Jag vill ge ett stort tack till Matilda på NLY MANs kundservice för en fantastisk upplevelse. Hon var otroligt hjälpsam, snabb i sin återkoppling och visade genuin omtanke i sitt bemötande. Matilda lö... もっと見る
企業が回答しました
Stort och trevligt utbud av kläder. Fick tyvärr skicka ett par skor på reklamation. Hanteringen av reklamationen får toppbetyg, god service med allt från kommunikation till hanteringstid. Med Mathilda... もっと見る
企業が回答しました
Jeg bestilte en bukse fra dette nettstedet, den passet ikke så jeg tenkte jeg kunne benytte meg av retur systemet. Men dette er laget for kompleks, følger ikke med returseddel i pakken og fikk ikke ti... もっと見る
企業が回答しました
Recension: Jag är väldigt nöjd med själva kläderna – kvaliteten är utmärkt, och de ser precis ut som på bilderna. Däremot var leveranstiden en total katastrof betalar extra för att få snabbleverans... もっと見る
企業が回答しました
NLYMAN är en av de ledande e-handelsföretagen inom manligt mode för unga män. Här hittar du ett brett sortiment med över 80 utvalda och välkända varumärken, såsom Birkenstock, Selected Men, Adidas Originals, Polo Ralph Lauren, OAS, Gant, Only & Sons, Jack & Jones, Les Deux och Que Sera Sera - för att nämna några få. In English: NLYMAN is one of the leading online retailers for young men’s fashion. Here you’ll find a wide selection featuring over 80 curated and well-known brands, such as Birkenstock, Selected Men, Adidas Originals, Polo Ralph Lauren, OAS, Gant, Only & Sons, Jack & Jones, Les Deux, and Que Sera Sera — to name just a few.
スウェーデン
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jag skrev ett omdöme höromdagen angående deras returtid som många andra oxå skrivit om. Ville bara uppdatera igen och meddela att jag inte fått tillbaka mina pengar heller trots 6 dagar sen jag fick returmeddelandet. Skrev till deras chatt och fick svar att "min återbetalning fastnat" så de skulle ordna det nu. Vänligen vänta ytterligare 1-5 bankdagar var svaret. Vilken skämtsida! Rekommenderar ingen att handla här. Inte om du inte är 1000% säker på storleken på plaggen du köper men det är ju ingen eftersom det är olika på olika kläder. 14 dagar innan de hanterar din retur. (Vilket de utnyttjar till sista dagarna såklart) sen i bästa fall 4-5 bankdagar innan du har pengarna tillbaka. OM inte din återbetalning "fastnar" då. Otur isåfall..😃 Faktiskt första gången jag handlade här..och sista för den delen!

NLY MAN からの回答
Pratade med Malin genom chatten, hade tusen frågor och hon besvarade alla väldigt bra och trevligt. Super nöjd, tack för en grym kundtjänst

NLY MAN からの回答
returprocessen är sjukt dålig. Har köpt jacka som är trasig. Tar en evig tid att få hjälp med detta.
Redigerad efter svar från dem: Har redan gjort detta....!

NLY MAN からの回答
Fick bra hjälp av Malin på nlyman! Hon löste alla problem och var trevlig

NLY MAN からの回答
Helt värdelösa dem har aldrig lyckats leverera ett paket i tid till mig och det är skandal ! Har gått 1 vecka nu och postnord har inte ens mottagit paketet ! De ända dem gör är att skylla ifrån sig samt ber om ursäkt och de hjälper mig inte ett dugg man blir bara mer irriterad ! Se till att leverera era paket i tid eller lägg ner verksamheten , vi lever i år 2021 och ni är ända företaget som inte klarar av att leverera i tid till era kunder
Kommer aldrig mer någonsin handla något av Nelly ! Varning handla inte från detta företag finns andra som klarar av att leverera till sina kunder i tid

NLY MAN からの回答
Det ända Nelly gör här är att de skriver skicka din information på mail (blablablabla.com) och sen svarar de inte när du skickat iväg ditt mail! BESTÄLL INTE på nelly överhuvudtaget! Jag har inte fått mitt paket och jag har mailat 3 gånger

NLY MAN からの回答
Skickade ett trasigt plagg som jag returnerade, gått 14 dagar men inte ens hört att dem mottagit den. Kontaktade kundtjänst som var bedrövlig. - Aldrig mer

NLY MAN からの回答
Långsam returprocess och dåliga betalningsalternativ, blir ingen mer handel hos er innan ni kan lösa Klarna.

