Jag var för hastig i mitt beslut och fick Ã¥ngra mitt köp. Inga problem alls sÃ¥ nu skall jag efter noggrannare undersökning bestÀlla ett nytt skÃ¥p hos dom. KÀnns tryggt att det inte blir problem om man... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BestÀllning levererad snabbt och korrekt. Har inget att anmÀrka på. (Har ej haft personlig kontakt med företaget, så sådan hantering har jag ingen vÀrdering av)
äŒæ¥ãåçããŸãã
Verkligen ett seriöst företag, jag fick så bra hjÀlp nÀr jag bestÀllt fel varor. En bra kontakt via mail, smidig retur och snabb leverans med nya produkter. Micke
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
VÀlkommen till Nolec.se! Nolec Àr ett företag specialiserat på att leverera kvalitativa bilvårdsprodukter från betrodda mÀrken till ett konkurrenskraftigt pris. Vi ser det som vår uppgift att ditt underhåll av din bil ska vara så effektivt och ekonomiskt som möjligt. Vi lagerhåller produkter från vÀlbeprövade mÀrken som vi sjÀlva Àr helt övertygade kommer ge dig ett proffsresultat.
é£çµ¡å
GÃ¥rdsfogdevÀgen 14 1TR, 16867, Bromma, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- 072-002 01 00
- info@nolec.se
- nolec.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fullt nöjd !
Bra billig firma priser mycket bra.
Snabb leverans bra produkt
enkelt att bestÀlla och snabb leveransâŠ
enkelt att bestÀlla och snabb leverans samt info om paketleverans.
bra rekommendationer!!!
Snabbt o bra
Turtle Ceramic spray coating
Snabb leverans och framför allt bra pris på produkten. Dock konstigt att det bara gick att bestÀlla 3st flaskor.
BestÀllde på torsdagen
BestÀllde pÃ¥ torsdagen, fick omedelbart en bekrÀftelse âvi springer benen av oss och packar din orderâ men sÃ¥ var det inte. PÃ¥ mÃ¥ndagen gick ordern ivÀg efter pÃ¥minnelse och varorna kom fram pÃ¥ torsdagen. För lÃ¥ng leveranstid. BestÀller nog frÃ¥n annat bilvÃ¥rdsföretag nÀsta gÃ¥ng.

Snabbt och smidigt
Fortfarande nöjd. Köpte rÀtt mycket produkter och de kom snabbt och vÀlförpackat. Inte alltid billigast men så Àr det

Don't recommend
First received the wrong product and the replacement arrived damaged, half empty. 2 weeks later, still missing my order.

Nolec ããã®åç
Det fastnar i tullen som vill ha extraâŠ
Det fastnar i tullen som vill ha extra betalt.
Det var inget som jag blivit upplyst om

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