Rigtig god vejledning pÃ¥ telefon. Bor i den anden ende af SjÊlland, men blev anbefalet butikken. Har ikke fortrudt. Produktet kunne sikkert fÃ¥es en lille smule billigere hvis man sÞgte lÊnge. Men... ãã£ãšèŠã
Jeg kontaktede butikken vedr. kÞb af et kamera. Jeg Þnskede information om bÃ¥de kameraet og tilhÞrende udstyr, hvorfor jeg ringede til butikken og fik kyndig vejledning til hvad de ville anbefale. Jeg... ãã£ãšèŠã
Super service! De havde hvad vi skulle bruge og billigere end nogen andre steder. Super god og effektiv service, da jeg havde brug for flere varer, efter jeg havde gennemfÞrt ordren. Selvom vare... ãã£ãšèŠã
Hos njal foto gÃ¥r de en ekstra mil hvad angÃ¥r service. Jeg har oplevet hjÊlp til overspilning af DV materiale, der gÃ¥r langt ud over det forventelige. Jeg fÃ¥r altid fremkaldt mine billeder hos dem og... ãã£ãšèŠã
NJALSGADE 22, 2300, KÞbenhavn S, ãã³ããŒã¯
- kundeservice@njalfoto.dk
- njalfoto.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Super service
KÞbte et objektiv online og fik detâŠ
KÞbte et objektiv online og fik det hjem hurtigt og i perfekt orden.
God fotoshop
God fotoshop , hvor transaktionen gik glidende og med hurtig, sikker forsendelse af varen. En 100% anbefalelsesvÊrdig butik.
Fin pris og gratis levering tilâŠ
Fin pris og gratis levering til pakkeshop
Fin og hurtig levering
Hurtig og prÊcis levering.
Hurtig levering
Bestilte nogle varer om sÞndagen og fik dem om tirsdagen.
Hurtig levering 2 dage og alt var OK
Hurtig levering 2 dage og alt var OK, kan ikke gÞres bedre
Njalfoto billigst og hurtigst
Njalfoto var billigst på det nye Olympus TG-6 sammen med et anðet firma, der dog fÞrst kunne levere 3 uger senere. Njalfoto var altså tidligt ude med at bestille kameraet hjem. Leveringen gik hurtigt og problemfrit. Vik gerne her igen.
de er ok at handle med
Super oplevelse
KÞbte et Sigma objektiv onsdag og havdeâŠ
KÞbte et Sigma objektiv onsdag og havde det allerede om fredagen. Fornem service og hurtig levering.
Ingen ko på isen
Ingen ko på isen. Savnede et tracking nummer men ellers helt perfekt.