Bihotellene var ikke hÃ¥ndlaget som beskrevet, "siste arbeider av Sigurd Haugen" med beskrivelser av hans nÞyaktige arbeid. Det jeg nÃ¥ har fÃ¥tt er masseprodusert, Ã¥pningene er ikke glatte som beskrevet... ãã£ãšèŠã
"HÃ¥ndlaget sommerfuglhotell fra verkstedet i à l Astrid Berge, 67, bygde dem i stillhet gjennom tretti vintre. NÃ¥ selger hun de siste, for familien trenger henne et annet sted." Oppdaget svenske side... ãã£ãšèŠã
Bestilte dette: Rauland-vindspillet er et hÃ¥ndformet hagevindspill i gjenbrukt hvitblikk, laget ett stykke om gangen av den pensjonerte blikkenslageren Reidar Haugen i et lite lÃ¥veverksted i Rauland... ãã£ãšèŠã
BestÀllde en VÀktarholk dÃ¥ jag lÀst historien om hantverket pÃ¥ nÀtet. IgÃ¥r kom Àntligen paketet. En lÀtt, tunn, billig plastkopia som luktade limmad glasfiber (enligt maken). Definitivt inget hantve... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Svindel. DÞdsfelle for bier.
De hevder biehotell er håndlaget i Norge. Men varen er en dÞdsfelle fra Kina. Full i fliser som ville revet opp vingene til biene og drept dem. NÞyaktig det de reklamerte at dette produktet ikke ville gjÞre. Meldte fra til paypal og har fått pengene tilbake mens de ser på saken.
Ikke kjÞp, svindel
Ikke kjÞp alle bildene er ai, så foresten en av teppene (katte teppe) på temu for 75kr og er helt lik og den de prÞver å kjÞpe deg koster 799 opptil 1000kr.
Bestilte en såkalt håndsydd veske .
Bestilte en såkalt håndsydd veske som var en av de siste en dame i Lofoten sydde fÞr hun ble kastet ut av sine lokaler. Side opp og side ned der jeg dessverre ble revet med. Juks og lÞgnfra begynnelsen til slutt. Veska i dårlig maskinsÞm med plastikk for kom omsider fra Kina. Ikke kjÞp.
Jag vill ge er noll stjÀrnorâŠ
Jag vill ge er noll stjÀrnor egentligen! Så dålig kvalitet på denna FårvÀska som jag betalade dyrt för!!!! StÀmmer inte alls med bild och beskrivning! Så dåligt av er ni ska skÀmmas , lura av mÀnniskor pengar för en liten tygkasse slarvigt sydd!!!
Svindel, svindel og svindel
MarkedsfÞringen er oppdiktet og produktene er ikke ekte varer, dette er svindel (drop-shipping/kinavarer fremstilt som håndlagede). Ingen mulighet for angrerett. Merkelig at slik svindel kan få markedsfÞre seg og inneha troverdige betalingslÞsninger. Styr unna.
Bestilte en quiltet hÃ¥ndlaget norskâŠ
Bestilte en quiltet håndlaget norsk kurv med sauemotiv. Den skulle inneholde bl a ull. Etter mange uker får jeg en kurv som ikke er i nÊrheten av bilde. Motivet av sauer er der men bare noen sÞmmer som skal forestille quilting. DETTE ER AV SVINDEL.
BlÞff på der meste
Total bluff!
Total bluff, både fårvÀskorna och insektshotell. INTE OK!!!
Vil bare bekrefte Þvrige anmeldelser.
Vil bare bekrefte Þvrige anmeldelser.
100% svindel. Styr unna.
Bestilte "biehus" som skulle vÊreâŠ
Bestilte "biehus" som skulle vÊre håndlaget i Norge. Lang annonse som virket troverdig. PrÞvde forgjeves å avbestille da jeg sjekket litt mer. Produktet jeg fikk etter lang tid var maskinlaget og ikke som i annonsen. Valget var å enten returnere det til Hong Kong og betale porto eller få 25% av kjÞpesummen tilbake. Venter i spenning på det.
Bare svindel og juks. Ligg unna.
DETTE ER SVINDEL
Ren svindel
Ren svindel. Varen stemmer overhodet ikke med annonsen. Dette er ikke håndarbeid, verken applikert eller håndquiltet. Samme vare er å få kjÞpt på Temu til kr. 60. Dette er masseproduksjon og dårlig kvalitet.
Forkastelig AI-sÞppel og svindel fraâŠ
Forkastelig AI-sÞppel og svindel fra Kina.
Just a fake website
Just a fake website. No actual products delivered.
Ikke mulig Ã¥ avbestille,kundeservice erâŠ
Ikke mulig å avbestille,kundeservice er ikke eksisterende,kommunikasjonen er med KI assistent,helt håplÞst. Juks og fanteri heile greian! STYR UNNA DENNE MANNLORTEN AV EN "NETTBUTIKK"!
OBS Svindel
OBS. Dette er svindel. Ikke la dere lure av utspekulerte kjeltringer. Den flotte quiltet håndlagede veska jeg bestilte var en billig plastutgave. Det er alt for positivt med ei stjerne på vurderingen, men jeg måtte gi det for å kunne skrive.
Bare juks og bedrag
Bare juks og bedrag. De utgir seg som om varene de selger er laget i Norge. Det du fÃ¥r er noe skrÞpelig skitt som ikke er bruksmessig tilbake. For retur mÃ¥ du sende tilbake til Hong Kong. Noe som koster en formue. Eller du kan fÃ¥ tilbake 25 % av kjÞpesummen ð¡
Jeg har vÊrt sÃ¥ dum Ã¥ ikke sjekkeâŠ
Jeg har vÊrt så dum å ikke sjekke trustpilot fÞr kjÞp på denne nettsiden. Det er fake fra ende til annen, og det går heller ikke an å betale via klarna som det står på nettsiden. Heldigvis er det ikke snakk om store belÞpet, men irriterende likevel! Det fulgte heller ikke med returlapp, så dette må betales av kjÞper. Jeg vil beholde de keramiske blomstene som en påminnelse på hvor viktig det er å sjekke nettsider fÞr kjÞp. Styr unna denne siden, det er rent lureri!!!
Varen er ikke som avbildet
Varen er ikke som avbildet. Jeg får ikke kontakt for retur. Ikke er vesken leget i Norge, som sagt på salgssiden. Dette er faktisk ren SVINDEL
Varene jeg bestilte og fikk sendt fraâŠHong Kong
Varene jeg bestilte og fikk sendt fra HongKong samsvarte ikke med bildene på nettet til Nordhand No
Dette er fake,ikke la deg lure slik som meg. Den ene vesken var som et plast nett og den andre som en pose, sydd av et teppe, ikke med saueull o.l som på bildene.
Ingenting stemte med info fra Nordhand sin reklame. VÊr obs!! Dette er lureri!!!