NLY MAN からの回答
Jeg bestilte en cardigan om søndagen, og allerede tirsdag havde jeg varen i hånden - det kunne da ikke være bedre :-)

NLY MAN からの回答
Förstår inte alla negativa omdömen som skrivs här om NLY MAN. Köpte själv av dem och det gick om än inte på en dag så på 2 dagar att få leveransen. Snygg och prisvärd jacka. Till reapris. Bra butik, inget gnäll från min sida underlättar allt. Tack våren är räddad för mig NLYMAN.com Tack för respons, ha det fint. Återkommer.

NLY MAN からの回答
Hade två ordrar hos detta företag. Stod så fint att man skulle mottaga mail med först orderbekräftelse och sen en leveransbekräftelse när varorna lämnat lagret. Har inte mottagit ngt av detta. Varit i kontakt med deras kundtjänst flera ggr och får bara till svar att "De är på gång att skickas". Skulle ta 1-3 dagar att få det levererat, nu har det gått 5, ingen kommunikation alls från dom, och inget levererat.
Tar kontakt med dom IGEN, nä, då har en order annullerats, helt utan anledning, men ingen har meddelat mig detta, den andra ordern skulle levereras idag, men har såklart inte dykt upp den heller. Ska man få nga svar så får man jaga dom med blåslampa, de är inte ett dugg intresserade av att informera dig om dina varor efter att du väl betalt dom, då har de dina pengar.
Känns otroligt oseriöst. Ge inte kunder löften om leveranser och annat som ni inte kan leva upp till, eller hålla. Kommer inte handla av detta företag igen!!!!

NLY MAN からの回答
Styr unna denne butikken!
Her må en være sikker på str på forhånd. Ingen bytterett tydeligvis..
Fikk klær i julegave som er for små.
Byttefristen gikk ut 01/01 fikk jeg til svar. Jobber selv i butikk og vi praktiserer julegave-byttefrist på 24/01. En bør ha noe lenger frist enn dette når en handler på nett.. Spesielt mtp. Julegaver.
Handler som regel lokalt, det skal jeg fortsette med. Har ihvert fall bytte/angrerett da.

NLY MAN からの回答
FIKK IKKE PAKKEN MIN SELV OM JEG HAR BETALT.
JEG FIKK SMS PÅ TLF FRA POSTNORD AT DEN ER LEVERT POSTKASSEN MIN MEN DEN LÅ IKKE DER.
JEG FIKK BESKJED FRA NLY Å SPØR NABOENE MINE OM DE HAR FÅTT DEN 😅 NOE SÅ LATTERLIG! SKAL JEG RINGE PÅ DØREN TIL MINE NABO OG FORNÆRME DEM VED Å SPØR OM DE HAR FÅTT MIN PAKKE OG IKKE LEVERT DEN TIL MEG! FORRESTEN DET ER IKKE MITT ANSVAR Å FINNE UT HVA SOM HAR SKJEDD!!! JEG FORVENTER Å FÅ PENGENE MINE TILBAKE!!!

NLY MAN からの回答
En av dem bättre klädbutikerna online, handlar ofta på NLYMan och de ggr man kommer upp i gratis expressfrakt så kommer paketet inom någon, super smidigt, väldigt bra utbud, priser och att det är gratis retur!

NLY MAN からの回答
Köpte kläder för att det var gratis retur, när jag skulle göra retur fick jag betala 39kr och tog 1 månad för att få mina pengar tillbaka. Köper aldrig härifrån igen!!

NLY MAN からの回答
Okej såhär är läget, uppfattar att detta företag använder sig utav cyniska metoder när det kommer till återköp, dom har som regel att hantera varje retur under dom allra sista Dagarna under två veckors tid. Innan du godkänner ett köp var verkligen uppmärksam till detta, dom kommer sega med att hantera din retur in i det sista. Så har det varit med alla mina returer, (dom påstår att dom har en ett returlager "utomlands" jämfört med inköpslagret som är i Sverige. Trotts att adressen på försändelse id:et vid retur är svenskt), kan ni tänka er. Dom har högre priser På exakt samma produkter i jämförelse med hos andra nätbutiker såsom ASOS, Kundtjänsten består utav ett gäng extremt ignoranta och respektlösa människor som jag aldrig stött på någon annanstans dessutom.
HANDLA ABSOLUT INTE HOS NLY MAN. DET ÄR MITT GENUINA RÅD

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。