Jeg fik en utrolig omsorgsfuld og professionel hjÊlp af Benjamin i forbindelse med min fars begravelse. Fra fÞrste kontakt blev jeg mÞdt med empati, ro og stor respekt, hvilket betÞd utroligt meget i... ãã£ãšèŠã
Vi kan varmt anbefale Nord Begravelse . Fra fÞrste kontakt blev vi mÞdt med stor empati, respekt og grundig rÃ¥dgivning i en svÊr tid. Alt blev hÃ¥ndteret med omtanke og vÊrdighed, og vi fÞlte os trygge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan kun anbefale Nord Begravelse. Alt er gÃ¥et som lovet fra fÞrste mÞde og i den svÊre tid har man ikke skullet tÊnke pÃ¥ at gÞre noget for Nord begravelse har vÊret pÃ¥ forkant med alt og har holdt en... ãã£ãšèŠã
Jeg har bisat begge mine forÊldre inden for 3 mÃ¥neder, og brugte Nord Begravelse begge gange, meget venlige og omsorgsfulde mennesker der er ansat. Alt hvad jeg Þnskede blev opfyldt til punkt og prikk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nord Begravelse (Poul Rasmussens efterfÞlger) er HillerÞds Êldste begravelsesforretning. Vi har i mange år hjulpet familier og pårÞrende med at gÞre den sidste afsted smuk og mindevÊrdig. Vi tilbyder kvalitet, tryghed og nÊrvÊr gennem hele forlÞbet. Det gÞr ondt at miste en vi holder af. Det er vi meget bevidste om i Nord Begravelse, og derfor vil vi mÞde dig og dine kÊre omsorgsfuldt og med rum til de svÊre fÞlelser. Det er vores vigtigste opgave som bededame og bedemand at hjÊlpe dig med alt det praktiske på en betryggende måde, så du får en vished om, at du er i gode hÊnder. Vi ved at du har meget at tÊnke på, og derfor skal du ikke tage stilling til mere end det allermest nÞdvendige.
RÞnnevangsalle 6, 3400, HillerÞd, ãã³ããŒã¯
- hl@nord-begravelse.dk
- nord-begravelse.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Vi kan klart anbefale Nord Begravelse
Vi kan klart anbefale Nord Begravelse.
Blev guidet og vejledt på bedste vis gennem hele forlÞbet.
Meget empatisk og professionelt.

Nord Begravelse ããã®åç
For anden gang har vi brugt NordâŠ
For anden gang har vi brugt Nord Begravelse, og begge gange har det vÊret en yderst professionelt oplevelse.
Telefonen blevet taget (selv om det var sent om aftenen) og Mette sÞrget for at Anitta og Benjamin blev underrettet.
Alt gik som vi Þnskede, og kan kun anbefale Nord Begravelse når, den slags ting sker.

Nord Begravelse ããã®åç
Vi har haft den store fornÞjelse atâŠ
Vi har haft den store fornÞjelse at have Benjamin Wolf Bonde som vores bedemand, og han har simpelthen vÊret fantastisk hele vejen igennem.
Fra fÞrste kontakt blev vi mÞdt med empati, ro og professionalisme. Benjamin tog sig tid til at lytte, forklare og stÞtte os i alle beslutninger, så vi fÞlte os trygge og godt hjulpet hele vejen.
Han formåede at skabe en smuk og vÊrdig afsked, og vi kunne virkelig mÊrke, at han havde hjertet med i sit arbejde. Det betyder uendeligt meget i en svÊr tid.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Nord Begravelse og isÊr Benjamin Wolf Bonde â tak for din stÞtte, din omsorg og din professionalisme
Mvh Christian og Dea

Min klare anbefaling af Amanda
Min klare anbefaling af Amanda, der trygt og empatisk hjalp os med alle vores forespÞrgsler.
Man kunne tydeligt mÊrke det professionelle håndelag i formidling af kontakt til kirkekontoret, hjÊlpere til sammenkomst m.m.

Nord Begravelse ããã®åç
God oplevelse i en svÊr tid
Professionel, Varm og Rolig behandling i en fÞlsom tid. Yderst respektfuldt. Alt forlÞb som det skulle og vores mor fik det prÊcis som hun Þnskede det.

En smuk afsked med Ulla.
En smuk afsked med Ulla.
Nord begravelse skal have tak for den gode rådgivning og den store fleksibilitet, når beslutninger ikke holdt.
Udstillingen dÊkkede fint vore behov.
Alt fungerede perfekt ved selve hÞjtideligheden. Tak for det.

