レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Jeg har bisat begge mine forældre inden for 3 måneder, og brugte Nord Begravelse begge gange, meget venlige og omsorgsfulde mennesker der er ansat. Alt hvad jeg ønskede blev opfyldt til punkt og prikk... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Nord Begravelse (Poul Rasmussens efterfølger) er Hillerøds ældste begravelsesforretning. Vi har i mange år hjulpet familier og pårørende med at gøre den sidste afsted smuk og mindeværdig. Vi tilbyder kvalitet, tryghed og nærvær gennem hele forløbet. Det gør ondt at miste en vi holder af. Det er vi meget bevidste om i Nord Begravelse, og derfor vil vi møde dig og dine kære omsorgsfuldt og med rum til de svære følelser. Det er vores vigtigste opgave som bededame og bedemand at hjælpe dig med alt det praktiske på en betryggende måde, så du får en vished om, at du er i gode hænder. Vi ved at du har meget at tænke på, og derfor skal du ikke tage stilling til mere end det allermest nødvendige.
Rønnevangsalle 6, 3400, Hillerød, デンマーク
- hl@nord-begravelse.dk
- nord-begravelse.dk
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De varmeste anbefalinger
Jeg fik en utrolig omsorgsfuld og professionel hjælp af Benjamin i forbindelse med min fars begravelse. Fra første kontakt blev jeg mødt med empati, ro og stor respekt, hvilket betød utroligt meget i en svær tid. Alt blev håndteret trygt og med stor omhu. De varmeste anbefalinger herfra.
Vi vil gerne give vores varmeste…
Vi vil gerne give vores varmeste anbefaling til Leif og Nord Begravelse.
Fra første møde blev vi mødt med stor empati, ro og professionalisme. Leif guidede os trygt gennem hele forløbet og tog sig tid til at lytte til vores ønsker og behov i en svær tid. Alt blev håndteret med respekt, omsorg og et imponerende overblik, hvilket gav os en stor tryghed.
Bisættelsen blev præcis, som vi havde håbet – smuk, værdig og personlig. Vi er meget taknemmelige for den støtte og omsorg, Leif viste os gennem hele processen.
De varmeste anbefalinger til Leif og Nord Begravelse.
Mvh Kirsten og Henrik
Kan kun anbefale Nord Begravelse
Kan kun anbefale Nord Begravelse. Alt er gået som lovet fra første møde og i den svære tid har man ikke skullet tænke på at gøre noget for Nord begravelse har været på forkant med alt og har holdt en orienteret under hele forløbet. Det kan ikke gøres bedre. Tak
Stor empati, respekt og grundig rådgivning
Vi kan varmt anbefale Nord Begravelse . Fra første kontakt blev vi mødt med stor empati, respekt og grundig rådgivning i en svær tid. Alt blev håndteret med omtanke og værdighed, og vi følte os trygge gennem hele forløbet. En stor tak for den støtte og omsorg, som gjorde afskeden både smuk og mindeværdig.

Nord Begravelse からの回答
Jeg har bisat begge mine forældre inden…
Jeg har bisat begge mine forældre inden for 3 måneder, og brugte Nord Begravelse begge gange, meget venlige og omsorgsfulde mennesker der er ansat. Alt hvad jeg ønskede blev opfyldt til punkt og prikke.

Professionel og smuk afsked
Professionel og smuk afsked
Rigtig god og professionel bedemand.
De var en fantastisk støtte og var med til at gøre bisættelsen til en utrolig fin og værdig afsked. Kan varmt anbefales.

Nord Begravelse からの回答
I formår at være både professionelle og…
I formår at være både professionelle og personlige når I møder en familie, der skal aftale en bisættelse.
Alt forløb som ønsket, ingen overraskelser.
Vi giver gerne vores anbefaling.
Hanne Raffnsøe

Nord Begravelse からの回答
sød og venlig oplevelse med både Lars…
sød og venlig oplevelse med både Lars og Amanda tak

Vores bedste anbefaling
Venlig, værdig og smidig behandling. Alt forløb på bedst tænkelige måde.

Tusind tak til Lars Frederiksen
Tusind tak til Lars Frederiksen for den mest respektfulde og omsorgsfulde hjælp. Vi blev mødt med en professionel og dyb forståelse for vores situation. Ceremonien var så fredelig og smuk, alt forløb smukt og værdigt. De varmeste anbefalinger herfra.

Stort tak til Nord Begravelse
Stort tak til Nord Begravelse, som gav mig fantastisk god støtte og service i forbindelse med min mands bisættelse. Kan varmt anbefale dem.

