Klinik Dandanell - SkÞnhedsnÞrder klar til at forkÊle レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Targed er en sÞd og venlig kosmetolog og hun yder en rigtig god service. Hun er dygtig og har man spÞrgsmÃ¥l er hendes vejledning omkring det pÃ¥gÊldende emne altid i top. Det stÞrre anbefaling her fra... もっず芋る

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dandanell. Tagred er bÃ¥de dygtig, omhyggelig og utrolig behagelig, og man fÞler sig i trygge hÊnder fra start til slut. Servicen er virkelig god, og hun forklar... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret kunde hos Dandanell i en lÊngere periode. I dag Þnskede jeg at Êndre min tid fra formiddag til senere pÃ¥ dagen. Klinikken havde flere ledige tider online, og sendte desuden kundemail ved... もっず芋る

䌁業が回答したした

FÞrste gang jeg fÃ¥r lavet et helt nyt sÊt hos Dandell - og det blev super flot: Super dygtig vippeteknikker, Victoria. Dog undrer jeg mig over prisestimater for opfyldning idet de opererer med priskla... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚ステティック サロン
  2. 化粧品店
  3. 健康・矎容補品店
  4. ネむルサロン
  5. スキンケア クリニック
  6. りェルネス センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Oplev skÞnhed og velvÊre hos Klinik Dandanell, hvor vi tilbyder en omfattende rÊkke af luksuriÞse skÞnhedsbehandlinger designet til at fremhÊve din naturlige skÞnhed. Vores professionelle team af erfarne behandlere anvender de nyeste teknikker og hÞjkvalitetsprodukter for at sikre resultater i verdensklasse. Hos Klinik Dandanell kan du vÊlge mellem avancerede ansigtsbehandlinger, lÊkker velvÊres massage, manicure og pedicure, samt meget mere. Vores mål er at give dig en personlig og afslappende oplevelse, skrÊddersyet til dine unikke behov og Þnsker. Vi er passionerede omkring at levere enestående service, og vi arbejder altid for at sikre, at du forlader vores klinik med fornyet selvtillid. Vi forstår, hvor vigtig din tid er, og vi strÊber efter at tilbyde fleksible aftaler, der passer til din travle livsstil. BesÞg vores hjemmeside for at udforske vores fulde udvalg af behandlinger, og lÊs kundeanmeldelser, der taler for vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed. Book din tid hos os i dag og oplev den transformative kraft af professionel skÞnhedspleje. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en verden af velvÊre og forkÊlelse.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Har givet 1500 kr for eyelash extension

Har givet 1500 kr for eyelash extension og farve og ret af bryn. Da jeg kom ud og så mig i bilens bakspejl, kunne jeg se, at venstre Þje, hvor behandler Louise havde sagt, at jeg havde flest egne vippehår, der var betydeligt fÊrre vipper på. Min datter ringede jeg op, uden jeg sagde noget.. sagde HUN, mor de vipper er sindssyg dårligt arbejde. En veninde kom gående, jeg spurgte hende, hun sagde det lignede vipper der trÊngte til opfyldning. ForsÞgte at ringe dem op, men trods der var nul kunder, gad de ikke tage tlf. Jeg gik tilbage, Louise virkede fornÊrmet, men satte dog lidt flere på. Nu har jeg et sÊt vipper, hvor der på hÞjre Þje.. sidder nogle klumpet sammen.. og stadig meget mindre på venstre Þje! 1200 kr.. for noget, som jeg har lyst til at få fjernet igen. Fik dem netop på fordi jeg rejser lÞrdag.. og skulle vÊre nemt med makeup. Anbefaler absolut ikke klinikken, er sgu ret sur!

2026幎6月3日
自発的なレビュヌ

Jeg kommer igen, og anbefaler til andre

Jeg fik lavet lash-lift, og magen til ro og velvÊre har jeg ikke fået i lang tid. VelvÊren starter i indgangen, og varer ved helt til man trÊder ud af klinikken.
Louise var sÞd, professionel og virkelig dygtig. Hun formåede at skabe et rum, hvor jeg kunne slappe af, og jeg gik derfra med smukke vipper og bryn.
Jeg kommer helt sikkert igen, og vil klart anbefale det til andre!

