レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag var för hastig i mitt beslut och fick Ã¥ngra mitt köp. Inga problem alls sÃ¥ nu skall jag efter noggrannare undersökning bestÀlla ett nytt skÃ¥p hos dom. KÀnns tryggt att det inte blir problem om man... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllning levererad snabbt och korrekt. Har inget att anmÀrka på. (Har ej haft personlig kontakt med företaget, så sådan hantering har jag ingen vÀrdering av)

5぀星のうち5の評䟡

Verkligen ett seriöst företag, jag fick så bra hjÀlp nÀr jag bestÀllt fel varor. En bra kontakt via mail, smidig retur och snabb leverans med nya produkter. Micke

䌁業情報

1. カヌ ディテヌリング業

圓該䌁業による蚘述

VÀlkommen till Nolec.se! Nolec Àr ett företag specialiserat på att leverera kvalitativa bilvårdsprodukter från betrodda mÀrken till ett konkurrenskraftigt pris. Vi ser det som vår uppgift att ditt underhåll av din bil ska vara så effektivt och ekonomiskt som möjligt. Vi lagerhåller produkter från vÀlbeprövade mÀrken som vi sjÀlva Àr helt övertygade kommer ge dig ett proffsresultat.

4.4

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

BestÀllde på torsdagen

BestÀllde pÃ¥ torsdagen, fick omedelbart en bekrÀftelse ”vi springer benen av oss och packar din order” men sÃ¥ var det inte. PÃ¥ mÃ¥ndagen gick ordern ivÀg efter pÃ¥minnelse och varorna kom fram pÃ¥ torsdagen. För lÃ¥ng leveranstid. BestÀller nog frÃ¥n annat bilvÃ¥rdsföretag nÀsta gÃ¥ng.

2024幎2月12日

Hej Bo!

Tack för er order! På produktsidan för varje produkt finns en berÀknad leveranstid för just den produkten. Det styrs av lagerstatus hos både oss och vår leverantör. I detta fallet var det upp till 4 arbetsdagar som var berÀknat. Det tog just 4 arbetsdagar i ert fall, ordern levererades på onsdagen.

Vi arbetar stÀndigt för att snabba på våra leveranser, Àven som i detta fall då det skickas direkt från leverantören.

Snabbt och smidigt

Fortfarande nöjd. Köpte rÀtt mycket produkter och de kom snabbt och vÀlförpackat. Inte alltid billigast men så Àr det

2024幎1月5日

Hej David!

Tack så mycket för recensionen! Varmt vÀlkommen åter!

5぀星のうち1の評䟡

Don't recommend

First received the wrong product and the replacement arrived damaged, half empty. 2 weeks later, still missing my order.

2024幎1月19日

Hi Paul,

Sadly, sometimes human error causes us to send the wrong products to customers. In these cases, as yours, we immediately send out a new package with the correct product and let you keep the first received product.

You have definately had very bad luck when DHL damaged the second package during transport, and we do apologize for that.

You will receive your third package soon with the correct product undamaged. Hopefully we will get this sorted soon.

5぀星のうち1の評䟡

Det fastnar i tullen som vill ha extra

Det fastnar i tullen som vill ha extra betalt.
Det var inget som jag blivit upplyst om

2023幎11月29日

Hej Kent!

Inget av våra paket "fastnar i tullen". Har ni fått något SMS om att betala fraktavgifter Àr det bluff-SMS. Hade sådana avgifter mot förmodan uppkommit för utrikesfrakter Àr det alltid vi som debiteras för de.

Hör vÀldigt gÀrna av dig till vår kundservice om du har frågor kring detta!

// Daniel

Bra priser.

Bra priser och snabb leverans!

2023幎10月4日

Hej Lennart!

Tack så mycket för recensionen! Varmt vÀlkommen åter!

Bra service

2023幎9月26日