Und jer den fornÞjelse at komme under Kosmetolog Debbiâs kyndige hÊnder. Nyd hendes dygtige behandling og gode rÃ¥d. Jeg glÊder mig ihvertfald allerede til nÊste gang - tak for den professionelle hÃ¥n... ãã£ãšèŠã
Supergod oplevelse hos Noblesse. Rart sted at vÊre. Fik lavet de smukkeste negle af Marlene. Kommer helt sikker igen.
Dejlige, professionelle behandlinger i behagelige omgivelser til afslappende musik. Kan varmt anbefales. Indehaver Gry er en utrolig dygtig massÞr mm og jeg forkÊler mig selv med disse 2 behandlinger... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
jeg fik lavet en spray tan og jeg har ikke prÞvet noget lignende, de sagde fra staten at jeg ikke kunne blive den farve jeg gerne ville hvilket er helt fair, men da jeg vÃ¥gner nÊste morgen har jeg ple... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Alt er sÃ¥ fint â€ïž
Gode behandlinger og vejledning iâŠ
Gode behandlinger og vejledning i hvilke produkter, der passer godt til ens hud. Personalet er sÞde og imÞdekommende
Jeg havde bestilt tid til lash lift medâŠ
Jeg havde bestilt tid til lash lift med farve. Men da jeg sÃ¥ resultatet efterfÞlgende, tÊnkte jeg godt nok om det var âKejserens nye klÊderâ. Jeg kunne nÊrmest ikke se at der var gjort noget som helst! Meget skuffende!
Jeg havde bestilt en kropsmassage pÃ¥ 45âŠ
Jeg havde bestilt en kropsmassage på 45 min - efter 35 min var de fÊrdige! Forklaring var at der skulle vÊre tid til at gÞre klar til nÊste kunde - det er åbenbart noget som kunden inden betaler for! Der burde man jo så vÊre Êrlig at sÊlge et produkt hvor massagen er at sat 35 min.
Uacceptable forretningsbetingelser
Uacceptable forretningsbetingelser. Uprofessionel kundebehandling. Kan ikke anbefales. Jeg kommer der ikke mere!
Bjarne
Jeg havde bestilt en tid til at fÃ¥âŠ
Jeg havde bestilt en tid til at få vokset ben og bikinilinje. Jeg kom der ind for fÞrste gang jeg kom 10 min for tidligt. Det personale der var der tog ikke imod en fÞr der var gået 5 min, hvor man havde kigget lidt forvildet rundt.
Da jeg bliver taget ind til behandlingen går hun igang med at vokse, det går virkelig stÊrkt, og efter 25 min er jeg fÊrdig med min behandling på trods af at der ikke er er gået de 45 min det tager og at der stadig var hår både på ben og bikini linjen, så måtte selv gÞre der job fÊrdig derhjemme. De beder mig om at betale fuld pris trods en VIRKELIG dårlig oplevelse.
Jeg kommer aldrig igen.
Absolut ikke en anbefaling!!!
Absolut ikke en anbefaling!!!
Sammen med min datter skulle vi fejre efterårsferiens sidste dag med en ansigtsbehandling.
Vi bestilte to forskellige behandlinger a 45 min. Vi kom lidt fÞr tid og endte med at komme 5 min tidligere ind til behandling.
Efter 25 kommer min datter ind i mit behandlingsrum. Hun var fÊrdig med behandlingen og ekstremt skuffet. Ca 10 min efter var min behandling fÊrdig, altså en 35 min behandling.
Da jeg skulle betale (fuld pris for 2x45 min behandlinger) spurgte jeg om vi ikke skulle have 45 min. Svaret fra min datters behandler var at hun havde sÃ¥ pÊn hud, sÃ¥ der ikke var behov for at bruge lang tid pÃ¥ dybderens!! Jeg ville tro man sÃ¥ ville give en ansigtsmassage eller andet for at udfylde den âkÞbte tidâ. Min behandler mente at vi kom tidligere ind, derfor var vi tidligere fÊrdig. Men vi kom ind 5 min fÞr og ud 15 for tidligt for mit vedkommende.
Virkelig dårlig oplevelser og desuden fuldstÊndig ligegyldige behandlingsoplevelser for os begge
Ãv en skuffelse. Kommer aldrig der igen.