2026幎3月18日

Sugaring

Jeg har lige vÊret oppe for at få en sugaring hollywood behandling og da behandler kommer ind og kigger mener hun er hårene er meget lange og jeg siger at jeg ikke har vÊret der siden december grundet mangel på pengene i tidligere måneder men havde trimmet lidt inden.
Behandler siger at hun vil prÞve sit bedste hvilket jeg forstår også selvom at fÞrste gang jeg var der havde tidligere behandler på stedet intet problem med lÊngden og gjorde et godt arbejde.

behandler nu siger at hun ik vil tage mere fordi min hud er rÞd hvilket jeg forstår men spÞrger siden det er en hollywood behandling om hun ikke tager bag til og behandler siger at det ville hun ikke uden at overhovedet kigge fordi hun mener hårene er for lange. jeg betaler derfor fuldpris 575 kr for at hun har efterladt en god sjat hår tilbage og siger til mig at nÊste skulle jeg enten have klippet eller barberet selvom tidligere behandler på stedet har sagt at jeg skulle undgå barbering i området. jeg fÞler at det er at kaste vÊk der er jo en grund til jeg bruger sugaring også fordi jeg er en liodt stÞrre dame er det ikke nemt at komme til bagpå. det skal lige siges at behandlingen kun tog 15 min. og har tidligere vÊret tilfreds med behandlingen og valgte her til min fÞrste gang samt tog min veninde med.

2026幎3月12日
自発的なレビュヌ

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dandanell. Tagred er både dygtig, omhyggelig og utrolig behagelig, og man fÞler sig i trygge hÊnder fra start til slut. Servicen er virkelig god, og hun forklarer undervejs, hvad hun gÞr, og giver samtidig nyttige råd og vejledning.

Stemningen er rolig og hyggelig, og resultatet blev virkelig flot. Tak for den gode behandling – vi ses snart igen. Jeg kan varmt anbefale Dandanell til andre.

2026幎2月2日

Hej Laleh,
Tak for din anmeldelse og for de pÊne ord om Tagred. Det betyder meget for os.
Hvor er det dejligt at hÞre, at du fÞlte dig tryg, og at du blev glad for resultatet – det er det vigtigste.
Vi glÊder os til at se dig igen.
Marie

Professionel og kyndig behandling med lÊkre godkendte produkter

Professionel og kyndig behandling i lÊkre omgivelser - og vigtigt - med godkendte ikke-allergifremkaldende produkter. Kan kun anbefales.

2026幎2月7日

KÊre Mette
Tak for din anmeldelse – og tak fordi du altid tager dig tid til at dele din oplevelse med os, det sÊtter vi virkelig stor pris pÃ¥.
Det betyder meget at hÞre, at du oplever behandlingen som professionel og tryg, og at du lÊgger mÊrke til kvaliteten af vores produkter.
Vi glÊder os til at se dig igen.

5 stjerner - En fremragende oplevelse

Jeg har i dag vÊret hos Klinik Dandanell i Roskilde, og det har vÊret fantastisk.

Behandleren Tagred var både dygtig, grundig og utrolig rar, og mÞdte altid op med et smil, som straks skabte afslappethed og tryghed. Jeg fÞlte mig i de bedste hÊnder fra start til slut. Behandlingen var skrÊddersyet til mine behov, og jeg oplevede en tydelig forbedring allerede efter de fÞrste gange.

Klinikken er rolig og professionel, og personalet er meget imÞdekommende.
Jeg kan varmt anbefale Klinik DanDanell. Det er bestemt ikke "sidste gang" jeg besÞger dem, men derimod et sted jeg vil vende tilbage til for fremtidig behandling og velvÊre.

2026幎1月7日

KÊre Seraph
Tusind tak for din fine og grundige anmeldelse. Det betyder meget for os.
Hvor er det dejligt at hÞre, at du fÞlte dig i trygge hÊnder hos Tagred, og at du allerede har oplevet en forbedring. Det er prÊcis det, vi arbejder for hver dag.
Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og glÊder os til at byde dig velkommen igen.

Hold da fest

Hold da fest! Har vÊret der over ti gange for at rette bryn, men for fÞrste gang skal Louise plukke mine bryn.

Jeg kommer forsent cirka 7 minutter grundet et trafikulykke, men har ellers aldrig vÊret forsinket - dog hver gang jeg har vÊret på klinikken har jeg altid ventet 15-20 minutter. Mens hun har plukket 2/3 del af mine bryn siger hun pludselig hun ikke kan nå mere da der er kunder som venter. Jeg bliver egentlig ret irriteret og forklarer jeg altid kommer til tiden, der skete en ulykke og at jeg ikke synes det fair når jeg normaltvis venter uden at brokke mig. Hun er virkelig arrogant og ligeglad, hvilket gÞr at det er sidste gang jeg besÞger dette sted. Ingen skam eller respekt for sine kunder - hold jer vÊk! Og når ja, der var ingen kunder der ventede!

