Jeg fik en utrolig omsorgsfuld og professionel hjÊlp af Benjamin i forbindelse med min fars begravelse. Fra fÞrste kontakt blev jeg mÞdt med empati, ro og stor respekt, hvilket betÞd utroligt meget i... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi kan varmt anbefale Nord Begravelse . Fra fÞrste kontakt blev vi mÞdt med stor empati, respekt og grundig rÃ¥dgivning i en svÊr tid. Alt blev hÃ¥ndteret med omtanke og vÊrdighed, og vi fÞlte os trygge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kan kun anbefale Nord Begravelse. Alt er gÃ¥et som lovet fra fÞrste mÞde og i den svÊre tid har man ikke skullet tÊnke pÃ¥ at gÞre noget for Nord begravelse har vÊret pÃ¥ forkant med alt og har holdt en... ãã£ãšèŠã
Jeg har bisat begge mine forÊldre inden for 3 mÃ¥neder, og brugte Nord Begravelse begge gange, meget venlige og omsorgsfulde mennesker der er ansat. Alt hvad jeg Þnskede blev opfyldt til punkt og prikk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nord Begravelse (Poul Rasmussens efterfÞlger) er HillerÞds Êldste begravelsesforretning. Vi har i mange år hjulpet familier og pårÞrende med at gÞre den sidste afsted smuk og mindevÊrdig. Vi tilbyder kvalitet, tryghed og nÊrvÊr gennem hele forlÞbet. Det gÞr ondt at miste en vi holder af. Det er vi meget bevidste om i Nord Begravelse, og derfor vil vi mÞde dig og dine kÊre omsorgsfuldt og med rum til de svÊre fÞlelser. Det er vores vigtigste opgave som bededame og bedemand at hjÊlpe dig med alt det praktiske på en betryggende måde, så du får en vished om, at du er i gode hÊnder. Vi ved at du har meget at tÊnke på, og derfor skal du ikke tage stilling til mere end det allermest nÞdvendige.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Omsorgsfuld super service
Omsorgsfuld, professionel hjÊlp i en svÊr tid. Giver tid til at man lige kan tÊnke, vÊre ked af det mm. HjÊlper med at forklare processer til os der ikke har haft ansvaret for en afdÞd fÞr. FÞlte os trygge og i gode hÊnder og fin information undervejs i processen.
Ingen pres eller forudfattede forventninger til hvordan en svÊr situation kan tackles.

Nord Begravelse ããã®åç
Behagelig, empatisk og professionel behandling
Nord Begravelse har nu stået for bisÊttelsen af både min mor, far og sÞster. Hver gang har det vÊret en fin og positiv oplevelse, isÊr på grund af medarbejdernes veludviklede empati og behagelige vÊremåde.

Nord Begravelse ããã®åç
En tryg og empatisk stÞtte i en svÊrâŠ
En tryg og empatisk stÞtte i en svÊr tid âââââ
Efter min fars dÞd har det vÊret guld vÊrd at have Nord Begravelse som bedemand. Vi blev mÞdt med en sjÊlden kombination af stor empati, nÊrvÊr og et fantastisk overblik.
De tog hånd om alt og skabte ro til den gode samtale, så vi kunne fokusere på afskeden. Vi har fÞlt os i helt trygge hÊnder hele vejen igennem og kan på det varmeste anbefale dem.

Nord Begravelse ããã®åç
I forbindelse med vores mors dÞd ogâŠ
I forbindelse med vores mors dÞd og begravelse kontaktede vi Nord Begravelse. Lars Frederiksen hjalp os gennem hele forlÞbet med empati og professionalisme.

