Bestelling kwam niet binnen, mail gestuurd en dezelfde dag nog reactie dat ze het gingen uitzoeken net voor pinksteren. Ben al heel blij met zo'n snelle reactie. Vandaag de dag na pinksteren persoonli... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kocht enkele nagellakkleuren uit deze collectie en de kleuren zijn gewoonweg prachtig. Met twee dunne laagjes ziet het er geweldig uit. Maar wat echt het verschil maakte, was de matte topcoat. Dit i... ãã£ãšèŠã
Ik heb alleen maar top ervaringen met dit merk, de producten zijn van hoog niveau en hartstikke fijn om mee te werken. De mensen achter het merk zijn extreem vriendelijk, behulpzaam en hartstikke lief... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NK Gellak levert hoogwaardige salon kwaliteit gellak dat tenminste 2 tot 4 weken zitten. Doordat wij werken met een hoge pigmentatie is er vaak maar één kleurlaag nodig voor een optimale dekking en zijn onze kleuren âkleurvastâ. Dit laatste betekent dat jij verzekerd bent van de kleur die je hebt aangebracht en dat er geen verkleuring zal plaatsvinden door bijvoorbeeld uv straling of andere externe factoren. Voor 18:00 uur besteld, volgende werkdag verzonden.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
De gellak is goed ingepakt.
De gellak is goed ingepakt.
De pigmentatie is ook goed, sommige kleuren hebben wel een laagje meer nodig maar voor de meeste kleuren zijn 2 lagen genoeg.
Mooie kleuren
Ze hebben mooie kleurtjes. Ze lakken fijn en mooi dun. Na het bestellen bleven ze in contact en hoorde ik wanneer ze het op de post deden.
Laats is mij gevraagd of ik voorâŠ
Laats is mij gevraagd of ik voor NKgellak een paar pakjes wou proberen, dat zag ik wel zitten..
voordat ik nieuwe merken ga gebruiken op klanten, maak ik altijd test nagels. Maar wat een fijne linkjes zijn dit, niet te dik, niet te dun, maar precies goed ðð»ð©· itð¥°
Fijn contact gehad
Fijn contact gehad.
Kleuren zijn goed en lakken prima!
Wat ik zelf ook fijn vind is de dikte van het kwastje, precies goed!
Ga zeker weer bestellen.
Super vriendelijke mensen!
Heel fijn conact gehad via instagram, blij dat dit bedrijf conact met mij heeft gezocht om ze uit te proberen. Echt fijn conact gehad super vriendelijk en reageren snel.
Goede pigmentatie en fijne viscositeit!
Super fijne gellak om te lakken! Goed gepigmenteerd en de viscositeit is echt top! En het zijn ook nog eens hele leuke flesjes! ð
Ten eerste dat ik leuke aanbod kreegð€©
Ten eerste dat ik leuke aanbod kreegð€©
En volgde jullie al tijdje, dus super leuk om jullie producten uit te proberen.
Er ging wat mis met bezorging en hebben we goed opglost.
Gellak ziet er mooi uit, precies de kleur wat je ziet op de webshop en lak ook super fijn
Fijn contact en goede producten!
Ik heb fijn contact gehad met NK Gellak. Mijn pakketje werd snel bezorgd en was gezellig ingepakt :-) Tevens is de kwaliteit van de gellak erg fijn evenals goed dekkende pigment in de kleurtjes.
Lakt heel fijn!
Het was snel binnen en ze lakken heel fijn! Dekken goed ð€© Vind de potjes er ook heel mooi uitzien. Erg tevreden!!
Super product
Super mooie en fijne kleuren. ze egaliseren mooi en zijn na 2 dunne lagen dekkend. ze lakken heerlijk en hebben een mooie viscositeit! ik ben om! super vriendelijke mensen ook!
Ik ben tevreden van NK Gellak
Ik ben tevreden van NK Gellak! De dag na de bestelling werd het al geleverd. Over de kleur ben ik ook tevreden, het komt overeen zoals op de foto en het dekt goed. Ook hebben ze een mooie uitgebreide keuze aan kleurtjes!
Top!
Mooie kleuren met een goede dekking! En snel geleverd! Top.
Mooi Product
Ik was benaderd met de vraag of ik NK Gellak ook eens wou proberen, dat heb ik gedaan en ik ben fan! Wat een mooie kleuren en dekking! Lakt heel fijn. De levering is trouwens ook snel. Echt helemaal top!
Fijne service en goed product
Hele fijne service en snelle levering.
De lak dekt fijn en is erg in smaak bij onze klanten!
Snelle service en mooie lak
Snelle service en de benadering was prettig. Mooie lak, felle kleuren en goede dekking! Aanrader!
Hele vriendelijk service
Hele vriendelijk service, super vriendelijke meid die weet waar ze t over heeft. En de verzending was erg snel met een klein extraatje erin (snoepjes :))
Super fijn product
Super fijn product. Fijn om mee te lakken en dekt goed! Snelle levering & fijne service. Top vrouw , top bedrijf!
Top service en top kwaliteit aan producten
Allereerst wil ik zeggen dat de dame achter NK Gellak, Nina, een hele vriendelijke dame is. Daarnaast heeft zij voor een enorm mooie selectie gellak gezorgd die niet alleen fijn is om mee te lakken, maar ook dekt in maar 1 laag!
Ze blijven heel goed contact houden enâŠ
Ze blijven heel goed contact houden en de nagellak is heel fijn en dekkend
Super snel verzonden en ontvangen
Super snel verzonden en ontvangen, heel leuk ingepakt en de lak zelf is echt heel fijn! Fijn kwastje ook.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