レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Bihotellene var ikke hÃ¥ndlaget som beskrevet, "siste arbeider av Sigurd Haugen" med beskrivelser av hans nÞyaktige arbeid. Det jeg nÃ¥ har fÃ¥tt er masseprodusert, Ã¥pningene er ikke glatte som beskrevet... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

"HÃ¥ndlaget sommerfuglhotell fra verkstedet i Ål Astrid Berge, 67, bygde dem i stillhet gjennom tretti vintre. NÃ¥ selger hun de siste, for familien trenger henne et annet sted." Oppdaget svenske side... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte dette: Rauland-vindspillet er et hÃ¥ndformet hagevindspill i gjenbrukt hvitblikk, laget ett stykke om gangen av den pensjonerte blikkenslageren Reidar Haugen i et lite lÃ¥veverksted i Rauland... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde en VÀktarholk dÃ¥ jag lÀst historien om hantverket pÃ¥ nÀtet. IgÃ¥r kom Àntligen paketet. En lÀtt, tunn, billig plastkopia som luktade limmad glasfiber (enligt maken). Definitivt inget hantve... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 80ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Jeg ble lurt til å bestille biehotell

Jeg ble lurt til å bestille biehotell fra " nord hand", laget av 74 år gamle Sigurd Haugen fra Jotunheimen, med en rÞrende og samtidig så kalt faglig sterk historie om problem med villbier.
Litt for sent leste jeg I Trustpilot om dette svindelfirmaet. Har benyttet kredittkort og satser på å få pengene tilbake etter avbestilling samme dag.
Firmaet bÞr egentlig få minus stjerner.

2026幎9月21日

Svindel

Bestilte 2 "sÞte" skittentÞybeholdere som skulle vÊrt håndlaget av Marit i Lofoten. Samme bilde var også på et annet produkt, der heter hun Mari og bor i Sverige. Dette ser jeg nå. Jeg bet på den fine introduksjon, og sjekket ikke nÞyere. Irritert på meg selv som ble lurt !!!
Etter lang tid fikk jeg varen som var et masseprodusert produkt som lignet i design og mÞnster, men syntetisk stoff som sikkert kom fra Kina.

2026幎9月16日

FörfÀrligt

FörfÀrligt, Àr såå arg ledsen och besviken. SÃ¥g fram emot fina fÃ¥gelholkar, handgjorda i ek... och vad fÃ¥r jag? Obeskrivligt skrÀp. Köpte 3 , ocksÃ¥ till mina döttrar. Jag skÀms och vet inte vad jag ska göra. Betalade i förskott. FÃ¥r slÀnga skrÀpet.. för att kunna glömma. Vill inte se det. 😠😡 / tina

2026幎9月21日

Handskurna fågelholkar

Köpte 2 st handskurna fågelholkar i massiv trÀ, skuren i ett stycke av en man i Mora.
Det jag fick var två billiga kopior gjutna i en illaluktande plast.
Detta Àr rent bedrÀgeri och jag lÀr inte få några pengar tillbaka.

BEDRÄGERI

Finns inget hantverk att köpa på Nord Hand.Köpte en tvÀttkorg som såg jÀttfin ut på bilden,handgjord med applikationer och fårpÀls.Det kommer ett paket från Kina med rent skrÀp!!Inte alls samma vara som på bilden bara att kasta i soporna.

Jug og fanteri

Selger produkter fra temu.Håndmalt ugle med vinger som beveger seg er kjÞpt. Og får en liten ugle som kunn lyser.Angrerett og retur står på tysk.Og må betale frakt selv.
Hold dere langt unna.
PÃ¥ temu koster 2 ugler 118 kr.
PÃ¥ nordhand betaler man 700 kr.

2026幎9月20日

😡Reinspikka svindel!!!

😡Reinspikka svindel!!!
Produktene fikk jeg se i det jeg trodde var en fagartikke (mulig AI-prod), med link til den norske produsenten for bestilling. HÃ¥ndverkerne finnes ikke, og de to typer varer har jeg bestilt, de svarer ikke til bildene i det hele tatt

Nordhand er ren svindel

Nordhand er ren svindel. Jeg bet på og kjÞpte fuglehus. Ble sagt at det var håndlaget i Telemark og siste han lagde fordi han var gammel. Jeg fikk et ubrukelig fuglebrett laget i Kina. Blir solgt på Temu. Ville sende i retur. Fikk adresse til Hong Kong. Trist. Mvh Lars-Erik Knudsen

2026幎7月24日

BedrÀgeri

Ren bluff! Undvik!!
VÀskan med fårmotiv på Àr billigt gjord och jag ska klippa sönder tygvÀskan nu och slÀnga den.

Ska inte handla på nÀtet mer.

5぀星のうち1の評䟡

Detta Àr bedrÀgeri ! Fake !

Detta Àr bedrÀgeri ! Hela historien Àr påhittad för att lura dig på pengar och det finns inget norskt hantverk att köpa hÀr. Dessa saker Àr tillverkade i Kina och har helt fel mått. Du får en billig produkt som liknar det du bestÀllt med låg kvalitet och i mitt fall var produkten (fågelholken) hÀlften så stor som beskrivningen. Drop-shipping kallas detta !

Scam

PrÞvde å bestille, kortet mitt ble heldigvis avvist av banken min, etterpå fikk jeg 2 sms-er med halve teksten på dårlig norsk, halve på engelsk, fra ett +33 nummer. Blokkerte nummeret. Virker som en scam dessverre

5぀星のうち1の評䟡

Produkt stÀmmer ej med beskrivning

Produkt skulle vara handgjord i massiv obehandlad ek 19 mm tjocka plankor av en norsk hantverkare.
IstÀllet Àr den gjord i ett tunnt skivmaterial ca 5 mm tjockt.
L+B+H skulle vara 17x25x18 Àr istÀllet 13x20x14.
Temu sÀljer samma produkt för 70:-.
Jag betalade över 500:-.

5぀星のうち1の評䟡

Jag lÀste en ganska lÃ¥ng artikel om

Jag lÀste en ganska lång artikel om Marit från HÀrjedalen om jag minns rÀtt som gjorde vÀskor. Kviltade med påsydda får och verkligen handarbete. Det finns gott om bilder på deras hemsida. Att hon nu skulle gå i pension men att det fanns några vÀskor kvar. BestÀllde två stycken.
Idag kom dom. En leverans från Kina!
Packade upp dom och det Àr rent skrÀp. Försökte kontakta dem via hemsidan men det gick inte. Så man Àr vÀl lurad.
Handla inget från Nord-hand. Det Àr rent bedrÀgeri.!

En stor besvikelse

Köpte en vÀska med fårmotiv som inte överensstÀmmer alls med den bild som visades på deras sida. Det Àr falsk marknadsföring och ett överpris utan dess like. Varnar för detta företag.

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ

プロフィヌルを登録しお、Trustpilot の無料ビゞネス ツヌルにアクセスし、お客様ずの぀ながりを広げおください。