Advarsel: Feildiagnose som Þdela ferien og pÃ¥fÞrte store utgifter Jeg opplevde noe svÊrt uprofesjonelt hos denne salongen (Nikita Hair Oslo Westside). Under timen min pÃ¥sto de at jeg hadde hode... ãã£ãšèŠã
Jeg betalte mer enn jeg fikk beskjed om da jeg bestilte, pluss at de ikke engang fullfÞrte fÞningen og stylingen av hÃ¥ret mitt ordentlig. Etter at jeg forlot stedet var ansiktet mitt fullt av smÃ¥ hÃ¥r,... ãã£ãšèŠã
Heidi F. hos Nikita pÃ¥ Tasta senteret er min yndlings frisÞr. Alltid fornÞyd etter besÞk hos henne. Hun klarer Ã¥ stripe hÃ¥ret mitt sÃ¥nn at etterveksten ser naturlig ut nÃ¥r den kommer ut. Jeg har gansk... ãã£ãšèŠã
Nikita Storo og spesielt Elisabeth W er bare helt fantastisk. Alltid et smil og kundeservicen er topp. Klipp og stiling er alltid spot on. Hun lytter og anbefaler produkter uten Ã¥ pushe pÃ¥ deg noe du... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Bestill frisÞrtime, kjÞp hårprodukter, hudpleie og makeup. Få eksperthjelp av Nikitas dyktige frisÞrer. Les og bli inspirert av vår blogg.
Solheimveien 85, 1473, LÞrenskog, ãã«ãŠã§ãŒ
- nikita.no
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Nikita TÞyen har flinke og hyggeligeâŠ
Nikita TÞyen har flinke og hyggelige frisÞrer. Flott med solide fagfolk lokalt. Jeg har klipt meg his flere av de ansatte og er alltid fornÞyd.
Hyggelig atmosfÊre
Hyggelig atmosfÊre, god konsultasjon og klipp hos Sandra på TÞyen torg! Bra pris er også et stort pluss.
Hyggelig atmosfÊre og ansatte på TÞyen
Hyggelig atmosfÊre og ansatte på TÞyen, klippen ble kjempefin og til en veldig grei pris. Gikk derfra med en god fÞlelse!
Alltid fint på Nikita på TÞyen
Alltid fint på Nikita på TÞyen. Hyggelige og flinke ansatte og kommer meg hjem UTEN masse hårpleieprodukter jeg ender opp med å aldri bruke. De gjÞr gode anbefalinger de gangene jeg spÞr og Þnsker å kjÞpe noe, men presser ikke på deg noe nytt ved hvert besÞk. Det er digg.
Nikita sandefjord
Nikita sandefjord , klippte av allt för mycket hår!! Trengte og spÞrre en annan frisÞr der inne medans hon klippte mig om hu syntes de såg bra ut . Kommer ALDRIG gå tillbaka
Veldig fornÞyd
Veldig fornÞyd! Fikk en rålekker klipp, og veldig glad for å se at de hadde studentrabatt!
Nydelig frisÞrsalong
Nydelig frisÞrsalong, med dyktige og hyggelige ansatte! Man fÞler seg fantastisk godt ivaretatt!
En spesiell takk til, Sandra, som er min faste frisÞr, og får håret mitt til å bli som mitt fineste klesplagg hver gang!
Anbefales!
Liker Nikita TÞyen!
På Nikita TÞyen blir man alltid mÞtt av en superhyggelig gjeng, og fÞler meg alltid trygg på at jeg får en klipp av Isabelle som jeg blir svÊrt fornÞyd med.
Nikita TÞyen Torg,
Jeg er så fornÞyd med Nikita på TÞyen Torg.
Og da spesielt Sandra!
Flink med klipp, farge og styling.
Alltid behagelig, interessert, imÞtekommende og dyktig!
Anbefales!
KjempefornÞyd
Sandra pÃ¥ Nikita TÞyen Torg er svÊrt dyktig og veldig hyggelig! En fornÞyelse Ã¥ klippe seg herð
Anbefaler sterkt å styre unna Nikita på City Syd i Trondheim
Anbefaler sterkt å styre unna Nikita på City Syd i Trondheim
Ble skamklipt av en av frisÞrene som har jobbet lenge som frisÞr og frisÞrens holdning var veldig negativ. Det var vanskelig for den å få gjennomfÞrt det jeg hadde forespurt om på telefon. Jeg fikk en allerede brukt kappe med masse hår på og spurte om å få en ny, men jeg skulle bare nÞye meg med det. FrisÞren snakket på en nedlatende måte og var ganske passiv-aggressiv. Det endte med at den ikke orket å gjÞre jobben sin og ikke Þnsket å gjÞre seg ferdig, så jeg måtte gå til en annen frisÞrsalong for å gjÞre ferdig klippen. Aner ikke hvorfor denne frisÞren oppfÞrte seg slik, da jeg verken hadde gjort eller sagt noe som skulle tilsi at noen kunne ha en slik atferd fra starten av.
Da jeg tok opp dette med hovedkontoret til Nikita, så formidlet de at de ikke var interessert i kundens klager, de ville kun hÞre på frisÞr og leder i salongen. De sendte autogenererte svar på mail for å vise hvor mye de brydde seg.
Når salongen har et slikt lederskap og ikke slår ned på slik atferd og viser tydelig hvordan de ser på kunder, så vil jeg igjen anbefale folk å styre unna. Har aldri opplevd så dårlig service på en salong fÞr. Salongen jeg var hos rett etterpå, kunne bekrefte at det var et dårlig arbeide.
