レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Bihotellene var ikke hÃ¥ndlaget som beskrevet, "siste arbeider av Sigurd Haugen" med beskrivelser av hans nÞyaktige arbeid. Det jeg nÃ¥ har fÃ¥tt er masseprodusert, Ã¥pningene er ikke glatte som beskrevet... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

"HÃ¥ndlaget sommerfuglhotell fra verkstedet i Ål Astrid Berge, 67, bygde dem i stillhet gjennom tretti vintre. NÃ¥ selger hun de siste, for familien trenger henne et annet sted." Oppdaget svenske side... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte dette: Rauland-vindspillet er et hÃ¥ndformet hagevindspill i gjenbrukt hvitblikk, laget ett stykke om gangen av den pensjonerte blikkenslageren Reidar Haugen i et lite lÃ¥veverksted i Rauland... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde en VÀktarholk dÃ¥ jag lÀst historien om hantverket pÃ¥ nÀtet. IgÃ¥r kom Àntligen paketet. En lÀtt, tunn, billig plastkopia som luktade limmad glasfiber (enligt maken). Definitivt inget hantve... もっず芋る

1.2

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 80ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Triste bihotell, tuftet pÃ¥ lÞgner. Bihotellene var ikke hÃ¥ndlaget som

Bihotellene var ikke håndlaget som beskrevet, "siste arbeider av Sigurd Haugen" med beskrivelser av hans nÞyaktige arbeid. Det jeg nå har fått er masseprodusert, åpningene er ikke glatte som beskrevet, men fulle av spon/ikke pusset i åpningene hvor biene skal komme inn + at taket er skjemmet av små hull.

2026幎9月29日

"HÃ¥ndlaget sommerfuglhotell fra
 Kina

"Håndlaget sommerfuglhotell fra verkstedet i Ål
Oppdaget svenske siden med samme bilde og annet navn etter bestilling fÞr jeg oppdaget at dette bare er "dropshipping", produkter som lages i Kina og sendes direkte derfra. Har prÞvd å kontakte via epost, men får bare fail med delivery av epost. Falske trust pilot vurderinger. Styr unna!!

2026幎9月24日

Bestilte dette Vindspillet

Bestilte dette: Rauland-vindspillet er et håndformet hagevindspill i gjenbrukt hvitblikk, laget ett stykke om gangen av den pensjonerte blikkenslageren Reidar Haugen i et lite låveverksted i Rauland i Telemark. Dette er Ren svindel.
Vindspillet kommer direkte fra Kina og er ikke i nÊrheten av å bevege seg i vinden.
Det er absolutt ikke laget av en Norsk pensjonist og er kort og godt sÞppel.

2026幎9月26日
5぀星のうち1の評䟡

Blitt lurt for fÞrste gang,hÃ¥per det

Blitt lurt for fÞrste gang,håper det blir den siste! Bestille biehotell fra " nord hand", laget av 74 år gamle Sigurd Haugen fra Jotunheimen. Oppdaget dessverre litt for sent at dette var et svindelfirma.Har kontaktet banken og håper på å få penger tilbake Om det hadde vÞrt mulig hadde det blitt minus stjerner.

2026幎9月26日

För j.....t

För j....gt. BestÀllde en handgjord o handmålad uggla med rörliga vingar osv osv.
Fick paketet idag och det var inte det som utlovats. Är fusk och bÃ¥g. Fick en löjlig plastdetalj med ngt löjlig ledlampa till. Ej rörliga vingar som utlovats. SÃ¥ detta Àr ett bÃ¥g-företag. Handla ej dÀrifrÃ¥n.
AnmÀlan kommer att inkomma på detta.

2026幎9月25日

UNDVIK!

BestÀllde en VÀktarholk då jag lÀst historien om hantverket på nÀtet. Igår kom Àntligen paketet. En lÀtt, tunn, billig plastkopia som luktade limmad glasfiber (enligt maken). Definitivt inget hantverk och absolut inte gediget trÀ! Sur på mig sjÀlv för att jag gick på det hela. Eftersom domÀnen Àr registrerad i Norge så hjÀlper det ju tyvÀrr inte att anmÀla till ARN eller KO heller.

Köp inte från den hÀr sajten!

Bluff och bågföretag

Bluff och bågföretag. LÀste reportage om kvinna Mariut i HÀrjedalen som sytt hela sitt liv. BestÀllde,l via lÀnk i reportaget handsydda och quiltade vÀska och korg och fick fabrikssydda varor. Har skrivit till Nordhand NO utan att få något svar. Paketen har skickats från omlastningsföretag Yun i Malmö.
Kopierad information från Nordhand.com hemsida:

TUNG CHAU ST TAI KOK TSUI

HONG KONG

2026幎9月24日

Falsk marknadsföring!

Jag bestÀllde 2 st handtillverkade vÀskor med får-applikationer på från Norge. IstÀllet kom två tygkassar med fÀrgtryck av får. VÀskorna kom från Kina eller Hongkong och min adresslapp sattes på i Malmö på adress Skogholmsgatan 3, 213 76 Malmö. Så bor någon i Malmö så åk dit. Jag returnerade till Hongkong! Inget av det som utlovas på hemsidan stÀmmer. Inte vem och var vÀskorna tillverkas. Bilderna på vÀskorna på hemsidan stÀmmer inte med vad man får. Tygkassarna kommer inte heller i presentförpackning som utlovas utan i en grå plastpåse. Det Àr falsk marknadsföring. Köp INGET.

2026幎9月12日

Bi hotell

Bi hotell
BedrÀgeri! Inte gjort i cedertrÀ, inga handlipade hål, inte slipade över huvudtaget. Lika stora, hål med stora flisor kvar i öppningen.. Verkligen inte vÀrt priset på långa vÀgar, Kunde gjort det bÀttre sjÀlv

Egentligen Àr 1 stjÀrna för mycket

Egentligen Àr 1 stjÀrna för mycket, jag skickade efter en fågelholk som skulle vara snidad i trÀ av en Àldre farbror, vad fick jag jo något bedrövligt i plast, aldrig mer att jag bestÀller något dÀrifrån. Får aldrig något svar nÀr man försöker kontakta dom. Stor bluffvarning.

2026幎9月7日
5぀星のうち1の評䟡

Företaget skulle inte ha nÃ¥gon stjÀrna

Företaget skulle inte ha någon stjÀrna alls. Det hÀr Àr den största bluffen jag varit med om. Den fina handquiltade korgen med får Àr utbytt mot en tryckt tygkorg med plastad insida. Jag gick på historien om kvinnan som nu skulle sluta med sitt hantverk och sålde sina sista korgar. Mest f*bannad på mig sjÀlv att jag inte fattade att allt Àr fejk. Handla inte av detta företag!!!!

BedrÀgeri

Detta Àr rent bedrÀgeri! De beskriver varor som hantverk nÀr det egentligen Àr massproducerat skrÀp i en helt annan prisklass. VÀskorna i verkligheten Àr inte ens nÀra de på hemsidan. Dessutom visar dom en falsk Trustpilot på sin hemsida dÀr de påstås ha 4,7 i betyg antagligen för att lura folk att inte gå in och titta på det riktiga betyget hÀr.
Vid försök att få returnera mÀrker man också att deras mail-adress Àr fake. Mailen kommer inte fram över huvud taget.
Uppmanar alla som råkat ut för detta blufföretag att anmÀla till Konsumentverket!

2026幎9月22日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