䌁業情報

1. 䞭叀車ディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

KÞb og salg af brugte biler.

3.9

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Vi kÞbte for nyligt en gammel C1 til

Vi kÞbte for nyligt en gammel C1 til knÊgten - hans fÞrste bil. Efter bare fire dage var bilen helt dÞd. Vi blev lidt urolige, for vi var helt overbeviste om at problemet ikke lå i nogle af de ting, der ydes garanti på. Men, da vi henvendte os til Niels, sÞrgede han både for at få afhentet bilen og lÞse problemet, uden omkostninger for os. Min sÞn fik endda en lånebil i ventetiden. Service i verdensklasse, selv på en billig, gammel bil. Niels får vores absolut bedste anbefaling.

2026幎5月14日
自発的なレビュヌ

han har lavet min bil men det tog

han har lavet min bil men det tog desvÊrre lidt tid men alt i alt en god oplevsleve og ingen sure miner da det var en garanti sag kan godt anbefale Niels O Auto ApS til ander god service

2025幎12月8日

Service i topklasse

Jeg kÞbte en Êldre Volvo hos Niels. Servicen har vÊret ud over det sÊdvanlige. Der var nogle smÃ¥ting, der blev lavet uden beregning; men da de var nÞdsaget til at lave en stÞrre reparation blev det OGSÅ lavet uden beregning. Normalvist ville en sÃ¥dan reparation lÞbe op i mange tusinde kroner.

Jeg kan kun anbefale alle at bruge Niels både ifm. kÞb af bil, men i hÞjeste grad også ifm. reparation af bil. Et sådant serviceniveau er meget svÊrt at finde i dagens Danmark.

2025幎12月5日

Hej Nicolai.

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse at handle bil hos Niels. En rigtig fin og hjÊlpsom fyr. Jeg havde lige prÊcis nået at bo i mit nye hus på landet i tre dage da min bil brÞd sammen. Niels har vÊret rigtig god til at hjÊlpe med at finde en anden bil lynhurtigt og hjÊlpe mig af med den gamle og til en fornuftig pris alt i alt.
Han var ovenikÞbet så sÞd at hente mig på stationen da jeg kun havde mine flade konvolutter at vade på. Dét er dÊlme service!

2025幎9月1日
自発的なレビュヌ

Et behageligt sted at handle bil

Niels O auto er et behageligt sted at handle bil! Vi kÞrte dertil for at se på en bil vi havde spottet på nettet. Vi fik Êrlig og balanceret besked om bilens stand og Niels pegede selv de de Þmme punkter. Da vi ikke er specialister på biler var dette helt klart med til at gÞre os trygge i handlen. At vi fik et godt tilbud på skift af tandrem oveni og i Þvrigt en helt igennem god service var bare med til at gÞre handlen til en rar oplevelse.
Hér er et eksempel, der siger det hele...
Niels: "Og når I så skal ha' lavet service på bilen, så kan jeg oss' gi' en god pris på dét"
Mig: "Men vi bor li'e ved siden af Nonbo biler i Lov, og plejer derfor at bruge ham".
Niels: "Han er også god og pålidelig. Dét skal I brae blive ved med".
Ingen grådighed eller mig-mig-mig. Bare en dejlig ligefrem og helt igennem jordnÊr tillidsfuld mekaniker. Tak. Ham vil vi klart anbefale og helt sikkert også selv vende tilbage til.

2025幎7月15日

KÞb ikke bil hos Niels O. uden at vÊre sikret

6. juni 2024 kÞbte jeg en "nysynet" bil hos Niels Olsen. Nysynet i april og 2 måneder senere, testet hos FDM, hvor de fandt 12 0-fejl FDM-skala.
Min redning var mit medlemskab hos FDM, og de har vÊret min sikkerhed i denne handel. Samtidig er handlen meldt til AnkenÊvnet for Biler, som er i gang med at vurdere handlen.
Niels O. solgte mig bilen med 6 mdr. garanti, som jo ikke er lovligt iflg. kÞbeloven. NIels Olsen prÞvede at undslå sig reparation en del gange, men FDM måtte igen trÊde til og minde NO om reglerne, hvorefter han måtte reparere den. Det tog nÊsten et år at få repareret og gjort bilen kÞreklar og sikker, men det år måtte jeg undvÊre den flere uger af gangen. Jeg må derfor anbefale, at man nÞje overvejer om man skal kÞbe bil hos Niels Olsen og, i det mindste sikrer sig at bilen er i orden, hvis man beslutter sig for at kÞbe.