Meget meget professionelt
Meget meget professionelt, fÞlsomt og empatisk ved fÞrste kontakt med Amanda, som var med os hele vejen igennem forlÞbet. Rigtig god, effektiv og hurtig kommunikation bÃ¥de pÃ¥ telefon og mail. Utroligt sÞde, tÃ¥lmodige, forstÃ¥ende, forklarende og behagelige og fik det hele til at fÞles mindre tungt. Tak til Amanda, Benjamin og Anita ðð»

Kan kun anbefale Nordbegravelse
Kan kun anbefale Nordbegravelse. Fik besÞg af Benjamin samme dag, jeg kontaktede firmaet. Blev mÞdt af empati og forståelse. Jeg fÞlte mig helt tryg i den svÊre situation, det er. Der var en rigtig god kontakt igennem hele forlÞbet. Professionelt og trygt.

Nord Begravelse ããã®åç
Tak for omsorgsfuld behandling!
I forbindelse med min svigerfars bisÊttelse sÞgte vi råd og vejledning hos Nord Begravelse. Vi Þnskede en mindre uhÞjtidelig afsked. Samtidig fik vi oplyst muligheden om Skovbegravelse, hvilket var lige i min svigerfars ånd. Tak for omsorgsfuld behandling!

Lilian
Mine sÞskende og jeg er meget taknemmelig, for den professionelle service vi fik ifm. vores mors bisÊttelse. Vi fÞlte os trygge igennem hele forlÞbet.
Tusind tak.

Trykhed
Min familie og jeg er meget taknemmelige for den fine og professionelle service vi fik ifm. min mands bortgang.
Det var trygt og fint hele vejen og alt gik, som vi Þnskede det.
Tusinde tak.

Nord Begravelse ããã®åç
Empatisk og professionel forretning.
Vi har som familie fået en yderst professionel og empatisk hjÊlp fra Nord begravelse i FrederiksvÊrk.
Amanda, Lars og Benjamin har hjulpet os igennem forlÞbet, og planlÊgningen af min mors begravelse og de har givet hende og os en smuk og mindevÊrdig afslutning.
Tak for jeres hjÊlp og stÞtte.

Nord Begravelse ããã®åç
Alt var rigtig flot og fornemt
Alt var rigtig flot og fornemt. Og isÊr Benjamin gjorde hele processen overskuelig for familien.

Efter min kones dÞd
Efter min kones dÞd, henvendte vi os mig til Nord Begravelse og fik kontakt til Benjamin. Det var et godt valg, Vi fik virkelig styr på alt det, som man normalt ikke oplever til daglig. Nord Begravelse klarede alle opgaver for os, til en fornuftig pris. Vi fik en flot bisÊttelse og alt forlÞb som planlagt. Stort tak til Benjamin.

Nord Begravelse ããã®åç
Vi er dybt taknemmelige for den utroligâŠ
Vi er dybt taknemmelige for den utrolig fine og professionelle service vi fik ifm vores svigermors bortgang. Det var så trygt at kunne overlade ansvaret til Benjamin, der vejledte, spurgte ind og viste os muligheder på fineste vis. Fra start til samtale hjemme hos os, til de kÞrte afsted med den smukt pyntede kiste, var vi i de bedste hÊnder. TAK!

Nord Begravelse ããã®åç
Fin og god oplevelse hele vejen
Fin og god oplevelse hele vejen, tak.

Nord Begravelse ããã®åç
Vi oplevede en meget fin service i fbm
Vi oplevede en meget fin service i fbm. min fars bisÊttelse. Rolig og respektfuld mennesker, med plads til det lille grin på det rette tidspunkt i en presset tid. Hurtig undersÞgelse og svar af sÊrlige Þnsker.
Benjamin som var på i starten, og sidenhen Leif er super gode.

Nord Begravelse ããã®åç
I forbindelse med min mor's pludseligâŠ
I forbindelse med min mor's pludselig dÞd.
Kontaktede jeg bedemand Benjamin
Jeg må sige at, jeg aldrig har mÞdt så forstående et menneske.
Benjamin hjalp med en rigtig fin kiste med blomster.
Benjamin hjalp også med at sÞge begravelseshjÊlp.
Jeg har kun rosende ord.
Og kan varmt anbefale Nord Begravelse.

Anvendte Nord begravelse til minâŠ
Anvendte Nord begravelse til min mormors begravelse. Var meget tilfreds med behandlingen hele vejen igennem forlÞbet, hvor vi blev rummet og guidet som familie. De er meget sÞde i kontakten og professionelle.

Nord Begravelse ããã®åç
Med Benjamins rÃ¥dgivning og stÞtte blevâŠ
Med Benjamins rådgivning og stÞtte blev vores bisÊttelsen en utrolig smuk oplevelse.
Tusinde tak for det.
Kan anbefale Nord Begravelse