Elsker den hurtige kundeservice! Havde modtaget 5 kjoler hvor den ene havde en mindre misfarvning og desvÊrre var de for smÃ¥, men har i dag modtaget dem alle i ny stÞrrelse og det gik super hurtigt! H... ãã£ãšèŠã
FÞrste gang jeg handlede hos Nibu Copenhagen efter at have set et tilbud via en influencer. Hurtig levering og produkter, der levede op til mine forventninger â faktisk lidt bedre end forventet. Alt i... ãã£ãšèŠã
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig ekspedition fra jeg bestilte til jeg havde kjolerne gik der 3 dÞgn. God kvalitet pÃ¥ tÞjet. Bestemt ikke sidste gang jeg har handlet her ð
Flotte og holdbare sko og stÞvler ð har kÞbt mange forskellige hos jer ð og jeres kundeservice er fantastisk og har En skÞn tone i e-mails ð€© har haft reklamation ift et par kÞb - og her har I bl... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NIBU Copenhagen er et dansk brand etableret i KÞbenhavn i 2014. NIBU Copenhagen designer nordisk inspireret tÞj og sko, hvor komfort er vores vigtigste prioritet. Vi er 100% familieejet og bestrÊber os på at tilbyde vores kunder et hÞjt og personligt serviceniveau.
2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
- info@nibucopenhagen.com
- nibucopenhagen.com
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 30ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Hurtig levering og god service :-)
De bedste sko
De bedste sko, sneakers og stÞvler ð. Efter 8 operationer i ryggen, er det endelig lykkedes mig at finde sko osv, som jeg kan bruge en hel dagð. Kan klart anbefales, og jeg kommer helt sikkert igenð¥°ð
Super tilfreds med hele kÞbsoplevelsen
Super tilfreds med hele kÞbsoplevelsen. Varerne kom hurtigt. Som alle andre sko og stÞvler, jeg har kÞbt hos Nibu, er de super blÞde at gå i.
At alt gik glat uden komplikationer.
LÊkre produkter og skÞn kundeservice
LÊkre produkter og skÞn kundeservice, da et par sko var en forkert udgave. Vender klart tilbage ð
De absolut bedste bamsestÞvler
De absolut bedste bamsestÞvler, de mister ikke form, bliver ikke skÊve og gode tykke i sål og for.
Flotte stÞvler, god kvalitet
Nem bestilling, hurtig levering.
Flotte, behagelige stÞvler af god kvalitet.
Nem og brugervenlig hjemmeside.. prÞv den..!ð€©
Nem og brugervenlig hjemmeside. Virkelig lÊkre sko/stÞvler og hurtig levering.
Kan klart anbefale Nibucopenhagen.
Bedste kundeservice.
Fantastisk og imÞdekommende kundeservice, hjalp fÞrst med et forsvundet faktura nr. og dernÊst en reklamation, der fÞrte til et par nye stÞvler.
Fanatisk service ved retur ð
Helt i top
Fin hjemmeside og hurtig levering.
StÞvlerne er SÃ
lÊkker kvalitet og skÞn pasform. Ikke sidste gang jeg handler her.
God service