Targed er en sÞd og venlig kosmetolog og hun yder en rigtig god service. Hun er dygtig og har man spÞrgsmÃ¥l er hendes vejledning omkring det pÃ¥gÊldende emne altid i top. Det stÞrre anbefaling her fra... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dandanell. Tagred er bÃ¥de dygtig, omhyggelig og utrolig behagelig, og man fÞler sig i trygge hÊnder fra start til slut. Servicen er virkelig god, og hun forklar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret kunde hos Dandanell i en lÊngere periode. I dag Þnskede jeg at Êndre min tid fra formiddag til senere pÃ¥ dagen. Klinikken havde flere ledige tider online, og sendte desuden kundemail ved... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
FÞrste gang jeg fÃ¥r lavet et helt nyt sÊt hos Dandell - og det blev super flot: Super dygtig vippeteknikker, Victoria. Dog undrer jeg mig over prisestimater for opfyldning idet de opererer med priskla... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãšã¹ããã£ã㯠ãµãã³
- åç²§ååº
- å¥åº·ã»çŸå®¹è£œååº
- ãã€ã«ãµãã³
- ã¹ãã³ã±ã¢ ã¯ãªããã¯
- ãŠã§ã«ãã¹ ã»ã³ã¿ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Oplev skÞnhed og velvÊre hos Klinik Dandanell, hvor vi tilbyder en omfattende rÊkke af luksuriÞse skÞnhedsbehandlinger designet til at fremhÊve din naturlige skÞnhed. Vores professionelle team af erfarne behandlere anvender de nyeste teknikker og hÞjkvalitetsprodukter for at sikre resultater i verdensklasse. Hos Klinik Dandanell kan du vÊlge mellem avancerede ansigtsbehandlinger, lÊkker velvÊres massage, manicure og pedicure, samt meget mere. Vores mål er at give dig en personlig og afslappende oplevelse, skrÊddersyet til dine unikke behov og Þnsker. Vi er passionerede omkring at levere enestående service, og vi arbejder altid for at sikre, at du forlader vores klinik med fornyet selvtillid. Vi forstår, hvor vigtig din tid er, og vi strÊber efter at tilbyde fleksible aftaler, der passer til din travle livsstil. BesÞg vores hjemmeside for at udforske vores fulde udvalg af behandlinger, og lÊs kundeanmeldelser, der taler for vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed. Book din tid hos os i dag og oplev den transformative kraft af professionel skÞnhedspleje. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en verden af velvÊre og forkÊlelse.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Targed er en sÞd og venlig kosmetologâŠ
Targed er en sÞd og venlig kosmetolog og hun yder en rigtig god service. Hun er dygtig og har man spÞrgsmål er hendes vejledning omkring det pågÊldende emne altid i top. Det stÞrre anbefaling her fra
Har givet 1500 kr for eyelash extensionâŠ
Har givet 1500 kr for eyelash extension og farve og ret af bryn. Da jeg kom ud og så mig i bilens bakspejl, kunne jeg se, at venstre Þje, hvor behandler Louise havde sagt, at jeg havde flest egne vippehår, der var betydeligt fÊrre vipper på. Min datter ringede jeg op, uden jeg sagde noget.. sagde HUN, mor de vipper er sindssyg dårligt arbejde. En veninde kom gående, jeg spurgte hende, hun sagde det lignede vipper der trÊngte til opfyldning. ForsÞgte at ringe dem op, men trods der var nul kunder, gad de ikke tage tlf. Jeg gik tilbage, Louise virkede fornÊrmet, men satte dog lidt flere på. Nu har jeg et sÊt vipper, hvor der på hÞjre Þje.. sidder nogle klumpet sammen.. og stadig meget mindre på venstre Þje! 1200 kr.. for noget, som jeg har lyst til at få fjernet igen. Fik dem netop på fordi jeg rejser lÞrdag.. og skulle vÊre nemt med makeup. Anbefaler absolut ikke klinikken, er sgu ret sur!
Jeg kommer igen, og anbefaler til andre
Jeg fik lavet lash-lift, og magen til ro og velvÊre har jeg ikke fået i lang tid. VelvÊren starter i indgangen, og varer ved helt til man trÊder ud af klinikken.
Louise var sÞd, professionel og virkelig dygtig. Hun formåede at skabe et rum, hvor jeg kunne slappe af, og jeg gik derfra med smukke vipper og bryn.
Jeg kommer helt sikkert igen, og vil klart anbefale det til andre!
Sugaring
Jeg har lige vÊret oppe for at få en sugaring hollywood behandling og da behandler kommer ind og kigger mener hun er hårene er meget lange og jeg siger at jeg ikke har vÊret der siden december grundet mangel på pengene i tidligere måneder men havde trimmet lidt inden.
Behandler siger at hun vil prÞve sit bedste hvilket jeg forstår også selvom at fÞrste gang jeg var der havde tidligere behandler på stedet intet problem med lÊngden og gjorde et godt arbejde.
behandler nu siger at hun ik vil tage mere fordi min hud er rÞd hvilket jeg forstår men spÞrger siden det er en hollywood behandling om hun ikke tager bag til og behandler siger at det ville hun ikke uden at overhovedet kigge fordi hun mener hårene er for lange. jeg betaler derfor fuldpris 575 kr for at hun har efterladt en god sjat hår tilbage og siger til mig at nÊste skulle jeg enten have klippet eller barberet selvom tidligere behandler på stedet har sagt at jeg skulle undgå barbering i området. jeg fÞler at det er at kaste vÊk der er jo en grund til jeg bruger sugaring også fordi jeg er en liodt stÞrre dame er det ikke nemt at komme til bagpå. det skal lige siges at behandlingen kun tog 15 min. og har tidligere vÊret tilfreds med behandlingen og valgte her til min fÞrste gang samt tog min veninde med.
Jeg havde en rigtig god oplevelse hosâŠ
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dandanell. Tagred er både dygtig, omhyggelig og utrolig behagelig, og man fÞler sig i trygge hÊnder fra start til slut. Servicen er virkelig god, og hun forklarer undervejs, hvad hun gÞr, og giver samtidig nyttige råd og vejledning.
Stemningen er rolig og hyggelig, og resultatet blev virkelig flot. Tak for den gode behandling â vi ses snart igen. Jeg kan varmt anbefale Dandanell til andre.

