kÞbte 2 boxe forleden og maden har ikke vÊret så god da jeg nu ligger med opkast og dirre så vil ikke anbefale dette sted til andre
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi plejer at vÊre glade for at komme og fÃ¥ en boks eller 2good2go. MEN, hende der var og ekspederede i aften var enormt ubehagelig ogsÃ¥ endnu mere end hun plejer at vÊre. Vender Þjne, gÃ¥r nÃ¥r man... ãã£ãšèŠã
Maden smager godt men medarbejderne derhen er rigtigt respektlÞs man SKAL kÞbe en drik til sit mad ved siden af all you can eat og hvor meget du tag af maden kommer de og retter pÃ¥ dig hvor meget du m... ãã£ãšèŠã
Da personalet gÞr glasset rent over maden med glasrens sprÞjter hun det direkte pÃ¥ sÃ¥ det ikke kan undgÃ¥s og komme i maden, selv ved pÃ¥tale fortsÊtter hun. SÃ¥ med mindre man elsker giftige rengÞringsm... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fluer i maden og den vÊrste kundeservice!!
Fluer i maden og den vÊrste kundeservice!!
I mens vi sidder og spiser opdager vi at der flyder en flue rundt i vores soya, og vi kunne se at den havde ligget der lÊnge.
Da vi henviste os til personalet, var de ikke interesseret i at lytte, hun gad ikke engang kigge på at der rent faktisk var en flue i min soya skål. Hun påstod vi lÞg og at det ikke kunne lade sig gÞre, og så tog hun skålen med soya ud af hånden på mig og skyndte sig at hÊlde det ud i håndvasken. Med armene prÞvede hun at skubbe mig vÊk fra disken. Og vi ender med at gå tilbage og sÊtte os.
Vi opdager så at der ligger en flue nede i soya beholderen, som har låg på og står oppe ved buffeten ved sushien. Jeg henviste mig igen til personalet og den samme damme snakker utrolig uhÞfligt til mig, og går bare vÊk. En anden medarbejder kommer, han tager låget af og hÊlder soyaen op i en skål, damen står igen og siger der intet er og vi skal gå. Jeg tager min finger ned i soyaen og fisker fluen op på min finger og damen benÊgter stadig vÊk, hun siger det ikke er en flue, uden hun overhovedet gider at kigge.
Vi bliver vildt frustreret og vil bare gerne have pengene tilbage og gå, da vi virkelig ikke vil spise mere der.
De fortÊller de ikke kan kontakte chefen og vi må komme igen, jeg giver dem mit nummer og beder dem om at de skal kontakte mig, vi går derfra, og 5 min efter ringer de og siger at vi kan komme tilbage og få pengene. Den sammen dame er stadig vildt uhÞflig.
Jeg spÞrger om chefens telefon nummer, og de siger de ikke kan give mig det, efter spÞrg jeg om den uhÞflige dammes navn og hun vil ikke give mig det og spÞrger hvorfor, jeg fortÊller pÊnt at jeg ikke vil respektere den behandling og måden hun talte til os på.
Aldrig om jeg kommer der igen.
Jeg besÞgte denne restaurant med minâŠ
Jeg besÞgte denne restaurant med min familie, og det blev en meget ubehagelig oplevelse. Vi var ni personer, hvoraf to af os kÞbte chinabox, mens resten skulle have buffet. Chefen råbte af mig og krÊvede, at jeg skulle fjerne mit ansigt fra de borde, der var forbeholdt buffetgÊster. Dette kunne vÊre håndteret langt mere professionelt.
Maden var kold og af dårlig kvalitet. Da mine andre familiemedlemmer så, hvordan chefen opfÞrte sig, Þnskede de deres penge retur, da de ikke var begyndt at spise. Dette blev nÊgtet. Jeg endte med at tage mine bÞrn og forlade stedet.
Alt i alt var det en meget skuffende oplevelse, og jeg kan ikke anbefale denne restaurant til andre.
Det vÊrste nogen sinde
Det vÊrste nogen sinde. Har haft dårlig mave i to dage
Bliv vÊk
Maden var virkelig elendig og alt kÞdet var tÞrt.
Dårligere end forventet Þv Þv
Vi er vant til at få hele menuen, også med sushi, i andre kineserrestauranter, men her skal du betale ekstra, for at få sushi. Det har vi aldrig vÊret udsat for.
Maden var ikke noget at skrive hjem om, ingen isterninger til sodavand eller postevand, som man får til vin. Jeg fik et glas vand, som ikke var sÊrlig koldt. Jeg spurgte derfor, om jeg kunne få noget koldt vand. De tog glasset, og kom tilbage med vand i samme temperatur, som fÞr de tog det.
Personalets attitude var ikke til at tage fejl af - ingen venlighed. De mente ikke, at vi stillede de beskidte tallerkener det rigtig sted, så det fik vi attitude for. Det skulle vi hvert fald ikke gÞre, ifÞlge dem.
Vi har vÊret på masser af kineserrestauranter, og har aldrig vÊret så skuffet som her, ingen suppe og ingen is.
