhÊk, to thujaer, og et valnÞddetrÊ. Vil helt klart bruge Northern Garden igen en anden gang :)

2025幎4月14日

Fremragende service

Fremragende service – Professionelle, dygtige og arbejde af hÞj kvalitet

Vi fik trimmet og udtyndet vores 36 meter hÊk, beskåret vores to ÊbletrÊer samt mosbehandlet vores grÊsplÊne, så haven er klar til foråret. Hele forlÞbet fra tilbud til udfÞrelse har vÊret nemt, kort og professionelt. Teamet var yderst dygtige og leverede prÊcis det, vi havde aftalt, inden for den lovede tid. Kvaliteten af arbejdet var fremragende, og det var tydeligt, at de havde stor viden. De gav os gode råd om, hvordan vi bedst vedligeholder haven fremover, hvilket var meget hjÊlpsomt.

Vi vil ikke tÞve med at bruge dem igen. Faktisk valgte vi et abonnementsservice til at vedligeholde vores hÊk Ã¥ret rundt – det siger det hele.
Ditte

2025幎3月7日

Virkelig fantastisk arbejde

Virkelig fantastisk arbejde. De fik klippet min uregerlige hÊk, som var blevet alt for hÞj, bred og vild, så den har fået en utrolig flot facon - den har aldrig vÊret så fin fÞr! Jeg fik også beskåret to ÊbletrÊer til perfektion. Og så ryddede de op efter sig og skar endda nogle af de afskårne grene op til brug i brÊndeovnen. Lige fra fÞrste kontakt har Northern Garden vÊret pålidelige, venlige og effektive. Jeg kan varmt anbefale dem og vil selv med glÊde benytte dem fremover

2025幎2月23日

Effektiv

Effektiv, seriÞst og pligtopfyldende håndvÊrk til aftalt tid og pris.

God dialog under hele forlÞbet, så
Man ikke fÞler sig i tvivl om hverken det ene eller andet. Kan klart anbefales 👍🏻👍🏻👍🏻

2024幎12月6日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。