Nord Begravelse からの回答
Amanda Ørsted fra Nord Begravelse gav…
Amanda Ørsted fra Nord Begravelse gav os en fantastisk god betjening i forbindelse med min mors bisættelsen. Bisættelsen forløb på den fineste måde, og var lige som vi havde ønsket det.
Stor tak til Amanda og Nord Begravelse og vores største anbefaling.

En minderig dag
Vi har kun positivt at skrive og fortælle om vores samarbejde med Nord Begravelse, hvor vi hurtigt fik en opringning fra Lars, der stille og roligt guidede os igennem forberedelse og gennemførelse af bisættelsen af min bror. Lars gav os de relevante informationer og var hurtig til at undersøge og melde tilbage, om vores specifikke ønsker kunne opfyldes.
Lars kørte til Slagelse for at hente den smukke fyrretræs-
kiste, som vi meget gerne ville have til min træglade bror. Blomsterne på kisten var lige som ønsket. Alt var perfekt. Lars var empatisk, tillidsvækkende og lyttende.
Det blev en helt festlig dag, fordi den blev holdt med stor respekt for både os og ikke mindst min bror værdier.
Vi har været meget tilfredse med Nord Begravelse, som vi vil bruge igen.

Nord Begravelse からの回答
I forbindelse med vores mors bisættelse…
I forbindelse med vores mors bisættelse fik vi en meget tilfredsstillende oplevelse hos Nord Begravelse i Hillerød. Vi fik hjælp, råd og vejledning hele vejen af Lars. Vi oplevede Lars som respektfuld, varm og omsorgsfuld. Kun de bedste anbefalinger til Lars og Nord Begravelse.

Nord Begravelse からの回答
Jeg vil gerne give min varmeste…
Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling af Nord Begravelse – og især en stor tak til Lars, som tog sig af alt i forbindelse med vores mors død og bisættelse.
Fra første kontakt oplevede vi en utrolig empati, ro og professionalisme. Lars guidede os trygt igennem hele forløbet og havde stor forståelse for situationen. Alt blev håndteret med respekt, overblik og sans for detaljen.
Bisættelsen blev smuk og værdig, og vi følte os i rigtig gode hænder hele vejen igennem.
Samtidig vil jeg også gerne give stor ros til Blomsterhåndværk i Nødebo for de smukke blomster, som var med til at gøre dagen helt særlig.
Alt i alt en rigtig fin oplevelse i en svær tid – jeg er meget taknemmelig.

Nord Begravelse からの回答
Vi havde en rigtig god oplevelse
Vi havde en rigtig god, venlighed og imødekommende oplevelse og en rigtig god behandling af både Benjamin og hans team lige fra telefonopringning til bisættelsen var slut. Deres imødekommenhed venlighed og rolig og professionel måder de håndterede det hele på var bestemt positiv plus da vores mor døde var det præcis det samme og det var en af grundene til at vi valgte at bruge nord begravelse igen til min fars bisættelse. De er rolige venlig omsorgsfuld og giver sig god tid til alle ting som vi synes er vigtige i sådan en situation man står i. Derfor kan jeg og min familie kun anbefale Nord-begravelse

Tak til Lars hos Nord Begravelse
Tak til Lars hos Nord Begravelse. Alt blev håndteret så fint og professionelt og meget empatisk og forstående i en svær situation, hvor især min mor havde svært ved at tage beslutninger (og fastholde dem). Smukke blomster fra Nødebo blomsterforretning blev også arrangeret og alle priser og aftaler i det hele taget var bare som aftalt samtidig med super fin service. Kan kun give min varmeste anbefaling og Lars var medvirkende til, at min fars bisættelse trods alt blev så fin som overhovedet muligt og alt fungerede til mindste detalje.

Nord Begravelse からの回答
Min største anbefaling af Nord…
Min største anbefaling af Nord Begravelse.
Lars og Leif hjalp os med sikker hånd, trygt igennem forløbet omkring min fars bisættelse. Begge er empatiske og professionelle, og hele forløbet gik perfekt.
Vil helt klart vælge Nord Begravelse igen.

Ni. Mands meget pludselige dødsfald 😪💔
Kæmpe TAK for Benjamin’s støtte og kæmpe
omsorg for os ifbm min mand, Jørgens søn, og bare familiens bedste og skønneste menneskes pludselig død. Da jeg ringede til Nord Begravelse og fik Benjamin i røret, kunne jeg mærke Benjamins varme og kærlighed igennem røret. Og selvom Benjamin ikke kunne være der til Bisættelsen, så var der SÅ meget styr på - Lars tog over, og alt kom på plads. Lars lavede en optælling informerede Rabarbergården og sikkerede at der var plads til alle- - TAK❣️
Jeg har kun mødt kærlighed fra Benjamin og Lars og omsorg og kærlighed er det vigtigste ❤️

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。