En oplevelse
En oplevelse, der aldrig vil blive gentaget. Beskidt service og svindlere, der tvinger dig til at betale det dobbelte af prisen for en drink overalt. De tvinger dig til at betale, fÞr du går ind. Hvis du spiser for meget, forsÞger de at udvise dig så hurtigt som muligt. De har vrede asiatiske ansigter, som om du kom ind i et bandekvarter. Prisen for en lille sodavand er 55. Jeg vil fraråde at gå til dem
MÃ¥ske man skulle kunne TAGE stjernerâŠ
Måske man skulle kunne TAGE stjerner fra dette sted. Vi gik langs buffeten på vej ind og den så umiddelbart fin ud. Vi ankom og kunne se, at der ikke var ret mange gÊster. Vi blev enige om at det nok var fordi vi var lidt tidligt på den. Andet indtryk var fÞrste minus. En asiatisk kvinde kiggede på os, og vi kom til at fÞle, at det var besvÊrligt at vi kom. Hun fik fat i en ung asiatisk kvinde der med et par menu kort. Knapt havde vi taget plads fÞr den "sure" kvinde kom til vores bord og med en ugÊstfri attitude spurgte om vi havde bestemt os. Nå, lang historie kort. Det meste af maden var halv kold og intetsigende. Der var mini spandauer, med enten rÞd eller gul klat, der var mini tebirkes og mini wiener pekaner, og de var friske....
En gang. Noget godt at sige:
Vores sodavand var dejligt kolde, og der var masser af mad på buffeten... Men...
Ikke anbefalelsesvÊrdigt.
DÃ¥rlig
âDÃ¥rligt dÃ¥rligt service âJeg tog ud for at spise sammen med min familie jeg har bestilt en sushi buffet og barnt buffet .Min pige gad godt at smage hvordan sushi smager sÃ¥ hun vil gerne bare tage en fra min tallerken,men sÃ¥ kommer der en medarbejder og siger at det mÃ¥ hun ikke og at jeg skal bestille en hel sushimenu for at hun vil bare gerne smagt en sushi jeg synes ikke det er i orden at de holdt Þje med hvem er en sat en tallerken og hvordan man selv det var ikke behageligt det var mega ubehageligt jeg kunne have fred og ro sammen med min familie dÃ¥rlig service kommer aldrig tilbage til denne her restaurant
Maden var virkelig ringe
Maden var virkelig ringe, sidste gang vi vil spise der. Maden var kold og så kedeligt ud og på ingen måde var lÊkkert.
Dårlig dårlig service
Dårlig dårlig service. Måtte ikke tage en lille takeaway boks med hjem
På trods af mit barn intet af maden havde rÞrt. Maden smagte som en kinesisk buffet gÞr. Hvordan er stedet stadig åbent
elendig service
Enorm dÃ¥rlig service. Maden var oven i kÞben ulÊkkert, og de gav den forkerte bestilling, uden nogen hensyn til detalje. Havde ikke reserveret min bestilling. Kvinden bag kassen er meget uhÞflig og har en nedgÞrende tone. KÃBER ALDRIG HER IGEN!
SmagslÞs mad og dårlig service
Kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale andre at spise her. Maden smagte af absolut ingenting, trods vi fik smagt pÃ¥ en hel del forskellige retter i deres âkinesiske buffetâ. Derudover var maden ikke engang lun, men kold og kedelig.
Personalet virker fuldstÊndige ligeglade mere deres gÊster, svarer surt og virkede irriteret. Sidste gang vi kommer der.
Rigtig dårlig restaurant/buffet
Rigtig dårlig restaurant/buffet. Maden var virkelig ikke sÊrlig god! Den var kold, den lugtede og var slet ikke prisen vÊrd. Derudover kostede deres FIRST PRICE vand 27kr. SYVOGTYVE KRONER. Kommer ALDRIG igen!
Og lige en sidste ting, så var personalet meget arrogante og virkelig uhÞflige.
Rigtig dårlig service
Rigtig dÃ¥rlig service. Vi kom og kiggede pÃ¥ buffeten imens vi ventede pÃ¥ sidste manden, men blev nÊsten tvunget til at betale inden vi havde besluttet os. Maden var virkelig ulÊkker, og lugten var ikke tiltrÊkkende. Personalet var flabet, Þv. Spild af penge. En vand fra first Price (3kr i LÞvbjerg) koster 27 SYVOGTYVE KRONER. Det rene scam. Kommer ikke igen. Derudover bliver sodavanden hÊldet op fra en 2 liters Pepsi Max flaske, men prisen er stadig TOOGHALVTREDS KRONER for et glas!!!!!!! Rejerne var ikke renset for tarme, og det var dem alle. FÞj!!!!! HÃ¥ber ikke vi fÃ¥r diarre eller opkastð«
Jeg havde givet 0 stjerner
Jeg havde givet 0 stjerner, hvis jeg kunne⊠Det her sted lever på ingen måde op til forventningerne. Dårlig personale, dårlig mad, dårlig drikkelse - alt er dårligt!
Frokost /aften priser
Ikke så godt kold mad vi var der til frokostbuffet og de vil afregne os for aftenbuffet også selvom vi var der inden 16.00 vi fik at vide at vi skal komme senest 15.30 for at får det til frokostpris også frokostpriserne slutter kl 16.00, regler er regler mår der står priserne slutter kl 16.00 så har man til 16.00!!!! De vil lige tjene lidt ekstra på det.
Total inkompetent og uforskammetâŠ
Total inkompetent og uforskammet service og personale, som tager kunden ved nÊsen og lÞber fra aftaler. KÞdet var herudover slimet og sovserne lugtede surt. Vi handler der IKKE igen!
Ni hao i RosengÃ¥rdscenterer er virkeligâŠ
Ni hao i Rosengårdscenterer er virkelig godt og billigt. De går og måler på maden så den har den rette temperatur, der er rent og pÊnt. De er hurtige til at få ryddet op. Personalet er super imÞdekommende.
DÃ¥rlig Kinabox
Jeg bestilte en Kinabox med rejer og forårsruller til takeaway. Retten endte med at give mig ondt i maven og meget kvalme.
Ganske udmÊrket
Ganske udmÊrket. Fint udvalg, og specielt rejerne var lÊkre
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