2025幎12月30日

KÊre Devo
Vi er selvfÞlgelig kede af, at du har oplevet situationen sådan.
Vi har ved flere tidligere lejligheder forsÞgt at imÞdekomme forsinkelser fra din side – ogsÃ¥ i situationer, hvor Ã¥rsagen har vÊret trafik. I en travl periode, sÊrligt op til jul, har vi en fuldt booket kalender, og vi er nÞdt til at overholde vores tider af hensyn til alle kunder.
Du er tidligere blevet gjort opmÊrksom på, at det er vigtigt at mÞde til tiden. Vi forsÞger altid at hjÊlpe så meget, vi kan, når en kunde bliver forsinket, men hvis man Þnsker en fuld behandling, krÊver det, at man mÞder til den aftalte tid, da forsinkelser så går ud over resten af vores dag, og efterfÞlgende kunder som muligvis også har en travl og booket kalender.
Vi er nÞdt til at have fÊlles retningslinjer, der gÊlder for alle vores kunder – bÃ¥de nye og faste – sÃ¥ vi kan drive klinikken professionelt og respektfuldt over for alles tid.
Vi Þnsker dig alt det bedste fremover.
Marie

MÞd ALTID syg op til din behandling

MÞd ALTID syg op til din behandling! Jeg blev syg med opkast i nat og ringede lige med det samme da klinikken åbnede. 2 timer og 45 min. fÞr min behandling. Jeg tilbÞd at de kunne give mig en ny tid efter min efterårsferie efter deres Þnske, for ikke at gÞre krav på en attraktiv tid. Det ville de gerne imÞdekomme med desvÊrre skulle jeg stadig betale for min behandling i dag og samtidig den nye.
Jeg er fuld af forståelse for afbudspolitik, men det her er umenneskeligt. NÊste gang mÞder jeg op og så håber jeg, at jeg kaster op ud over det hele, så de efterfÞlgende ikke kan byde de kommende kunder indenfor.

2025幎10月10日

KÊre Susan
Vi er naturligvis kede af at hÞre, at du blev syg – det er aldrig rart, og vi hÃ¥ber, du hurtigt kom dig.
DesvÊrre ringede du med meget kort varsel, hvilket gÞr det svÊrt for os at nå at booke tiden ud til en anden kunde.
Vores afbudspolitik er, at afbud skal meldes senest 24 timer fÞr behandlingens start – uanset Ã¥rsag. Det er for at sikre, at vores tid ikke gÃ¥r tabt. Ved sygdom forsÞger vi altid at hjÊlpe ved at tilbyde tiden til en anden kunde, men hvis det ikke lykkes, er vi nÞdt til at opkrÊve for den tabte tid.
Vi Þnsker dig alt det bedste fremover.
Marie

Super flotte negle lavet af Tagred

Super flotte negle lavet af Tagred! Kan varmt anbefale klinikken.

2025幎1月31日

KÊre Lene,

Tusind tak for din positive anmeldelse og fordi at du havde lyst til at dele den med os! Vi er så glade for at hÞre, at du er tilfreds med dine negle, og at du havde en god oplevelse hos Tagred. Det varmer vores hjerter. Vi ser frem til at se dig snart igen!

DÃ¥rlig kundeservice

Jeg har vÊret kunde hos Dandanell i en lÊngere periode. I dag Þnskede jeg at Êndre min tid fra formiddag til senere på dagen. Klinikken havde flere ledige tider online, og sendte desuden kundemail vedr. mange afbud samme dag. Alligevel nÊgtede de at give mig en ny tid, og har nu sendt mig faktura.

2024幎12月23日

KÊre Kirstine,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.
Vi har en klart defineret afbudspolitik, som du har godkendt ved booking af din tid online, og vi gÞr vores bedste for at overholde denne i respekt for vores ansattes bookede kalender.
Dagen inden jul, som er vores sidste arbejdsdag i klinikken inden jul, er en meget travl dag for os, og her oplevede vi flere forespÞrgsler fra andre kunder om Êndringer af deres tider, hvilket gÞre det umuligt for os at opretholde en stabil kalender og undgå, at vores tid går tabt. De få tider, vi havde sener på samme dag, blev meget hurtigt booket ud i lÞbet af dagen, men det Êndrer ikke vores afbudspolitik eller regler for Êndring af tider. Du ringede med meget kort varsel, ca. 1,5 time fÞr din behandling skulle starte, og det gÞr det ret svÊrt for os at booke tiden ud til en anden. Vi gjorde dig også opmÊrksom på vores afbudspolitik og opkrÊvning, da vi talte med dig i telefonen. Det er vigtigt for os, at vores afbudspolitik respekteres, og dette er gÊldende for alle vores kunder.