Så finn heller en salong som bryr seg om kunden og som klarer å etterleve mottoet de har om at "ditt hår er vår lidenskap". Det er vel mer som at "Kommer du hit, så skal du få lide".
Nikita hair asker
IKKE dra til Nikita hair asker, kill pet meg alt for kort ikke for folk med krÞller
Hårklipp krÞller
Hårklipp krÞller. Det ble litt skjevt/ujevnt klippet. Bestilte justering/reklamasjon innen ei uke. Det ble ikke bedre, bare kortere.. Kom tilbake tredje gang i dag, til en annen frisÞr. Hun så over frisyren og sa at hun ikke kunne se at håret var lengre noen steder på den ene siden av hodet i forhold til på samme sted på den andre siden av hodet. Når jeg viste henne steder jeg selv kjente håret var lengre, så hun etter og fant et sted det var litt lengre. Etter dette fant jeg fremdeles ujevnheter. Fikk til svar at hun ikke kunne se problemet. Jeg fÞlte meg da avvist. Og sa at da er det vel ikke mer her å gjÞre når jeg ikke kommer noen vei med å si fra om ujevnhet. Hun tilbÞd meg ikke å ordne og style håret etter klippen. Det var klippet tÞrt, og krÞllene var greid ut og det er ikke sånn jeg pleier å ha håret... Jeg måtte spÞrre om hun kunne ha litt vann i det, så krÞllene mine fikk komme fram. Det var et hint om at jeg Þnsket å få stylet håret fÞr jeg forlot salongen. Hun gikk lett over med en sprayflaske, men det ble ikke nok vann til at jeg fikk krÞllene fram. Hun tilbÞd fremdeles ikke lett styling. Jeg fÞlte at hun var sint på meg.. Det var bare å reise seg og komme seg hjem for å style håret selv skjÞnte jeg. Ved kassen, fikk jeg beskjed om at jeg kunne kontakte frisÞren som fÞrst hadde klippet meg. Jeg sa da at det er vel ingen vits, for den fÞrste frisÞren hadde jo allerede gjort justering og tatt det videre til en annen frisÞr og jeg hadde jo likevel ikke blitt hÞrt på/forstått.. Elendig service ved dette siste besÞket... Jeg måtte dra hjem og style håret selv etter tÞrrklipp denne fredags ettermiddagen. Gikk innom en butikk fÞr jeg dro hjem og fikk noen blikk på håret, ja. Jeg drar aldri mer i den salongen og klipper meg. Ja, aldri mer en Nikita frisÞr tenker jeg her og nå.
Byporten
Byporten, Oslo.
Gikk til frisÞr for å ordne hår fÞr bryllup og trodde jeg skulle grine mens jeg satt der. FrisÞren hadde på ingen måte kompetanse og jeg trodde det var skjult kamera. Kollegaen til frisÞren spurte om jeg var fornÞyd da jeg skulle betale, men jeg turte ikke si i fra at jeg skulle rett hjem for å dusje og ordne håret selv for å rekke bryllupet. Styr unna!!!!!
Aldri kommer tilbake
Aldri kommer tilbake, de kan ikke klippe
elsker nikita Þstervåg
drar til en hyggelig jente som heter ella pÃ¥ ÞstervÃ¥g. vÊrt fast der i ca 1 Ã¥r og er superfornÞydðalltid gÞye samtaler og hun fÃ¥r til hÃ¥ret mitt perfekt. hun kan det hun holder pÃ¥ med og hva som passer best for hÃ¥ret ditt
IKKE BRUK Nikita Hair i Sandefjord
IKKE BRUK Nikita Hair i Sandefjord!
Jeg har langt lyst hår og skulle ha bare litt mÞrkt i bunnen. Det var en fryktelig opplevelse, med en farging som var milevis fra det jeg hadde bestilt. Og selv om de tilbÞd seg å få min egen farge tilbake igjen dagen etter, ble dette heller ikke bedre. Resultatet var at hele håret ble kommunefarget og helt Þdelagt, og Þdeleggelsen kostet meg den nette sum av 3.740 kr.
Bestilte striping av allerede blodt hÃ¥râŠ
Bestilte striping av allerede blodt hÃ¥r ( fin farge jeg var fornÞyd med). FÞrste runde ente med gyllent og grÃ¥lilla hÃ¥r. Andre runde endte med en ubestemmelig farge, lik rekved. FrisÞren snakker eller spÞr lite. Jeg forteller ved oppstart ved behandling at jeg Þnsker mange striper og at jeg Þnsker lysfarge og at denne ikke skal gÃ¥ mot kornfarget eller grÃ¥. FÞler at jeg nÃ¥ sitter med begge disse fargene.Type rekvedð¿ð€®Jeg anbefaleran ikke ( city lade) Allé jeg har vÊrt i kontakt med lurer pÃ¥ hva i allverden som har skjedd med hÃ¥ret mitt, mye finere fÞr striping. Ikke god tilbakemelding nÃ¥r en betaler mye for behandlingen og sjekkende frisÞr sier "Ã¥ sÃ¥ fin sandfarge" (i en mÞrk salong, med dÃ¥rlig lys)
Dårlig service og dårlig holdning
Bestilte "bleking av ettervekst" (slik sto det på bestillingssiden) på Nikita City Syd, og får beskjed fra frisÞren at ettersom jeg har stripper på håret og jeg har bestilt helbleking (det sto ikke noe om helbleking da jeg bestilte på nettet) så hadde hun ikke tid.
Det ble ikke gjort noe forsÞk på å gi plaster på såret heller. Hun bare sto der med en "jeg gir faen"-holdning. Det endte opp med at jeg avbestilte timen min. Null kundeservice. Kommer aldri tilbake.