2025幎6月6日
自発的なレビュヌ

- 6 måneders garanti på motor er direkte i strid med forbruger loven. Den siger 24 mdr

- 6 måneders garanti på motor, gearkasse og kobling
Har set hans annoncer på DBA. Er ikke lovligt da forbrugerloven siger 12 mdr garanti efter kÞb, + 12 mdr yderligere reklamationsret på bilen derefter. Ialt 24 mdr. Og jeg kan se han sÊlger biler:SÊlges for kunde. Han er bilforhandler og hÊfter for fejl og mangler på bilen, da der ligger flere sager angående denne problemstilling. Annoncerne er direkte vildledende og opfylder ikke forbrugerbeskyttelseloven.

2025幎8月12日
自発的なレビュヌ

Top service hos Niels O Auto!

Jeg kÞbte en 18 år gammel Passat til meget fornuftig pris. Der var en lille del som skulle skiftes, det blev ordnet omgående. Jeg kan kun anbefale at handle med Niels. Top service, god dialog.

2025幎7月1日

ADVARSEL!!!!

ADVARSEL!!!!
Hold jer langt vÊk, han er den stÞrste platugle, sÊlger biler med masser af fejl og vil ik udbedre dem men fralÊgger sig ethvert ansvar.
Han siger man selv skal finde et vÊrksted hvis der opstår problemer men nÊgter så derefter at betale regningerne...

2025幎7月24日

Hej Dennis.

Jeg har siddet og ledt mine slutsedler igennem, for det sidste halve år. Jeg har ikke kunnet finde frem til, hvem du er og hvilken bil du skulle have kÞbt ved mig.
Jeg kan derfor ikke besvare din anmeldelse, med noget konstruktivt, da jeg ikke ved hvad det drejer sig om.

Vores koncept er at sÊlge nysynet Êldre brugte biler, med mange kÞrte km.
Det er derfor ikke utÊnkeligt, at der ind i mellem er biler med sliddele, som viser sig at blive dårlige, kort tid efter et salg.
Når dette sker, så hjÊlper vi med at udbedre det, uden omkostninger for vores kunder. Hvis vores kunder kommer langvejs fra, så finder vi også en lÞsning på det.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på 61 19 42 44 eller på mail niels@noauto.dk og så er jeg sikker på, at vi nok skal finde en lÞsning.

Niels Olsen

Super service tak for det Niels

Vi sÞgte en familie bil til vores behov Jeg er 2 meter hÞj og derfor kan der vÊre lidt problemer med plads til 4 i bilen. Jeg fÞlte her at der blev lyttet meget til vores behov og vi prÞvede de biler der blev anbefalet til os, men også de biler vi selv havde kigget meget efter.
Efter at havde prÞvet mange biler, fandt Niels dog en Skoda Octavia som indeholdte alle de ding vi sÞgte, som dog også var hans fÞrst bud på en bil efter vores behov.
Vi er meget glade for vores nye bil og den ekstra kÞreglÊde som vi fik samt at den var vÊsentligt billigere end vi havde regnet med at bruge på en bil.
Det kan varmt anbefales at kigge forbi her, 5 stjerner for super service
Og tak for en god handel👍

2025幎4月7日

Virkelig god service

Virkelig god service, hvor der blev lyttet til mit behov, så jeg kom hjem med den rette bil. Jeg vil til en hver tid anbefale denne forhandler.

2025幎3月14日

Tak for den fine anmeldelse. Den er vi meget glade :-)

Godt sted at kÞbe en brugt bil

Kan klart anbefale har kÞbt bil to gange
Og begge gange er det lykkedes at få en meget fornuftig pendlerbil til overskueligt belÞb og de småting Der er kommet når man kÞber bil i den prisklasse som jeg gÞr er blevet fikset enten gratis eller til meget fornuftig pris

2025幎4月8日

Bedste service

Bedste service, har et par gange vÊret nede og få lave service og enkle reparationer på min bil (til yderst fornuftige priser) hvor jeg har fået stillet låne bil til rådighed under forlÞbet. Meget imÞdekommende personale og rigtig god service, kan klart anbefales.!!

2025幎3月20日

Tak for den fine anmeldelse. Den er vi meget glade :-)

Rigtig dårlig service hold jer vÊk

Rigtig dårlig service
Vil ikke lave ting efter den lovpligtige reklamations ret. Det vil så sige han efter en kamp skiftede speedometeret i bilen, men km tallet passer ikke med det bilen har kÞrt. Det har vi nu ventet over to måneder på. I dag kÞrte jeg så der ned for at snakke med ham hvor jeg fik afvide at hvis jeg ik gik så ville han smide mig ud.

SÃ¥ ingen anbefalinger er fra
I kan ikke stole på de aftaler han laver

2024幎11月21日

KÊre Frederik BÊkhave.

