レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Super aardige, geduldige en daadwerkelijk servicegerichte medewerker bij de klantenservice. Ik was bezorgd over een online bestelling waarvoor ik wel betaald had, maar niet zeker wist of het wel goed... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Tommy Hilfiger continues to be a pioneer of classic, American style with a modern twist. Under Hilfiger’s vision and leadership as principal designer, TOMMY HILFIGER remains one of the world’s most recognized premium lifestyle brands, uplifting and inspiring consumers since 1985.
連絡先
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ellen 508
Het is en was een geweldige ervaring. Ben iemand die van kwaliteit houd en duurzaamheid. Producten van Tommy voldoen hier ruim en zeer goed aan. Modern, inspirerend en van zeer goede kwaliteit duur product maar dan heb je ook wat. Een puntje soms vind ik het jammer dat ze geen grotere maten hebben maar tegenwoordig kan je zowel mannen kleding dragen als vrouwen Uni sex fantastisch.
Goede, snelle service. Er was een misverstand qua betaling (ik had betaald, maar kreeg een melding dat de betaling niet was ontvangen) en de dame bij de klantenservice was heel vriendelijk en behulpzaam. Ze bevestigde mijn betaling en bood haar excuses aan voor het ongemak. De sneakers werden 2 dagen later bezorgd. Fijn!!
Polo’s Tommy Hilfiger slechtere kwaliteit dan Chinese kopieën
Het feit dat Tommy Hilfiger geen klantenservice vermeldt op haar website spreek boekdelen. Jarenlang heb ik Chinese Thommy Hilfiger Polo’s (neppers) gekocht. Ik betaalde € 4 tot € 8 voor een kopie shirtje. Totdat ik 2 jaar geleden dacht, ik wil alleen nog de originelen. In een aanbieding betaal je € 45. Meestal meer. En ik kom er achter dat als de shirtjes 1 jaar oud zijn maar meestal (heel) veel korter, dan kun je ze met goed fatsoen niet meer dragen. Verkleurd en vaal en de nek versleten. Terwijl Chinese shirtjes, sommigen al 10 jaar oud, er tadeloos uit zien. Ik koop momenteel weer Chinese Shirtjes. Overigens heb ik dezelfde ervaring met Ralph Lauren. Dit soort bedrijven moeten zich schamen. Wel een hoop geld vragen maar bagger kwaliteit leveren. Ik, als wel willende burger, met besef voor de Europese markt, voel me ontzettend opgelicht door deze bedrijven.
Kwaliteit is super.
kwalitatieve kleding voor goede prijs…
kwalitatieve kleding voor goede prijs met probleemloze bestelling en levering.
Al verschillende keren heb ik bii Tommy…
Al verschillende keren heb ik bii Tommy besteld en altijd ging dit zeer gemakkelijk! Deze keer echter ging het proces zeer moeizaam, het betalen lukte niet, ik werd telkens teruggestuurd en op een gegeven moment was het bedrag veranderd en beduidend hoger.
Uiteindelijk toch een positief resultaat.
Goede kwaliteit .
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示

Tommy Hilfiger Nederland からの回答
Goed bedrijf, en snelle bezorging en retour betalingen
Top bedrijf, moest meerder maten bestellen heren shorts omdat er steeds niet de goede maat tussen zat, alles op tijd gehad en retouren op tijd terug gestort, dikke prima!

Tommy Hilfiger Nederland からの回答
Andere bezorgdienst. Voorkomt ergenis.
Jullie moeten met een andere bezorgdienst in zee gaan. Kort nadat ik mijn aankoop heb gedaan krijg ik een bericht dat die is overgedragen aan DHL. Maar vervolgens nagenoeg een week later is nog niets geleverd. Maar ook geen tussentijdse upgrade. Het zal wel weer onder het excuus vakantieperiode vallen.
Dit zegt overigens niets over de kwaliteit van mijn aankopen van Tommy Hilfiger want daar ben ik juist altijd heel tevreden over.

mooie schoenen en petten
optijd binnen daar ben ik tevereden…
optijd binnen daar ben ik tevereden maar reteur bij dhl was niet dichtbij moest verweg reizen

Geweldig mooie aktetas
Geweldig mooie leren aktetas besteld voor een leuke prijs, netjes binnen een paar dagen ontvangen. Super blij mee!

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。