Klinik Dandanell - SkÞnhedsnÞrder klar til at forkÊle ããã®åç
Professionel og kyndig behandling med lÊkre godkendte produkter
Professionel og kyndig behandling i lÊkre omgivelser - og vigtigt - med godkendte ikke-allergifremkaldende produkter. Kan kun anbefales.

5 stjerner - En fremragende oplevelse
Jeg har i dag vÊret hos Klinik Dandanell i Roskilde, og det har vÊret fantastisk.
Behandleren Tagred var både dygtig, grundig og utrolig rar, og mÞdte altid op med et smil, som straks skabte afslappethed og tryghed. Jeg fÞlte mig i de bedste hÊnder fra start til slut. Behandlingen var skrÊddersyet til mine behov, og jeg oplevede en tydelig forbedring allerede efter de fÞrste gange.
Klinikken er rolig og professionel, og personalet er meget imÞdekommende.
Jeg kan varmt anbefale Klinik DanDanell. Det er bestemt ikke "sidste gang" jeg besÞger dem, men derimod et sted jeg vil vende tilbage til for fremtidig behandling og velvÊre.

Hold da fest
Hold da fest! Har vÊret der over ti gange for at rette bryn, men for fÞrste gang skal Louise plukke mine bryn.
Jeg kommer forsent cirka 7 minutter grundet et trafikulykke, men har ellers aldrig vÊret forsinket - dog hver gang jeg har vÊret på klinikken har jeg altid ventet 15-20 minutter. Mens hun har plukket 2/3 del af mine bryn siger hun pludselig hun ikke kan nå mere da der er kunder som venter. Jeg bliver egentlig ret irriteret og forklarer jeg altid kommer til tiden, der skete en ulykke og at jeg ikke synes det fair når jeg normaltvis venter uden at brokke mig. Hun er virkelig arrogant og ligeglad, hvilket gÞr at det er sidste gang jeg besÞger dette sted. Ingen skam eller respekt for sine kunder - hold jer vÊk! Og når ja, der var ingen kunder der ventede!