Vi acceptere ikke upassende opfÞrsel i vores forretning. Din måde at henvende dig til os på var under al kritik, og vi så os derfor nÞdsaget til at bede dig forlade forretningen. Vi henviser til at du fremadrettet skriver en e-mail på niels@noauto.dk eller ringer til os på 61 19 42 44.

Kan kun anbefale Niels O Auto

Kan kun anbefale Niels O Auto, i forbindelse med kÞb af en Fiat 500. Alt er blevet fikset som aftalt uden problemer. 5 stjerner er helt pÃ¥ sin plads👍

2024幎4月17日

Tak for den fine anmeldelse. Den er vi meget glade :-)

Helt igennem reel handel og

Helt igennem reel handel og efterfÞlgende service. KÞbte i december 2023 en Renault Grand Scenic. Bilen stod skarpt til prisen og Niels gav service UB inden udlevering. Der har efterfÞlgende vÊret en dyse der gik i stykker, hvilket blev klaret uden diskusion pÃ¥ garantien. Ærlig og ligefrem service og stÃ¥r ved hvad han lover. Anbefaling herfra

2024幎3月15日

Tak for den fine anmeldelse. Den er vi meget glade :-)

Stik i mod alle fordomme om

Stik i mod alle fordomme om brugtvognsforhandlere, vil jeg til enhver tid anbefale at handle bil hos Niels O.
KÞbte en Ford Kuga med 6 mdr garanti på motor og gearkasse. Bilen havde kÞrt 301000. En 2,0 TDI. Handlen startede med en super reel behandling og en sÊlger (Niels selv) der stod inde for hvad han solgte. Bilen fik ny tandrem da han ikke kunne se i servicehÊfte om den var skiftet. GennemfÞrt god handel
Efter 5 1/2 måned satte motor sig i bilen
Transport til Niels O og fejlsÞgning var håblÞs. Så der skulle anden motor i bilen. Niels finde en med tilsvarende km han vil lÊgge i uden omkostninger for mig. Men tilbyder også en motor med vÊsentlig fÊrre km til en ubetydelig merpris, hvilket jeg acceptere.
Lånebil bliver stillet til rådighed og bilen bliver ordnet og kÞre som en drÞm
Niels O auto kan klart anbefales herfra

2023幎12月13日

Niels O Auto ApS からの回答

Tak for den fine anmeldelse. Den er vi meget glade for :-)

FORFÆRDELIG BEHANDLING AF NIELS O

FORFÆRDELIG BEHANDLING AF NIELS O AUTO!!!
JEG FRARÅDER PÅ DET STÆRKESTE AT FORHANDLE MED NIELS!

Jeg kÞbte i sommeren 2020 en Audi A4 af Niels O Auto. Niels forsikrer mig at bilen er i god stand, kÞreklar, nyserviceret mm. Bilen var IKKE nyserviceret (trods det stod i det opslag han havde lagt op)
Jeg nÃ¥ede at kÞre i bilen i knap en mÃ¥ned efter endt kÞb, fÞr der opstod utallige af komplikationer med bilen og dens motordele. Niels havde bilen til ‘reparation’ i !4 LANGE MÅNEDER! Niels var nÊsten ikke til at komme i kontakt med under forlÞbet og det var meget lidt jeg kunne fÃ¥ at vide om hvordan det gik med bilen.
Selv efter den lange proces var bilen stadig i ilde stand. Han pÃ¥stod at have skiftet motor samt andre dele. Dette er dog yderst tvivlsomt eftersom jeg havde autoriseret Audi mekanikere til at efterse ‘arbejdet’, som kunne konkludere, at bilen absolut ikke var kÞreklar.
Jeg forbeholder mig retten til en returhandel eller udbedring af de fejl han har solgt mig den med, men Niels nÊgter.
Dette resulterer i at jeg stod med en bil der ikke kunne kÞre. Det er penge lige ud af vinduet. Niels nÊgtede at tage den ud og udbedre de fejl han bevidst solgte mig den med.

Det har vÊret en utrolig trÊttende og lang proces. Jeg anbefaler derfor på det stÊrkeste at man ikke handler hos Niels!!

2022幎1月9日

KÊre Nathali Barbo.

Jeg kan desvÊrre kun beklage forlÞbet med din Audi.
Vi har dog lagt en anden motor i din bil. Kvitteringer for indkÞb samt ilÊgning af anden brugt motor, er blevet dig tildelt ifbm. endelig aflevering af bilen.
Få uger efter aflevering brÞd én af bilens indsprÞjtningsdyser ned. Denne fik du ligeledes skiftet på garantien.

ForlÞbet med din Audi var problemfyldt og langtrukket. Dette skal jeg igen beklage.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。