kÞbte 2 boxe forleden og maden har ikke vÊret så god da jeg nu ligger med opkast og dirre så vil ikke anbefale dette sted til andre
Vi plejer at vÊre glade for at komme og fÃ¥ en boks eller 2good2go. MEN, hende der var og ekspederede i aften var enormt ubehagelig ogsÃ¥ endnu mere end hun plejer at vÊre. Vender Þjne, gÃ¥r nÃ¥r man... ãã£ãšèŠã
Maden smager godt men medarbejderne derhen er rigtigt respektlÞs man SKAL kÞbe en drik til sit mad ved siden af all you can eat og hvor meget du tag af maden kommer de og retter pÃ¥ dig hvor meget du m... ãã£ãšèŠã
Da personalet gÞr glasset rent over maden med glasrens sprÞjter hun det direkte pÃ¥ sÃ¥ det ikke kan undgÃ¥s og komme i maden, selv ved pÃ¥tale fortsÊtter hun. SÃ¥ med mindre man elsker giftige rengÞringsm... ãã£ãšèŠã
Vi havde glÊdet os til at prÞve stede
Vi havde glÊdet os til at prÞve stede, og det er bestemt sidste gang vi er der, tjener der ikk ved om de gider at betjene kunder, og maden kold og pomfritter hÃ¥rde sÃ¥ barnebarnet ikk ville spise dem. Mmm et barn pÃ¥ 6 Ã¥r klade over maden . Tro det var det vÊreste. Rejerne var ikk rense for tarn fÞj og det var ikk kun 1 rejeâŠdet var alle dem vi kikke pÃ¥ .maden var kold. Skal jeg give ros , er det til salaten, det var stort udvalg , sÃ¥ stjerne for det. Pas pÃ¥ rejerne.
Buffet badet i glas rens, Kold mad
Konen og jeg havde lÊnge snakket om vi ville ind og prÞve at spise der, da vi så idag til frokost ville ind og prÞve blev vi begge slemt skuffet.
Maden var kold og kedelig fordi den havde ligget alt forlÊnge og selv når de fyldte op var det ikke varmt.
Sushiâen hvor der var chili mayonnaise pÃ¥ , var der âskindâ pÃ¥ mayonnaisen fordi den havde ligget forlÊnge .
Mens vi sidder og spiser gÞr personalet buffetenâs glasplader rene med glas rens der sprÞjter lige ned i maden.
Der sagde vi tak for mad trods vi slet ikke havde tilfreds stillede vores sult.
En sidste ting.
Har normalt aldrig noget imod at betale mere for drikkelse på restauranter de skal også leve, men 52kr. for 0,5 liter pepsi Max hun hÊlder op i et glas fra en 2liters flaske men kan kÞbe i FÞtex for 12 kr. det Syntes jeg virkelig er for dyrt
Niet voor herhaling vatbaar
De kachel was uit, was er erg koud, koud vlees(terwijl dit warm moest zijn), drinken erbij besteld, maar je moet zelf steeds om drinken vragen! (kwamen niet zelf langs of je nog drinken wou)
Voor 37 euro per persoon mag je toch wel wat verwachten!
Maveonde, diarré, kvalme og opkast
Efter et frokostbesÞg med sushi buffet, endte alle 3 mand det spiste der, at få diarré, kvalme, opkast og maveonde.
Det er sidste gang vi spiser sushi et sted hvor det ikke bliver lavet så snart det er bestilt.
Maden var kold og blev hurtigt kold
Min ven og jeg har kommet tit på Ni Hao men idag var maden kold og blev hurtigt kold når de satte nyt ind.
Dette fÞrte til dårlige maver hos os begge to.
Der går lang tid hvis vi vender tilbage til det sted.
Ikke godt nok!