レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min udlejer i et erhvervslejemÃ¥l i Silkeborg hyrede Njord, da han ville have mig ud fÞr min opsigelsesperiode udlÞb. Det var sÃ¥dan set rimeligt nok, hvis jeg selvfÞlgelig ikke skulle betale... もっず芋る

Jeg har fÃ¥et rÃ¥dgivning af Ulrikke OxbjÞrn i forbindelse med kÞb af hus, og det har vÊret en helt igennem fantastisk oplevelse! Ulrikke som person er sÃ¥ imÞdekommende, venlig og behagelig at tale med,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Endte i en rigtigt kedelig sag, og var dybt emotionelt berÞrt. Advokat Miriam og Clara Lou, aller bedste man kunne Þnske sig i sÃ¥dan en situation. De kunne svarer pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l, og gav sig r... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg sender mine dybeste anbefalinger! Hvis du stÃ¥r og mangler en kÊrlig og yderst professionel advokat, kan jeg virkelig anbefale Charlotte Snorre Beck. Siden jeg fik hende som advokat har jeg bare ku... もっず芋る

䌁業情報

1. 法埋事務所

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

NJORD Law Firm er et fÞrende internationalt full-service advokatfirma, der yder rådgivning og lÞser udfordringer for kunder nationalt, internationalt og på tvÊrs af hele Norden. Vores +200 advokater og andre fagpersoner tilbyder kommerciel juridisk rådgivning til private og offentlige virksomheder. Hos NJORD Law Firm får du rådgivning, der er skåret ind til benet og leveret som effektive lÞsninger. For vi kombinerer tung faglighed med skarp og direkte rådgivning. I et sprog, der er til at forstå. Strategisk placeret mellem de Þvrige nordiske lande, den baltiske region og de tysktalende områder sikrer NJORD Law Firm forretningsnÊr rådgivning på tvÊrs af grÊnserne. For dig betyder det, at du kun behÞver at sÞge rådgivning ét sted for at få originale lÞsninger med afgÞrende vÊrdi for din virksomhed. Vores specialister rådgiver inden for alle erhvervsretlige områder. Uanset om opgaven er en dansk virksomhedsoverdragelse eller pan-nordisk varemÊrkebeskyttelse, vil den blive lÞst med åbenhed, regional spÊndvidde og internationalt udsyn. Kort fortalt, din sag er vores sag, og vi leverer det, der skaber vÊrdi for dig.

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

51件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 66に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Got sued by NJORDLAW a few years ago

Got sued by NJORDLAW a few years ago, for some alleged filesharing-stuff, and while it did end up costing me some money, it injected no end of dramatic tension into my life, and really filled me with the sort of rigtheous indignation that I need to fulfill me.
So sad to hear that they are facing charges of fraud for several million by the danish police, but I have absolute faith that they'll come out of that one better than ever. Great business, great ethics, 5/7, would get sued again.

2021幎7月26日
自発的なレビュヌ

Njord Law firm burde anmeldes til advokatnÊvnet

Njord Law firm burde anmeldes til advokatnÊvnet! Jeg mener at de udnytter retssystemet på det groveste og sender forvirrende stÊvninger ud til helt almindelige danskere, med anklager om download og deling af film. De udnytter at os lÊgmÊnd ikke forstår alt det jura-volapyk de fremsender og ikke kender retssystemet og vores rettigheder. Uskyldige danskere bliver nÞdt til at hyre dyre advokater for at have nogen chance for at vinde i en byret, selvom Njord's "bevismateriale" mildest talt er skrald som intet beviser. Dette har landsretten heldigvis nu taget stilling til.
Bagmandspolitet har sigtet Njord Law firm for groft bedrageri af 7.5 millioner.

2021幎6月30日

Helt igennem amatÞragtigt firma

Helt igennem amatÞragtigt firma
Fik et trussels/oplysnings brev fra dem hvor de påstod download af en eller anden ligegyldig amerikansk film.
Det hele gik på at et evt. sagsanlÊg blev stoppet hvis jeg betalte et 'gebyr'. Det er det samme som 'dummebÞder' i indre KÞbenhavn... men brevet kommer fra et advokatfirma.
Jeg skrev at jeg aldrig havde set filmen vha Popcorn Time og fik et hurtigt svar at sagen blev afsluttet.
Den eneste stjerne som kan gives i denne sag er for det hurtige svar samt det desvÊrre også er minimums karakteren der kan afgives.
Dette firma har kÞrt sig selv i jorden og jeg vil advare alt og alle fremover mod brug af dem, dette inkluderer også advokaten bag firmaet.

2020幎6月21日

Ringeste kommunikation

Snakker utroligt grimt til folk! Kommunikation ala 2 tÞser på seksten som er oppe at skÊndes - hvis ikke vÊrre! Jeg er chokeret over min oplevelse med dem og anbefaler dem ikke til nogen.

2020幎6月17日

TalentlÞs sagsbehandling

Mit firma har anvendt Njord til inddrivelse af nogle simple lånebeviser.
Njord har brugt mere end et år på at behandle sagen, som er endt fuldstÊndigt uden resultat, og jeg har vÊret nÞdt til at overlevere sagen til et andet advokatfirma.
Sidst i sagsforlÞbet har de skiftet den ansvarlige advokat ud med en ny, som kun har sendt en ny regning, og igen absolut intet har prÊsteret.
Njords talentlÞse behandling af denne sag er efter min opfattelse beskÊmmende for advokatstanden, og jeg kan kun fraråde andre at anvende dette firma for noget som helst.

2019幎12月17日

Et stort fupfirma!

Et stort fupfirma!
Man burde få kÊmpe straffe hvis man misbruger sin advokat uddannelse til at snyde udkyldige.

Ligsom voldsstraffe til boksere og kampsport udÞvere er hårede, så burde de her også straffes hårdt!

2019幎9月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。