Nord Begravelse ããã®åç
I en svÊr tid og vores store forvirringâŠ
I en svÊr tid og vores store forvirring er det fantastisk, at mÞde folk der hele tiden er der for en, som er top professionelle, rolige, menneskelige og til stede 24/7. Vi kan kun varmt anbefale team Nord Begravelse. Tak for at I gjorde det nemmere. Mvh. Zenker's

Nord Begravelse ããã®åç
Da min verden pludselig gik i stÃ¥ iâŠ
Da min verden pludselig gik i stå i forbindelse med min kones dÞd hjalp Lars Frederiksen fra NordBegravelse mig igennem alle forhold omkring bisÊttelsen. Lars er yderst empatisk og hjalp på mig på vÊrdig og stÞttende vis igennem de beslutninger der skal tages i en svÊr situation. Alt hvad vi aftalte er blevet overholdt til mindste detalje og alt er blevet udfÞrt med stor respekt for den afdÞde og de efterladte.

Nord Begravelse ããã®åç
Nord Begravelse gav den tryghed ogâŠ
Nord Begravelse gav den tryghed og stÞtte, som vi havde brug for i en svÊr tid. Benjamin mÞdte os med stor empati og professionalisme, så jeg fÞlte mig i meget trygge hÊnder. Tusind tak!

Nord Begravelse ããã®åç
tusind tak for en behagelig oplevelseâŠ
tusind tak for en behagelig oplevelse og store hjÊlp med min mors bisÊttelse. I formår at gÞre en svÊr og hård tid til noget smukt og har stået til rådighed med alle de spÞrgsmål der har vÊret . Amanda er så professionel og sÞd. Da jeg skulle hente urnen fik mig og mine bÞrn en rundtur af Mette for at se kister og urner . Meget professionelt og helt i bÞrnehÞjde .

Meget meget fin service
Meget meget fin service, fra start til slut. Behageligt at snakke med de ansatte, fÞlte man var i gode hÊnder. De sÞrgede for alt, vi behÞvede ikke at tÊnke på noget. Kan varmt anbefale at bruge Nordbegravelse.

Nord Begravelse ããã®åç
Tusinde tak for hjÊlpen ved min far sâŠ
Tusinde tak for hjÊlpen ved min far s kone (Laila)bisÊttelse.
Det har vÊret meget trygt at i har vÊret der, hele vejen.
Tusinde tak for din behagelige måde Amanda at håndtere det på i Over Dråby kirke.
Og sikke nogle flotte blomster, som i også havde sÞrget for , både til kisten &
Kranse.
De varmeste anbefalinger
Vita Bjerregaard

Empati og professionalisme
I forbindelse med min fars dÞd og bisÊttelse oplevede jeg at Nord Begravelse var lige ved min side gennem hele forlÞbet: Let at få kontakt med selv om det var fredag eftermiddag, meldte tilbage som lovet og kontaktede mig også for at hÞre om alt var ok. De udviste stor respekt for min fars og familiens Þnsker. Ved bisÊttelsen var de på én gang "usynlige" og samtidig 100% til stede. I forhold til Þkonomi var der ingen "hovsaer". Skal jeg fremhÊve én ting vil det vÊre trygheden ved at jeg kun skulle kommunikere med én person fra firmaet ,i dette tilfÊlde Benjamin. TAK. Kan kun give min bedste anbefaling.

KÊmpe ros til Nord Begravelse:
KÊmpe ros til Nord Begravelse:
Ingen grund til en lang smÞre .... de gjorde alt som de skulle og meget mere. De hjalp os igennem de mest smertefulde "ting" og var en stor stÞtte.
Kan varmt anbefales
Hilsen
Familien Egeblad

Tak til Nord Begravelse for den jeresâŠ
Tak til Nord Begravelse for den jeres hjÊlp til min fars begravelse. Empati og professionalisme går hånd i hånd hos jer, og vi fÞlte os trygge og stÞttet gennem hele forlÞbet.
Blomsterne fra NÞdebo var også rigtig flotte!!