Da du ikke dukkede op til din behandling, modtog du en opkrÊvning, da vores tid gik tabt.
Husk at vores tid er dyrebar, ligesom din også er, og vi syntes bestemt ikke at det er fedt at skulle opkrÊve for en behandling som man ikke dukker op til. DesvÊrre er vi nÞdt til at gÞre det for at kunne betale vores regninger og medarbejdernes lÞn.

Håber du har haft en god jul og godt nytår
Hilsen Marie

Kundeservicen var desvÊrre ikke i top

Kundeservicen var desvÊrre ikke i top. Man fÞlte sig ikke vÊrdsat som kunde. Jeg fik lavet negle som skulle kunne holde i 4 uger, efter 3 timer faldt den fÞrste negl af. Efter to dÞgn er 3 negle faldet af. Jeg vil desvÊrre ikke komme tilbage efter denne oplevelse, hvor jeg intet hjÊlp kunne få, da jeg henvendte mig til klinikken.

2024幎10月4日

Hej Sarah,

Vi kan ikke finde dig i vores system og vi kan derfor hellere ikke se at du har vÊret kunde hos os fÞr, du må have lavet en fejl og anmeldt den forkerte klinik :( du må i så fald meget gerne kontakte os på info@klinik-dandanell.dk da vi meget gerne vil i kontakt med dig

Giv ikke dine kontaktoplysninger

Jeg fik for år tilbage en ansigtsbehandling i denne klinik, som ikke var en god oplevelse. KlÞen i ansigtet i ugen efter, frugtsyre er ikke et hit her. Siden da har jeg fået eposter, som jeg ikke er interesseret i. I fÞrste omgang klikkede jeg på frameld og fik en besked om, at hjemmesiden ikke eksisterede - det var i juni 2023. Det skrev jeg til klinikken om. Nu har jeg igen fået post. Det er tilsyneladende ikke muligt at slippe ud af deres kartotek. Hvad mon GDPR-lovgivningen siger til det?
15.06.24: Klinikken har nu skrevet til mig, at jeg er fjernet fra deres kartotek. Tak for det, det var vel også på tide. Klinikken forstår ikke min dårlige anmeldelse og opfordrer mig til at se igennem fingrene med deres svipsere og genoverveje min anmeldelse. Det er hermed gjort.

2024幎6月11日

Hej Lise,

Vi er kede af din behandling ikke levede op til dine forventninger, vi er en hudpleje klinik som kun bruger hudpleje brands som er udviklet af dermatologer og som er godkendte. Når man får frugtsyre fÞrste gang er det naturligt, at huden reagere da der sker en masse nede i huden, jeg håber at du har fundet et andet hudpleje brand som fungere bedre for dig og din hud.

Det var mig som du skrev sammen med via mail, og som sagt så havde vi lige fået flyttet booking system, hvilket er et stort arbejde, og der kan forekomme fejl desvÊrre. Jeg er meget ked af det har vÊret til gene for dig, men det lykkedes og få dig slettet fra vores system.

Super dejlig massage.

Jeg har i dag fået en fantastisk massage af Helle fra Dandanell.
Helle ved hvad hun gÞr og er meget dygtig.
Alle pengene vÊrd.
Jeg kommer helt sikkert igen.

2024幎2月27日

Hej Monrad,

Tak fordi du havde lyst til at dele din oplevelse hos os. Vi sÊtter stor pris på det og er glade for at du fik nydt din behandling.
Vi glÊder os til at se dig igen
Hilsen Marie fra Klinik Dandanell

Super venlig service og udfÞrelse af

Super venlig service og udfÞrelse af behandlingen.

2024幎1月18日

Hej Erika,

tak fordi at du tog dig tiden til at dele din oplevelse, vi er glade for at hÞrer at du kunne lide din behandling.
ha en dejlig dag

Med Venlig Hilsen,

professionel behandling

professionel behandling
Meget behagelig og rar velkomst

2024幎1月15日

Hej Helle,

Tusind tak for din fine anmeldelse, vi vÊrdsÊtter at du havde lyst til at dele din oplevelse, og håber snart og se dig igen.
ha en dejlig dag

SkÞn oplevelse

SkÞn oplevelse

2024幎1月4日

Hej Birthe,

tusind tak for din anmeldelse, vi sÊtter stor pris på at du tog dig tiden til at dele den. Vi håber snart og se dig igen

Super professionel behandling

2024幎1月12日

KÊre Else,

Af hjertet tak for din anmeldelse, vi sÊtter stor pris på at du tog dig tiden til at dele den med os. Vi håber snart og se dig igen

Super god behandling

Super god behandling og stor forståelse for den enkeltes person behov

2024幎1月8日

Hej Stella,

Mange tak fordi du tog dig tiden til at dele din oplevelse med os.
Vi håber snart og se dig igen :)

KÊrlig hilsen,

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。