Klinik Dandanell - SkÞnhedsnÞrder klar til at forkÊle ããã®åç
MÞd ALTID syg op til din behandling
MÞd ALTID syg op til din behandling! Jeg blev syg med opkast i nat og ringede lige med det samme da klinikken åbnede. 2 timer og 45 min. fÞr min behandling. Jeg tilbÞd at de kunne give mig en ny tid efter min efterårsferie efter deres Þnske, for ikke at gÞre krav på en attraktiv tid. Det ville de gerne imÞdekomme med desvÊrre skulle jeg stadig betale for min behandling i dag og samtidig den nye.
Jeg er fuld af forståelse for afbudspolitik, men det her er umenneskeligt. NÊste gang mÞder jeg op og så håber jeg, at jeg kaster op ud over det hele, så de efterfÞlgende ikke kan byde de kommende kunder indenfor.

Klinik Dandanell - SkÞnhedsnÞrder klar til at forkÊle ããã®åç
Super flotte negle lavet af Tagred
Super flotte negle lavet af Tagred! Kan varmt anbefale klinikken.

DÃ¥rlig kundeservice
Jeg har vÊret kunde hos Dandanell i en lÊngere periode. I dag Þnskede jeg at Êndre min tid fra formiddag til senere på dagen. Klinikken havde flere ledige tider online, og sendte desuden kundemail vedr. mange afbud samme dag. Alligevel nÊgtede de at give mig en ny tid, og har nu sendt mig faktura.

Klinik Dandanell - SkÞnhedsnÞrder klar til at forkÊle ããã®åç
Kundeservicen var desvÊrre ikke i top
Kundeservicen var desvÊrre ikke i top. Man fÞlte sig ikke vÊrdsat som kunde. Jeg fik lavet negle som skulle kunne holde i 4 uger, efter 3 timer faldt den fÞrste negl af. Efter to dÞgn er 3 negle faldet af. Jeg vil desvÊrre ikke komme tilbage efter denne oplevelse, hvor jeg intet hjÊlp kunne få, da jeg henvendte mig til klinikken.

Giv ikke dine kontaktoplysninger
Jeg fik for år tilbage en ansigtsbehandling i denne klinik, som ikke var en god oplevelse. KlÞen i ansigtet i ugen efter, frugtsyre er ikke et hit her. Siden da har jeg fået eposter, som jeg ikke er interesseret i. I fÞrste omgang klikkede jeg på frameld og fik en besked om, at hjemmesiden ikke eksisterede - det var i juni 2023. Det skrev jeg til klinikken om. Nu har jeg igen fået post. Det er tilsyneladende ikke muligt at slippe ud af deres kartotek. Hvad mon GDPR-lovgivningen siger til det?
15.06.24: Klinikken har nu skrevet til mig, at jeg er fjernet fra deres kartotek. Tak for det, det var vel også på tide. Klinikken forstår ikke min dårlige anmeldelse og opfordrer mig til at se igennem fingrene med deres svipsere og genoverveje min anmeldelse. Det er hermed gjort.

Super dejlig massage.
Jeg har i dag fået en fantastisk massage af Helle fra Dandanell.
Helle ved hvad hun gÞr og er meget dygtig.
Alle pengene vÊrd.
Jeg kommer helt sikkert igen.

Klinik Dandanell - SkÞnhedsnÞrder klar til at forkÊle ããã®åç
God behandling og dejlige omgivelser
Super venlig service og udfÞrelse afâŠ
Super venlig service og udfÞrelse af behandlingen.

Super professionel behandling

Super god behandling
Super god behandling og stor forståelse for den enkeltes person behov

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