Nord Begravelse ããã®åç
I en barsk og sårbar stund
I en barsk og sårbar stund, hvor vi mistede en af vores aller nÊrmeste, blev vi mÞdt af Nord Begravelse med en varme, forståelse og kÊrlig omsorg, som betÞd mere, end vi kan sÊtte ord på.
Vi blev nÊnsomt og professionelt fÞrt igennem hele processen â fra valg af kiste, urne og blomster til kontakt med prÊst samt planlÊgning af bisÊttelse og mindesamvÊr. Alt blev hÃ¥ndteret pÃ¥ en mÃ¥de, der gjorde, at vi aldrig fÞlte os usikre, men i stedet kunne fÃ¥ lov til at vÊre i nuet med vores tab.
Nord Begravelse var de beskyttende arme omkring os, som vi ikke vidste, vi havde behov for. Vi oplevede dem som yderst professionelle, nÊrvÊrende og respektfulde.
Vi kan på det varmeste anbefale Nord Begravelse.

Nord Begravelse ããã®åç
Varm tak til et professionelt team.
Nord Begravelse er både meget professionelle og meget omsorgsfulde, når de bistår ved en begravelse. Der er stor lydhÞrhed for de Þnsker, man som efterladt har for at skabe en afsked, der udtrykker den kÊrlighed, man fÞler til den person, man lige har mistet.
Derudover er der stor tilgÊngelighed og fleksibilitet i kommunikationen med Nord Begravelse, samtidig med at der gives god tid og rum ved selve begravelsen til at vÊre i situationen med de fÞlelser, man står med.
Jeg kan varmt anbefale Nord Begravelse.

Benjamin er usÊdvanlig dygtig
Benjamin er usÊdvanlig dygtig, sympatisk og empatisk bedemand. Stor anbefaling herfra.

Kim John Christiansen
I en af vores livs svÊreste perioder har Nord begravelses bedemand Benjamin vÊret en uvurderlig stÞtte. Med stor omsorg, respekt og professionalisme hjalp de os trygt igennem afskeden med min mand, pigernes far og morfar, og en svigerfar. Alt blev håndteret med vÊrdighed og ro, og vi fÞlte os set og mÞdt hele vejen. De varmeste anbefalinger herfra.

varmeste anbefaling
Jeg kan på det varmeste anbefale Nord Begravelse.
FÞrste gang Jeg talte med Jer, var om formiddagen som min mand dÞde samme aften hjemme. Jeg fik straks det indtryk, at her var ro, respekt og omsorg for det der skulle ske.
I kom straks efter ligsyn, og lagde min mand respektfuldt i kisten. Benjamin blev, og talte hele forlÞbet igennem med mig. Jeg kunne tage mig al den tid Jeg havde brug for, Benjamin havde ikke travlt.
Benjamin kontaktede og fulgte op med graver, prÊst og blomsterhandler, han formidlede min Þnsker til fulde, og holdt mig orienteret.
Stor tak til Benjamin for at gÞre begravelsen til en mindevÊrdig dag.
Mange hilsner Anette

Nord Begravelse ããã®åç
Yderst behagelig og professionel.
Yderst behagelig og professionel.
Kom med vejledning og rådgivning, uden at presse. Samme bedemand Lars Frederiksen fra start til slut.
Havde megen viden, og hjalp til på alle måder.
I tilfÊlde vi skulle komme i samme situation, vil vi helt sikkert benytte samme firma.
Dette er også skrevet ud fra stort kendskab til bedemandsforretninger i KÞbenhavn.

Den smukkeste afsked
Tak til Nord Begravelse HillerÞd for deres gode hjÊlp ved min mands bisÊttelse. Fra fÞrste fÊrd modtog jeg en meget fin og professionel behandling, som også omfattede kistelÊgning i hjemmet. Dette blev udfÞrt med stor empati og konduite, så vi fik mulighed for en smuk afsked. Et pludseligt skift i dato for bisÊttelsen midt i planlÊgningsforlÞbet blev behandlet med megen pli og lÞst problemfrit. I kirken blev alt håndteret så fint og taktfuldt, at vi kan tÊnke tilbage på den smukkeste afslutning på et godt liv. Jeg er Nord Begravelse meget taknemmelig og kan kun give dem mine varmeste anbefalinger, når man står i den svÊreste situation i sit liv.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã